مشاهده نسخه کامل
: مودم ADSL///// واجب و فوری
دوستان میخوام بهترین مودم رده 50تومن به پایین واسه ای دی اس ال 2 پلاس رو معرفی کنید بخرم.
بدون وایرلس و روتر و اکسس پونت. هم یو اس بی و هم کابل شبکه بخوره. داغ نکنه. کیفیتش تواتصال و لود عالی باشه کدوم مارک رو پیشنهاد می دید و چند تومنه و اطلاعاتی در مورد سرعت و جزئیات کار بدید. دفعه اولمه ای دی اس ال میگیرم بهمین جهت
درثانی بگید که تنظیمات خاصی برای اتصال داخل مودم هست یا نه ساده و روانه!
Ultra_Black
22-06-2010, 22:43
پیشنهاد من Asus AM602 هست
Macushla
22-06-2010, 23:12
tp-link 8811
5-6 ماه دارم ، تا حالا كه مشكلي نداشته ، خيلي كم داغ ميكنه ، تنظيمات خاصي هم نداره ، تنظيمات همه مودم ها تقريبا يكسانه . اتصال با كارت شبكه و يو اس بي داره . از نظر سرعت لود و اين حرفا هم واسه سرعت اينترنت ما اصلا مودم ها تفاوت ندارن ، اين چيزا واسه كشورهايي كه دارن با سرعت نور وصل ميشن تفاوت ايجاد ميكنه ، نه ما .
قيمت هم فكر ميكنم 29 تومن بود .
microlink گرفتم 33000 هیچ مشکلی نداشته
مال من symphony 602 هست 50 تومن تا حالا که عالی کار کرده 24 ساعته روشنه
باتشکر از همه ولی دوستان آخه چرا همه از مارکی که دارن تعریف و تمجید می کنن!!!!
همشون یه جورن هچ فرقی نمیکنه کار خواستی انجام نمیدن که ...
تنها مودمی که من فعلا دیدم بعضی وقتا اذیت میکنه Dlink جدیدا بوده، اونم حل شد.
panther99
23-06-2010, 20:28
ببینید دوست عزیز . مودم چیزی نیست که بخواهید مثلا یک ماه جستجو کنید تا ببینید کدوم بهتره .
1 همه مودمهای ADSL تا اینجا که من اطلاع دارم داغ میکنن و این عیب نیست !!
2 من خودم مودم که میخواستم بگیرم تو همین فروم مطرح کردم و به این جمع بندی رسیدم که ASUS AM602 بگیرم . دقیقا تیر پارسال رفتم و گرفتم تا حالا هم عالی بوده و بی دردسر .
3 در ضمن من مارک LINKSYS رو هم پیشنهاد میکنم که یکی از دوستهام داره و بسیار راضیه . یه سرچ هم بزنی میتونی مدلهاش رو پیدا کنی .
فکر کنم الان میتونی به یه جمع بندی برسی و انتخاب کنی .
ممنون از نظراتتون با تشکر که همکاریتونو نشون دادید مممنون
sasan816
26-06-2010, 10:07
D-LINK DSL-2640U رو پیشنهاد میکنم با قیمت 53000 تومان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.