PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : K750

ehsan_nekooee
21-06-2010, 17:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3DS MAX
Maxwell
زمان رندر 6 ساعت !!!
wire

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

smspersia
21-06-2010, 18:05
سونی اریکسون بالاش خیلی خوب نوشتی!!!!!

6 ساعت رندرش طول کشیده ؟؟؟ داشتم وسوسه می شدم دنبال MAXWELL بگردم واسه مایا (نجاتم دادی شب برا MAXWELL خوابم نمی برد )

موفق باشی

ehsan_nekooee
21-06-2010, 18:08
سونی اریکسون بالاش خیلی خوب نوشتی!!!!!

6 ساعت رندرش طول کشیده ؟؟؟ داشتم وسوسه می شدم دنبال MAXWELL بگردم واسه مایا (نجاتم دادی شب برا MAXWELL خوابم نمی برد )

موفق باشی

من زمان رندر رو یکم زیاد گذاشتم ببینم چه طور میشه.با 3 ساعت رندر هم تقریبا همین شده بود !

smspersia
21-06-2010, 18:17
این تصویری که رندر گرفتی خیلی کدره اگه اینو با یه موتور دیگه رندر بگیری سریتر می شود تازه از اینم بهتر بود - تو تایپک (نمونه کار های حامد طباطبایی ) بعضی از بچه گفتن واسه انیمیشنم خوبه ولی اگه اینقدر طول بکشه که واسه عکسم خوب نیست ؟

ehsan_nekooee
21-06-2010, 18:22
کدریش واسه اینه که من درست بلد نیستم ازش رندر بگیرم. آخه قضیه اش کلا با بقیه موتور های رندر فرق می کنه.
آره. اگه رو سیستم تک روش کار کنی زمان زیادی میبره. با 10 تا 20 تا یا +++ سرعتتم بالاتر میره

Hamed.tba
26-06-2010, 14:00
احسان جان تبریک میگم برای شروع با مکسول خیلی کاره خوبی شده .

چند تا نکته هست که باید بگم ...

مکسول اصلا نیازی به زمان خیلی بالایی نداره ....دیگه مثل قدیم نیست (ورژن 1.5 و 1.7 و غیره ) که برای یه کار N ساعت زمان بذاری.

ورژن 2 مکسول 6 برابر سرعت رندرش بالا رفته و کاملا حرفه ای شده .

شما برای صرفه جویی تو زمان رندر اول از همه :

باید یک سیستم قوی داشته باشی این خیلی مهمه ....اگه کیفیت خوب میخواین...باید بهای اونو بپردازین از یه سیستم متوسط هیچ وقط نمیشه توقع معجزه داشت...

بعد از این موضوع شما باید از فایل های HDR استفاده کنی ...بهترین کار برای کم کردن زمان رندر در مکسول همینه....
و اگر سیستم ضعیف هست بهتره که قابلیت مولتی لایت رو فعال نکنین و از متریال های Emitter استفاده نکنین ....

اینا خیلی از امکانات محشر مکسول هست که اگر سیستم قوی ای نداشته باشین ازش محروم میشن...

اگر علاقه داری شما کار رو با فرمت 3ds یا 3dm اگر میتونی برای من ارسال کن تا من با مکسول برات یه رندر بگیرم و تنظیماتشو بهت نشون بدم .

به نظرم برای یه رندر خوب از این آبجکت با مکسول2 فقط 20 دقیقه زمان لازمه تا یه نتیجه خیلی خوب بگیریم .موفق باشی.

i-like-ddd
26-06-2010, 14:15
احسان کارت خوب شده یخورده بیشتر روش کار کن
قشنگ تر بشه:20:
موفق باشی

احسان جان تبریک میگم برای شروع با مکسول خیلی کاره خوبی شده .

چند تا نکته هست که باید بگم ...

مکسول اصلا نیازی به زمان خیلی بالایی نداره ....دیگه مثل قدیم نیست (ورژن 1.5 و 1.7 و غیره ) که برای یه کار N ساعت زمان بذاری.

ورژن 2 مکسول 6 برابر سرعت رندرش بالا رفته و کاملا حرفه ای شده .

باید یک سیستم قوی داشته باشی این خیلی مهمه ....اگه کیفیت خوب میخواین...باید بهای اونو بپردازین از یه سیستم متوسط هیچ وقط نمیشه توقع معجزه داشت...

بعد از این موضوع شما باید از فایل های HDR استفاده کنی ...بهترین کار برای کم کردن زمان رندر در مکسول همینه....
و اگر سیستم ضعیف هست بهتره که قابلیت مولتی لایت رو فعال نکنین و از متریال های Emitter استفاده نکنین ....

اینا خیلی از امکانات محشر مکسول هست که اگر سیستم قوی ای نداشته باشین ازش محروم میشن...

اگر علاقه داری شما کار رو با فرمت 3ds یا 3dm اگر میتونی برای من ارسال کن تا من با مکسول برات یه رندر بگیرم و تنظیماتشو بهت نشون بدم .

