مشاهده نسخه کامل
: رای به باز شدن تحریم IP ایران توسط Apple
Open-Source
23-06-2010, 18:10
یکی از ایرانی های باحال زحمت کشیدن و این petition (طوماری برای امضای دست جمعی ) رو برای درخواست از اپل برای رفع ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ IP ایرن تنظیم کردن . خداییش مرام بذارید و همه اون رو امضا کنید . :10:
اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نفر 386 بودم.:20:
Nocturne
23-06-2010, 18:22
يه خورده بيشتر توضيح ميدين؟
Mr.Lover
23-06-2010, 18:36
سلام
کار خوبیه اما با این چیزها مشکل حل نمی شه!
فعلاً شده :
394 Signatures Total
همه شرکتهای امریکایی ایران رو تحریم کردن و ربطی به خوده شرکت نداره، چیزی هم نیست که با رأیگیری حل بشه.
به نظر من هم این چیزها با یک جمع آوری امضا حل نمیشه! هرچند که امیدوارم حل بشه!
احمد ترابی
25-06-2010, 09:15
منم شدم نفر 883
کاشکی پذیرفته بشه
شرکت کنید برادران ضرری نداره کنتور که نمیندازه
884 Signatures Total
Electronic-Arts
25-06-2010, 10:03
886 Signatures Total
malaki_mall
25-06-2010, 10:10
گمونم کاسه ای زیر این قابلمه باشه، شایدم اپل توی بورس به مزایده گذاشته شده و یه شرکتــــــــــی اونو خریده:21:
p1234ria
25-06-2010, 10:30
نه نظرمن اینه که شرکت های آمریکایی سخت افزار و نرم افزار به هیچ وجه نمی خوان که یه بازار 30 40 میلیونی از خوره های کامپیوتر ( ایرانی ها ) رو از دست بدن
Aref_2008
25-06-2010, 11:01
این مملکت پدرمون رو در اورد مُردیم از بس داخل این نظر سنجی ها شرکت کردیم هر روز یه دردسری داریم ما :44:
گمونم کاسه ای زیر این قابلمه باشه، شایدم اپل توی بورس به مزایده گذاشته شده و یه شرکتــــــــــی اونو خریده:21:
نه نظرمن اینه که شرکت های آمریکایی سخت افزار و نرم افزار به هیچ وجه نمی خوان که یه بازار 30 40 میلیونی از خوره های کامپیوتر ( ایرانی ها ) رو از دست بدن
این همه همه تحریم تحریم میگن فکر کردین چیه؟ هیچ کمپانی امریکایی حق سرویسدهی به ایران و ایرانیها رو نداره این قانونشون هست و ربطی به خوده شرکت نداره، همه کمپانیهای امریکایی اینطوری هستن. البته با تحریمهای جدید تا چند وقت دیگه احتمالاً کمپانیهای اروپائی هم به این فهرست اضافه میشن احتمالاً. الان 10 میلیون نفرم امضاء کنن نمیتونن قانون ایالات متحده رو تغییر بدن.
شما اگه تونستین یه کمپانی امریکایی پیدا کنید که به ایرانیها سرویس بده فقط یه تعداد محدودی از وب سایتهای کاملاً عمومی هستن که سرویسهای خیلی سادهای میدن مثل یاهو یا گوگل (که البته اونم بیشتر سرویسهاش برای ایرانیها موجود نیست) وگرنه چیزی که بشه واقعاً اسمش رو سرویسدهی گذاشت برای ایرانیها روی وب وجود نداره. حتی این برندهای معروف امریکایی هم که قطعات کامپیوتریشون تو ایران به فروش میره مثل HP یا Dell همشون قاچاقی هست و پشتیبانی هم برای ایران ندارن حتی برای Customer Careشون ایمیلم بزنی جوابتو نمیدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.