مشاهده نسخه کامل
: همه exe ها ویروس
ویروس کش avastداشتم اکثر فایل های exe حتی google chromeرو ویروس میشناسه ویندوز عوض کردم این دفعه avg هم نصب کردم بازم ویروس میشناسه همه چیز و ویندوزم سون چه کنم
اینو دانلود کن و اجراش کن ببین کمکت میکنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی هم که انتی ویروس و غیر فعال میکنم error میده و اجرا نمیکنه فایل های اجرای و
amd>intel
20-06-2010, 13:35
Kaspersky Rescue Disk 10.0.20.6
Kaspersky Rescue Disk 10.0.20.6
حجم این خیلی زیاده..مطمنین با این درست میشه؟ نرم افزار مشابه نداره؟
hoomi_gta
20-06-2010, 13:50
من 3 ساله avast دارم ولی هیچ وقت همچین مشکلی را نداشتم
به عنوان مثال همین الان سیستم روشن کردم و رو کروم کلیک کردم اینا اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avast داشتم یه دفعه به همه چی گیر داد غیر فعال کردم کلیک کردم رو exe ها ارور داد ویندوز عوض کردم گفتم درست میشه اما نشد حالا با avg بیشتر هم گیر میده
الان هر جا میرم که فایل exe میبینه ویروس میشناسشون
الان انتی ویروس و حذف کردم ذو هر exe کلیک میکنم این ارور و میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یه نتایجی رسیدم همچین چیزی پیدا کردم فکر کنم کار اینrunouce.exe
amd>intel
20-06-2010, 15:23
دوست من با این اسکن حجمش کمتره
بصورت بوتیبله
اون runouce با کمک یک سایت خارجی کشتم اما حالا همه رو تروجان chier.b میشناسه چشم امتحان میکنم
اقا دستت درد نکنه ولی 66mgواسه من که دانلودم محدودیت داره و سرعتم خیلی پایینه
god of war 2
20-06-2010, 16:48
دوست عزیز به احتمال 99 درصد تمام فایلهای exe و در موارد بدتر فایلهای bat و msi شما آلوده شده من 5 ماه پیش با یه همچین ویروسی برخورد کردم.
این ویروس به تمام فایلهای اجرایی شما میچسبه و خودشو bind میکنه بطوری که اگر هر فایل اجرایی رو شما بازکنی در اصل ویروسو باز کردی.:41:
من دو راه پیشنهاد میکنم
1-از McAfee استفاده کن چون قادر تا ویروسو از سورس فایلها پاک کنه ولی تضمینی وجود نداره که در نهایت فایلت سالم بمونه.
ولی اگر خیلی اعصابت رو خورد کرده از روش دوم استفاده کن.
2-پاک کردن تمام فایلهای exe ابتدا ویندوز رو پاک کن و دوباره نصب کن بعد از ورود به ویندوز قبل از اجرا کردن هر فایلی به سراغ Search ویندوز برو و واژه exe.* رو تایپ کن و قسمت مربوط به جستجوی فایلهای مخفی و سیستمی را فعال کن و بعد تمام درایوها بجز درایو ویندوز رو برای جستجو انتخاب کن ودر آخر دکمه Search رو بزن. تمام فایلهای یافت شده رو پاک کن و تمام.
انشا الله که به روش دوم احتیاج پیدا نکنی.
موفق باشید.
راهی هست که به این nod32 بفهمونم قبل حذف ویروس ازم اجازه بگیره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.