ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وقتی عکس در MC2 لود شد برو و....

مجتبی_1366
23-06-2010, 16:21
سلام دوستان

خسته نباشید

من یک گالری عکس با AS2 نوشتم که یک مووی کلیپ خالی دارم و بهش گفتم که عکس ها رو بره و از روی هارد لود

کنه...

مشکلی که دارم اینه که میخوام بهش بگم که روی فلان فریم بمون(در این حین هم یک کلمه نشون داده میشه مثل

لطفاً صبر کنید)...هروقت عکس تو mc2 لود شد بعد برو فریم مثلاً

"start" رو اجرا کن(چون گالری قراره بره رو نت)...بچه ها پیشنهادی دارید؟

مثلاً یک همچین چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خواهش می کنم کمک کنید خیلی گیر کردم...!

ameneh
23-06-2010, 23:12
سلام
من یه راهی به فکرم می رسه اونم اینه که مثلا تو اون قسمتی که داری عکس رو load می کنی یه stop بدی بعد یه شرط بزاری که اگه اون مقدار بایت load شده با بایت total برابر شد یا بیشتر شد حالا برو عکس رو نشون بده ...
فرض کن اگه عکس رو توی یه مووی به اسم mc داریم loadمی کنیم :

من دقیقا نمی دونم ساختاری که کار کردی به چه شکل هست..ببین حالا این به دردت می خوره!!!

troojan
24-06-2010, 14:18
سلام
شما اول يه مووي كليپ لودر بساز
بعد هم يه آبجكت كه حكم listener رو برات بازي كنه
خب حالا با توجه به اينكه هر مووي كليپ لودر سه تا پروپرتي مهم يكي واسه اولين لحظه شروع به لود - يكي واسه حين لود شدن - و يكي هم واسه اتمام لودينگ شما ميتوني كد مورد نظرت رو توشون بنويسي
مثلا نشون دادن نوشته : نوشتت رو توي يه مووي بنويس و تو پروپرتي اول لود مووي كن و تو پروپرتي آخر gotoAndStop يا هر چيز ديگه بنا به نيازت
اينم كدش

موفق باشي

مجتبی_1366
03-07-2010, 14:47
والا چون عزیزانی که پاسخ دادن به نوع کارم تو پروژه اشراف نداشتن...پاسخ هایی دادن که از همشون درس یاد

گرفتم...ولی عملی نشد...در نهایت یه کار خنده دار کردم...یه Progress Bar از تو component ها برداشتم...و

تو تنظیماتش polled رو انتخاب کردم و آدرس MC2 رو دادم...درست شد!!!:31:

ameneh
03-07-2010, 22:45
جونم؟؟؟خودت حرفه ای بودی پس!!!!:46: