ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در 2013

soha is the beSt
20-06-2010, 12:03
دانشمندان ناسا پیش بینی کردند که توفان خورشیدی که قرار است در سال 2013 رخ دهد می تواند برای زمین به یک فاجعه بزرگ و حتی نابودی دنیا تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در تقویم مایاها 21 دسامبر 2012 به عنوان پایان دنیا پیش بینی شده است. اکنون گروهی از دانشمندان ناسا با بررسی رفتار خورشید هشدار دادند که پایان دنیا با یکسال تاخیر می تواند در سال 2013 رخ دهد.

ارزیابیهای ناسا نشان می دهد که توفان خورشیدی سال 2013 یک فاجعه بزرگ است چون شدت آن 20 برابر ویرانگرتر از اثرات ناشی از عبور توفان کاترینا در آمریکا است و می تواند عملکرد شبکه های تلویزیونی و اینترنت را به شدت مورد تهدید قرار دهد.

دانشمندان ناسا در این خصوص اظهار داشتند: "زمین و فضا به روشی کاملا جدید برای تاریخ بشریت با هم تمام خواهند گرفت."

فوریه گذشته که ناسا رصدخانه دینامیک خورشید (SDO) را پرتاب کرد محققان لابرتوار روترفورد در آکسفورد شایر انگلیس در خصوص اثرات بادهای خورشیدی بر روی بازیهای المپیک 2012 هشدار دادند.

اکنون کارشناسان ناسا نسبت به خطرات بالقوه ای که توفان عظیم خورشیدی در فاصله 150 میلیون کیلومتری و در سال 2013 می تواند برای زمین داشته باشد هشدار دادند.

به گفته این محققان، در حال حاضر فعالیت خورشیدی بسیار شدید شده است و در سالهای آینده نیز میزان آن افزایش خواهد شد و منجر به بروز یک فاجعه بی سابقه خواهد شد. این توفان بر روی سیستمهای انرژی و ارتباطات زمین اثر خواهد گذاشت و عملکرد پلاسمای خورشیدی به شدت زندگی مملو از فناوری امروز را مختل خواهد کرد.

براساس گزارش تلگراف، این توفانها می توانند تمام ابزارها از آی- پاد تا ماهواره ها را در معرض نابودی قرار دهند و منجر به قطع برق در بسیاری از مناطق دنیا شوند.

رصدخانه SDO در ماههای اخیر تصاویر منحصربفردی از لکه های خورشید در فتوسفر (لایه خارجى بسیار داغ اتمسفر خورشید) را ارائه کرده است. این لکه های درخشان که با روشن شدن خود میزان زیادی انرژی آزاد می کنند از این مسئله حکایت دارند که ستاره مادر وارد بیست و چهارمین چرخه فعالیت خود (از زمانی که ستاره شناسان با کمک دستگاههای اپتیکی شروع به رصد آن کرده اند) شده است.

به طور متوسط چرخه ها 11 سال را طی می کنند و بنابراین از حدود دو قرن و نیم قبل دانشمندان با وسواس خاصی اطلاعات مربوط به خورشید را جمع آوری کرده اند
منبع : خبرگزاری مهر و تابناک كدخبر: ۱۰۴۹۵۸ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 94_a.jpg

Babak
21-06-2010, 08:12
یادمه قبلا این خبر رو دیده بودم.
نگارش در حد مجلات زرد. جنجال سازی و خوراک فیلم های ژانر فاجعه و بس.
ناسا (و هر گروه علمی معتبری) هرگز اینگونه مطالب رو منتشر نمیکنه. این کار فقط از دست مترجمان کم اطلاع وطنی مثل سرویس علمی خیرگزاری های مهر و تابناک برمیاد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در تقویم مایاها 21 دسامبر 2012 به عنوان پایان دنیا پیش بینی شده است
تقویم مایا ها در این محدوده های زمانی به پایان میرسه. پایان دنیا تفسیریه از ادامه پیدا نکردن تقویم نگاری.

دانشمندان ناسا در این خصوص اظهار داشتند: "زمین و فضا به روشی کاملا جدید برای تاریخ بشریت با هم تمام خواهند گرفت."
روش های کاملا قدیمی برای با هم تمام گرفتن زمین و فضا چی بوده؟ توفان خورشیدی که یه ستاره معمولی در کیهانه چه تاثیری بر فضا داره؟

اصل ماجرا اینه:

براساس گزارش تلگراف، این توفانها می توانند تمام ابزارها از آی- پاد تا ماهواره ها را در معرض نابودی قرار دهند و منجر به قطع برق در بسیاری از مناطق دنیا شوند.
بله در زمان افزایش فعالیت خورشید که چرخه ای 11 ساله داره ( خیلی گویا اینکه احتمالا اکثریت کسانی که الان دارن این متن رو میخونن انقدر سن دارن که اوج فعالیت های قبلی رو هم تجربه کردن) و در این دوره زین دچار اختلالات رادیویی میشه.
از کار افتادن آی پاد و قطع برق موجب با هم پایان گرفتن زمین و فضا نخواهد شد.

SA3EDLORD
15-09-2010, 17:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در ۲۰۱۳ارزیابیهای ناسا نشان می دهد که توفان خورشیدی سال ۲۰۱۳ یک فاجعه بزرگ است. چون شدت آن ۲۰ برابر ویرانگرتر از اثرات ناشی از عبور توفان کاترینا در آمریکا است

و می تواند عملکرد شبکه های تلویزیونی و اینترنت را به شدت مورد تهدید قرار دهد.

دانشمندان ناسا پیش بینی کردند که توفان خورشیدی که قرار است در سال ۲۰۱۳ رخ دهد می تواند برای زمین به یک فاجعه بزرگ و حتی نابودی دنیا تبدیل شود.

در تقویم مایاها ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ به عنوان پایان دنیا پیش بینی شده است. اکنون گروهی از دانشمندان ناسا با بررسی رفتار خورشید هشدار دادند که پایان دنیا با یکسال تاخیر می تواند در سال ۲۰۱۳ رخ دهد.

ارزیابیهای ناسا نشان می دهد که توفان خورشیدی سال ۲۰۱۳ یک فاجعه بزرگ است چون شدت آن ۲۰ برابر ویرانگرتر از اثرات ناشی از عبور توفان کاترینا در آمریکا است و می تواند عملکرد شبکه های تلویزیونی و اینترنت را به شدت مورد تهدید قرار دهد.

دانشمندان ناسا در این خصوص اظهار داشتند: “زمین و فضا به روشی کاملا جدید برای تاریخ بشریت با هم تمام خواهند گرفت.”

فوریه گذشته که ناسا رصدخانه دینامیک خورشید (SDO) را پرتاب کرد محققان لابرتوار روترفورد در آکسفورد شایر انگلیس در خصوص اثرات بادهای خورشیدی بر روی بازیهای المپیک ۲۰۱۲ هشدار دادند.

این توفان بر روی سیستمهای انرژی و ارتباطات زمین اثر خواهد گذاشت و عملکرد پلاسمای خورشیدی به شدت زندگی مملو از فناوری امروز را مختل خواهد کرداکنون کارشناسان ناسا نسبت به خطرات بالقوه ای که توفان عظیم خورشیدی در فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری و در سال ۲۰۱۳ می تواند برای زمین داشته باشد هشدار دادند.

به گفته این محققان، در حال حاضر فعالیت خورشیدی بسیار شدید شده است و در سالهای آینده نیز میزان آن افزایش خواهد شد و منجر به بروز یک فاجعه بی سابقه خواهد شد. این توفان بر روی سیستمهای انرژی و ارتباطات زمین اثر خواهد گذاشت و عملکرد پلاسمای خورشیدی به شدت زندگی مملو از فناوری امروز را مختل خواهد کرد.

رصدخانه SDO در ماههای اخیر تصاویر منحصربفردی از لکه های خورشید در فتوسفر (لایه خارجى بسیار داغ اتمسفر خورشید) را ارائه کرده است. این لکه های درخشان که با روشن شدن خود میزان زیادی انرژی آزاد می کنند از این مسئله حکایت دارند که ستاره مادر وارد بیست و چهارمین چرخه فعالیت خود (از زمانی که ستاره شناسان با کمک دستگاههای اپتیکی شروع به رصد آن کرده اند) شده است.

به طور متوسط چرخه ها ۱۱ سال را طی می کنند و بنابراین از حدود دو قرن و نیم قبل دانشمندان با وسواس خاصی اطلاعات مربوط به خورشید را جمع آوری کرده اند.

.:2M:.
15-09-2010, 18:02
منبع معتبر ؟!

A.M.D.D.E.V.I.L
15-09-2010, 18:04
بله درسته این اتفاق قبلا افتاده ولی چون زیاد الکتیسیته هنوز مد نشده بود تاثیرش کم تر بود اما الان ...:41:

babak_eivazi
15-09-2010, 18:14
می تواند عملکرد شبکه های تلویزیونی و اینترنت را به شدت مورد تهدید قرار دهد.

.

شما نگران نباش اینترنت که تقریبا نداریم !
tv هم فرض می کنیم چن روز پ ا ر ا ز ی ت انداختن:13:

SA3EDLORD
15-09-2010, 18:21
خوب اومدی ایول:46:

MOHAMMAD2010
15-09-2010, 18:22
الان دوباره یه گروه میان تو تاپیک مذهبیش میکنن !

moraddad
15-09-2010, 18:24
این سوسول بازیا چیه ؟! قطع اینترنت و TV و...

میمیریم یا نه ؟! :31:

Babak
15-09-2010, 18:45
پیش بینی ناسا ؛ فاجعه بزرگ در 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبلا مطرح شده

یادمه قبلا این خبر رو دیده بودم.
نگارش در حد مجلات زرد. جنجال سازی و خوراک فیلم های ژانر فاجعه و بس.
ناسا (و هر گروه علمی معتبری) هرگز اینگونه مطالب رو منتشر نمیکنه. این کار فقط از دست مترجمان کم اطلاع وطنی مثل سرویس علمی خیرگزاری های مهر و تابناک برمیاد.

نقل قول:
به گزارش خبرگزاری مهر، در تقویم مایاها 21 دسامبر 2012 به عنوان پایان دنیا پیش بینی شده است
تقویم مایا ها در این محدوده های زمانی به پایان میرسه. پایان دنیا تفسیریه از ادامه پیدا نکردن تقویم نگاری.

نقل قول:
روش های کاملا قدیمی برای با هم تمام گرفتن زمین و فضا چی بوده؟ توفان خورشیدی که یه ستاره معمولی در کیهانه چه تاثیری بر فضا داره؟

اصل ماجرا اینه:
نقل قول:
بله در زمان افزایش فعالیت خورشید که چرخه ای 11 ساله داره ( خیلی گویا اینکه احتمالا اکثریت کسانی که الان دارن این متن رو میخونن انقدر سن دارن که اوج فعالیت های قبلی رو هم تجربه کردن) و در این دوره زین دچار اختلالات رادیویی میشه.
از کار افتادن آی پاد و قطع برق موجب با هم پایان گرفتن زمین و فضا نخواهد شد.

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

بله درسته این اتفاق قبلا افتاده ولی چون زیاد الکتیسیته هنوز مد نشده بود تاثیرش کم تر بود اما الان ...:41:

دوره قبلی میشه حدود سال 2000 . هم اینترنت بود .هم ماهواره. هم الکتریسیته.

Vallio
15-09-2010, 18:55
من موندم چند بار این دنیا میخاد به پایان برسه و نابود بشه :دی !؟

mmiladd
15-09-2010, 19:12
سلام..

ناسا هرگز نمياد اين طوري خبر رساني كنه..

اينام يه مشت شايعست.. باورش امكان نداره..

bushido
15-09-2010, 19:34
هر چی هست حدا کنه زودتر بیفته هممون بریم زیر خاک خسته شدیم ازین زندگی:27:

s_sarvi
15-09-2010, 20:31
شما نگران نباش اینترنت که تقریبا نداریم !
tv هم فرض می کنیم چن روز پ ا ر ا ز ی ت انداختن:13:

ایول راست میگی!!!

radium
15-09-2010, 20:42
عجب اوضاعی شده.
این مایا هم n سال قبل که تقدیم درست میکردن فکر نمیکردن الان اینطوری ذهن ملت رو درگیر کنند
ناسا منم بعید میدونم همچین چیزی اعلام کنه.

morteza-stfu
15-09-2010, 20:44
مگه قرار نبود 2012 دنیا نابود بشه؟
فعلا بذاری 2012 به خیر بگذره بعد راجع به 2013 حرف بزنیم.:13:

hermione
15-09-2010, 21:06
ناسا در حال حاضرم واقعیت خیلی چیزارو میدونه ولی مطمئناَ هیچ وقت نمیاد تیتر روزنامه بکنه
نتیجه اخلاقی خبر دروغه

Reza Razor
15-09-2010, 21:38
دنیا هنوز شروع نشده اینهمه چرا دنبال پایانشن من موندم
از مذهبی ها تا مورخان تا دانشمندان...
دنیا بهمین راحتی ها بوجود نیومده که بخواد بهمین راحتی تموم بشه
اینام همه نظر و تئوریه که درصد احتمالاتیش خیلی پایینه
از الان میلیونها یا حتی میلیاردها سال آینده رو میبینم که انسانهای اون زمان راجع به ما میگن:
"در اوایل تاریخ بشریت (!) انسانها همیشه با این توهم زندگی میکردن که در زمانی زندگی میکنن که قراره زمین و زمان بدلایل مختلف یکسره بشه ولی خبر نداشتن زمین تنها مکان برای زندگی نخواهد بود و دنیا ........ است!"
جای خالی هم چیزیه که شاید میلیاردها سال دیگه بهش پی ببریم و خیلی چیزارو عوض کنه...

A.M.D.D.E.V.I.L
15-09-2010, 21:43
سلام دوستان من نفگتم دوره ی قبلی گفتم یک بار از دفعاتی که اتفاق افتاده کمی تاثیر داشته ولی دفعات اخیر که یکیشم 2000 بود زیاد غیر عادی نبودن :46:

h-y2009
15-09-2010, 22:05
بابا بیخال
کو تا دو سه سال دیگه
شاید تا اون موقع هزار و یک بلای دیگه سرمون بیاد پس چرا جوش الکی میزنید الانو بچسبید:5:

armin_punisher6
15-09-2010, 22:12
ای بابا.دیگه گیر آوردن.بالاخره کی میمیریم؟:46: یعنی یک سال بیشتر وقت داریم گندامونو پاک کنیم:8:

a.z.p.z
15-09-2010, 22:22
من مدتی پیش هم در مورد همین موضوع یه برنامه ای تو بی بی سی بود که طوفان خورشیدی تو راه هست
ولی نابودی و ... نبود فقط گفته بود اختلال در ارتباطات اینترنتی و ماهواره ای ممکنه مدتی به وجود بیاره از این نظر مشکل ایجاد میکنه
(البته به قول دوستان برای ما فرقی نداره ! شما بشین زندگیت رو بکن)

REGISTERED-USER
15-09-2010, 22:40
شد مثل جریانات سال 2000 .... الکی ویندوز اون موقع با صد تا بدبختی عوض کردیم :دی

masud-000000
15-09-2010, 22:50
یعنی یه اختلال ساده بین وسایل ارتباطی اینقدر سخته که اینطور هول ورتون داشته؟!:31:

Tenacious
15-09-2010, 22:52
منبع؟!
در صورتی که چنین چیزی بیان شده باشه جبهه گیری آشکاری رو نسبت به فرضیه 2012 نشون می ده ( البته از نظر من)

V i r u s e r
15-09-2010, 23:46
این خبرش رو کجای ناسا نوشته؟!
به منم بگید

ABEL
16-09-2010, 00:02
حالا دنیا 2012 تموم شه چه 2013 واسه من که فرقی نمیکنه میخوایم اساس کشی کنیم مریخ:31:

