مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب در رابطه با ریستارت شدن کامپیوتر!
سلام
دوستان من ویندوزم ایکس پی هست بعضی وقت ها خود به خود ری استارت می شه دلیلشم نمی دونم کسی می تونه کمکم کنه دلایلی که ممکنه سیستم خود به خود ری استارت بشه رو برام بگه؟
ممنون
pcnondaily
20-06-2010, 20:10
ممکنه Fatal Error باشه. ممکنه نوسانات برق باشه. ممکنه یه لحظه دمای CPU بره بالا. ممکنه رم درست عمل نکنه و البته گرافیک و پاور. ممکنه از مادربرد باشه. ممکنه به علت تداخل باشه.
اینها یه قسمتی از ممکن ها بود!:31:
شما اگه راهنمایی دقیق میخوای، بهتره یه اطلاعاتی درباره شرایط و زمانهایی که سیستم ریست میشه، در چه موقعیت هایی و ... بدی.
:31:
khooodam ham hads mizanam Moshkel az CPU bashe
Choon 2 ta az paye haye fane cpu ro khoob ja nandakhtam
pcnondaily
20-06-2010, 21:44
خب پس درست جا بندازش دیگه! اگه خودت وارد نیستی بده به یکی که وارده. اگه Intel هست، توی سایت اینتل یه نرم افزاری هست به اسم Intel Processor ID Utility . نصبش کن رو سیستم. اگه احیانا عملکرد CPU درست نباشه، مثلا فرکانسش از نرمال پایین تر باشه یا باسش و کشش، این نرم افزار از همه دقیق تر مشخص می کنه.
CPU خیلی حساسه. بهتره در اولین فرصت به دادش برسی.
من فن سی پی یو رو عوض کردم ملی همباز همون مشکل رو داره
راستی قبل از اینکه ری استارت بشه یه صهحه آبی می آید بعد ری استارت می شه!!!
کسی می تونه کمکم کنه؟
بیشتر زمانی ریست می شه که یه بازی رو اجرا می کنم و یا تو یاهو مسنجر با ویس صحبت می کنم!!
pcnondaily
21-06-2010, 15:36
اون صفحه، موسوم به صفحه آبی مرگه!
علتش ممکنه تداخل یا مشکل قطعات باشه. توی انجمن سخت افزار این سوال زیاد پرسیده شده. اگه همش موقع انجام یه کار مشخص سیسم وارد حالت صفحه آبی بشه، معمولا تداخله. مثلا هر وقت با فایرفاکس، مدیاپلیر رو هم همزمان باز می کن، یهو صفحه آبی میاد، احتمالا تداخل باشه. اما اگه هی گاه و بیگاه صفحه آبی میاد احتمالا سخت افزاری و یه قطعه ای درست کار نمی کنه. معمولا رمه، اما کارت گرافیک، سی پی یو، مادربرد، پاور و حتی هارد هم میتونن مقصر باشند. باید سعی کنی قطعه معیوبو پیدا کنی و تستش کنی. برای رم memtest توصیه میشه که توی سی دی بوت اکثر لینوکس ها هست.
بقیه تست کردنشون دردسر داره. سی پی یوت هم چون فنش مشکل داشته، بالای لیست قرار می گیره!
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
مثل اینکه اینطور نمی شه الان می برمش شرکت شاید انجا بتونن کاری برام کنن؟
برای از بین بردن تداخل چیکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.