مشاهده نسخه کامل
 : [آموزش] ادیت و پچ برای Mortal Kombat
تو این تاپیک آموزش ادیت و ویرایش بازی mortal kombat رو میزاریم. امیدوارم شما هم کمک کنید.
خوب یکی شروع کنه دیگه.:31:
arashbi2
22-06-2010, 09:39
خوب لطفا از MK 4 مال PC  یا UMK3 شروع کن :دی
چشم حتما. یه برنامه ی دست ساز دارم باهاش همه چی مورتال چهار رو میشه ادیت کرد. فقط مسئله آپلوده که با اینترنت ما نمیشه.:31:
همون طور که میدونید مورتال کامبت چهار (راستی چرا مردم میگن کومبات؟) یه فایل داره به نام filesys.dat که تمام فایل های بازی تو اونن مثل تکسچر و .... با این برنامه میتونید این فایل هارو میرایش کنید. لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدا نحوه ی کارش رو میگم. یه مد خودم ساختم کیا قیافه و شکل شخصیتا به کل عوض شده. حجمش یه خورده بالاست ولی سعی میکنم هرچه زودتر آپ کنم. برای استفاده باید اون فایل رو جای فایل filesys.dat خودش ریپلیس کنید. 
فعلا تا بعد:8:
arashbi2
22-06-2010, 11:22
رفتم دانلود ببینم چی میشه
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
من که از این برنامه هیچی حالیم نشد همش ارور میده میگه readme رو بخون
رفتم دانلود ببینم چی میشه
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
من که از این برنامه هیچی حالیم نشد همش ارور میده میگه readme رو بخون
اینو یادم رفت بگم. برا استفاده حتما باید تو محل نصب بازی فایلا رو بریزی. 
شما readme رو بخون راحت متوجه میشی. نشدی خودم توضیح میدم.
arashbi2
22-06-2010, 11:31
یه چند تا عکس مدل ها رو ادیت کردم اما حالا موندم چطوری انتقال بدم به فایل اصلی
mortal kombat 2008
22-06-2010, 13:21
منم دان کردم
ولی نتونستم ادیت کنم
لطفا سریع تر توضیح بدید
ای به چشم:40:
همون تور که دیدید حتما فایل های تکسچر رو دید. (انشای ضعیف رو حال اومدین:31:)
تو فولدر view تکسچرا وجود داره. تکسچرو فک کنم بدونید دیگه چیه.
تو فولدر raw مدل ها هستند. البته منم نتونستم مدلا رو ادیت کنم. نمیدونم با چی وا کنم فایلاش رو.
تو فولدر wav هم صدا ها هست. 
شما اول فایل begin.dat رو اجرا کنید بعد برید با هرچی خواستید محتویات فایل هارو ویرایش کنید. هر تغییری میدید فایل continu رو هم اجرا کنید. (این فایل ها برنامه های bat هستند. یه جور فرمت داسه خود برنامه اجرا میشه کارا رو انجام میده بسته میشه) آخر سرهم فایل compile رو اجرا کنید.
براتون یه فایل filesys.bat میسازه. چون گفتم باید تو محل نصب برنامه باشه بنابرین فایل خود بازی میره. قبلش بهتره ازش یه جایی دیگه کپی بگیرید.
خوب دیگه اگه سوالی هست بگید.
خوب قبلا گفتم خودم یه مود ساختم. بفرمایی حجمش 12 مگه. خودم بهش میگم تبدیل mk4 به mka. برید فیضش رو ببرید. برای استفاده باید با filesys.dat خهود بازی عوضش کنید.
arashbi2
23-06-2010, 09:34
دستت درد نکنه چی بود اسمت شغال پیر؟؟ :خخخ
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
میگم نظرتون چیه فایل صدای بازی و تکست های  رو با هم فارسی کنیم بعد اسمشو بذاریم mk4 farsi خیلی چیز باحالی باید بشه
منظورم از صدا ها (همین راند 1 و فینیش هیم ایناس فارسی بگیم :دی)
arashbi2
23-06-2010, 10:01
میگم چرا من هر چی ادیت میکنم بعد روی COMPILE.BAT میزنم میرم تو بازی هیچ تغییری ایجاد نمیشه؟
کار جالبی من پایم. فقط کی صداهای رپتایلو در بیاره؟؟:31:
درضمن لقبم شغال پیره.:31:
مودو حال کردی؟:31:
اونی که گفتی نمیدونم مشکل چیه باید همین کارو بکنی اگه نشد فایل decompile رو اجرا کن بعد دوباره همین کار رو انجام بده. راستی شما هم یه چی بزارید دیگه.:31:
arashbi2
23-06-2010, 10:31
ok فهمیدم باید چی کار کنیم
منم یه بار توضیح میدم
1- اون فایل ادیت رو می چپونید توی پوشه بازی
2-هر چی فایل bat دار بود از بالا تا پایین همه رو بزنید
3- یه سری فولدر میاد که یکیش صدا هست اون یکی مدل
4-هر کدوم رو که تغییر دادید و کارتون تموم شد فایل COMPILE.BAT رو اجرا کنید
5-یه فایل به اسم filesys.new ایجاد میشه (( راستی قبلش از فایل filesys.dat یه کپی نگه دارید))
6- فایل filesys.new رو به فرمت filesys.dat تغییر بدید و برید تو بازی
منم یه بار توضیح میدم
5-یه فایل به اسم filesys.new ایجاد میشه (( راستی قبلش از فایل filesys.dat یه کپی نگه دارید))
اصلا این کارا رو نمیخواست. این همه دنگ و  فنگ نداشت که. قبلا شنیده بودم که ایراد به خاطر سرویس پک سه بودن ویندوز اکس پی داره ولی فکر نکنم این راه حل باشه. خوب مد بسازید ببینیم دیگه.
