ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پاک کردن سیستم توسط باد پنچرگیری

BEHZAD2007
20-06-2010, 20:25
سلام دوستان کیس من خیلی زود به زود پر خاک میشه راستش سر کوچمون یه پنچر گیری هستش میخواستم بدونم که این بادی که برای تایر ها استفاده میشه با اون سرعت مشکلی برای سیستم و قطعات ایجاد نمیکنه
یا برم کامپیوتری ها اونجا از اون دستگاه ها استفاده کنم اسمشو نمیدونم D: خیلی ممنون فقط نخندید

AIRO
20-06-2010, 20:39
پیشنهاد می کنم این کار رو نکرنی سیستم منم زیاد خاک می گیره ولی با با دپاکش نمی کنم
بهتره یه قلم مو نو که استفاده نشده بخری و با دقت و حوصله خاک های سیستم رو پاک کنی و جمع کنی
برای اینکه قلت الکتریسیته ی ساکن نداشته باشه بهرته اونو به بدنه ی کیس بمالی

BEHZAD2007
22-06-2010, 17:58
پیشنهاد می کنم این کار رو نکرنی سیستم منم زیاد خاک می گیره ولی با با دپاکش نمی کنم
بهتره یه قلم مو نو که استفاده نشده بخری و با دقت و حوصله خاک های سیستم رو پاک کنی و جمع کنی
برای اینکه قلت الکتریسیته ی ساکن نداشته باشه بهرته اونو به بدنه ی کیس بمالی

سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت راستی نظرتون رو درباره این وسیله ای که در کامپیوتریها گذاشتن با باد پاک میکنن چیه در مورد روش خودتون یه مقدار توضیح بیشتر بدید بخصوص قلت الکتریسیته
ممنون

Corvette Racing
22-06-2010, 18:11
شما مي تونين از جهت معكوس جارو برقي استفاده كني.
ميزان بادش خوبه وبه سيستم آسيبي نميزنه.

mhs_837
23-06-2010, 14:28
چه مشکلی پیش میاد اگه با باد پر فشار سیستم رو خاک گیری کنیم؟من خودم حدس می زنم اگه باد رو مستقیم به فن بزنیم باعث میشه با سرعت زیاد بچرخه و مانند یک مولد برق ایجاد الکتریسیته بکنه که وارد قطعات مادربرد بشه.نمی دونم درسته یا نه؟دوستان خواهشن راهنمایی بفرمایید و اشکالات اینکار رو توضیح بدین

seemps
28-06-2010, 17:29
چه مشکلی پیش میاد اگه با باد پر فشار سیستم رو خاک گیری کنیم؟من خودم حدس می زنم اگه باد رو مستقیم به فن بزنیم باعث میشه با سرعت زیاد بچرخه و مانند یک مولد برق ایجاد الکتریسیته بکنه که وارد قطعات مادربرد بشه.نمی دونم درسته یا نه؟دوستان خواهشن راهنمایی بفرمایید و اشکالات اینکار رو توضیح بدین

حرفتون درسته
بهتره موقع بادگرفتن با یه دستمون ازچرخیدن پره فنا جلوگیری کنیم

m.m010011
28-06-2010, 17:59
نه اینکار باعث چرخش فن با سرعت بالا و سوختن موتور ان می شود:41:

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

بله درسته علاوه بر این مسئله موجب اسیب دیدن موتور به علت چرخش با سرعت میشود:10:

iriali
29-06-2010, 10:21
اگر منظورتون همین پمپ باد های معروف هست باید بگم که د رهوای این خروجیشون مقداری روغن هست که که با این کاری که شما میکنید در واقع مقداری هم روغن به خورد قطعات میدین البته بسیار ناچیز که قابل روئیت نیست ولی همون مقدار باعث گرفتن گرد خاک بیشتر میشه

موفق باشید

hmdfgh
04-07-2010, 18:49
اگر منظورتون همین پمپ باد های معروف هست باید بگم که د رهوای این خروجیشون مقداری روغن هست که که با این کاری که شما میکنید در واقع مقداری هم روغن به خورد قطعات میدین البته بسیار ناچیز که قابل روئیت نیست ولی همون مقدار باعث گرفتن گرد خاک بیشتر میشه

درسته .دستگاه های مولد باد که دارای موتور کمپرس باد هستند ، همراه هوای خروجی مقداری روغن هم خارج می کنند مگر آنکه از در قسمت خروجی از فیلتر هوا استفاده کنند (معمولا استفاده نمی شود)
اما به شخصه استفاده از قلم مو یا شبیه آن را هم پیشنهاد نمی کنم. کارساز نیست و غباری که روی قطعات باقی می ماند مثل عایق عمل کرده و ضمن افزایش دما به مرور از کارایی آنها می کاهد .
استفاده از مولد های باد برقی با فشار کم ، مثل همان دستگاه هایی که در فروشگاه های کامپیوتر استفاده می شود را پیشنهاد می کنم.
هیچ وسیله ای را زیاد نزدیک قطعات نکنید و فاصله 20 سانتی را رعایت کنید.

* SadeGh *
06-07-2010, 08:55
سلام
اسمش Blower است،هم دمنده است هم مکنده!البته مکندش زیاد قوی نیست،اما دمنده خیلی خوبی داره و عالی است.یه زمانی 17 تومن بود!
اگه با پمپ بادهم خواستی باد بگیری شلنگشو دولا کن و تو دستت نگهدار اینطوری میتونی سرعت بادشو کنترل کنی! همچنین میتونی انگشتتو با فاصله کم جلو خروجی باد بگیری تا جلو ورود روغن را بگیری.
من تا یه مدت زیادی از این روش استفاده میکردم مشکلی پیش نیامد فقط یه فن CPU پره هاش شکست!