Mr.Crow
16-09-2010, 08:35
ای بابا ! حالا 2012 هم که تموم شد و خبری نبود , میگن صبر کنین تا 2013 ! احتمالآ بعدش هم میره روی 2015 و الی آخر lol

hermione
16-09-2010, 10:31
فعلاَ از حال استفاده کنید آینده خود می آید .

amin666
16-09-2010, 18:09
نه اگه ناسا این طوفان رو تایید کنه و به همین شدت باشه ضررهای میلیارد دلاری به همه جا خواهد خورد.چون تمام سرورها و مراکز برق و ... خواهند ترکید!زیاد هم پیش پا افتاده نیست!

dsa dsa
16-09-2010, 18:14
ما نفهمیدیم سال 2000 بود ؟ 2012 هست ؟ 2013 هست ؟؟ اینا بیشتر شبیه بازی برای یک سری از منافع ها برای دولت ها هست ..
به ظنر من که کسی نمی تونه اینده رو پیش بینی ..
اگر کسی بتونه این کار کنه که دنیا نابود میشه ..

saeidraei
16-09-2010, 18:22
اینا همش چرت و پرته:5:

من میگم بزرگ ترین دانشمندا با تحقیق و برسی تونستن بفهمن که فردا قراره زمین نابود بشه:5:
البته از خودم در آوردم و هیچ منبعی نداره:5:
تو باور میکنی؟:5:

shabe.saket
16-09-2010, 22:56
این تاپیک در تاپیک 2012 باید ادغام میشد.
به نظر نمیاد ناسا همچین چیزی بگه. یعنی در حقیقت به این شدت نگفته.

SA3EDLORD
16-09-2010, 22:59
بابا نگین این حرفا رو........دیدین خدا رو کم کنی یه طوفان خورشیدی فرستاد:31:

A.M.D.D.E.V.I.L
16-09-2010, 23:09
آقا چی میگید فاجعه ی بزرگ امروز اتفاق افتاد تموم شد
ببینید قیافه ی دانته چطور شده!!:41::2::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA3EDLORD
16-09-2010, 23:12
:31::31::31:

*Ali*
16-09-2010, 23:25
من که این حرفا رو از ناسا که هیچ ، از گنده تر اون هم باور نمیکنم . چون هیچ کس نمیتونه بگه یه ساعت دیگه چه اتفاقی میفته ، اون وقت اینا دارن اتفاقات خورشید !!!!! رو توی 3 سال دیگه !!!!!! پیش بینی میکنن :39:
یه مطلب مذهبی هم هست که صلاح دیده شد مخفی بشه :31:
من یه چیزی میخوام بگم به شرطی که همه اول بخونینش بعد بگین اینا مذهبی بازیه ، نمیدونم بسیجی و ساندیس و ...
قضیه نابودی زمین و یا پایان دنیا رو با چند مسئله ساده دینی که هیچ ربطی به این سیاسی بازیا نداره حلش کرد و دیگه نیازی به اثبات علمی نیست
وقتی از امام باقر (ع) پرسیدن شما میدونین کی امام زمان (عج) ظهور میکنه ، 3 بار فرمودن : کذب الوقاتون (تعیین کنندگان وقت دروغ گویانند)
وقتی این مسئله رو خود امام معصوم و حتی خود امام زمان نمیدونن حالا ما میخوایم چی بگیم ؟
حالا منظورم از گفتن این حرفا این بود که بشری که وقتی از خونه بیرون میره میوه بخره مطمئن نیست که زنده برمیگرده یا نه ، حالا ناسا اومده میگه سال 2013 قراره طوفان خورشــیدی بشه ، تازه اگه خودش گفته باشه ، چون منبعی ندیدم !
یا اینکه قراره 2012 دنیا تموم بشه و فلان و ...... اگه نمیدونید ، امام زمان بعد از ظهورشون و برپایی حکومت جهانی ، به شهادت میرسن و بعد از اون امام حسین (ع) رجعت میکنن و تا سیصد سال حکومت میکنن ، و اگه یکم بینش مذهبی داشته باشین هرگز این چرندیات که 2012 پایان دنیاست به این دلیل و این و .... که جدیدا افتاده سر زبونا رو باور نمیکنین
نمیدونم برا چی با سرعت نور این شایعات رو باور میکنین ؟؟ دیگه فکر دربارشو میذارم به عهده خودتون ، هرکی هم خواست مسخره کنه بکنه ، من چیزی نگفتم که به خاطرش بترسم ...

Behsood
17-09-2010, 08:01
(تعیین کنندگان وقت دروغ گویانند)
تکبیــــــر!
حرف حساب جواب نداره!

Babak
17-09-2010, 11:25
چون هیچ کس نمیتونه بگه یه ساعت دیگه چه اتفاقی میفته
من یه بار دیگه هم گفتم . وقتی پیش بینی علمی مبتنی بر نظم جهان با پیشگویی و طالع بینی قاطی بشه این شکلی میشه که همه چیز با هم مورد حمله قرار میگیره.
چرا خیلی خوب و با دقت میشه پیش بینی کرد که 10000 سال دیگه کجا و چه وقت خورشید گرفتگی رخ میده. , و امثالهم

hermione
17-09-2010, 11:26
من که این حرفا رو از ناسا که هیچ ، از گنده تر اون هم باور نمیکنم . چون هیچ کس نمیتونه بگه یه ساعت دیگه چه اتفاقی میفته ، اون وقت اینا دارن اتفاقات خورشید !!!!! رو توی 3 سال دیگه !!!!!! پیش بینی میکنن :39:
یه مطلب مذهبی هم هست که صلاح دیده شد مخفی بشه :31:
من یه چیزی میخوام بگم به شرطی که همه اول بخونینش بعد بگین اینا مذهبی بازیه ، نمیدونم بسیجی و ساندیس و ...
قضیه نابودی زمین و یا پایان دنیا رو با چند مسئله ساده دینی که هیچ ربطی به این سیاسی بازیا نداره حلش کرد و دیگه نیازی به اثبات علمی نیست
وقتی از امام کاظم (ع) پرسیدن شما میدونین کی امام زمان (عج) ظهور میکنه ، 3 بار فرمودن : کذب الوقاتون (تعیین کنندگان وقت دروغ گویانند)
وقتی این مسئله رو خود امام معصوم و حتی خود امام زمان نمیدونن حالا ما میخوایم چی بگیم ؟
حالا منظورم از گفتن این حرفا این بود که بشری که وقتی از خونه بیرون میره میوه بخره مطمئن نیست که زنده برمیگرده یا نه ، حالا ناسا اومده میگه سال 2013 قراره طوفان خورشــیدی بشه ، تازه اگه خودش گفته باشه ، چون منبعی ندیدم !
یا اینکه قراره 2012 دنیا تموم بشه و فلان و ...... اگه نمیدونید ، امام زمان بعد از ظهورشون و برپایی حکومت جهانی ، به شهادت میرسن و بعد از اون امام حسین (ع) رجعت میکنن و تا سیصد سال حکومت میکنن ، و اگه یکم بینش مذهبی داشته باشین هرگز این چرندیات که 2012 پایان دنیاست به این دلیل و این و .... که جدیدا افتاده سر زبونا رو باور نمیکنین
نمیدونم برا چی با سرعت نور این شایعات رو باور میکنین ؟؟ دیگه فکر دربارشو میذارم به عهده خودتون ، هرکی هم خواست مسخره کنه بکنه ، من چیزی نگفتم که به خاطرش بترسم ...