خوش به حالتون ویندوز سون مورتال چهار رو بالا نمیاره.:41: خیلی وقته مورتال چهار بازی نکردم.
arashbi2
23-06-2010, 11:08
اخه تو که میگی نمیتونی بازی کنی پس چرا حالا عجله داری انقدر؟
mortal kombat 2008
23-06-2010, 12:34
منم یه بار توضیح میدم
من تمام کار ها رو انجام میدم ولی تغییراتی که تو قسمت view انجام میدم اصلا ایجاد نمیشه.مثلا چهرا لیو کانگ رو با نقاشی کردن تغییر میدم وبعد سیو میکنم و بعد کمپای رو میزنم وبعد تغییر فرمتش میدم و بعد هم بازی رو اجرا میکنم ولی هیچ تغییری ایجاد نمیشه. خواهش میکنم دقیق تر توضیح بدید.
arashbi2
23-06-2010, 13:16
نمیدونم من این کار رو یه بار کردم شد بار دیگه همین رو انجام دادم هیچ تغییر نکرد
آقا شدیدا احتیاج بود ممنون
من برم تو کارش ببینم چی میشه درست کرد.
mortal kombat 2008
24-06-2010, 08:40
اقا یکی بیاد توضیح کامل و100% بزاره من هر کار میکنم هیچی نمیشه.
توضیح  کامل تر ومطمئن بدید.
منتظرم بد جور.
یه خورده دیگه براتون اموزش تصویری میزارم:31:
mortal kombat 2008 (که فکر کنم اسمت جمال باشه (نبودم خودت ببخش مارو:11:)) فکر کنم یادت رفته که گفتم بعد از هر تغییر باید فایل continu.bat رو اجرا کنی. اگه بازم کار نکرد آخر سر فایل onject رو اجرا کن:46:
arashbi2
24-06-2010, 11:03
منتظریم :دی برای اموزشت
mortal kombat 2008
25-06-2010, 10:57
پس اموزش چی شد
سریع تر بزار
پس اموزش چی شد
سریع تر بزار
باشه خیلی خوب دو روز رفته بودم کوهپیمایی.:31:
فقط بگم آموزش نتیجه نداره. چون ویندوز سون مورتال چهار نمیاره بالا فقط طریقه ی کار رو میبینید نتیجه ی نهایی رو نمیبینید.
فیلمی نمیتونم بزارم عکسیه. pdf یا همین جا؟
شما هم یه دو سه تا چیز بگید دیگه. اصلا ادیت بلد نیستین؟
mortal kombat 2008
28-06-2010, 13:00
تو که هنوز کامل یاد ندادی.
همین جا بزار-  pdf هم گذاشتی چه بهتر.
من تغییر اهنگ های پروجکت 4.7 و تغییر نیم  پروجکت 4.5 رو بلدم والبته 4.7 بلدم تصاویر و حتی ویدیوی اول بازی رو تغییر بدم. پاتچ ام کا 4 رو هم دارم.هرکدوم رو خواستید بگید. میزارم.
تو که هنوز کامل یاد ندادی.
همین جا بزار-  pdf هم گذاشتی چه بهتر.
من تغییر اهنگ های پروجکت 4.7 و تغییر نیم  پروجکت 4.5 رو بلدم والبته 4.7 بلدم تصاویر و حتی ویدیوی اول بازی رو تغییر بدم. پاتچ ام کا 4 رو هم دارم.هرکدوم رو خواستید بگید. میزارم.
پاتچ نه پچ.:31:
همه رو بزار.
arashbi2
28-06-2010, 18:44
منتظر pdf شما هستیم
mortal kombat 2008
28-06-2010, 19:42
پاتچ نه پچ.:31:
همه رو بزار.
تو که برای  همین ادیت ام کا 4 ما رو  یه هفته الاف کردی اگه من بخوام اینا رو بزرام پس باید یک ماه طول بکشه.
