ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اور کلاک core I7 920 D0 از ابتدا

night lord
22-06-2010, 12:46
خوب من به پیشنهاد دوستمون ess_1362 یه تاپیک جدید زدم .
این بحثای قبلی رو هم میزارم که اگه کسی از این تاپیکچیزی دستگیرش شد کمبودی نداشته باشه .

سلام
این سیستم منه میخوام اورکلاک کنم و کاملا هم مبتدی هستم .
cpu : 920 i7
main : EVGA X58 3SLI
ram : 3gig Gskill 1333 cl7
cpu fan : pccooler hp 1204x
power : Icute 750w

اگه تا 3 یا 3.2 بتونم اور کنم که خوبه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی کلا با این سیستم میخوام بدونم تا چقدر میتونم اور کنم؟
اول چنتا سوال دارم : اینارو جواب بدین تا بدونم اصلا در چه وضعیتیم تا بیام آموزش بخوام . تشکر پیش پیش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. شما که اور میکنید همیشه میزارید رو همون فرکانس بمونه یا برای مواقع لزوم اور میکنید و دوباره میاریدش رو حالت دیفالت؟
2. و اینکه این اور کردن چقدر برای سیستمم ضرر داره؟ و ارزش اور کردن داره؟ ممکنه بسوزه؟
3. مسئله بعدی من خیلی گیم بازی میکنم و کار رندر هم زیاد دارم . میخوام یه جوری اور بکنم که هم سرعتم
زیادتر بشه هم با این کاربرد سیستم مشکلی براش پیش نیاد. تا چقدر باید اور کم؟

نقل قول:
سلام
این سیستم منه میخوام اورکلاک کنم و کاملا هم مبتدی هستم .
cpu : 920 i7
main : EVGA X58 3SLI
ram : 3gig Gskill 1333 cl7
cpu fan : pccooler hp 1204x
power : Icute 750w

اگه تا 3 یا 3.2 بتونم اور کنم که خوبه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی کلا با این سیستم میخوام بدونم تا چقدر میتونم اور کنم؟
اول از همه تاپیک جدید بزنید!!

با توجه به خنک کننده سیستم شما چیزی بین 3تا 3.3 میشه اورش کرد

نقل قول:
1. شما که اور میکنید همیشه میزارید رو همون فرکانس بمونه یا برای مواقع لزوم اور میکنید و دوباره میاریدش رو حالت دیفالت؟
2. و اینکه این اور کردن چقدر برای سیستمم ضرر داره؟ و ارزش اور کردن داره؟ ممکنه بسوزه؟
3. مسئله بعدی من خیلی گیم بازی میکنم و کار رندر هم زیاد دارم . میخوام یه جوری اور بکنم که هم سرعتم
زیادتر بشه هم با این کاربرد سیستم مشکلی براش پیش نیاد. تا چقدر باید اور کم؟
1-بستگی داره برای چه کاربری باشه؟! اگر فقط برای رکورد لحظه ای باشه که فقط برای 10 دقیقه ولی برای کاربری عمومی در یک فرکانس معقول میشه تمام وقت استفاده کرد

2-اگر اصولی و معقول انجام بشه ضرری نداره

3-در گیم تایر محسوسی داره ولی در رندر تاثیرش فوق العاده زیاد هست.فکر کنم یک مقدار بین 3 تا 3.5 برای شما کاملا کفایت کنه.

شما در تاپیک جدید که باز می کنید سه تا شات از تبهای مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذارید و یک تست 30 دقیقه ای هم با PRIME95 از پردازنده بگیرید و حین تست دمای پردازنده را هم با HW MONITOR به من گزارش بدین

night lord
22-06-2010, 13:06
شاتارو میزارم البته اینک بگم که من فرکانس رمام رو خودم قبلا گذاشتم رو 1333 و به خودش دیفالت رو 1066 بود .

این شات از cpu
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این شات از memory :

واین شات از spd

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

اگه بشه یه جوری راهنمایی کنید یعنی با توضیح که من اورکلاک کردنو یاد بگیرم ممنون مبشم . چون هیچی نمیدونم از اور کردن.
یه مشکلی پیش اومده دارم میرم بیرون میام و تست رو هم میزارم .

night lord
22-06-2010, 13:52
یه مسئله ای فن من یه دکمه داره که با اون دوره فن کمو زیاد میشه الان رو وسطه و دارم تست میگیرم . لازم نیست ببرمش تا آخر؟

night lord
22-06-2010, 14:46
تستارو میزارم . لطفا راهنمایی کنید :
این تستا بادوره فن وسط هست . حجم عکسارو آوردم پایین و سیاه سفید کردم چون فقط اعداد مد نظرن .
1.قبل از تست

20 دقیقه بعد از اجرای تست

نیم ساعت بعد از اجرای تست

ess_1362
22-06-2010, 19:09
دمای سیستم شما در فول لود بالاست!!

