مشاهده نسخه کامل
: اینم کار من.لطفا نظر بدین
احمد ترابی
21-06-2010, 08:38
سلام بچه ها
شرمنده تاپیک قبلیه انگاری فایل هاش مشکل داشت
اینارو ببینید و اگه دوست داشتین نظر بدین
ممنون:11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزيز اين لوگو هست؟ ماله چيه؟ يه توضيحي بده برادر
احمد ترابی
22-06-2010, 11:45
سلام
دوست عزيز اين لوگو هست؟ ماله چيه؟ يه توضيحي بده برادر
سلام
دوست عزیز
باید بگم من برای یه باشگاه فوتبال این دوتا لوگو رو طراحی کردم
چطورا؟
در باره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چرا دوتا توپ جلوي پاي فوتباليست محترم قرار داره؟
2- اون دوتامنحني كه جلوش قرار گرفتهخ يه جورايي كار رو بسته كرده، انگار كه ميخواد بشوته تو ديوار
3- براي طراحي لوگو بايد اين نكته رو در نظر داشته باشي كه طرحت قابليت كوچك شدن رو داشته باشه و مفهوم خودش رو حفظ كنه، به نظر من اگه طرحت رو كوچيك كني خيلي قابل فهم نميشه، حتماً امتحانش كن كه بعد سوتي نشه.
4- اگه نوشته اصفهان هم جزو لوگوت هست لطفاً فونتش رو عوض كن زيادي دم دستي هست و كاملاً از آرمت جداست و بي ارتباط به اونه
درباره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم مشكل اون منحني ها هست. چشم از روي توپ ميچرخه و ميخوره به منحني و استپ ميكنه، كاري موفق هست كه باعث چرخش چشم توي صفحه بشه
اينا چيزايي بود كه به ذهن من رسيد
يه خورده بيشتر برو تو نخش بيشتر كار كن تا به طرح خوب برسي
احمد ترابی
22-06-2010, 16:58
در باره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- چرا دوتا توپ جلوي پاي فوتباليست محترم قرار داره؟
2- اون دوتامنحني كه جلوش قرار گرفتهخ يه جورايي كار رو بسته كرده، انگار كه ميخواد بشوته تو ديوار
3- براي طراحي لوگو بايد اين نكته رو در نظر داشته باشي كه طرحت قابليت كوچك شدن رو داشته باشه و مفهوم خودش رو حفظ كنه، به نظر من اگه طرحت رو كوچيك كني خيلي قابل فهم نميشه، حتماً امتحانش كن كه بعد سوتي نشه.
4- اگه نوشته اصفهان هم جزو لوگوت هست لطفاً فونتش رو عوض كن زيادي دم دستي هست و كاملاً از آرمت جداست و بي ارتباط به اونه
درباره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم مشكل اون منحني ها هست. چشم از روي توپ ميچرخه و ميخوره به منحني و استپ ميكنه، كاري موفق هست كه باعث چرخش چشم توي صفحه بشه
اينا چيزايي بود كه به ذهن من رسيد
يه خورده بيشتر برو تو نخش بيشتر كار كن تا به طرح خوب برسي
دستت درد نکنه
راهنمایی های خوبی بود
موفق باشی.............
کارات با حالن اما نمشه با اون توپ دوم کنار اومد یه کاریش بکن
Consul 141
06-07-2010, 19:27
کارات بد نیستن داداش:46:
فقط مشکل از توپ هاست :31:
تو کار اول یه توپ اضافیه
توکار دوم بد و نا منظم شده
موفق باشی رفیق...
virtualworld
09-07-2010, 18:45
احمد جان مگه میشه کار تو بد باشه خب بیخیال بیا به این آموزش من یه سری بزن نظرتو هم بگو منتظرتم داش
virtualworld
09-07-2010, 18:51
تو این یکی خوبه ولی توپ اول رو پاک کن
دومی هم خوبه عالیه
بیای به آموزش من شاید به دردت خورد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.