ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریـــــــل؟؟؟؟

S0R3N4
22-06-2010, 22:51
سلام دوستان
دیدید گاهی اوقات در یک کلیپ دوربین با یه حرکت تمیز و دقیق دور یه شخص میچرخه و در کل حرکت دوربین بدون کوچیترین لرزش و دقیق در یک خط سیر میکنه ؟؟؟
چطور اینکارو میکنن؟
دوربین رو ریل میذارن؟
چه فننیه؟

PaRkOr
22-06-2010, 23:05
سلام
بله دوست عزیز. دوربین روی وسیله ای به نام دالی قرار میگیره و دستیار دوم تصویربردار وظیفه ی حرکت دالی رو بر عهده داره

یا هوووووووووووو

Mr Andersson
23-06-2010, 01:52
درود;

استدی کم های جدید هم تقریبا خیلی دقیق این کار رو انجام میدم. نمونش تصویر برداری جام جهانی.

.......

S0R3N4
23-06-2010, 01:56
دالی
این دالی ها چنده؟همه ی دوربین ها روش سوار میشه؟

M Like Mother
23-06-2010, 02:15
این دالی ها چنده؟همه ی دوربین ها روش سوار میشه؟

مبحث بزرگی باز کردی که چندین صفحه میشه اما خلاصه ...

اکثر ریل است. استدی کم تجربه ی زیادی میخواد و هنوز مرسوم نشده و حرکت نرم ریل رو نمیده و با اینکه خودم استدی کم دوست دارم اما هزینش بالاست مثلا آفیشش روزی 60 تومان قیمتش مثلا 5 میلیون.

خرید ریل و وسایل اصلا به صرفه نیست و باید اجاره کرد

ریل متری 120 هزار تومان ایرانیش ( بگیر برو بالا ) ریل های کمانی مثلا متری 150 متری 200 . این ریل

بعد یه وسیله روش سوار میشه به نام شاریو یه صندلی که 400 هزار تومان قیمتشه!. فیلمبردار میشینه رو صندلی دوربین رو بهش می بنده و یه دسته داره که دستیار فیلمبردار اون حرکت میده ( حالا از لحاظ ظاهری یه کم با هم فرق دارن )
و البته همه دوربینی روش سوار میشه. ریل های هستند که هم صاف میشن و هم حالت خمش پیدا می کنند که خیلی گرونند.

استفاده از اینها تجربه میخواد حتما باید بعنوان دستیار فیلمبردار در کنار این وسایل بوده باشی یا یه هفته ای مفت گیر بیاری باهاش تمرین کنی.

اما آنچه که من از اساتید فیلمبرداری پرسیده ام ( از چند نفر حرفه ای و کننده ) سخترین وسیله که بنظر آسونترین میاد استدی کم هست. که میگن 2 3 تا استدی کم حرفه ای بیشتر نداریم.

S0R3N4
23-06-2010, 04:14
رفیق
پشیمونمون کردی که.....

---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

رفیق
پشیمونمون کردی که.....

---------- Post added at 04:14 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

رفیق
پشیمونمون کردی که.....

Mr Andersson
23-06-2010, 05:06
درود;

معلومه خیلی پشیمون شدی ها :31:

برا چی هزینه ش میگی یا استفادش؟ شما برای چه کاری میخوای اصلا؟ شولدر هم برای اینکار استفاده میشه. البته زیاد نمیتونه جلوی تکون رو بگیره ولی برای لرزش دست خوبه. ارزون تر هم هست.

.......

M Like Mother
23-06-2010, 16:31
رفیق
پشیمونمون کردی که.....

---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

رفیق
پشیمونمون کردی که.....

---------- Post added at 04:14 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

رفیق
پشیمونمون کردی که.....

رنگی نوشتم رغبت خوندن داشته باشی

ای بابا من که خیلی سعی کردم هوای قبلتو داشته باشم. این قیمت هایی که گفتم خیلی خیلی ارزون بود.

مثلا ریل خوب که که استودیوی های حرفه ای دارن متری 1.5 میلیون تومانه. یا شاریو مثلا 2 میلیون تومان. اون مدلهای که من گفتم ساخت وطنه و من نمی دونم کیفیتش در چه حده ولی مطمئنم اگه به حرفه ای ها بگی اصلا توصیه نمی کنند.

مثلا شما در حال ساخت یه فیلم سینمایی ( با هزینه های بالا ) هستید اگه یه کم این ریل موج داشته باشه کل کار خراب میشه و می دونی چه خسارتی به بار میاره

اما برای کارهای در سطح فیلم های کوتاه و کلیپ شاید خوب باشه.

ولی مایه دار ها هم ریل و تجیهیرات رو اجاره می کنند. چون اصلا خرید به صرفه نیست. مثلا یه ریل 5 متری حدود 7 میلیون قیمت داره. یا کرین حرفه ای حدود 20 میلیون. البته کرین رو با 2 ... 3 میلیون هم می تونید بخرید ( 4 تا 6 متری ) ولی حرفه ای تر بخواهید نگاه کنید شاید برای کرین هم باید 5 میلیون پول داد یا استدی کم 5 میلیون.

ارزونترین استدی کم ها 2 میلیون و اندکی قیمت دارن ( ایرانی )

کار با این وسایل سخت نیست ( اصلا ) اینها اومدن که کار رو آسون کنند نه سخت. فقط یه کم تجربه میخواد یعنی یکی دو روز بدن منو شما باهاش کار کنیم تمومه. هر چند هر چی تجربه تو هر کاری بیشتر باشه بهتره.

شما بهترین فیلمبردارها در سینما رو هم که در نظری بگیری اگه استدی کم بهشون بدی قطعا خراب می کنند و باید یه 10 سکانسی تمرین کنند. منظور؟ منظور اینکه فیلمبرداری یه مقوله است کار با ابزار یه مقوله دیگه.

S0R3N4
23-06-2010, 21:45
رفیق
من نمیخوام ارباب حلقه هارو باز سازی کنمااااا :31:
راه ساده تر و ارزون تری نیس؟
من یه چیزی رو خوب نفهیدم!همین دوربین ها معمولی روش نصب میشه؟

samiei_m_j
23-06-2010, 21:52
بله عزيزم كار صدا سيما همينه ديگه
دوربينش خدا تومن پولشه ريل و اينا هم كه همينطوره ديگه ولي طوري نيست پولشو راحت در ميارن:5:

shahab47
24-06-2010, 00:22
من این کار رو با دوربین رو دست کردم

خیلی هم اذیت شدیم هم خودم هم سوژه آخر سرشم با نرم افزار لرزش شو گرفتم بد نشد میشد تحمل کرد
ولی اگه کارت مهمه میتونی اجاره کنی لازم نیست همه رو بخری

M Like Mother
24-06-2010, 04:12
رفیق
من نمیخوام ارباب حلقه هارو باز سازی کنمااااا :31:
راه ساده تر و ارزون تری نیس؟
من یه چیزی رو خوب نفهیدم!همین دوربین ها معمولی روش نصب میشه؟

ارباب حلقه ها رو که بخواهی بسازی دوربینت 400 میلیون تومان میشه

استدی کم اجاره کن. فکر کنم 50 تومان گیر بیاری. منتهی یه چند ساعتی خوب باید باهاش تمرین کنی. اما هیچی مثل ریل خوب نمیشه .

بله همه دوربینی ( نیمه حرفه ای و حرفه ای ) بهش وصل میشه