لازمه متذکر بشم این فرموده ی امام محمدباقر(ع) است (کذب الوقاتون) و البته این در مورد پایان دنیا نیست بلکه تعیین وقت ظهور منجی بشریته

alirezaghanbari
17-09-2010, 18:28
من یه بار دیگه هم گفتم . وقتی پیش بینی علمی مبتنی بر نظم جهان با پیشگویی و طالع بینی قاطی بشه این شکلی میشه که همه چیز با هم مورد حمله قرار میگیره.
چرا خیلی خوب و با دقت میشه پیش بینی کرد که 10000 سال دیگه کجا و چه وقت خورشید گرفتگی رخ میده. , و امثالهم

مساله اینه که اطلاعات ما از جهان بتدریج کامل میشه. مثلا اطلاعات ما از پدیده ها و تاثیرات انها بر هم توی 100 سال قبل و الان کلی تفاوت کرده و به نظر میرسه اگر این روند ادامه داشته باشه ، در آینده به اطلاعات بیشتر دسترسی پیدا کنیم. همین اطلاعات جدید شاید بتونه ما رو به راه های مفید دیگه ای رهنمون بشه.
مثلا شاید 100 سال قبل زیاد از طوفان خورشیدی و خطراکش اطلاعی نداشتیم. اما امروز میدونیم چقدر خطرناکه به حدی که بقول قدیمیا زهره ترک میشیم. یعنی اگه امروز فردا ازون طوفانها سراغ ما بیاد همگی هلاک میشیم. اما شاید با اطلاعات جدیدی که چند روز دیگه بدست بیاریم بتونیم مانع اون بشیم و یا خطراتشو ازبین ببیریم یا کمتر کنیم.
مثال دیگه اینه که دانشمندان حدود 50 سال قبل فهمیدند که اشعه مستقیم و شدید خورشید در طولانی مدت ( حتی کوتاه مدت ) سرطانزاست. اما امروزه با اطلاعات جدیدی که داریم با انواع مواد ضد آفتاب ، خطراتشو تا حدود زیادی برطرف کرده اند.

من جمله شما استاد پیشکسوت و محترم رو اینطوری بیان میکنم که :
{{ (((( به استناد علم امروزی و نه علم آینده ))) خیلی خوب و با دقت میشه پیش بینی کرد که 10000 سال دیگه کجا و چه وقت خورشید گرفتگی رخ میده. , و امثالهم }}
اما این امر با توجه به دخالت های بشر و دستیابی به علوم جدید میتونه متغییر باشه...
ممنون

Enemy Killer
17-09-2010, 21:58
کلا اشتباهه اینم کار امریکایی های مزدور هست
هنوز که امام زمان (ع) نیومده تازه بعد امام زمان دنیا هزاران سال پایدار هست بعدش قیامته

Alireza SM
17-09-2010, 22:14
در سال 2013 هيج اتفاق خاصي رخ نخواهد داد . چون در سال 2012 زمين كاملا نابود شده :21:

اين تاپيك رو كي Tag كرده ؟ هركي اين Tag ها رو گذاشته رو اين تاپيك خداييش دمش گرم :27:

*Ali*
17-09-2010, 22:52
بابک جان منظورم این بود وقتی هنوز ترکیب خورشید و نوع واکنش های هسته ایش برای ما کاملا مشخص نیست چطور میتونیم فعالیت داخلش رو تو 3 سال دیگه پیش بینی کنیم ، حالا محاسبه محل و تاریخ خورشید گرفتگی به مراتـــــــــب آسون تر از این کاره ، نه ؟ حالا اصلا دونستن این چیزا به ما چه کمکی میکنه ؟ اومدیم و ناسا 4 تا دلیل آورد که آره ، این حقیقت راسته ، آیا شما به شخصه خودتو برای پایان دنیا آماده میکنی یا به زندگی عادیت ادامه میدی ؟

لازمه متذکر بشم این فرموده ی امام محمدباقر(ع) است (کذب الوقاتون) و البته این در مورد پایان دنیا نیست بلکه تعیین وقت ظهور منجی بشریته
ببخشید ، اشتباه لپی بود ، ویرایشید

در سال 2013 هيج اتفاق خاصي رخ نخواهد داد . چون در سال 2012 زمين كاملا نابود شده :21:

هیچی نمیگم ...

sanaz_German
17-09-2010, 23:06
خدا نکنه 2013 همه چی نابود شه. من هنوز آرزو دارم :41:

تازه رشته مورد علاقم تو شهر مورد علاقم قبولیـــــــــدم:37:

اینا همش الکیه . دروغه :sad:

amin666
17-09-2010, 23:11
اولا که باز مسایل دینی.........با بحث علمی کاری نداره.1000 تا سند از فلان بن فلان هم بیارید باز ناسا پیش بینی کنه می بینید که اون اتفاق خواهد افتاد.البته هنوز ناسا چیزی نگفته
فعالیهای سطح خورشید هم حق با شماست کاملا سخته.منم از نحوه اینکه چطور می فهمن چه فعالیتی قراره رخ بده اطلاع ندارم.ولی چیزی که مسلمه فعالیتهای خورشیدی روزانه به طور دقیق مورد بررسی قرار می گیره و کوچکترین تغییراتی ثبت می شه.من نمی دونم به چه دقت می شه پیش بینی کرد.ولی اونجری هم نیست که اصلا نشه گفت تا چند روز دیگه چی قراره اتفاق بیفته.شاید تا چند سال آینده قابل پیش بینی نباشه ولی به هر حال می شه فهمید

alirezaghanbari
17-09-2010, 23:51
اولا که باز مسایل دینی.....با بحث علمی کاری نداره.1000 تا سند از فلان بن فلان هم بیارید باز ناسا پیش بینی کنه می بینید که اون اتفاق خواهد افتاد.البته هنوز ناسا چیزی نگفته
فعالیهای سطح خورشید هم حق با شماست کاملا سخته.منم از نحوه اینکه چطور می فهمن چه فعالیتی قراره رخ بده اطلاع ندارم.ولی چیزی که مسلمه فعالیتهای خورشیدی روزانه به طور دقیق مورد بررسی قرار می گیره و کوچکترین تغییراتی ثبت می شه.من نمی دونم به چه دقت می شه پیش بینی کرد.ولی اونجری هم نیست که اصلا نشه گفت تا چند روز دیگه چی قراره اتفاق بیفته.شاید تا چند سال آینده قابل پیش بینی نباشه ولی به هر حال می شه فهمید

شاید نکات مبهمی در اونچه از دین داریم دیده بشه اما اونو بهتره با تجربیات و علم یه فرد آگاه به اون علم ( دین ) بررسی و تجزیه تحلیل کرد...

...اما همه میدونیم پیشرفت علم تدریجیه. با علم دو سه هزار سال قبل ( که برا اون زمان علمی مستدل بود ) ماه و خورشید گرفتگی یه نوع جن زدگی بود اما سال ها بعد با پیشرفت علم و اثبات علمی اینکه جهان به دور زمین میچرخه به نتایج جدیدی رسیدند و کلی به علم و نحوه استدلال دانشمندان قدیم تر خندیدند. اما ما الان با اثبات علمی گردش زمین به دور اون اجرامی که قبلا فکر میکردیم به دورمان میچرخند به حقایق خاص دیگه ای رسیده ایم.
اینکه ناسا به واقعیات علمی غیر قابل انکاری در مورد آینده فلاکت بار زمین رسیده که مو رو بر تن آدم سیخ میکنه بحثی نیست اما این رو نباید فراموش کنیم که استدلال های ناسا براساس علم فعلیه و ممکنه همین فردا با اکتشاف قانون علمی جدیدی ، تمام نظرات خود رو زیر و رو کنه...
ممنون.

amin666
18-09-2010, 00:06
نه دوست عزیز.پیشرفت علم آینده ربطی به به علم الان نداره.اگه علم فیزیک و نجوم الان بگه (اگه بتونه)یک سال دیگه فلان اتفاق می افته مطمئن باشید می افته.این به مذهب و ... هم ربط نداره.مذهب اصلا علم نیست که بخواد چیزی رو بگه......... تاریخه.راوی تاریخ هم انسانه و اتفاقا از خصوصیات انسان اینه که چه با دلیل چه بی دلیل عین آب خوردن دروغ می گه!پس نمی شه علم حاضر رو فدای یه مشت حذف که معلوم نیست از کجا اومده و کی گفته ایا دروغ گفته و راست کرد.خصوصیت علم اینه که اگه شما قبولش نکنی بهتون ثابت می کنه.از جدول ضرب بگیر تا علم امروز.اگه شما قبول نداری دو دتا می شه چهرتا ریاضی بهتون ثابت می کنه.اگه نتونست شما هم قبول نکن.ولی حدیث و روایت و کلا دیم چیزی رو به ادم ثابت نمی کنه.بلکه این چیزا قلبیه و اعتقادی.یه سری اعتقاد دارن و یه سری ندارن.اینجا جای بحث مذهبی نیست.وگرنه بیشتر توضح می دادم..

L.A.M.P.A.R.D
18-09-2010, 00:38
این که خورشید گرفتگی کی انجام میشه پیشگویی نیست....بلکه نظمی هست که با محاسبات ریاضی و فیزیک فهمیده میشه:46:

fandak
18-09-2010, 06:44
این حرفای کشک چیه .. که هر کی از راه برسه بگه فلان سال این اتفاق می افته . فلان سال تموم می شه . چه آشی چه کشکی

فقط خداوند متعال می دونه که تا یه ثانیه دیگه چه اتفاقی خواهد افتاد و بس ...

huti_421
18-09-2010, 08:14
.....
ناسلامتی کلی فیلم علمی تخیلی دیدیم، در عرض چند دیقه بر اثر انفجارهای هدروژنی می‌شه رستاخیز رخ بده، خیلی راحت یه جرم آسمانی بخوره تو مغز زمین و و و ( پس تعیین کنندگان وقت دروغ‌گو هستن ولی دلیل نمیشه که دین بیاد راست و حسینی هم بگه بعله در تاریخ فلان منجی میاد من و شما رو نجات می‌ده، تا اون موقع هم هیچ فاجعه‌ی بشری رخ نمی‌ده )

و اما در مورد ناسا، مقر این سازمان تو ایالات متحده هست، پس خیلی راحت می‌شه نتیجه گرفت، اخباری که با آرامش ملت و از همه مهم‌تر اقتصاد و سیاست مملکت بازی می‌کنه، به هیچ وجه منتشر نشده، نمی‌شه و نخواهد شد

حتی اگه ده دقیقه قبل از فاجعه‌ی احتمالی (!) ملت آمریکا زل بزنن به آسمون و ببینن یه چیز داره می‌خوره تو فرق سرشون، دولت اعلام می‌کنه که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده، لطفا داخل خونه‌هاتون بمونید و به هیچ عنوان نظم اجتماعی رو به هم نزنید، هیچ خطری شهروندان رو تهدید نمی‌کنه، شرایط تحت کنترل‌ه

من تعجب از اینه که این اکاذیب و به تبع اون، اظهارنظر‌های به دور از عقل و فکر، برای چی انقدر ادامه دار می‌شه، بهتر نیست تاپیک رو قفل کنید ؟

hermione
18-09-2010, 10:06
این خزعبلات چیه غصه 3 سال دیگه میخورید همه دارن پیشرفت می کنن سر ما جهان سومیا هم با این چرت و پرتا سرگرم می کنن
تاپیک قفل بشه .سریعا

Babak
18-09-2010, 12:06
من تاپیک رو ویرایش کردم. دوستان زحمت بکشن بحث رو از حیطه قابل بحث در انجمن علمی خارج نفرمایند.

amin666
18-09-2010, 15:18
.....
ناسلامتی کلی فیلم علمی تخیلی دیدیم، در عرض چند دیقه بر اثر انفجارهای هدروژنی می‌شه رستاخیز رخ بده، خیلی راحت یه جرم آسمانی بخوره تو مغز زمین و و و ( پس تعیین کنندگان وقت دروغ‌گو هستن ولی دلیل نمیشه که دین بیاد راست و حسینی هم بگه بعله در تاریخ فلان منجی میاد من و شما رو نجات می‌ده، تا اون موقع هم هیچ فاجعه‌ی بشری رخ نمی‌ده )

و اما در مورد ناسا، مقر این سازمان تو ایالات متحده هست، پس خیلی راحت می‌شه نتیجه گرفت، اخباری که با آرامش ملت و از همه مهم‌تر اقتصاد و سیاست مملکت بازی می‌کنه، به هیچ وجه منتشر نشده، نمی‌شه و نخواهد شد

حتی اگه ده دقیقه قبل از فاجعه‌ی احتمالی (!) ملت آمریکا زل بزنن به آسمون و ببینن یه چیز داره می‌خوره تو فرق سرشون، دولت اعلام می‌کنه که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده، لطفا داخل خونه‌هاتون بمونید و به هیچ عنوان نظم اجتماعی رو به هم نزنید، هیچ خطری شهروندان رو تهدید نمی‌کنه، شرایط تحت کنترل‌ه

من تعجب از اینه که این اکاذیب و به تبع اون، اظهارنظر‌های به دور از عقل و فکر، برای چی انقدر ادامه دار می‌شه، بهتر نیست تاپیک رو قفل کنید ؟
یعنی شما می گی اگه ناسا بفهمه یه طوفان خورشیدی قراره تو یه منطقه بیاد هیچ کاری نمی کنه؟بعد از اون فاجعه ملت نمی گن پس این ناسا چی کاره است و دولت رو محکوم ب همخفی کاری نمی کنن؟!ممکنه اگه واقعا کاری نشه کرد ناسا هم چیزی نگه.خب اگه نشه کاری کرد فقط اوضاع رو از کنترل خارج می کنه.ولی طوفان خورشیدی چیزی نیست که یه میلیون ادم رو بکشه.شهاب سنگ که نمی خواد بیاد.مگه اینکه شدتش اونقدر باشه که کلا جو رو نابود کنه اونوقت تقریبا کار کل زمین تمومه نه یه منطقه خاصی.اتفاقا این همه اخبار دروغ داره تو کل دنیا و همون آمریکا پخش میشه و کسی نمی تونه چیزی رو سانسور کنه.حالا ناسااگه کاری از دستش بر بیاد نمی تونه خبر بده تا حد اقل تخلیه عمومی صورت بگیره.به نظر من که این کار رو می کنه.چون عواقب بعد اون فاجعه برای دولت یا ناسا و ... به مراتب بیشتر خواهد بود.این اخبار هم تا تایید نشه به درد سازندا هاش می خوره که ملت رو سر کار گذاشتن.مگه سال 2000 یا 2012 یا ... از هیچ منبع علمی تایید شده؟نه.همش مزخرفات یه سری ادم تعطیله.البته خودمون هم دوست داریم این چیزا رو گنده کنیم.حالا تقویم مایا تو این تاریخ تموم میشه که بشه یا فلان پیشگو گفته تو این تاریخ دنیا تموم می شه.مگه هیچ کدومشون منبع علمی اراءه دادن؟پس یه دنیای علم ربطی نداره این قضایا.این چیزها فقط تو جهان سوم انقدر بزرگ می شن و راجع بهشون بحثهای جدی میشه و یه عده می زنن سر و کله هم می گن غرب ضد مهدویته و نمی دونم چی چی .به نظرم مشکل از خودمونه.وگر نه یه شهروند اروپایی یا امریکایی سطح اطلاعاتش اونقدر بالا هست که تشخیص بده اینها همش در حد حرفه.اگه هم سطح فکریش پایین باشه وقتی این حرفهای رو از رسانه هاش می شنوه همون رسانه می گه که این چیزها ثابت شده نیست.ولی واسه ما نمی گن که هیچ کلا موضوع رو به یه سمت دیگه می برن

alirezaghanbari
18-09-2010, 15:31
نه دوست عزیز.پیشرفت علم آینده ربطی به به علم الان نداره.اگه علم فیزیک و نجوم الان بگه (اگه بتونه)یک سال دیگه فلان اتفاق می افته مطمئن باشید می افته.این به مذهب و ... هم ربط نداره.مذهب اصلا علم نیست که بخواد چیزی رو بگه......... تاریخه.راوی تاریخ هم انسانه و اتفاقا از خصوصیات انسان اینه که چه با دلیل چه بی دلیل عین آب خوردن دروغ می گه!پس نمی شه علم حاضر رو فدای یه مشت حذف که معلوم نیست از کجا اومده و کی گفته ایا دروغ گفته و راست کرد.خصوصیت علم اینه که اگه شما قبولش نکنی بهتون ثابت می کنه.از جدول ضرب بگیر تا علم امروز.اگه شما قبول نداری دو دتا می شه چهرتا ریاضی بهتون ثابت می کنه.اگه نتونست شما هم قبول نکن.ولی حدیث و روایت و کلا دیم چیزی رو به ادم ثابت نمی کنه.بلکه این چیزا قلبیه و اعتقادی.یه سری اعتقاد دارن و یه سری ندارن.اینجا جای بحث مذهبی نیست.وگرنه بیشتر توضح می دادم..

سلام. فکر نمیکنی یکم در مورد دین و نگرش وسیعش به جهان بی انصافی میکنی؟

amin666
18-09-2010, 17:35
سلام. فکر نمیکنی یکم در مورد دین و نگرش وسیعش به جهان بی انصافی میکنی؟
نه.من دین رو قبول دارم.ولی نمی دونم کدوم حرفش درسته و کدوم غلط.چون زمان پیغمبرش نبودم که بدونم چی گفتن.تاریخ کلا دروغ توش زیاده.ولی تاریخ ادیان صد برابر توش دروغه و از همه بیشتر تو اسلام.هر کی یه حرفی می زنه و می گه من راست می گم.مخالفتم کنی ... .واسه همین ملاک من و هر کس دیگه ای عقله.اون دنیای هم اگه باشه خدا شما رو بر اساس عقلی بهتون داده باز خواست می کنه.شما نمی تونی یه حرف دینی که مخالف عقله رو انجام بدی بعد اون دنیا بگی خب دین بوده دیگه!خدا هم می گه پس من عقل دادم بهت واسه چی!یه روایت فوقالعاده زیبا از پیغمبر اسلام هست که می گه "ما حکم به العقل حکم به الشرع و ما حکم به الشرع حکم به العقل"(نمی دونم شاید هم ایه قران باشه درست یادم نیست)من کاری ندارم پیغمبر گفته این حرف رو یا نه.من کلا حرفها رو گوش می دم ببینم درسته قبول می کنم.حالا هر کی می خواد گفته باشه.این روایات و خیلی های دیگه واقعا درستند و مشکل تاریخی هم ندارن.من نمی گم همه روایتها دروغه.می گم دروغ توش زیاده و من نمی تونم تشخیص بدم.علم رجال و ... هم می گه فلان شخص واثق ه مثلا.خب من چه می دونم فلان شخص واثقه یا نه..من که نمیشناسمش.شاید اومده فلان روایت رو تغیر داده و فکر کرده با این کار خدمت هم می کنه!شما اگه یه واقعه دینی-تاریخی واسه من اوردی که اون واقعه رو دو منبع دقیقا عین هم گفته باشن من حرف شما رو قبول می کنم!بالا خره یه واقعه یه جور اتفاق می افته نه 100 جور!من اول از همه قران رو قبول دارم به عنوان منبع بعد هم نهج البلاغه رو.قران که کسی نتونسته ثابت کنه تحریف شده.نهج البلاغه هم تا حالا حرف نادرستی توش ندیدم که رد کنم.بقیه چیزهایی که شبهه دارم توش حرف عقل و علم رو قبول می کنم.البته گفتم بحث مذهبی نمی خواستم بکنم تو این تاپیک ولیواسه روشن شدن مطلب این پست رو دادم.این که مثلا می گید امام باقر گفته فلان اول باید ثابت بشه که ایشون واقعا این حرف رو زده.کسی هم نمی تونه صد در صد بگه.چون اون زمان نبوده و دست به دست اومده.حالا اینکه تحریف شده یا نشده هیچ وقت از لحاظ علمی ثابت نمی شه.البته به نظر من حرف درستی هست و امام پنجم واسه مشکلات احتمالی آینده این حرف رو زده تا سوء استفاده گران سوءاستفاده نکنن.ولی این روایت. ربطی به پیشگویی ناسا نداشت!ناسا هر وقت گفت به قول شما قبل از ظهور زمین نابود می شه اونوقت این حدیث مهم میشه.الان که چیزی نگفته!اگه علم خلاف این روایت رو ثابت کرد اونوقت من می گم این روایت دروغه!چون روایات معمولا پشتوانه علمی ندارن.هر چند خیلیهاشونم دارن و علم الان ثابت کرده.ولی اینگونه روایات که خبر از اینده می دن کاری به علم نداره اصولا.چون جنبه خبری داره و یکی قبول می کنه و یکی نه.وقتی تو یه چیز دروغ زیاد میشه چیزهای راست هم زیر سوال می ره!

only4u-m
18-09-2010, 18:24
نوشته شده توسط Babak [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این که خورشید گرفتگی کی انجام میشه پیشگویی نیست....بلکه نظمی هست که با محاسبات ریاضی و فیزیک فهمیده میشه:46:

دوست عزیز بابک گفت پیش بینی که یعنی همون که با علم میشه فهمید, کی گفت پیشگویی؟!!! :13: چرا حرف تو دهن مردم میذاری؟! :27:

Scary Feelings
18-09-2010, 19:03
بخدا دارم از این انجمن نجوم زده میشم یکی بیاد توش فک میکنه چه خبره!
2013 فاجعه بزرگ
2012 پایان زندگی
برخورد زمین با زحل
و ....
یکی بیاد اینجا فک میکنه خبریه , نمیخوام اسپم کنم یا بگم این تاپیک ها بی ارزشن اتفاقا حرف علمی هم توش زیاده
اما دارم انتقاد میکنم میگم عنوان ها خیلی ترسناک هست برای یه تازه وارد یا هرکس دیگه ای

amin666
18-09-2010, 21:11
انتقادتون کاملا وارده!مباحث باید علمی باشه.نه شایعه های بی اساس

Babak
19-09-2010, 08:46
البته در نظر بگبرید ماهیت داشن روشن کردن تاریکی ذهن انسان بوده و هست. شاید دوستانی شایعات رو باور کنن. اینجا موضوع باز میشه براشون.

Переклад не
19-09-2010, 09:17
یعنی شما می گی اگه ناسا بفهمه یه طوفان خورشیدی قراره تو یه منطقه بیاد هیچ کاری نمی کنه؟بعد از اون فاجعه ملت نمی گن پس این ناسا چی کاره است و دولت رو محکوم ب همخفی کاری نمی کنن؟!ممکنه اگه واقعا کاری نشه کرد ناسا هم چیزی نگه.خب اگه نشه کاری کرد فقط اوضاع رو از کنترل خارج می کنه.ولی طوفان خورشیدی چیزی نیست که یه میلیون ادم رو بکشه.شهاب سنگ که نمی خواد بیاد.مگه اینکه شدتش اونقدر باشه که کلا جو رو نابود کنه اونوقت تقریبا کار کل زمین تمومه نه یه منطقه خاصی.اتفاقا این همه اخبار دروغ داره تو کل دنیا و همون آمریکا پخش میشه و کسی نمی تونه چیزی رو سانسور کنه.حالا ناسااگه کاری از دستش بر بیاد نمی تونه خبر بده تا حد اقل تخلیه عمومی صورت بگیره.به نظر من که این کار رو می کنه.چون عواقب بعد اون فاجعه برای دولت یا ناسا و ... به مراتب بیشتر خواهد بود.این اخبار هم تا تایید نشه به درد سازندا هاش می خوره که ملت رو سر کار گذاشتن.مگه سال 2000 یا 2012 یا ... از هیچ منبع علمی تایید شده؟نه.همش مزخرفات یه سری ادم تعطیله.البته خودمون هم دوست داریم این چیزا رو گنده کنیم.حالا تقویم مایا تو این تاریخ تموم میشه که بشه یا فلان پیشگو گفته تو این تاریخ دنیا تموم می شه.مگه هیچ کدومشون منبع علمی اراءه دادن؟پس یه دنیای علم ربطی نداره این قضایا.این چیزها فقط تو جهان سوم انقدر بزرگ می شن و راجع بهشون بحثهای جدی میشه و یه عده می زنن سر و کله هم می گن غرب ضد مهدویته و نمی دونم چی چی .به نظرم مشکل از خودمونه.وگر نه یه شهروند اروپایی یا امریکایی سطح اطلاعاتش اونقدر بالا هست که تشخیص بده اینها همش در حد حرفه.اگه هم سطح فکریش پایین باشه وقتی این حرفهای رو از رسانه هاش می شنوه همون رسانه می گه که این چیزها ثابت شده نیست.ولی واسه ما نمی گن که هیچ کلا موضوع رو به یه سمت دیگه می برن
تو همه فيلما كه مربوط به همين فاجعه ها و .. هستش كاملا ديده ميشه كه ديگه كاري از دست علم برنمياد و همه دست ميبرن به دامن دين و خدا كه شما هم جزو اين افراد هستيد
همچنين همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره اما شما (كلا نه تنها من و شما) حتي در حد يك احتمال هم بهش نگاه نميكنيد
همين چن روز قبل ناساي خودمون پيش بيني ميكرد كه 8 ميليار سال ديگه دنيا نابود ميشه حالا انقد انگولكش كرد شد سه ساله ديگه

