ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بسیار عجیب در فلش مموری

alenkita
20-06-2010, 16:34
با سلام
من یه فلش مموری 8 گیگ دارم که وقتی که یه آهنگ یا فیلم میریزم روش در همون لحظه میتونم اونو ببینم ولی به محض کشیدن فلش و دوباره جا زدن اون با کمال تعجب میبینم که فولدری که فیلم یا آهنگ توش بوده هست ولی آهنگ یا فیلمی داخلش نیست.
در ضمن وقتی که حجم فلش رو نگاه میکنم به اندازه اون فیلمها یا آهنگها فلش حجمش پر شده.
به نظرتون مشکل چیه ؟
آنتی ویروس سیستمم هم nod32 هسش با آبدیت روز.

Rahpooyan
20-06-2010, 17:57
سلام فلشتو روی یک سیستم دیگه هم امتحان کن

DJ POLESTAR
20-06-2010, 18:04
سلام

فلش رو از بانه که نخریدید؟
این فلش با این اشکالاتی که شما گفتین کمپلت خرابه، و باید بندازید دور...!
منم همین مشکل رو با یه فلش داشتم داشتم.
مشکل هم اصلا از ویروس میروس نیست...

Corvette Racing
20-06-2010, 18:36
گارانتي نداره؟

modirmasool
14-07-2010, 22:31
فلش های قاچاقی که از زاهدان میان اکثرا اینجورین! میتونین از چراغ عقبش به عنوان چراغ مطالعه استفاده کنید.:31:
البته اگه از جای معتبر گرفتین اونوقت ممکنه که ویروس باشه که خیلی راحت میتونین روی سیستم یکی دیگه امتحان کنین.

adamebikarr
01-08-2010, 23:44
با سلام
من یه فلش مموری 8 گیگ دارم که وقتی که یه آهنگ یا فیلم میریزم روش در همون لحظه میتونم اونو ببینم ولی به محض کشیدن فلش و دوباره جا زدن اون با کمال تعجب میبینم که فولدری که فیلم یا آهنگ توش بوده هست ولی آهنگ یا فیلمی داخلش نیست.
در ضمن وقتی که حجم فلش رو نگاه میکنم به اندازه اون فیلمها یا آهنگها فلش حجمش پر شده.
به نظرتون مشکل چیه ؟
آنتی ویروس سیستمم هم nod32 هسش با آبدیت روز.

اصلا مشکل نرم افزاری نداره. من سال 86 کلی فلش 4تا 32 گیگ سونی از چین آوردم که متاسفانه همه تقلبی بود. مثلا تا 32 گیگ اطلاعات کپی می شد روش ولی تا وقتی که فلش به کامپیوتر وصل بود جواب می داد. ولی به محض جدا شدن دوباره وصل کردن فلش فقط پوشه های خالیش بودن. این شد که خیلی پیگیر شدم . و فقط یه دلیل داشت!
این فلشا اصلا اینقدرا ظرفیت ندارن. یعنی 32 گیگ نیستن و اکثرا 1 گیگ اند و البته با کیفیت پایین که بادستکاری شدن مثلا 32 گیگ نشون میده. دلیل اینکه وقتی فایل هات رو روش کپی می کنی و نشون میده و وقتی فلش رو دوباره وصل می کنی پوشه های خالی هستن اینکه موقع وصل بودن فلش به کامپیوتر درست مسیر روی هارد شما رو می خونه واسه پخش آهنگ یا فیلم و نه مسیر فلش رو و شما فکر می کنی فلش سالمه!
اینم از جنس چینی پایین شهری!
اما واسه یادگاری چند تایی از فلش ها رو دارم که البته یکیش شده سر سویچی!

modirmasool
02-08-2010, 07:47
اصلا مشکل نرم افزاری نداره. من سال 86 کلی فلش 4تا 32 گیگ سونی از چین آوردم که متاسفانه همه تقلبی بود. مثلا تا 32 گیگ اطلاعات کپی می شد روش ولی تا وقتی که فلش به کامپیوتر وصل بود جواب می داد. ولی به محض جدا شدن دوباره وصل کردن فلش فقط پوشه های خالیش بودن. این شد که خیلی پیگیر شدم . و فقط یه دلیل داشت!
این فلشا اصلا اینقدرا ظرفیت ندارن. یعنی 32 گیگ نیستن و اکثرا 1 گیگ اند و البته با کیفیت پایین که بادستکاری شدن مثلا 32 گیگ نشون میده. دلیل اینکه وقتی فایل هات رو روش کپی می کنی و نشون میده و وقتی فلش رو دوباره وصل می کنی پوشه های خالی هستن اینکه موقع وصل بودن فلش به کامپیوتر درست مسیر روی هارد شما رو می خونه واسه پخش آهنگ یا فیلم و نه مسیر فلش رو و شما فکر می کنی فلش سالمه!
اینم از جنس چینی پایین شهری!
اما واسه یادگاری چند تایی از فلش ها رو دارم که البته یکیش شده سر سویچی!

بابا اگه یک گیگ هم ظرفیت داشته باشن خوبه ولی مشکل اینجاست که اکثرشون هیچی نگه نمیدارن. خلاصه هیچ ارزونی بی حکمت نیست.:10:

amd>intel
02-08-2010, 09:03
فلش تقلبي زياد شده . راستش من twinmos دارم و راضي هستم .

IRAN_KING
02-08-2010, 12:28
فلش را فقط با گارانتی تعویض خریداری کنید ودر صورت مشکل گارانتی... تمام ....