شما از نصب صحیح خنک کننده اطمینان داری؟

موقع نصبش خمیر سیلیکون به پردازنده زدی؟

تهویه کیس شما چطور هست؟

من انتظار داشتم در فول لود مای پردازنده حدود 60-65 درجه باشه ولی الان داره در حد خنک کننده استوک بازدهی میده. با این دما نمیشه اورش کرد!

night lord
22-06-2010, 19:25
دمای سیستم شما در فول لود بالاست!!

شما از نصب صحیح خنک کننده اطمینان داری؟

موقع نصبش خمیر سیلیکون به پردازنده زدی؟

تهویه کیس شما چطور هست؟

من انتظار داشتم در فول لود مای پردازنده حدود 60-65 درجه باشه ولی الان داره در حد خنک کننده استوک بازدهی میده. با این دما نمیشه اورش کرد!

باشه چک میکنم بعد دوباره نتیجرو میگم .
الان از کیس عکس میزارم فکر نکنم مشکل تهویه داشته باشه خودش دوتا فن بزرگ داره . فقط از مسیر حرکت هوا تو کیس مطمئن نیستم(جهت فنها)
ممکنه اشکال از جای دیگه باشه؟ یا فقط از خنک کنندست ؟ یعنی ممکنه cpu مشکل داشته باشه؟
یه چیز جالب دمای GPU هم بالا رفت وقتی تست گرفتم این طبیعیه؟

ess_1362
22-06-2010, 19:43
ممکنه اشکال از جای دیگه باشه؟ یا فقط از خنک کنندست ؟ یعنی ممکنه cpu مشکل داشته باشه؟

خیر از پردازنده نیست و بیشتر یا از خمیر سیلیکون خنک کننده هست یا دور فن خنک کننده

فکر کنم خنک کننده شما این باشه :

هر چی میگردم بنچ مارکی از این مدل پیدا نمی کنم!:31:

night lord
22-06-2010, 19:57
ویرایش .

مبرم ببینم چرا دما بالاست و مسیر تهویه هم درست کنم . اگه دما درست شد ادامه میدم.

night lord
22-06-2010, 20:15
خیر از پردازنده نیست و بیشتر یا از خمیر سیلیکون خنک کننده هست یا دور فن خنک کننده

فکر کنم خنک کننده شما این باشه :

هر چی میگردم بنچ مارکی از این مدل پیدا نمی کنم!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین به درد میخوره . من بنچمارکهاش رو دیده بودم وقتی میخواستم بخرم نمیدونم چرا نیست .

این خنک کننده ما یه پیچ داره که دوره فنو کمو زیاد میکنی باهاش به صورت دستی من گذاشته بودم رو وسط 60 درصد تقریبا میتونه به خاطره اون باشه . یعنی باید بزارم رو آخر؟
تو ایت تصویر معلومه: پایین سمت چپ

این فنه منه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفک کنم چینیه خالص:31:

JEskandari
23-06-2010, 03:54
خوب اگه جهت فنهای شما این است شما جهت ها را دقیقا 180 درجه اشتباه انتخاب کردید

اگه جهت این یکی هست که کار را خرابتر کردید و الان فنها دارن همدیگه را خنثی میکنند

---------- Post added at 04:54 AM ---------- Previous post was at 04:52 AM ----------

در ضمن یک فکری هم به حال اون هشت پا که توی کیس ول کردی بکن بدجور جلوی حرکت هوا را میگیره.

ess_1362
23-06-2010, 07:36

خوب این یکی جهتش درسته

این کاملا اشتباه هست و باید اصلاح بشه!

این هم اشتباه هست!

