مشاهده نسخه کامل
: يوزر و پسورد كامپيوتر سرور
مرد مباح
22-06-2010, 07:32
سلام دوستان.
فرض كنيد برنامه اي نوشتيم كه تحت شبكه كار ميكند. به همين دليل بايد بتواند با كامپيوتر خاصي (سرور) ارتباط بر قرار كند.
اگر پسورد كامپيوتري كه به عنوان سرور انتخاب شده در ويندوز ذخيره نشده باشد، برنامه نميتواند متصل شود.
از چه طريقي ميتوان در خود برنامه يوزر و پسورد كامپيوتر سرور رو توي خود برنامه قرار داد و از طريق اون كانكت شد.
ويا راهي وجود دارد كه بدون دانستن يوزر و پسورد به كامپيوتر مقصد متصل شد؟
M.Hashemi
22-06-2010, 14:48
با سلام
من زیاد با برنامه های سرور اشنا نیستم اما برای مشکل شما یک راه بلدم.
میتونید کد connection سرور را در یک بلوک try ... exept قرار دهید و یک فرم نیز طراحی کنید که زمانی که پسورد کامپیوتر سرور درست نبود ان فرم باز شده و پسورد را از شما بپرسد.
یک برنامه تحت شبکه دیدم که زمانی نمی توانست به کامپیوتر سرور وصل شود یک فرم باز میکرد ور از کاربر درخواست پسورد و همچنین نام یا ip کامپیوتر سرور را میپرسید و برنامه نویس یک قسمت به این فرم افزوده بود که می توانست اطلاعات را از یک فایل بگیرد و کاربر در صورتی که با سرور اشنایی نداشت می توانست با برنامه نویس تماس بگیرد و ان فایل را دریافت کند (فکر کنم از فایل ini استفاده کرده بود).
امیدوارم این مطالب مورد استفاده شما قرار بگیرد
با تشکر
مرد مباح
22-06-2010, 17:48
ممنون از توضیحاتتون. ولی دقیقا مشکل همینجاست که اون یوزر و 1سورد رو چزوری باید توی کامپیوتر با استفاده از سیستم عامل عمل کنم. فکر میکنم که احتمالا یک تابع API باید داشته باشه.
M.Hashemi
23-06-2010, 01:32
با سلام
مرد مباح عزیز من در سطحی نیستم که شما را راهنمایی کنم.
به هر حال شما استاد دلفی هستید.
اما شاید لینک زیر به کارت بیاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر
مرد مباح
25-06-2010, 12:55
ممنونم دوست عزیز.
خیر من استاد دلفی نیستم. شاید چون زمان بیشتری کار کردم 4 تا چیز بیشتر باهاش برخورد کردم.
ممنون.
توی همین سایت چندتا چیز مشابه با کارم پیدا کرده بودم. ولی دقیقا نمیتونست کارم رو انجام بده.
این چیزی هم که شما معرفی کردید یک یابنده IP هست.
به هر حال خیلی ممنون از پیگیریت.
Hadi_0261
07-08-2010, 09:14
با سلام . البته من اینو جهت اطلاع می گم و نمی دونم به کار شما میاد یا نه . من یه برنامه تحت شبکه نوشتم و برای کانکت شدنش با سرور یوزر و پسورد رو تو یه فایل Text نوشتم و کنار فایل Exe گزاشتم که هر سری میره و از اون چک میکنه و کانکت میشه .
مرد مباح
10-08-2010, 22:25
هادی جان. چطوری این کار رو کردی.
اگه بتونی کدش رو بهم بدی عالی میشه.
Hadi_0261
26-08-2010, 13:08
هادی جان. چطوری این کار رو کردی.
اگه بتونی کدش رو بهم بدی عالی میشه.
ببخشید دیر شد چند روزی نبودم . این کدی که من استفاده کردم امیدوارم به دردت بخوره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جاهایی که نا خواناست پیغام های فارسی نوشته شده که البته مهم هم نیست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.