مشاهده نسخه کامل
: داغ شدن کابل کولر
ardalan_zapata
23-06-2010, 14:19
با سلام خدمت دوستان
جدیدا ما واسه خونه یه کولر گازی 24 هزار گرفتیم
طرفی که اومد وصل کرد سیم برقش رو از پشت کلید کولر گرفت
یعنی کلید کولر آبی رو باز کرد و فاز و نول رو گرفت و کشید واسه کولر گازی
حالا الان جایی که کابلی که کشیده شده و به کابل اصلی کولر گازی وصل میشه ( وصله خورده ) خیلی داغ میکنه
به طوری که داکت پلاستیکی رو آب کرده
چند بار هم فییوز کولر داخل ساختمون پرید
ضمنا دیگه به اون کلید کولر آبی وصل نیست یعنی فقط فاز و نولش رو گرفتیم دادیم به کولر گازی
کابلی هم که کشیده پدر مادر دار و قطوره !
به نظرتون باید چکار کنیم ؟
از کنتور اصلی کابل بکشیم مشکل حل میشه ؟
ممنون از شما :40:
ghahremanimehdi
23-06-2010, 14:20
کولری گازی برق زیاد میکشه. باید به یک انشعاب مستقل وصلش کنی.
ardalan_zapata
23-06-2010, 20:55
احتمال داره که فیوز مینیاتوری داخل ساختمون که مربوط به کولر هست ضعیف شده باشه و باعث این باشه ؟
ghahremanimehdi
23-06-2010, 21:01
احتمال داره که فیوز مینیاتوری داخل ساختمون که مربوط به کولر هست ضعیف شده باشه و باعث این باشه ؟
فکر نمیکنم ، مشکل باید از همون انشعاب فرعی باشه.
anti_girl
24-06-2010, 12:32
دوستان عزیز باید چند مورد رو برای همه در برق توضیح بدم البته ببخشید که جسارت میکنم....
1.فیوز هیچ وقت ضعیف نمیشه و همیشه روی مقدار جریانی که روش درج شده ثابت میمونه....فقط تند کار و کند کار داره...!!!
2.کولر ابی 24 هزار جریان بالایی میکشه معمولا درون کاتالوگش نوشته اگه بگین چقدره من براتون کابل مورد نظر رو مشخص میکنم...ولی معمولا از کابل های سه رشته که سطح مقطع اونها 4 هست استفاده میشه!!(3*4)
سیم هایی که در ساختمان مورد استفاده قرار میگیره و از جعبه فیوز به پریز ها و کلید هایی مانند کولر وصل میشه دارای سطح مقطع 2 هست که برای این کولر گازی مناسب نیست
anti_girl
24-06-2010, 12:44
راستی دوست عزیز محل اتصال کابل و سیم فاز و نول رو چک کنین اگه محکم نباشه باعث کشیدن جریان زیادی میشه این کار باعث افزایش دما و گاهی موارد پیش اومده که منجربه اتش سوزی یا سوختن وسیله الکتریکی میشه..!!!!
من چون رشتم برق هست این اطلاعات رو میدونم!!سعی کنین از جعبه فیوز یه انشعاب جداگانه برای کولر بگیرین..!!!
در زمینه کولر هم اطلاعات کمی دارم در زمینه نصب اون!!!!خوشحال میشم که کمکتون کنم.!!!!
ardalan_zapata
24-06-2010, 13:24
راستی دوست عزیز محل اتصال کابل و سیم فاز و نول رو چک کنین اگه محکم نباشه باعث کشیدن جریان زیادی میشه این کار باعث افزایش دما و گاهی موارد پیش اومده که منجربه اتش سوزی یا سوختن وسیله الکتریکی میشه..!!!!
من چون رشتم برق هست این اطلاعات رو میدونم!!سعی کنین از جعبه فیوز یه انشعاب جداگانه برای کولر بگیرین..!!!
در زمینه کولر هم اطلاعات کمی دارم در زمینه نصب اون!!!!خوشحال میشم که کمکتون کنم.!!!!
ممنون از شما
اخه جالب اینجاست که اون قسمتی از کابل که به فاز و نول وصله اصلا داغ نمیکنه ولی اون سر دیگه کابل که به کابل اصلی کولر وصله میخوره به شدت داغ میشه
در مورد فیوز هم ضعیف میشن یعنی قبلا برام پیش ا ومده که فیوز زیر بار دووم نمیورد و میپرید با تعویض فیوز با همون مشخصات و پارامتر ها مشکل رفع شد
ولی احتمالا باید به فکر کشیدن از کنار کنتور باشم
اگر کابل جدیدی که میخام از کنتور بکشم وصله بخوره مشکلی نداره ؟
anti_girl
24-06-2010, 17:51
کابل اصلی کولر وصله میخوره
خوب دیگه احتمال خیلی زیاد همون قسمت اتصالش محکم نیست....!!!
در مورد فیوز اگه پارامتر های تشکیل دهنده اونها رو بدونین میفهمین که ضعیف نمیشه مگه این که فیوز معیوب شده باشه!!!
معمولا اگه کابل یکدست باشه بهتره ولی اگه قصد دارین دو تیکش کنین حتما اتصالات رو موازی با هم نزنین و تا جایی که میتونین محکمش کنین تا دیگه داغ نشه!!!!
ab2reza1360
28-06-2010, 13:31
اطلاعاتی که دوست آنتی گرلمون داد کاملا درسته
شما باید از کنتور اصلی یه کابل 3*4 به کولر وصل کنید، در ضمن ببین کولرت چند آمپر برق میکشه تا فیوز مناسب اون خریداری و نصب کنی.
در ضمن وصله زدن در سیستمهای مخابراتی یه اشتباه بزرگه و در سیستمهای قدرت هم همون قدر مهمه. محل وصله باعث اتلاف انرژی و داغ شدن سیم میشه، خصوصا جایی که همچین توانی مصرف میشه(یعنی جریان وحشتناک)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.