خلاصه و مفید بگم : جهت فنها باید جوری باشه که از جلوی کیس هوا را وارد کنه و از پشت کیس هوا را از کیس خارج کنه و هرچیزی جز این غلط هست

احتمال خیلی زیاد دمای بالای پردازنده شما در فول لود میتونه به همین خاطر بشه

ضمنا یک توصیه دیگه هم به شما می کنم : به این سیم ها و کابلهای درون کیس یک سرو سامونی بده چون خیلی نا منظم هستند و جلوی تهویه را می گیرند

بعدش دور فن را بذار روی 80% یا ماکزیمم و دوباره یک تست از سیستم بگیر و دماش را در فول لود به من بگون ببینم زیر 70 رسیده یا نه!

night lord
23-06-2010, 17:23
کارهایی که من انجام دادم :
سیمارو ترو تمیز کردم و سعی کردم جلوی مسیر هوا نباشن .
جهت فنهارو درست کردم .
خمیر سیلیکون هم دوباره زدم . دقیقا نمیدونم چقدر باید بزنم ولی مثل همیشه یه لایه نازک زدم که وقتی فنو میزارم روش از دورو برش نزنه بیرون .

نتیجه دمای cpu دو درجه تقریبا اومد پایین نسبت به دیروز . جالب اینکه دمای GPU حدود 10 درجه کم شده .
اینم عکسا :

اینم نتیجه تست بعد از 30 دقیقه . البته وقتی کولر اتاق رو خاموش کردم یه درجه دما cpu رفت بالاتر .

night lord
23-06-2010, 17:35
من یه سوالی دارم . رفتم روسایت تولید کننده فن . عکسای فن رو که دیدم بالای فن آرم pccooler هست ولی روی فن من این
مارک نیست . ممکنه فنم تقلبی باشه و نتونه دما رو کاهش بده .

آخ در مورد cpu من اشتباهن نوشتم D0 در صورتی که I7 C0/C1 هست که همون اوایل اومده بود . شنیده بودم C0/C1 از D0 که بعد اومد گرم تره . به خاطره این نیست؟

تو این فروم یه بابایی C0 رو over کرده و بقیه کمکش کردن من سر در نیاوردم . کسی سر در میاره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا چیکار باید بکنم ؟ میشه اور کرد ؟:13:

ess_1362
23-06-2010, 19:23
آخ در مورد cpu من اشتباهن نوشتم D0 در صورتی که I7 C0/C1 هست که همون اوایل اومده بود . شنیده بودم C0/C1 از D0 که بعد اومد گرم تره . به خاطره این نیست؟

قطعا این عامل در گرمای پردازنده شما تاثیر محسوس داره

متاسفانه باز هم دمای پردازنده شما بالاست.من انتظار داشتم که با انجام این کارها دماش بیاد زیر 70 درجه ولی متاسفانه نیومد.با این اوصاف باید بی خیال اورکلاکش بشی!:41:

night lord
23-06-2010, 20:58
قطعا این عامل در گرمای پردازنده شما تاثیر محسوس داره

متاسفانه باز هم دمای پردازنده شما بالاست.من انتظار داشتم که با انجام این کارها دماش بیاد زیر 70 درجه ولی متاسفانه نیومد.با این اوصاف باید بی خیال اورکلاکش بشی!:41:

آخه من تو فورو مای خارجی دیدم تا 4 هزار هم با C0/C1 اور کردن .
من نمیدونم چرا اینطور شده؟؟؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟؟!!
ممکنه فنه من مشکل داشته باشه؟؟
من وقتی فن رو از رو cpu باز کردم دیدم بعضی جاها اصلا سیلیکون دست نخورده یعنی فن اصلا به cpu نچسبیده . این عادیه ؟ مشکل از اینجا نیست؟
اگه این سوالارو میپرسم برای اینه که بدونم مشکل از کجاست و برطرفش کنم . نمیشه که همه بتونن با این cpu اور کنن من بیخیال شم . در صورتی که کلی بهش احتیاج دارم .
این تصاویر رو ببینید:

harrypotter
24-06-2010, 00:26
C0 واقعن اور باهاش ملال آور هست و واقعن توی ولتاژ دادن بی منطق 920 قبلی من که C0 بود بعضی وقتا با 1.35 روی 4000 می اومد بعضی وقتا با 1.45 هم نمیشد 4000 رو باهاش بالا آورد.
البته همه C0 ها هم اینتوری نیستن بیشتر بر میگرده به بچ cpu. تا 4.65 هم دیدم که اورش کردن ولی خوب اون بچ ها کجا و چیزی که توی ایران اومد کجا

شما ظاهرن خمیر حرارتی تون کمه. کلن همه رو از سطح پردازنده و کف هیتسینک پاک کنید و از اول قد یه نخود خمیر بریزید وسط سطح پردازنده و قشنگ به صورت یکنواخت اون رو روی کف صاف کنید.

