مشاهده نسخه کامل
: شلیـــــک و .......؟؟؟
سلام دوستان
چطور میشه از یه هفت تیر یا اسلحه ی مخصوص بازی یه شکل شلیک در آورد؟یعنی نور بده بیرون!ترجیحا با Video Studio بگید چطور میشه اینکارو کرد!!
و یه سوال دیگه!!صحنه های تیر خوردن رو چطور میسازن؟یارو در حال حرکت و یهو تیر میخوره و ازش خون میاد و ....
؟؟
shahab47
24-06-2010, 00:18
سلام دوستان
چطور میشه از یه هفت تیر یا اسلحه ی مخصوص بازی یه شکل شلیک در آورد؟یعنی نور بده بیرون!ترجیحا با Video Studio بگید چطور میشه اینکارو کرد!!
و یه سوال دیگه!!صحنه های تیر خوردن رو چطور میسازن؟یارو در حال حرکت و یهو تیر میخوره و ازش خون میاد و ....
؟؟
خوب با این Video studio نمیشه
اگه با افتر افکت میونه خوبی نداره یه نرم افزار هست به اسم fx home
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش تیر زدن و تیر خوردنم تو سایت خودش داره خیلی آسونه
ولی بهترین را افتر افکته
مرسی
ولی ندیدم کجاشه
میشه لینک مستقیم بدی؟
shahab47
24-06-2010, 00:28
خوب واسه آموزشا برو تو این قسمت البته youtube فیلتره ولی یه کاریش بکن دیگه
قسمت Lab compositing tutorials وLab effects tutorials رو ببین
نرمافزارشم متاسفانه لینک مستقیم ندارم ولی از تورنت بگیر
shahab47
24-06-2010, 00:39
لان یاد این افتادم چقدر کرکش سخت پیدا میشه
این آموزشای اندرو در مورد خون و شلیک میتونی تو افتر انجامش بدی
اشکالی هم داشتی ما هستم
البته این بسته رو هم باید دانلود کنی فوتیجاش رو می خوای
elestor_potter
23-07-2010, 16:56
دوستان عزيز من چند حقه ساده براي تير زدن و تير خوردن به شما مي گم
نحوه شليك از تفنگ: در اين مورد شما 2 راه داريد
1- خريد تفنگ ترقه اي
2- ايجاد با ويدئو استوديو
روش اول طبيعي تر و روش دوم حرفه اي تر است در روش دوم شما يك صحنه آتش سوزي كه آتش در صفحه اي سياه رنگ مي سوزد
را با استفاده از كروماكي به لوله تفنگ به مدت نيم ثانيه ميگذاريد.
و اما در مورد تير خوردن
فيلم سازان حرفه اي براي اينكار بادكنكي كوچك حاوي رنگ قرمز(خون) را به محل تير خوردن فرد(زير لباس)مي بندند ولي روش ساده تر و حرفه اي تر اين است كه شما يك آب پاش سلماني يا يك تفنگ اسباب بازي آّب باش تهيه كنيد.
اگر از آب پاش استفاده مي كنيد حلقه اي كه از آن آب مي آيد را تا ته شل كنيد كه آب تا چندين متر بصورت مستقيم و خطي برود
اكنون آب پاش را با رنگ قرمز پر كنيد و دوربين را جلوي فردي كه تير مي خورد روي پايه تا هرچيزي ديگر قرار دهيد.
اكنون از شخصي ثالث كمك بگيريد كه پشت دوربين با آب پاش رنگ قرمز را بصورت مستقيم به بدن قرباني پرتاب كند
اميدوارم مفيد بوده باشد
mohammadnima2
23-07-2010, 18:37
آموزش فارسیشو با برنامه افتر افکت را میتونید بزارید؟؟
روش اول طبيعي تر و روش دوم حرفه اي تر است در روش دوم شما يك صحنه آتش سوزي كه آتش در صفحه اي سياه رنگ مي سوزد
را با استفاده از كروماكي به لوله تفنگ به مدت نيم ثانيه ميگذاريد.
دادشای اینی ک هشما میگی،لااقل نیاز به یه اوستودیو داره!!! اگر هم مامانی اجازه بده گوشه ی خونه رو سیا کنی و اتیش بزنی،اونوقت ایا یولید واقعا اونقد حرفه ای هست که یه اتیش رو بتوه بکنه تو لوله تفنگ؟!!فک نمی کنم امکان پوزشن ها و کی فریم دادن بهشون که یکی از قابلیت های برتر افتر محسوب میشه،جزو امکانات یولید هم باشه!!!!
فيلم سازان حرفه اي براي اينكار بادكنكي كوچك حاوي رنگ قرمز(خون) را به محل تير خوردن فرد(زير لباس)مي بندند ولي روش ساده تر و حرفه اي تر اين است كه شما يك آب پاش سلماني يا يك تفنگ اسباب بازي آّب باش تهيه كنيد.
اگر از آب پاش استفاده مي كنيد حلقه اي كه از آن آب مي آيد را تا ته شل كنيد كه آب تا چندين متر بصورت مستقيم و خطي برود
اكنون آب پاش را با رنگ قرمز پر كنيد و دوربين را جلوي فردي كه تير مي خورد روي پايه تا هرچيزي ديگر قرار دهيد.
اكنون از شخصي ثالث كمك بگيريد كه پشت دوربين با آب پاش رنگ قرمز را بصورت مستقيم به بدن قرباني پرتاب كند
به نظرم این روش خیلی قدیمی می اومد نمی دوسنتم که هنوز این بادکنک خون کاربرد داره!!!
البته این بسته رو هم باید دانلود کنی فوتیجاش رو می خوای
اقا من خیلی وقته برنامه دارم که تمام پروداکت های این اندرو رو دان کنم،میشه یه سایتی چیزی معرفی نی که دی وی دی هاش رو بتونم ازش دانلود کنم؟!
اما به دوستمون که اگه بخوای کارت درست در بیاد،بهتره از همون افتر افکت استفاده کنی....کارت حرفه ای تر و بهتر در میاد و امکاناتت هم بیشتره واسه ادیتش!!
دقیقا اموزش مروبط به این کار توی بخش اموزش های سایت video copilot هست که با یه ماسک و کی فریم پوزشن های این کارو میکنه....خیلی هم حرفه ای تره!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.