ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید هارد و پاور

lebesgue
21-06-2010, 20:34
با سلام خدمت دوستان
من یک هارد Maxtor Sata I دارم که برای 5-4 سال پیش هست و علاوه بر اینکه سرعتش پایینه خیلی هم خرت و خرت می کنه(از اولش همینطوری بود)
اینجا دیدم دوستان از هارد Samsung SpinPoint F3 تعریف می کنن، حالا چند تا سوال دارم.
1- صدای این هارد در مقایسه با هارد قبلیم چطوره؟
2- اگر من هر دو تا هارد رو با هم روی سیستم داشته باشم و از هارد قدیمی فقط برای ذخیره کردن فیلم و سورس برنامه ها و امثال اینها استفاده کنم، در اوقات بیکاری که واسه خودش خرت و خرت نمی کنه؟(چون الان گاهی اینطوریه)
3- یک چیزی شنیدم به اسم RAID0 یا همچین چیزی! با این هارد عتیقه که از این کارا نمیشه کرد؟
4- اگر هر دو تا هارد رو با هم داشته باشم، یک پاور Memonex 420W برای این سیستم کفایت می کنه؟ قصد اورکلاک ندارم.
بقیه قطعات:
CPU: AMD Athlon II X2 240
M.B: Gigabyte 770T-UِD3
RAM: Kingmax 2Gb 1333 CL9
VGA: Sapphire 4670 1Gb

EXTREME
21-06-2010, 21:39
کلا هارد های سامسونگ مخصوصا این سریش هارد خیلی کم صدایی هست
برای رید0 باید دو هارد دوباره مجددا پارتیشن بندی بشن پس قبلش باید یه backup از اطلاعتتون بگیرید
ولی پیشنهاد من اینه که هاردو بزارید تو یه باکس و تبدیلش کنید به هارد اکسترنال هر موقع چیزی خواستید بریزید توش وصل کنید به
کامپیوتر و از اون هارد سامسونگ به طور دائم استفاده کنید
برای پاور به نظرم یه 500 وات thermaltake بگیرید تمام نیاز شما رو برآورده میکنه پاور سیستم خودتون هم خوبه ولی لب مرزه
اگه باز چیزی خواستید اصافه کنیدبه مشکل نخورید

lebesgue
22-06-2010, 13:50
این باکسی که میگین قیمتش چقدره؟
پاور رو هنوز نخریدم. میشه قیمت این پاور که معرفی کردید رو بگید و اینکه میخوام پاورم خیلی کم صدا باشه.

EXTREME
22-06-2010, 16:02
این پاوری که گفتم حدود 64 تومنه ولی میتونید گرین 535B بخرید 56 تومن که اونم خوبه فن 12 سانتیمتری داره و کم صداست
باکسو قیمتشو ندارم ولی میدونم که همچین چیزی هست