اول تو این اموزش رو بزار بعد من میزارم.
چشم ببخشید:11: سرم خیلی شلوغه. رو دوتا بازی کار میکنم دارم واسه مسابقه های گارنا هم تمرین میکنم. دارم یه بازی هم مه یکی دیگه سفارش داده رو هم واسش ادیت میکنم. این همه وقت از کجا بیارم؟ درضمن پی دی اف خیل واسه اینترنتم سنگینه. باید یه وقت که کار ندارم بزارم آپ شه تا طول میکشه وقتی از دست نداده باشم. تو ایران بلاگ و پرشین آپلود هم آپ کنم یه خورده دیگه فایله پاک میشه. فایل هم نمیتونم پیوست کنم. 4share هم که همه ایراد میگیرن. شما سایتی واسه آپلود سریع جز پرشین گیگ نمیشناسین.
arashbi2
29-06-2010, 23:05
من از مدیافایر استفاده میکنم
من از مدیافایر استفاده میکنم
اینی که گفتی یعنی چه؟
arashbi2
30-06-2010, 09:37
بفرمایید اینم آموزش pdf:
mortal kombat 2008
30-06-2010, 15:06
من این کتابه رو دان کردم ودقیقا مو به مو چند بار انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت.
چند تا سوال دارم:
1: اول کتاب گفتی فایل های زیپ ولی درواقع یه فایل زیپ بیشتر نبود که اونم  mk4strip.zip بود.ایا فایل زیپ دیگه ای هم باید باشه یا اشتباهی گفتی ؟
2 :فایل begin رو که اجرا می کنم اتفاق خاثی نمی افته وفقط باید دو تا چیز رو ok کنم و رد میشه ، ایا باید همین جوری باشه.
3: شما در کتاب نگفتی که filesis.dat رو قبل از تغییر فرمت filesis.new به جای دیگه ای انتقال بدم  و این در حالیه  که اگه انتقال ندم نمیشه فایل جدیده رو تغییر فرمت داد.چون هم اسم میشند و ارور میده.
4:کلا از بابت مراحلی که میگی مطمئنی یا فک می کنی که باید این مراحل طی بشه؟
من این کتابه رو دان کردم ودقیقا مو به مو چند بار انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت.
چند تا سوال دارم:
1: اول کتاب گفتی فایل های زیپ ولی درواقع یه فایل زیپ بیشتر نبود که اونم  mk4strip.zip بود.ایا فایل زیپ دیگه ای هم باید باشه یا اشتباهی گفتی ؟
2 :فایل begin رو که اجرا می کنم اتفاق خاثی نمی افته وفقط باید دو تا چیز رو ok کنم و رد میشه ، ایا باید همین جوری باشه.
3: شما در کتاب نگفتی که filesis.dat رو قبل از تغییر فرمت filesis.new به جای دیگه ای انتقال بدم  و این در حالیه  که اگه انتقال ندم نمیشه فایل جدیده رو تغییر فرمت داد.چون هم اسم میشند و ارور میده.
4:کلا از بابت مراحلی که میگی مطمئنی یا فک می کنی که باید این مراحل طی بشه؟
1: اون مشکل دستور زبانه. ادبیتم یه خورده ضعیفه. در واقع فقط همون فایل mk4strip.zip منظورم بود. واسه این گفتم فایل ها که منظورم کلا فایل های زیپ شده بود.
2: آره همین طوریه. بعدشم اتفاق میفته. قبل از اجرای این فایل فولدرهای raw , wav و view خالین. وقتی begin.dat رو اجرا میکنی افیل های filesys.dat زو دی کامپایل میکنه.
3: خوب دیگه اینکه گفتن نداشت. معلومه اگه تو رینیم دوتا فایل هم اسم باشن ارور میده.
4: مطمئن. ده هزار بار مطمئن.
شاید مشکل از ویندوزت باشه. ویندوزت چیه؟
لژیون سوزان
05-07-2010, 09:17
من وفتی فایل ها رو اجرا میکنم و تغییرات رو اجرا میکنم و میخوام سیو کنم نمیشه یعنی همه کار ها رو میکنم ولی وقتی میام تو بازی هیچ تغییری انجام نمیشه
من وفتی فایل ها رو اجرا میکنم و تغییرات رو اجرا میکنم و میخوام سیو کنم نمیشه یعنی همه کار ها رو میکنم ولی وقتی میام تو بازی هیچ تغییری انجام نمیشه
همون طور که گفتم بعد انجام مراحل ادیت در نهایت یه فایل filesys.new دارید. اون فایل filesys.dat خود بازی رو ببر یه جای دیگه بعد filesys.new رو بکن filesys.dat. بعدم حله. اگه نشد حتما خودت مراحل رو اشتباه انجام دادی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.