ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات من در رابطه با 3ds max 2010

AMIR REZAs
21-06-2010, 18:18
سلام:10:
بالاخره با ارتقاء سیستمم تونستم مکس 2010 رو بنصبم:31:
خوب چند سوال برام پیش اومد که ممنون میشم جواب بدید:
1. چگونگی کار با متریال
2. چگونگی حذف یک قسمت از شیء
3.چگونگی انیمیت کردن مدل ها
خوب همین سه تا بسه:31:
خیلی خیلی ممنون:11::40:

smspersia
22-06-2010, 09:44
سوالاتت یه کمی کلیه - بجز سوال دومت بقیه واسه یاد گرفتن هر کدومشون دو سه ماه وقت لازم داری مثلا واسه سوال سومت اول باید مدلی که می خوای انیمیت کنی رو بگی -
مثال : برای انیمیت انسان باید اسکلت بندی رو اول بپرسی بعد راجب هندل و پوست و الا اخر...

موفق باشی

AMIR REZAs
22-06-2010, 10:35
خیلی ممنون که باز شما یه چیزی گفتی..............:13::13::11:
در مورد متریال چی چطوری باهاش کار کنم؟؟

p30worldapm
22-06-2010, 18:31
یعنی اینقدر سوالام سخت و کلیه؟؟؟
چطوری تکسچر به مدل نسبت بدم؟

این یه دونه کوتاه بود می شد جواب داد.
اون متریالها که ساختی توی اون توپها نشون داده می شه. باید موس رو ببری روی اون توپه بعد کلیک کنی بعد موس رو بکشی رو جسمت بعد کلیک رو رها کنی.
یه دکمه هم هست که این کار رو می کنه. زیر اون توپهاست و سمت چپ بود فکر کنم. اسمشم یادم نیست. من همیشه از همون روش بالا استفاده می کنم.

AMIR REZAs
23-06-2010, 11:00
خیلی خیلی ممنون:11:
چطوری میتونم تکسچر به جسم بدم؟؟؟

AMIR REZAs
23-06-2010, 18:06
می شه بگی این دو تا سوال با هم چه فرقی می کنه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب تو بازی سازی تکسچر با متریال فرق میکنه ولش کن:46:
یه کم با مکس بیشتر آشنا شدم ولی خوب وقت می بره.............
اگر سوالی داشتم همین جا مطرح میکنم:11:

AMIR REZAs
29-07-2010, 10:40
سلام
دوستان یه آموزش کاراکترسازی با مکس میخواستم.....
ممنون:11:

Enemy Killer
29-07-2010, 13:59
گمونم اساتید باید بیشتر وارد باشند اما می تونی از اینترنت یک مدل های اماده ای رو دانلود کنی ولی خود دانی

pcforlife
30-07-2010, 20:19
سلام
دوستان یه آموزش کاراکترسازی با مکس میخواستم.....
ممنون:11:

هیچ کس نبود کمک کنه؟؟
یه آموزشی راهنمایی ای چیزی.........
عزیز سوالت خیلی کلی هستش! ولی در کل برای مدلینگ و ساخت یه موضوعات مختلف باید با مدیفایر های مختلفی آشنا باشی تا بتونی یه باکس یا یه پلن یا یه اسفیر رو به شکل دلخواهت تبدیل کنی... یکی از پر کاربردترن مدیفایر ها Edit Poly هستش...
پیشنهاد من اینه که اگه تازه میخوای مکس رو یاد بگیری، تو همین انجمن سرچ کن و آموزش های مختلف رو دانلود کن و یا اگه یه دیکشنری معمولی کنار دستت هست یا در کل زبانت خوبه، از Tutorials مکس استفاده کنی و با اون 3دی مکس رو قدم به قدم یاد بگیری... من خودم با همین روش دومی مکس رو یا گرفتم...
یاعلی:11:

