مشاهده نسخه کامل
: اموزش ريست پرينتر سامسونگ scx_4300
امین رایانه
21-06-2010, 18:37
با سلام
این اموزش برای اولین بار تو سایتهای فارسی زبان گذاشته میشه. که توسط اینجانب گرداوری شده.:31:
این اموزش که از سایت Raneri.it گرفته شد و توسط بنده گرداوری شده و توسط دوست خوبم
میلاد(miami vice) ترجمه شده.
البته این ریست ایراد " Toner Exhausted Replace Toner" را در این پرینترها برطرف میکنه و در مورد ایرادهای دیگه تست نشده.
این ایراد هم به این دلیل که شمارنده کپی به اون تعداد تعیین شده خود رسیده و از کاربر میخواد تا کاتریج را عوض کند, دحالی که هنوز جوهر تمام نشده.
ابتدا فایل زیر را دانلود کنید سپس اموزش. هرچند که در اموزش هم به این فایل ذکر شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این اموزش برای دوستان مفید واقع بشه.:10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsen_bak
05-07-2010, 11:57
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدتی اینجا فیلتر بودا مثل اینکه باز شد...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ تاپیک که داره میگه جدیده.حالا اگرم قدیمی بود ببخشین که تاپیک قدیمی بالا میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سامسونگ scx4600 دارم. چه اشتباهی کردم اینو خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آی ملت جنس چینی نخرید..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگذریم.....
دقیقا همین مشکل برام پیش اومده. مینویشت کاتریج عوض کنید. تازه من یه بارم بردم تونر شارژ کردم گفتم شاید درست بشه ولی درست نشد. تا یه مدت فقط مینوشت عوض کنید ولی وقتی "ادامه" رو انتخاب میکردم مشکلی نداشت. حالا کلن از کار افتاد مینویسه عمر کاتریج تموم شده برین عوضش کنید. میدونی کاتریجش چنده؟ 85 هزارتومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی 40 تومن دیگه بزارم روش یه پرینتر 1120 اچ پی میتونم بخرم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا غرض از همه این حرفا اینکه این راه حل برای سامسونگ 4600 هم صدق میکنه؟ برم امتحانش کنم؟ کسی امتحان کرده ؟ هیچ قطعه سخت افزاری و چیپ ست و برد لازم نیست تغیر کنه یا عوض بشه؟
بهم جواب میدین؟ من تازه اومدما...غریبم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
payam hero
05-07-2010, 14:05
دوست عزيز. براي دستگاه شما اي سي شارژ هست. اگه خواستي پي ام بدين بهتون ادرسشو بدم.
mohsen_bak
05-07-2010, 15:42
اقا به کجا پی ام بدم؟
چرا اینجا ایطوریه؟ خواستم پیام خصوصی بفرستم نوشت تا 10 تا پست ندین نمیتونی پیام خصوصی بفرستی!! آی دی مسنجر هم تو صفحه کاربری شما نبود.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی سی شارژ چیه؟ قابل دانلود هست یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هزینه داره یا رایگانه؟ اگر هزینه داره چقدر میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زحمت نیست آدرس بدین برم سراغش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر تو اینترنت هست که مشکلی نیست . اگر تو دنیای واقعی هست من تو شیرازم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
payam hero
06-07-2010, 07:23
دوست عزيز اين اي سي يك قسمت سخت افزاري هست كه با تغيير پروگرم روي فرمتر شما نصب ميشه و هزينه بر هم هست. من كسي رو ميشناسم كه بايد دستگاه رو ببري پيشش اين قسمت فرمتر رو عوض ميكنه و ديگه دستگاهت هيچ وقت اين خطا رو نميده. اي دي مسنجر رو براتون ميذارم.
امیر انصاری
06-12-2010, 14:30
برای ریست مدل SCX-4828fn راهی هست؟
REZA-P30
28-06-2011, 19:01
برادران محترم این لینکش خراب شده ... لطفا دوباره آپ کنین ... ظرفیتشم فکر نکنم زیاد باشه ... تو هاست سایت آپ کنین که همه حالشو ببرن
mehran gorji
28-06-2011, 19:15
4300 ریستش موجود است
دارای تمامی ورژن ها همراه با اموزش و ساپورت از شرکت
sorush39
05-08-2011, 14:54
4300 ریستش موجود است
دارای تمامی ورژن ها همراه با اموزش و ساپورت از شرکت
لطفا راهنمائی کنید
mehran gorji
05-08-2011, 17:39
عزیزان دیگه تو این تاپیک پست ندهید طبق دستور مدیریت ریستر ها فقط در تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انجام میگیرد.
در صفحه اول تمام توضیحات را دادم.
shaabani_amin
21-09-2011, 09:19
با عرض سلام
با توجه به اين كه پرينتر هاي سامسونگ ريست مي خوان واين كه براي ورژن هاي جديد انها براي هر پرينتر بايد از فايل مخصوص خود ان پرينتر استفاده شود(سريال ان با فايل يكي باشد)دوستان يا همكاراني كه براي ريست پرينترهاي سامسونگ مشكل دارند با تلفن05118413427تماس حاصل نماييد تا فايل ريست پرينترهاي سامسونگ را با قيمتي بسيار پايين در اختيار شما قرار دهيم.
FIX_Z12345678976543_SCX3200_V3.00.01.08.hdريست Scx-3200 با ورژنهاي V8,V9
file reset samsung scx-4623 v99سامسونگFIX_Z2W7BAAZC00308F_SCX4623F_V2.0 1.00.99.hd
اموزش رايگان ريست تمام پرينترهاي سامسونگ .....نحوه ريست پرينترهاي
file reset ml1660 v34
file reset samsung ml-1915 v83
mehran gorji
21-09-2011, 11:07
.................................................. ...
com.comi1365
23-04-2012, 19:02
با سلام
اینجا کسی نمیدونه عملکرد این چیپ ریست کن های پرینتر سامسونگ چطوریه و چطوری میشه ساختش؟
سلام دوستان هرکسی ریست سریالی پرینترسامسونگ میخواد بهم اس بده تا مشکلش حل بشه
09156302075
مدل+سریال دستگاه+ورژن دستگاه اس کنه فایل ریستر تحویل بگیره
همه مدلارو دارم الا تعداد انگشت شماریرو100%تظمینیه
farhad4315@gmail.com
سلام خسته نباشید دوستان
من یه 4300 دارم که با فایل مورد نظر خواستم ریست کنم حالا دیگه اصلا بالا نمی اد روش می نویسه دانلود sw و usb قطع وصل میکنم انگار نه انگار فکر کنم باید فلش بکنم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.