کابل کشی و اسمبل سیستم تون هم خیلی نامنظم هست توری که هوا از فن جلویی همون اول خفه میشه اون رو منظیم کنید تا فن جلویی بتونه هوای مناسبی رو داخل کنه.
ضمنن کولر رو بچرخونید که فن کولر روبروی فن پشت کیس باشه تا هواش از فن پشت کیس خارج شه

night lord
24-06-2010, 12:13
شما ظاهرن خمیر حرارتی تون کمه. کلن همه رو از سطح پردازنده و کف هیتسینک پاک کنید و از اول قد یه نخود خمیر بریزید وسط سطح پردازنده و قشنگ به صورت یکنواخت اون رو روی کف صاف کنید.والا من سیلیکون زدم . ولی اگه دقیق نگاه کنید به عکسا اونجاهایی که با قرمز مشخص کردم اصلا خمیرش دست تخورده اگه روی فن رو نگاه کنید مبینید هیچ اثری از خمیر روش نیست . این یعنی اینکه روی هم نیفتادن .
مگه نباید فن و cpu کاملا به هم بچسبن؟

کابل کشی و اسمبل سیستم تون هم خیلی نامنظم هست توری که هوا از فن جلویی همون اول خفه میشه اون رو منظیم کنید تا فن جلویی بتونه هوای مناسبی رو داخل کنه.
ضمنن کولر رو بچرخونید که فن کولر روبروی فن پشت کیس باشه تا هواش از فن پشت کیس خارج شه توی پست 12 اگه نگاه کنید اون خط نارنجی مسیر حرکت هواست . یعنی از پایین میاد و از فن cpu رد میشه و از پشت کیس خارج میشه .
اگه منظورتون اینه که فنه روی هدسینک رو تو جای خودش بچرخونم . بعد کل فن و هدسینک رو بچرخونم تا فنش رو به روی فن پشت بیفته . فکر نمیکنم فرقی بکنه با اینی که الان هست!
سیم کشی رو هم طوری درست کردم که جلوی کانال هوا هیچ چیز نباشه سیمارو پشت dvdwriter و هارد گذاشتم . الان جلوی فن جلوی کیس هیچی نیست .

masoooooood
24-06-2010, 17:59
سلام این coبودن یا do بودنه سیپی یو رو چهجوری میشه فهمید؟؟؟؟

harrypotter
25-06-2010, 00:47
توی پست 12 اگه نگاه کنید اون خط نارنجی مسیر حرکت هواست . یعنی از پایین میاد و از فن cpu رد میشه و از پشت کیس خارج میشه .
اگه منظورتون اینه که فنه روی هدسینک رو تو جای خودش بچرخونم . بعد کل فن و هدسینک رو بچرخونم تا فنش رو به روی فن پشت بیفته . فکر نمیکنم فرقی بکنه با اینی که الان هست!
منم منظورم همین بود که از جلو وارد و از پشت خارج شه. فن کولر هم باد رو به سمت فن پشت کیس بده که گرماش خارج شه

مگه نباید فن و cpu کاملا به هم بچسبن؟

بله قسمت مربعی هیت سینک کولر و کف پردازنده باید روی هم بچسبن

سلام این coبودن یا do بودنه سیپی یو رو چهجوری میشه فهمید؟؟؟؟

اگه سیستم روشن باشه با برنامه CPU-Z میشه از قسمت Stepping متوجه شد.
اگه خاموش باشه از مشخصات روی پردازنده و جعبش. یه قسمت داره که نوشته SLBEJ.
مثل شکل زیر

masoooooood
25-06-2010, 01:10
منم منظورم همین بود که از جلو وارد و از پشت خارج شه. فن کولر هم باد رو به سمت فن پشت کیس بده که گرماش خارج شه

بله قسمت مربعی هیت سینک کولر و کف پردازنده باید روی هم بچسبن

اگه سیستم روشن باشه با برنامه CPU-Z میشه از قسمت Stepping متوجه شد.
اگه خاموش باشه از مشخصات روی پردازنده و جعبش. یه قسمت داره که نوشته SLBEJ.
مثل شکل زیر

خوب برا ما اون نوشته رو داره یعنی خوبه :18::46:

harrypotter
25-06-2010, 06:55
کلن آشغال ترین بچ D0 به بهترین بچ C0 می ارزه. خوبه