vahidshah
31-07-2010, 16:43
منم یه سوال ابتدای دارم
چند سال پیش که رو سیستم مکس6یا7نصب کرده بودم وقتی میخواستم شی رو تکون بدم مثلا در راستای محور ایکس مورفتم رو محور ایکس و فقط رو اون محور تکون میخورد و وقتی میخواستم رو دومحور حرکت کنم تو رویشه فلش ها میکشیدم و به فرض هم بالا و پایین میتونستم بکشم.و فلاش ها دارای نوک بودند وجهت رو شنون میدادند
الان که مکس2010 نصب کرده اون کار رو نمیتونم بکنم و فلش ها بصورت خط نشون داده میشه چجوری میشه خاصیات قبلب رو فعال کرد یا تو یه محور تکون داد
مثلا تو فوتوشاپ که کلید شیفت رو میگیری و عمود یا افقی حرکت میکنه

pcforlife
31-07-2010, 17:11
منم یه سوال ابتدای دارم
چند سال پیش که رو سیستم مکس6یا7نصب کرده بودم وقتی میخواستم شی رو تکون بدم مثلا در راستای محور ایکس مورفتم رو محور ایکس و فقط رو اون محور تکون میخورد و وقتی میخواستم رو دومحور حرکت کنم تو رویشه فلش ها میکشیدم و به فرض هم بالا و پایین میتونستم بکشم.و فلاش ها دارای نوک بودند وجهت رو شنون میدادند
الان که مکس2010 نصب کرده اون کار رو نمیتونم بکنم و فلش ها بصورت خط نشون داده میشه چجوری میشه خاصیات قبلب رو فعال کرد یا تو یه محور تکون داد
یه بار رو دکمه x کلیک کن...:20:

vahidshah
01-08-2010, 09:41
یه بار رو دکمه x کلیک کن...:20:
با اون روش نمیشه

vahidshah
10-08-2010, 21:12
واسه تکون دادن شی تو یه مسیر چه باید کرد؟مثلا وقتی میخوای شی رو فقط و مطلاقا به سمت راست با ماوس بکشی
تو مکس قدیم جهت ها دارای رنگ بودن و رو حر فلش که کلیک میکردی رو اون مسیر تکون میخورد الان داهش چیه؟

SETJ
17-08-2010, 19:58
فکر کنم اگه مکستو یه بار کامل پاک کنی دوباره بریزی درست شه چون من خودم قبلا این مشکل رو داشتم ولی الان حل شده و جهتام دارای رنگ هستند.

vahidshah
22-08-2010, 09:49
نوشته شده توسط vahidshah [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم یه سوال ابتدای دارم

الانم مشکلم اینه که اجسام رو فقط به چپ و راست میتونم تکون بدم و ارتفاع فعال نیست خاکستری رنگه.باید جای خاصی واسه تنظیماتش وجود داشته باشه

meysam 3d
22-08-2010, 13:44
نوشته شده توسط vahidshah [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم یه سوال ابتدای دارم

الانم مشکلم اینه که اجسام رو فقط به چپ و راست میتونم تکون بدم و ارتفاع فعال نیست خاکستری رنگه.باید جای خاصی واسه تنظیماتش وجود داشته باشه

قبلا هم این سؤال پرسیده شده بود کلیدX روی صفحه کلید رو بزن فقط حواست باشه زبان فعال فارسی نباشه(قتبل توجه اونایی که با win7 کار میکنن)

pcforlife
22-08-2010, 14:37
حتی اگه x رو هم نزنی، میتونی از این 4 تا کلید هم استفاده کنی:
F5 = فعال شدن محور X ها و صرفا بر روی این محور موو کردن.
F6 = فعال شدن محور Y ها و صرفا بر روی این محور موو کردن.
F7 = فعال شدن محور Z ها و صرفا بر روی این محور موو کردن.
F8 = با هر بار فشردن این کلید، به طور پیش فرض و ترتیبی، یکی از صفحات YZ، XZ، XY را انتخاب می کند و شما میتوانید عمل موو رو فقط روی اون صفحه انجام بدید.
یاعلی:11: