ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد کنکور مجدد

NOjAN.A
20-06-2010, 22:41
با سلام خدمت دوستان ...
بنده یه مشاوره می خواستم ...
الان دارم تو دانشگاه آزاد کرج تو رشته الکترونیک تحصیل می کنم و ورودی سال 88 هستم . مشمول سربازی هستم و در کنکور 88 نرم افزار زنجان (روزانه) قبول شدم و نرفتم . می خواستم ببینم برای سال 90 می تونم دوباره کنکور سراسری بدم ؟؟؟ می خوام اینو بدونم که باید از کنکور 88 که روزانه قبول شدم 1 سال بگذره یا 2 سال ... و اگرم تونستم و کنکور دادم و قبول شدم آیا امکانش هست که از آزاد انصراف بدم و سراسری ثبت نام کنم ؟؟ چون شنیدم کسایی که مشمول نظام وظیفه هستن نمی تونن این کارو بکنن ... و سوال آخر اینکه آیا واحدهایی که تو دانشگاه آزاد پاس کردم تو سراسری تطبیق می دن یا نه ؟؟؟
اگر کسی بتونه جوابش رو به صورت پیغام خصوصی یا به هر طریق دیگه ای برام بفرسته واقعا ممنون می شم . چون الان بلاتکلیفم که بشینم واسه کنکور 90 بخونم یا نه .
ممنون و متشکر ....:11::11::11:

Macushla
21-06-2010, 00:08
1 . سال 90 ميتوني كنكور بدي ، يك سال بگذره كافيه
2. سال 90 نميتوني كنكور بدي چون بعد انصراف بايد بري خدمت
3. تطبيق ميدن ، مشكلي نداره

ehsaaaan
22-06-2010, 13:52
درس هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گذرونده شدند به هیچ وجه در دانشگاه های دولتی معادلسازی نمی شوند.

GodFatherAmin
22-06-2010, 14:13
درس هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی گذرونده شدند به هیچ وجه در دانشگاه های دولتی معادلسازی نمی شوند.
انگار عمومیا بالای 17 رو فقط این کارو می کنن.

NOjAN.A
22-06-2010, 21:42

ولی من از دفتر گروهمون هم تو دانشگاه پرسیدم گفتن که تطبیق می دن ... شما چقدر از چیزی که می گی اطمینان داری ؟؟؟

ehsaaaan
22-06-2010, 22:17
ولی من از دفتر گروهمون هم تو دانشگاه پرسیدم گفتن که تطبیق می دن ... شما چقدر از چیزی که می گی اطمینان داری ؟؟؟

به نظر من که اصلا این کار رو نکن و دوباره کنکور نده چون:
شما سال 90 بخوای کنکور بدی موقع اعلام نتایجش ترم 4 رو تموم کردی و اگر قبول شده باشی و بخوای انصراف بدی هزینه بسیار سنگینی رو بابت انصراف باید به دانشگاه آزاد بپردازی.(دانشجویان فقط تا پایان ترم دوم بهشون هزینه ی انصراف تعلق نمی گیره.)
من 99% به حرفی که زدم مطمئنم.چون یک مورد رو که به چشمم دیدم(دوست صمیمیم بود) و چندین مورد هم شنیدم که معادلسازی نکردن!شما در دفتر گروهتون از کی پرسیدی؟کارشناس گروه؟اگر از کارشناس گروه پرسیدی اصلا به حرفش اعتماد نکن چون اکثر مواقع به خاطر اطلاعات کمشون،دانشجویان رو گمراه می کنند.حداقل از معاونت آموزشی یا رییس اداره ی آموزش دانشگاهتون می پرسیدی بهتر بود.

Macushla
23-06-2010, 04:36
من هم كاملا مطمئن بودم چون چندين مورد رو ديدم كه معادل سازي كردن ، و خودم هم ميخوام تابستون از دانشگاه ازاد ترم تابستوني بردارم و بعد تطبيق بدم ، دانشگاه هم گفت مشكلي نداره . :5:

ehsaaaan
23-06-2010, 08:28
من هم كاملا مطمئن بودم چون چندين مورد رو ديدم كه معادل سازي كردن ، و خودم هم ميخوام تابستون از دانشگاه ازاد ترم تابستوني بردارم و بعد تطبيق بدم ، دانشگاه هم گفت مشكلي نداره . :5:

عجب:18:!!!یعنی شما دانشگاه دولتی (مثلا دانشگاه تهران) درس می خونی می خوای ترم تابستان رو در دانشگاه آزاد بر داری؟؟!!!!اصلا همچین چیزی امکان نداره!!!

بعدشم مهمان شدن(در دانشگاه آزاد به آزاد رو عرض می کنم) اصلا هیچ ربطی به معادلسازی نداره و از ضوابط معادلسازی پیروی نمی کنه و نمرات دانشجویان مهمان به واحد مبدا ارسال میشه و مستقیما (بدون هیج گونه تطبیق و معادلسازی )وارد کارنامه ی دانشجو می شه.

NOjAN.A
23-06-2010, 14:03
به نظر من که اصلا این کار رو نکن و دوباره کنکور نده چون:
شما سال 90 بخوای کنکور بدی موقع اعلام نتایجش ترم 4 رو تموم کردی و اگر قبول شده باشی و بخوای انصراف بدی هزینه بسیار سنگینی رو بابت انصراف باید به دانشگاه آزاد بپردازی.(دانشجویان فقط تا پایان ترم دوم بهشون هزینه ی انصراف تعلق نمی گیره.)
من 99% به حرفی که زدم مطمئنم.چون یک مورد رو که به چشمم دیدم(دوست صمیمیم بود) و چندین مورد هم شنیدم که معادلسازی نکردن!شما در دفتر گروهتون از کی پرسیدی؟کارشناس گروه؟اگر از کارشناس گروه پرسیدی اصلا به حرفش اعتماد نکن چون اکثر مواقع به خاطر اطلاعات کمشون،دانشجویان رو گمراه می کنند.حداقل از معاونت آموزشی یا رییس اداره ی آموزش دانشگاهتون می پرسیدی بهتر بود.

هزینه ی انصراف چقدر هستش به نظرت ؟؟؟ یعنی اینقدر هست که به دانشگاه دولتی قبول شدن نمی ارزه ؟؟؟

Macushla
23-06-2010, 19:58
عجب:18:!!!یعنی شما دانشگاه دولتی (مثلا دانشگاه تهران) درس می خونی می خوای ترم تابستان رو در دانشگاه آزاد بر داری؟؟!!!!اصلا همچین چیزی امکان نداره!!!

بعدشم مهمان شدن(در دانشگاه آزاد به آزاد رو عرض می کنم) اصلا هیچ ربطی به معادلسازی نداره و از ضوابط معادلسازی پیروی نمی کنه و نمرات دانشجویان مهمان به واحد مبدا ارسال میشه و مستقیما (بدون هیج گونه تطبیق و معادلسازی )وارد کارنامه ی دانشجو می شه.

عزيز من دروغ كه نميگم ، در مورد معادل سازي ازاد تو دولتي نمونه هاش رو ديدم .
مثلا يكي از همكلاسيام از تغذيه ازاد اومده ، دولتي

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم دولتيم و چون دانشگاه ترم تابستوني نداشت ، گفت عمومي ها رو تو ازاد ميتوني برداري .
حالا ديگه باور ميكني يا نه با خودت
:10:

ehsaaaan
23-06-2010, 20:19
عزيز من دروغ كه نميگم ، در مورد معادل سازي ازاد تو دولتي نمونه هاش رو ديدم .
مثلا يكي از همكلاسيام از تغذيه ازاد اومده ، پزشكي دولتي

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم دولتيم و چون دانشگاه ترم تابستوني نداشت ، گفت عمومي ها رو تو ازاد ميتوني برداري .
حالا ديگه باور ميكني يا نه با خودت
:10:

دوست من این ها که درس های عمومی هستش.:10:بله دروس عمومی(نمره بالای 12) قابل معادلسازی هستند و در پست 4 همین تاپیک هم یک اشاره ایی بهش شد.البته به اشتباه گفتند نمره بالای 17 که درستش بالای 12 هست.

منظور من دروس پایه،دروس اصلی و دروس تخصصی الزامی و دروس تخصصی اختیاری بود.
که اگر در دانشگاه آزاد گذرونده شده باشند به هیچ وجه در دانشگاه های دولتی معادلسازی نمی شوند.

ممنون:11:

Macushla
23-06-2010, 22:08

:31:

اينجا كه حرفي از عمومي و اختصاصي نزده بودي ، ولي شما درست ميگي تو پست بعديش گفته بودن

به هر حال من تسليم ميشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NOjAN.A
24-06-2010, 13:18
پس به نظرتون من این یک سالرو که می خوام برای سراسری بخونم بیشتر عمومی بردارم ...
چون مشکل سربازی احتمالا حله ...

setayesh_sh
01-07-2010, 15:29
بچه ها من امسال کنکور ریاضی دادم البته پشت کنکور مونده بودم یه سال.
میخوام سال بعد کنکور تجربی شرکت کنم باید حتما دیپلم تجربی بگیرم؟چی کار باید بکنم؟

