مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد PRESENT
1- در باره قسمت PRESENT توضیح بدید . ( فکر کنم یک سری کاغذ با اندازه و تنظیمات خاص داره و با انتخاب آن ها می تونانیم کارمون رو انجام بدیم)
در باره اون گزینه هایی که دار د
من می خوام بدونم میشه خودمون هم بهش تنظیمات بدیم بدن استفاده کنیم ؟ مثلا من 100 در 100 یک کار کردم بدش 200 * 400 کار کردم و می خواه با اندازه 100* 100 کار کنم ( مثلا اندازه کارم یادم رفته )
متشکرم
آیا یاد گیری کلید ترکیبی تمامی منو ها لازم هست ؟
لطفا جواب این سوال رو حرفه ای ها بدن .
مخواهیم بدونم شما ها ( حرفه ای ها تمامی کلید ها رو بلد هستین )
spiring water
24-06-2010, 10:06
سلام مجدد.
در باره قسمت PRESENT توضیح بدید . ( فکر کنم یک سری کاغذ با اندازه و تنظیمات خاص داره و با انتخاب آن ها می تونانیم کارمون رو انجام بدیم)
در باره اون گزینه هایی که دار د
مهمتریناشون که نیاز به توضیح داره اینها هستن . بقیه شون تابلو e .
clipboard: اگه توجه کرده باشید این گزینه غیر فعاله مگر اینکه شما از یه تصویری قسمتی را انتخاب و copy یا cut کرده ومیخواهید محنویات کادر را دقیقا در سندی با همان ابعاد داشته باشید.
custom : هر اندازه ای رو که میخوای میتونی به برنامه بدی.
international paper: با انتخاب این گزینه لیست تمام قطع های استاندارد و پر کاربرد برای شما ظاهر میشه. (مثل A-4)
من می خوام بدونم میشه خودمون هم بهش تنظیمات بدیم بدن استفاده کنیم ؟ مثلا من 100 در 100 یک کار کردم بدش 200 * 400 کار کردم و می خواه با اندازه 100* 100 کار کنم ( مثلا اندازه کارم یادم رفته )
متوجه نمیشم! اگه میخوای خودت ابعاد کارت رو مشخص کنی، که گفتم از گزینه ی custom استفاده کن. در مورد اینکه ابعاد کارت یادت رفت باید بگم میتونی رو کاغذ یادداشتش کنی:31:یا به این آدرس بری و اعداد کادر pixel dimension رو بخونی:
menu bar > image > image size
Saeed kmss-D
24-06-2010, 14:12
آیا یاد گیری کلید ترکیبی تمامی منو ها لازم هست ؟
لطفا جواب این سوال رو حرفه ای ها بدن .
مخواهیم بدونم شما ها ( حرفه ای ها تمامی کلید ها رو بلد هستین )
خب طبیعتا نیازی نیست که کاربر همه ی کلید های ترکیبی و شورت کات ها رو بلد باشه!
اما خب یک سری از پر کاربردترین این کلید ها رو اگه بلد باشیم به کارها سرعت می بخشه!
شاید مهم ترین ها و پرکاربرد ترین ها کلید های مربوط به ابزار های مهم، پالت Layer ، یک سری از گزینه های منوی Image ، همچنین منوی File و....
کلا استفاده از کلید های میانبر هنگام کار کردن شیک تره ! :11:
----------------
من بار ها متذکر شدم که برای تاپیک ها عناوین مناسب انتخاب کنید!
لطفا رعایت کنید!
موفق باشید♥♥♥
sadid121
04-07-2010, 21:43
من می خوام بدونم چجوری میشه توی فتوشاپ بطور درست فارسی تایپ کرد.؟؟؟
احمد ترابی
05-07-2010, 10:14
خوب کاری نداره
فونتت رو فارسی کن و تایپ کن
به همین سادگی
pcnondaily
05-07-2010, 11:05
باید از نسخه های ME که مخصوص خاورمیانه هست و از نوشت از راست به چپ پشتیبانی می کنه استفاده کنی.
:31:
part gah
06-07-2010, 17:56
سلام مجدد.
مهمتریناشون که نیاز به توضیح داره اینها هستن . بقیه شون تابلو e .
clipboard: اگه توجه کرده باشید این گزینه غیر فعاله مگر اینکه شما از یه تصویری قسمتی را انتخاب و copy یا cut کرده ومیخواهید محنویات کادر را دقیقا در سندی با همان ابعاد داشته باشید.
custom : هر اندازه ای رو که میخوای میتونی به برنامه بدی.
international paper: با انتخاب این گزینه لیست تمام قطع های استاندارد و پر کاربرد برای شما ظاهر میشه. (مثل A-4)
متوجه نمیشم! اگه میخوای خودت ابعاد کارت رو مشخص کنی، که گفتم از گزینه ی custom استفاده کن. در مورد اینکه ابعاد کارت یادت رفت باید بگم میتونی رو کاغذ یادداشتش کنی:31:یا به این آدرس بری و اعداد کادر pixel dimension رو بخونی:
menu bar > image > image size
اول اینکه Preset به معنی از پیش تعین شده که یک یری ابعاد کاغذ آماده را ارائه میدهد نه ....
درمورد اون سوالتون که میشه یه ابعاد مشخص رو همیشه داشته باشیم باید بگم که میشه شما ابتدا همه تنظیمات سندایکه میخواهید رو میدید مثل ابعاد و ... بعد روی گزینه Save preset میرید و سند رو به نامی که میخواهید Save میکنی .مثلا خودم کاراهای چاپی هر چاپخونه یا هر مشتری رو به اسم خودش Save کردم که دیگه نیاز نیست هر بار یه سند جدید رو تنظیم کنم.
part gah
06-07-2010, 18:08
باید از نسخه های ME که مخصوص خاورمیانه هست و از نوشت از راست به چپ پشتیبانی می کنه استفاده کنی.
:31:
همونطور که دوست خوبمون گفت میتونید از نسخه me استفاده کنید غیر از اون به پیشنهاد من حتما از فونت های معتبر استفاده کنید که مشکلی پیش نیاد مثلا یه سری فونت فارسی هست که فقط توی محیط Word خوب تایپ میشه و توی نرم افزار ها ی گرافیکی با مشکل زیادی از جمله نچسبیدن حروف به هم دیگه روبرو میشیم.فونت هایی که با F-B و فونت هایی که با نام MJ شروع میشه از نظر من هم زیبا وهم بدون نقص اند.
یه سری فونت هم مثل خطوط سنتی که شامل کوفی-نسخ-نستعلیق و ثلث و ... میشه هم میتونی از نرم افزارهای گرافیکی واسته که برای تایپ هست استفاده کنی، یا همون حرف من ازفونت معتبر بدون مشکل استفاده کنی که با یه سرچ میتونی از نت پیدا کنی .:40:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
خب طبیعتا نیازی نیست که کاربر همه ی کلید های ترکیبی و شورت کات ها رو بلد باشه!
اما خب یک سری از پر کاربردترین این کلید ها رو اگه بلد باشیم به کارها سرعت می بخشه!
شاید مهم ترین ها و پرکاربرد ترین ها کلید های مربوط به ابزار های مهم، پالت Layer ، یک سری از گزینه های منوی Image ، همچنین منوی File و....
کلا استفاده از کلید های میانبر هنگام کار کردن شیک تره ! :11:
----------------
من بار ها متذکر شدم که برای تاپیک ها عناوین مناسب انتخاب کنید!
لطفا رعایت کنید!
موفق باشید♥♥♥
معذرت که این سوال و اینجا مطرح میکنم
من توی کرل برای یکی از عملیاتی که انجام میدم میخوام یه کلید کاربردی در نظر بگیرم چه طوری میشه این کارو کرد؟:41:
part gah
07-07-2010, 12:48
حالا سوالمو جواب نمیدید؟:41::41::41::41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.