به نظرم برای یه رندر خوب از این آبجکت با مکسول2 فقط 20 دقیقه زمان لازمه تا یه نتیجه خیلی خوب بگیریم .موفق باشی.
مرسی اقا حامد حالا که داری زحمت میکشی این تنطیماتشو همینجا بزار
بقیه هم استفاده کنن:11:

Hamed.tba
26-06-2010, 14:55
مرسی اقا حامد حالا که داری زحمت میکشی این تنطیماتشو همینجا بزار
بقیه هم استفاده کنن:11:

چشم اگر فایل رو ارسال کنن احسان جان با یه سری توضیحات و رندر نهایی با چند موتور مختلف براتون ارسال میکنم . :11:

ehsan_nekooee
26-06-2010, 15:27

سیستمم فکر نمی کنم کم بیاره چون اختصاصی برای کار 3D بستم.

سی پس یو 4 هسته ای core i5
8GB Ram
graphic 9600 GT

مدل رو آپ کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اینکه زیاد از حد غیر اصولی روی این مدل کار کردم تعجب نکنید. تقریبا اولین مدلی بود که زدم و بیشتر می خواستم یه رندر با مکسول ازش بگیرم ببینم چه طور میشه.

در ضمن من از مالتی لایت استفاده کردم. چند تا plain اطراف object میگذارم و Emitter بهش میدم اما با تغییر مقادیرش هیچ تاثیر خاصی روی خروجی بوجود نمیاد.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.

ehsan_nekooee
26-06-2010, 15:35
یه سوال دیگه هم اینکه تکسچرهایی که به Keypad دادم تو ویوپورت نشون داده میشد ولی رندر که گرفتم هیچ کدوم از تکسچرها نشون داده نمیشد. به نظرتون چرا اینطوری شده؟

mohsen3d
26-06-2010, 21:41
سیستمت که خوبه حالا چرا مکسول v-ray بهتره که همینو با v-ray یا mental کار کنی خیلی باحال تر میشه من که اصلآ مکسول کار نکردم. در ضمن 8gb ram که اگه win 64 بیتی نباشه فایده نداره. اما cpu واسه رندر با v-ray حرف نداره 4 برابر سرعت رندرو بالا میبره

ehsan_nekooee
26-06-2010, 21:53
مکسول physically correct i

Hamed.tba
27-06-2010, 20:27
خوب احسان جان شرمنده به خاطر تاخییر من معمولا آنلاین هستم اما خوب نمیتونم زیاد بیام داخل انجمن ها و معمولا وقتی که میخوام استراحت کنم سر میزنم . و واقعا هم برام مفیده چون از همه شما دوستای خوبم درس میگیرم .:11:

احسان جان یک نگاهی به این روند داشته باش شاید کمک کنه .

این از تنظیمات :

بعد از 5 دقیقه از شروع رندر:
متریال ها رو در آخر عوض کردم البته .

بعد از 10 دقیقه

بعد از 15 دقیقه :

بعد از 20 دقیقه

و بعد از 50 دقیقه :

و خوب اینم با تعویض متریال و البته با تغیرات نور ها .

با موتوررندر keyshot هم رندر گرفتم تقریبا 2 دقیقه شد این :

در مورد نور ها....ببین احسان جان این عکس رو نگاه کن :

من تو این کار از چندین تا متریال امیتر استفاده کردم که با تغییر دادنشون کاملا مشخصه که چه اتفاقی میافته به تنظیمات عکس اول دقت کن .

و متوجه باشین که sampler میزان کیفیت نیست . بلکه مرحله هایی هست که مکسول طی میکنه و در طی این مراحل کیفیت کار مدام بالا میره چون در حال پردازش هست و اگر شما برای مثال از یه کار تا مرحله 25 راضی نبودین میتونین بذارین اون عدد رو روی نهایتا 50 تا بیشتر روش تصویرتون کار بشه .:11:

ehsan_nekooee
28-06-2010, 17:22
ممنون آقا حامد برای اینکه وقت گذاشتی. از رندری که من گرفتم خیلی زنده تر به نظر میاد.

SSS_HHH_OOO
28-06-2010, 22:14
آفرین مدلو خوب ساختی
یکم جزییات بیشتر میخواد
نوشته روی دکمه ها رو هم بذار

ehsan_nekooee
28-06-2010, 22:26
آفرین مدلو خوب ساختی
یکم جزییات بیشتر میخواد
نوشته روی دکمه ها رو هم بذار

ممنون
ظاهرش شاید یه ذره خوب باشه ولی توپولوژیش اصلا خوب نیست. این مدلو زدم فقط به این خاطر که یه رندر با مکسول ازش بگیرم. ولی مکسول چیز عجیبیه. قضیه اش با بقیه رندرر ها فرق داره.

برا کلید هاش تکسچر گذاشتم تو ویو پورت هم نشون میده ولی نمی دونم چرا رندر که می گیرم تکسچر هاشو رندر نمی گیره ! (مکسوله دیگه، کلا فرق داره)