MaaRyaaMi
01-07-2010, 17:04
بستگی داره کدوم دانشگاه باشه که بخوان تطبیق بدن !
چون منم میخواستم همین کارو کنم و پرس و جو کردم گفتن تطبیق نمیدن ( من برای دانشگاه های تهران و شریف و امیرکبیر و علم و صنعت و ... پرسیدم ! )
ولی اگه غیر انتفاعی و پیام نور باشه فکر کنم بشه

new life
01-07-2010, 17:57
بچه ها من امسال کنکور ریاضی دادم البته پشت کنکور مونده بودم یه سال.
میخوام سال بعد کنکور تجربی شرکت کنم باید حتما دیپلم تجربی بگیرم؟چی کار باید بکنم؟
شما می خوای برای بار سوم کنکور بدی ؟
اونم یه رشته دیگه ؟:wac:
نه لازم نیست دیپلم تجربی بگیری با همون دیپلم ریاضی می تونی کنکور تجربی بدی
استقامت !!!

setayesh_sh
01-07-2010, 18:36
شما می خوای برای بار سوم کنکور بدی ؟
اونم یه رشته دیگه ؟:wac:
نه لازم نیست دیپلم تجربی بگیری با همون دیپلم ریاضی می تونی کنکور تجربی بدی
استقامت !!!

اره خوب
خیلی بده؟:d
خوب تابستونو میشینم زیست میخونم ترم اولم میرم ترم دومو مرخصی میگیرم
خودمم این کتابای تخیلیو نگاه میکنم بالا میارم ولی خوب چی کار کنم مجبورم:41:

MaaRyaaMi
01-07-2010, 18:39
به نظر من اگه یه کلاس برای زیست بری و با اون بخونی خیلی بهتره

بقیه درسا هم که همون ریاضیه خودمونه

شیمی هم مهمه تو تجربیا اگه شیمی ت خوب نیس کلاس برو

(:

setayesh_sh
01-07-2010, 18:48
به نظر من اگه یه کلاس برای زیست بری و با اون بخونی خیلی بهتره

بقیه درسا هم که همون ریاضیه خودمونه

شیمی هم مهمه تو تجربیا اگه شیمی ت خوب نیس کلاس برو

(:

اره میخوام واسه زیست کلاس برم از کی برم به نظرت؟میتونم 3 ماهو تموم کنم سه تا زیستو؟
به نظرت خیلی سخته زیست خوندن؟
شیمیو اینامو 60 اینطورا میزنم
راستی فیزیک تجربیا کنکورشون باید اسونتر از ما باشه دیگه؟

Amirdb
01-07-2010, 18:52
منم میخوام دقیقا همین کارو کنم.الآن ریاضیم میخوام سال دیگه تجربی بدم.
اما مرددم که کلاس زیست برم یا نه

MaaRyaaMi
01-07-2010, 19:18
عزیزم من رشته م ریاضی ه

خیلی اطلاع ندارم ولی خوب زیست پایه رو اگه تو تابستون کامل تموم کنی و ... خیلی به نفعته ... یعنی منطقیش همینه
خوب از همین الان کلاس برو !
کلاسا از همین وقتا شروع میشه

کلاس خوب هم که زیاده ... اونجا با برنامه پیش میری...

60 خوبه ولی باید بیشترش کنی مخصوصا شیمی (:

فیزیک تجربیا نه اینکه خیلی اسون باشه ولی خوب یه چیزائی با ریاضی فرق میکنه دیگه!
یه نگاه به تستا کنی متوجه میشی ...

اگه میخوای پزشکی بخونیی هستن تو همین انجمن که پارسال کنکور دادن تهران پزشکی قبول شدن ازشون سوال کنی بهتره چون تجربه شو دارن

setayesh_sh
01-07-2010, 20:02
منم میخوام دقیقا همین کارو کنم.الآن ریاضیم میخوام سال دیگه تجربی بدم.
اما مرددم که کلاس زیست برم یا نه

مثل من پشت کنکوری یا نه؟

new life
01-07-2010, 20:09
اره میخوام واسه زیست کلاس برم از کی برم به نظرت؟میتونم 3 ماهو تموم کنم سه تا زیستو؟
به نظرت خیلی سخته زیست خوندن؟
شیمیو اینامو 60 اینطورا میزنم
راستی فیزیک تجربیا کنکورشون باید اسونتر از ما باشه دیگه؟
من چون خودم تلاش کردم (دروغ نمی گم به خدا:27:) !!!! دیگه نمی تونم سه باره بخونم
ولی خوب یه سری هستن که سال پیش زیاد نخوندن یا سال دوم خوب نخوندن خوب تواناییو دارن بخونن
امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری
من خودم دوستای ریاضی داشتم که دیپلم ریاضی گرفتن برای زیستشون معلم خصوصی گرفتن
یا بعضی هاشون پیششونو تجربی رفتن بعد قبول شدن شهید بهشتی همون سال اول
امیدوارم هم شما هم همه ی کسایی که میخوان یه سال دیگه بخونن بهترین نتیجه رو بگیرن
سخته ولی ولی سریع می گذره :46: