ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام گارانتی? تجربیاتتون را به اشتراک بگدارید.

hasti_0o0
22-06-2010, 01:36
من میخوام یه لب تاب سونی بخرم اما هر جا میرم میگن جنس چینی ایران رهجو به درد نخور هست و ایران رهجو میگه سیستمهای اشکال دار سفارشی آمریکا قلابین.من موندم بین F115 آمریکایی ,F116چینی .و کلا گارانتی ایران رهجو یا جای دیگه؟اگه تجربه داریداینجا جای خوبی واسه بحث هست. مرسی.

mohsenfhm
22-06-2010, 13:29
به اين حرفهاي بي اساس توجه نكنيد . اگر جنس هاي ايران رهجو بد بود 3 سال گارانتي نداشت .

مطمئن باشيد بهترين گارانتي براي لپ تاپهاي سوني اول ايران رهجو بعد امرتات هست .

يك نكته :

اصلا گول امريكايي بودن رو نخوريد . از لحاظ كيفي هيچ تفاوتي ندارند :46:

hasti_0o0
22-06-2010, 17:09
آخه پس چرا مدلهای ایران رهجو تو سایت اصلی سونی نیست؟ا

hasti_0o0
22-06-2010, 17:15
من شنیدم دو هفته طول میکشه که ایران رهجو لب تاب رو بعد از تعمیر تحویل بده. این خیلی زیاده.کسی تجربه ای داشته؟

Pami
22-06-2010, 17:25
مدلهای ایران رهجو سفارش خاورمیانه هستن و تو سایت اصلی سونی ذکر نمیشن ، ولی این دلیل بر بی کیفیتی اونها نیست

hasti_0o0
22-06-2010, 17:32
آخه این مدلها تو بازار دبی هم پیدا نمیشه!

REGISTERED-USER
22-06-2010, 21:31
یه چند نکته رو بگم ... من از 4 سال پیش با ایران رهجو کار می کردم یه سورس معتبر هم دارم اونجا :دی

1- ایران رهجو صرفا مدل های خاورمیانه ای رو وارد نمی کنه ... کلا رنج وسیعی وارد میکنه که مشخص کننده اش هم خود ریسلر شرکت سونی هست

2- ایران رهجو شاخه ای از شرکت عظیم بازرگانی ایران هست که تنها نماینده رسمی سونی در ایرانه ... کلا محصولات کامپیوتری سونی با این ضمانت نامه یعنی ایران رهجو عرضه میشه ... حتی یه DVD RW اون و یا پخش mp4

3- ایران رهجو سرویس های فوق العاده ای میده و تنها گارانتی قابل اطمینان برای سونی هست که به صورت آزاد برگ گارانتی رو نمیفروشه و حتما لپ تاپ های گارانتی شده توسط این شرکت تست شده و بعد عرضه می شوند! مثل امرتات مزخرف نیست ! البته اونم یلی بود ولی خوب ، خراب شد !

4- روال اداری ایران رهجو طولانی هست برای همینه که ممکنه بعد از سرویس یک هفته بعد دستتون برسه ! حتی اگه برید اونجا پیگیر بشید به این زودی بهتون نمی دهند ... چون لپ تاپ رو توی تست میزارند