مشاهده نسخه کامل
: كارت گرافيك ATI 1G DDR5 GIGA
با سلام خدمت دوستان عزيز
تقريا سه ماه پيش سيستمي با مشخصات زير بستم كه الآن بعد از اين سه ماه بعد از 3 يا 4 ساعت كار با سيستم كه آن را خاموش مي كنم بعد دوباره بعد از چند يا چند ساعت آن را روشن كنم سيستم روشن مي شود ولي به مانيتور سينگال نمي دهد اصلا مانيتور تصوير ندارد درصورتي كه خود كيس كاملا روشن هم مي شود و صداي ويلكام ويندوز از اسپيكرها هم شنيده مي شود ولي تصوير اصلا ندارد در ضمن با مانيتور ديگه اي هم كه تست زدم باز هم مشكل حل نشد ممنون ميشم اگه دوستي راهنمايي كنه...!!؟؟
مادر برد: GIGA 770
كارت گرافيك: ATI 5770 1G DDR5
پاور : 360 GREN
سي پي يو : 9550 AMD AM3 CASH 12M
رم : 2عدد 1333 DDR3 2G
کابل برق مانیتور رو چک کنید ممکنه ایراد داشته باشه
شاید کابل گرافیک ایراد داشته باشه
اگه درست نشد گرافیک رو در بیارید و دوباره جا بزنید و با یه گرافیک دیگر تست کنید
من یه سیستم قدیمی دارم که گاهی این اتفاق براش می افته
شما کافیه در کیس رو باز کنی ، از کارت گرافیک بگیری و چند تا تکون ملایم به بالا و پایین بدی و بعد یه مقدار به داخل فشارش بدی
برا من که این روش جواب داه !!!
یا بنا به سفارش دوستمون میتونی از جا درش بیاری و دوباره جا بزنی
TREASURES
22-06-2010, 19:44
پاور : 360 GREN
همچین مدلی من ندیدم ولی اگه تو مایه های 300 وات هست خوب برای سیستم شما خیلی کمه :41:
سي پي يو : 9550 AMD AM3 CASH 12M
از کی تا حالا 9550 دارای 12 مگابایت کش هست؟
راست میگه اصلا به پاور دقت نکردم پاور ضعیفه
Dj_aghamajid
22-06-2010, 20:20
راست میگه اصلا به پاور دقت نکردم پاور ضعیفه
پاور ضعیفه ولی ایشون میگه بعد از 3 - 4 ساعت کار که خاموش میکنه و بعد دوباره روشن میکنه اینجوری میشه!
اگه مشکل از پاور باشه مطمئنا کیس هست که باید خاموش بشه یا ریستارت کنه اما ظاهرا مشکل از مادربرد هست که یا کارت گرافیک خوب روش نصب نشده و یا اسلاتش ایراد داره!
بنظر من اگه شما بتونی بایوس مادر برد رو هم آپدیت کنی میتونه موثر باشه! اکثر مادربرد های گیگا معمولا بعد از 3 - 4 سال اینجوری میشن!
TREASURES
22-06-2010, 20:30
پاور ضعیفه ولی ایشون میگه بعد از 3 - 4 ساعت کار که خاموش میکنه و بعد دوباره روشن میکنه اینجوری میشه!
اگه مشکل از پاور باشه مطمئنا کیس هست که باید خاموش بشه یا ریستارت کنه اما ظاهرا مشکل از مادربرد هست که یا کارت گرافیک خوب روش نصب نشده و یا اسلاتش ایراد داره!
بنظر من اگه شما بتونی بایوس مادر برد رو هم آپدیت کنی میتونه موثر باشه! اکثر مادربرد های گیگا معمولا بعد از 3 - 4 سال اینجوری میشن!
میگه بوق سلامت میزنه به نظر شما بوق سلامت یعنی چی؟ یعنی سیستم سالمه اعم از مادربرد چه ربطی به بایوس داره؟
میگم شاید پاور باشه که نمیتونه به گرافیک برق مورد نیاز بده که مانیتور هم تصویر نداره باید با یه پاور دیگه هم تست بشه
Dj_aghamajid
22-06-2010, 20:50
میگه بوق سلامت میزنه به نظر شما بوق سلامت یعنی چی؟ یعنی سیستم سالمه اعم از مادربرد چه ربطی به بایوس داره؟
میگم شاید پاور باشه که نمیتونه به گرافیک برق مورد نیاز بده که مانیتور هم تصویر نداره
ببین عزیزم بوغ سلامت رو ول کن!
پاور اگه نتونه به کارت گرافیک برق برسونه یا کیس روشن نمیشه و یا مثلا موقع فشار ریستارت میشه!
اماااااااا.... دوستمون میگن میتونن 3 - 4 ساعت باهاش کار کنن و بعدش اینجوری میشه! O.K
کلا عجیبه! شاید پاور بزوور اون 4 ساعت رو کار میکنه و بعدش داغ میکنه! شاید هم کارت گرافیک خوب نصب نشده!
باید این مورد رو از نزدیک تست کرد تا قطعاتی مثل پاور کارت گرافیک و مادر برد عوض بشن تا ببینیم کدومشون ایراد دارن!
ببین عزیزم بوغ سلامت رو ول کن!
پاور اگه نتونه به کارت گرافیک برق برسونه یا کیس روشن نمیشه و یا مثلا موقع فشار ریستارت میشه!
اماااااااا.... دوستمون میگن میتونن 3 - 4 ساعت باهاش کار کنن و بعدش اینجوری میشه! O.K
کلا عجیبه! شاید پاور بزوور اون 4 ساعت رو کار میکنه و بعدش داغ میکنه! شاید هم کارت گرافیک خوب نصب نشده!
باید این مورد رو از نزدیک تست کرد تا قطعاتی مثل پاور کارت گرافیک و مادر برد عوض بشن تا ببینیم کدومشون ایراد دارن!
نه درست نیست
پاور برق برق به گرافیک میرسونه منتها ضعیفه و برق کمتری به گرافیک میرسه
برای این گرافیک حداقل یه پاور 430 وات لازمه
بعدشم اگه پاور ضعیف باشه همیشه اون اتفاقی که شما میگید نمیفته بعضی از اوقات سیستم تصویر نداره
چون من با این مسئله روبه رو شدم
و اگه برق به گرافیک نرسه بازم سیستم روشن میشه و روشن شدن سیستم اصلا ربطی به گرافیک نداره
گرافیک فقط تصویر میده
Dj_aghamajid
22-06-2010, 21:20
نه درست نیست
پاور برق برق به گرافیک میرسونه منتها ضعیفه و برق کمتری به گرافیک میرسه
برای این گرافیک حداقل یه پاور 430 وات لازمه
بعدشم اگه پاور ضعیف باشه همیشه اون اتفاقی که شما میگید نمیفته بعضی از اوقات سیستم تصویر نداره
چون من با این مسئله روبه رو شدم
و اگه برق به گرافیک نرسه بازم سیستم روشن میشه و روشن شدن سیستم اصلا ربطی به گرافیک نداره
گرافیک فقط تصویر میده
باشه ولی شما این نکته : (روزی 3 - 4 ساعت کار بدون مشکل با سیستم) رو چجوری توجیه میکنید!؟
پاور که باید عوض بشه و درش شکی نیست اما شاید بازم مشکل از اینجا نباشه!
این نکته که روشن شدن کیس ربطی به کارت گرافیک نداره رو من تایید نمیکنم اما چون موضوع تاپیک چیزه دیگریست بهتره به بحث مورد نظر بپردازیم تا مشکل دوستمون زودتر حل شه!
باشه ولی شما این نکته : (روزی 3 - 4 ساعت کار بدون مشکل با سیستم) رو چجوری توجیه میکنید!؟
پاور که باید عوض بشه و درش شکی نیست اما شاید بازم مشکل از اینجا نباشه!
این نکته که روشن شدن کیس ربطی به کارت گرافیک نداره رو من تایید نمیکنم اما چون موضوع تاپیک چیزه دیگریست بهتره به بحث مورد نظر بپردازیم تا مشکل دوستمون زودتر حل شه!
درسته به قول شما ممکنه غیر پاور مشکل از چیز دیگه ای هم باشه که من در پست اول بهش اشاره کردم
سلام دوستان
من کارت رو روی یک سیستم بعد از خاموش کردن سیستم خود به یک سیستم دیگه تست زدم ولی روی سیستم دومی هم بالا نیومد.
در ضمن یه لکه که یه کم رنگ برد کارت رو نسبت به بقیه جاها کم رنگ تر نموده مشاهده می شود که مطمئنم آب یا چیز دیگری نیست البته همین جای لکه چرب هم نیست و کنار لحیم چند تا از خازن ها می باشد و لی با همین وضع اگر روز بعد سیستم را روشن کنم سیستم بالا می آید و تا زمانی که خودم آنرا خاموش ننمایم کار می کند به محضی که سیتم رو خاموش کنم و بخواهم دوباره روشن کنم و ریستارت نمایم بعد از آن بالا نمی آید تا روز بعد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.