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

انتقادتون کاملا وارده!مباحث باید علمی باشه.نه شایعه های بی اساس
راس ميگه ديگه به جاي خبرها مثلا بگيد اين طوفان و نميدونم فاجعه ها چگونه رخ ميده و از كجا شروع ميشه
تابناك چه چرندي گفت به من چه آخه

amin666
19-09-2010, 14:52
تو همه فيلما كه مربوط به همين فاجعه ها و .. هستش كاملا ديده ميشه كه ديگه كاري از دست علم برنمياد و همه دست ميبرن به دامن دين و خدا كه شما هم جزو اين افراد هستيد
همچنين همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره اما شما (كلا نه تنها من و شما) حتي در حد يك احتمال هم بهش نگاه نميكنيد
همين چن روز قبل ناساي خودمون پيش بيني ميكرد كه 8 ميليار سال ديگه دنيا نابود ميشه حالا انقد انگولكش كرد شد سه ساله ديگه

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------

راس ميگه ديگه به جاي خبرها مثلا بگيد اين طوفان و نميدونم فاجعه ها چگونه رخ ميده و از كجا شروع ميشه
تابناك چه چرندي گفت به من چه آخه
این ازون حرفها بودا!تاثیر مزخرفات مطبوعات مثل اینکه به شما هم رسیده!حالا کی گفته امام زمان می خواد به امریکا حمله کنه!اگه امریکا بخواد همون ثانیه که امام زمان ظهور کنه کل اون کشور رو از صفحه زمین محو می کنه.دیگه ارتش نمی خواد که!
تو پست قبلی هم گفتم زیاد به فیلم و ... تکیه نکنید.اینا فیلمه.البته منم قبول دارم و گفتم اگه یه فاجعه ای باشه که واقعا نشه کاری کرد خب هر کسی باشه ترجیح می ده هیچ خبری نده.شما حاضری بهت بگن یه ساعت دیگه قراره بترکی!من که نمی خوام.حالا زودتر خبر بدن که هیچ!ولی طوفان خورشیدی و سیل و زلزله و ... اگه در زمان خوب پبش بینی بشه مطمئن باشید خبر می دن.اون 8 میلیارد سال یا کم و بیش هم مربوط به تموم شدن انر÷ی خورشیده که ناسا خیلی وقته پیش بینی کرده.ربطی به این شایعه ها نداره.بعدش هم این برای بار 1000 ام!ناسا هیچ تاییده ای مبنی بر اینکه 2012 یا 13 یا ... چی می شه نداده.پس همه چی رو به این ناسای بدبخت ربط ندید!یه مشت تعطیل شایعه می کنن و به اسم ناسا و فیزیک و ... تموم می شه!

Babak
19-09-2010, 15:10
همين آمريكا ارتشي تشكيل داده كه مقابله كنه با تهديدهايي كه برا خودش پيشبيني ميكنه مثله امام زمان و اينارو باور داره
این از موضوعات محبوب روزنامه های متوهم وطنیه. اون ها اگر وجود امام زمان رو قبول داشتن باور میکردن که نمیتونن در مقابلش مقاومت کنن و در جا مسلمان شیعه اثنی عشری میشدن. که نشدن. این ها دروغ پردازیه یک سری آدم با ایمان ضعیف که سعی میکنن با این دروغ ها ( خودشون هم باور میکنن) به خودشون قوت قلب بدن. بیگانه ها رو هم موجودات ترسناک آدم خواری معرفی میکنن که مرگ برشون واجبه و فقط ما آدم هستیم.
هر ادعایی رو باور نفرمایید.

MOHAMMAD2010
19-09-2010, 15:18
الان دوباره یه گروه میان تو تاپیک مذهبیش میکنن !

میبینم که بازم مذهبی شد
بعضیا فکر میکنن فقط هر کس که امام زمان رو قبول داره باید درباره آینده حرف بزنه ، چون اون فقط آگاهه !
بابا فکر میکنین چند درصد امام زمانو قبول دارن ! همه دنیا که شیعه نیستن !
کاش یه کم فکر بعضیا باز تر بود !

fandak
19-09-2010, 16:00
میبینم که بازم مذهبی شد
بعضیا فکر میکنن فقط هر کس که امام زمان رو قبول داره باید درباره آینده حرف بزنه ، چون اون فقط آگاهه !
شیعه که نباشن ولی موعود رو باید قبول داشته باشند

MOHAMMAD2010
19-09-2010, 16:21

عجب !!!
خوب شما نمیتونین کسی رو مجبور کنین اگه نه چی میشد !

Переклад не
19-09-2010, 17:07
هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
لطفا به خودتون رجوع كنيد
آيا باور داريد كه ممكنه مثلا همين الان بميريد؟
يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابوديزمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟
اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
شما چطور باور ميكنيد؟
همچنين الكتروني وجود نداره كه توش بخواد ذره هم در حركت باشه
پس همه ي اينارو در حد احتمال ميپنداريم!!!! نه اينكه بگم احتمالا وجود داره. ميگم احتمالا اين اسمش الكترونه
اگه كسي باور قطعي به وجود ستاره اي در 4000000000000000000000000000 سال نوريه زمين رو داره بگه تا من ازش بخوام توضيح بده
با تشكر از سخنگوي ناسا جناب امين 666
به مواردي كه باورشون نداري اقلا در حد احتمال بهشون نگاه كن

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

میبینم که بازم مذهبی شد
از اين استاد ارجمند تمنا داريم اون فكر بازشونو به اشتراك بذارن و آموخته هاشونو به ما انتقال فرمايند

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

شما بگي يا نگي كسايي هستن كه كارشون برمبناي احتمالات پيش ميره(مواردي كه باورش سخته و اثباتش سخت)

zahedy2006
19-09-2010, 17:10
هر انسان عاقلي عقلش حكم ميكنه كه به مواردي كه باورش سخته در حد يك احتمال بهش باور داشته باشه
لطفا به خودتون رجوع كنيد
يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابوديزمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟

ما به اتفاقات دیگر که نه اثبات شده اند نه در حیطه دانش ما هستند کاری نداریم. در صورت رخ داد دنبال علت می گردیم.

فعلا سخن این است: با دانش فعلی در سال - اگر منبع کاملا صحت داشته باشد - 2013 یک توفان خورشیدی احتمال داره اینترنت خانه ما را قطع کند !!

حالا من ميگم باور ندارم كهكشاني وجود نداره چون نديدمش و يه مشت مزخرفات يه عده دانشمند و خاخام و كشيش و .. هستش
شما چطور باور ميكنيد؟
پس همه ي اينارو در حد احتمال ميپنداريم!!!! نه اينكه بگم احتمالا وجود داره. ميگم احتمالا اين اسمش الكترونه

اسمایلی سوپر تعجب !!

