مشاهده نسخه کامل
: باز نشدن درایو
هشت بهشت
20-06-2010, 15:20
سلام .
یکی دو روزه درایو D من باز نمیشه و این ارور را میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورمتش هم کردم درست نشد . هروقت میخوام واردش بشم باید از آدرس بار بالای my computer وارد شم .
باید چیکار کنم که باز بشه ؟
amd>intel
20-06-2010, 15:34
تو safe mode اینها رو اجرا کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------
سلام
به این پست مراجعه کنید :
موفق باشید :40:
منبع: ضمیمه کلیک
درايوهاي كامپيوتر من هنگام باز كردن پيام Access is denied را ميدهند؛ البته بهجز درايو c. البته با فرمت كردن درست ميشود، ولي بعد از رياستارت، باز به همان صورت است.
ابتدا بايد ديد اين پيغام چه زماني ظاهر شده است؟ اگر نرمافزار جديدي (بهويژه آنتيويروس) نصب نكردهايد، سيستم شما آلوده به ويروس شده است. از نشانههاي آن اين است كه اگر در پنجره My Computer در قسمت آدرسبار، نام درايوها را (به صورت :(D وارد كنيد، درايو مربوطه باز ميشود اما با 2بار كليك، پيغامي كه عنوان كرديد، ظاهر ميشود. با يك آنتيويروس قدرتمند و بهروز سيستم خود را اسكن كنيد.
وقتي روي هر يک از درايوها دبلکليک (يا کليک راست/ open) ميکنم با پيغام Access is denied روبرو ميشوم، که فقط يک دکمه ok دارد و با کليک روي آن اجازه باز شدن درايو را نميدهد. البته براي باز شدن درايو از نوار آدرس استفاده ميکنم. اين مشکل از موقعي بهوجود آمد که آنتيويروس Avast را نصب و کامپيوتر را اسكن کردم.
از ويروسيابي سيستم توسط آنتيويروس و از بين بردن ويروس آن، آثار آن روي سيستم شما باقي مانده است. با همان روشي كه درايو را باز ميكنيد، وارد شاخه اصلي درايوها شويد، ابتدا بايد فايلهاي سيستمي را قابل نمايش كنيد. براي اين كار در پنجره درايو، گزينه Tools را انتخاب كنيد و روي عبارت Folder Options كليك كنيد. از پنجره بازشده لبه View را بيابيد. در قسمت Advanced Settings زير عبارت Hidden Files and Folders تيك گزينه Hide Protected Operating System Files را برداريد. تاييد كنيد و خارج شويد. حال در شاخه اصلي درايوها، فايلهاي سيستمي ديده ميشوند. تمام فايلهاي Autorun.inf را از شاخه اصلي درايوها حذف كنيد. پس از اين كار سيستم را دوباره راهاندازي كنيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.