مشاهده نسخه کامل
: head
سام علیک
این کلا الکیه زیاد حال نکردم باهاش :13:
تو طول کار یه جایی می رسم که خوبه ها شبیه سبک خودمم نیست اما یه ذره که بیشتر روش کار می کنم دوباره شبیه کارهای دیگم می شه ... مخم خرابه :27: ... باید تا یه جا کار کنم دیگه روش کار نکنم
کلا از 11 شروع کردم الا 2.30 تموم شد
بیس کارم یه کره تو زبراش بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_nekooee
22-06-2010, 02:00
خوب شده. منتها ابروهاش یکم تابلو سی جیه
زیر چشماش هم انگار سه چهار تا ضربه با پنجه بکس خورده ! یکم زیادی تو نرفته؟
دیگه عرضم به حضورت که .... سرشم نسبت به تنش یکم بزرگه. حالا یا پشتش غوز شدیدی داره که اینطوری سرش نزدیک دوربینه و بدنش دور از دوربین یا خودش سرشو آورده جلئ داره توی دوربینو نیگا می کنه
متریال پوستش بد نیست. یکم کک و مکی، خال هندی از این چیزا هم میذاشتی رو صورتش بد نبود
RezaTayebiJ
22-06-2010, 23:16
ایول کار خوبیه.
با ایرادهایی که احسان گرفته موافقم. منتهی facial چهره به نظرم خوب و جالب در اومده.
ميگم دفعه بعد يه خانم بساز مشكلت حل ميشه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد عكس نيمرخ بيشتر كمكت كنه. موفق باشي
سبکت خوبه توش چهره ها روح دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سیاهیه چشماش کوچیکه
اینم کار خیلی خوبی شده
خوب شده. منتها ابروهاش یکم تابلو سی جیه
زیر چشماش هم انگار سه چهار تا ضربه با پنجه بکس خورده ! یکم زیادی تو نرفته؟
دیگه عرضم به حضورت که .... سرشم نسبت به تنش یکم بزرگه. حالا یا پشتش غوز شدیدی داره که اینطوری سرش نزدیک دوربینه و بدنش دور از دوربین یا خودش سرشو آورده جلئ داره توی دوربینو نیگا می کنه
متریال پوستش بد نیست. یکم کک و مکی، خال هندی از این چیزا هم میذاشتی رو صورتش بد نبود
مرسی
چشاش رو تو فوتوش سیاه تر کردم دورشو ... همینجوری
ایول کار خوبیه.
با ایرادهایی که احسان گرفته موافقم. منتهی facial چهره به نظرم خوب و جالب در اومده.
مرسی :10:
ميگم دفعه بعد يه خانم بساز مشكلت حل ميشه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد عكس نيمرخ بيشتر كمكت كنه. موفق باشي
آره :27: یه دونه ساختم راستی اون فرانسویه
مشکل همنیه که من کلا بدون عکس رفرنس کار می کنم همش ذهنیه به نظرم باید با عکس کار کنم
سبکت خوبه توش چهره ها روح دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سیاهیه چشماش کوچیکه
اینم کار خیلی خوبی شده
مرسی
آره چشاش کوچیکه تموم شد تازه فهمیدم دیگه دیر بود
SSS_HHH_OOO
23-06-2010, 13:51
ایول خیلی باحال شده:دی
اینو هر جا میدیدم میفهمیدم کار خودته :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.