Переклад не
19-09-2010, 17:14
ما به اتفاقات دیگر که نه اثبات شده اند نه در حیطه دانش ما هستند کاری نداریم. در صورت رخ داد دنبال علت می گردیم.

فعلا سخن این است: با دانش فعلی در سال - اگر منبع کاملا صحت داشته باشد - 2013 یک توفان خورشیدی احتمال داره اینترنت خانه ما را قطع کند !!
كار خوبي ميكنين
شما بعده اينكه كره زمين نابود شد بگرد دنبال علت

اسمایلی سوپر تعجب !!
به جاي تعجب دنبال علت بوجود اومدن كهكشان راه شيري بگرديد لطفا

MOHAMMAD2010
19-09-2010, 17:24
از اين استاد ارجمند تمنا داريم اون فكر بازشونو به اشتراك بذارن و آموخته هاشونو به ما انتقال فرمايند

عزیز دلم اولا من ادعای باز بودن فکرمو نکردم ! دوما ، بهتره فکره بازو همیشه به اشتراک نزاری :46:

Переклад не
19-09-2010, 17:31
عزیز دلم اولا من ادعای باز بودن فکرمو نکردم ! دوما ، بهتره فکره بازو همیشه به اشتراک نزاری

کاش یه کم فکر بعضیا باز تر بود
پس بهتره تمرين كني زود حرفتو پس نگيري يا چيزي بگي كه پاش واستي
پاي همين حرفت از من و ما انتظار نداشته باش
ايول

MOHAMMAD2010
19-09-2010, 17:35
پس بهتره تمرين كني زود حرفتو پس نگيري يا چيزي بگي كه پاش واستي
پاي همين حرفت از من و ما انتظار نداشته باش
ايول

من حرفیمو پس نگرفتم
من میگم کاش فکره بعضیا یه کم باز تر بود ( شما هم زیاد به خودت نگیر ) ، خب من این حرفو میزنم دلیل نمیشه که خودم فکره بازه مطلق داشته باشم
شما هم سعی کن کمتر به فکر مچ گیری باشی :46:

Tom Riddel
19-09-2010, 17:36
با سلام خدمت تمام دوستان دانشمند و تنگ ذهن و پروفسور و...هیچ کس نمی دونه همین یه ساعت دیگه زنده هست یا نیست.کره زمین که دیگه جای خود داره!هر چیزی ممکنه پیش بیاد و هم ممکنه پیش نیاد.هیچ چیز غیرممکن نیست.حتی علم هم در توجیح کردن بعضی پدیده ها و اتفاقات ناتوانه.مثلا گرگنما!باورش سخته ولی غیر ممکن نیست.یا آدم فضایی.هنوز کسی نمی دونه وجود دارن یا نه ولی دلیلی برای ردشون وجود نداره.دلیلی هم برای پذیرفتنشون وجود نداره.فقط باید صبر کرد تا فهمید حرف پیشگو ها و تقویم مایا درسته یا حرف اونایی که فکر می کنن یه همچین چیزایی غیر ممکنه

Переклад не
19-09-2010, 17:41
رفيق تو اين عكس سه بعدي چيه؟
نگا كن به منم بگو

Lt.Ali
19-09-2010, 18:11
آقا جان ممنون خیلی چیـز ها یاد گرفتم ؛ منتها یه خواهش داشتم اون تصویـر که گذاشتید به سختـی دیده میشه ( پست اول ) تصاویـری بیشتـری بزارید اگـر ممکن هست با سایـز مناسب :46:

zahedy2006
19-09-2010, 18:24
كار خوبي ميكنين
شما بعده اينكه كره زمين نابود شد بگرد دنبال علت

این قسمت مربوط میشه به اینکه ما با دانشمان اثبات کنیم که:
"" آیا واقعا دنیا دارد نابود میشود؟؟ یا یک روزنامه یا خبرگذاری چرندیاتی نوشته است!! ""
شما ثابت بنمایید که دنیا در حال نابودی است ما دلیلش را بیان می کنیم

به جاي تعجب دنبال علت بوجود اومدن كهكشان راه شيري بگرديد لطفا

منطق شما برای من قابل هضم نیست. متن نقل قول گرفته شده را بخوانید لطفا

پست شما:

لطفا به خودتون رجوع كنيد
يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابودي زمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟
شما چطور باور ميكنيد؟
اگه كسي باور قطعي به وجود ستاره اي در 4000000000000000000000000000 سال نوريه زمين رو داره بگه تا من ازش بخوام توضيح بده

خب ما به این مورد می گوییم باز بودن ذهن.
مثلا جادوگری - اگر واقعیت داشته باشد!! مثال بدتر نتونستم پیدا کنم - فعلا چون هیچ بنیه علمی ندارد غیر محتمل است اما اگر در شرایط آزمایشگاهی تکرار پذیر باشد برایش قانون می سازیم ! در غیر اینصورت به دلیل مخالفت با هزاران پدیده علمی نامحتمل می پنداریمش
همان حالتی که برای فیزیک کلاسیک پیش امد. ما تابع تجربه ایم نه تجربه تابع تئوری های ذهنی ما.

لطفا به خودتون رجوع كنيد

کردیم

باور داریم؟
یا
امکان دارد؟
یا
به امکان رخ داد واقعه ای به نام مرگ در زمان فعلی باور داریم؟

باور نداریم چون شرایط شناخته شده منطقی مرگ (منظورم اینه که دور حادثه را خط بکشید) البته صرف نظر از آزمایش چون من هنوز آزمایش خون ندادم. شاید یه مرضی دارم نمی دونم !! در من وجود ندارد.

امکان دارد. خب مرگه دیگه یهو دیدی عشقش کشید اومد برد !!

به امکانش هم باور داریم

اما راجع به قضایای فیزیکی:
ما خیلی از شرایط خیلی از رخداد ها من جمله حوادث را می دانیم. تا شرایطش پیش نیاید نظر بر رخ داد آن نمی دهیم.

يعني پس ممكن نيست يه عملي اتفاقي كه خارج از مطالعات دانشمندان هستش و كسي اصلا دربارش چيزي نميدونه و نشنيده بيوفته كه منجر به نابودي زمين بلكه اصلا كهكشان بشه؟

ما در مورد این چیزها صحبت نمی کنیم !!
ما می گوییم که با این توفان/طوفان چنین چیزی رخ نمی دهد.
و همچنین
پدیده ای شناخته نشده است که زمین را نابود کند. (در مورد ناشناخته ها چه باید کرد؟ من می پرسم آیا عملی ممکن نیست رخ بدهد که شما وارد مونیتورتان شوید؟ پاسخ: تاکنون چنین پدیده ای دیده و در حوضه تجربیات فیزیکی نیست)

شما چطور باور ميكنيد؟

سوپر تعجب مال این قسمت بود...
گالیله پاش رو می کوبید که زمین می چرخه ما هم پامون رو می کوبیم که کهکشان هست
آخرش نه گالیله و نه کشیشان و نه زمین خارج قوانین و معلومات نرفتند. زمین چرخید. اعتقاد گالیله و کشیشان نیز برنگشت
حالا شما هم برو در مکتبی تازه تاسیس همه معلومات بشری را خزعبلات تعبیر بنما !!!

کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم !!
شما با این اعتقاد بی پایه ای که مثال زدید چطوری پای کامپیوتر نشسته اید؟
از این جهت می گویم که ما با تعبیری که از الکترون داشتیم نیمه رسانا ساختیم و مانیتور ساختیم و میکروسکوپ الکترونی و ... تا الان با هم در این محیط تبادل اطلاعات نماییم.
پس بر چه پایه ای اینها را ساختیم؟

!!!

Переклад не
19-09-2010, 20:17
این قسمت مربوط میشه به اینکه ما با دانشمان اثبات کنیم که:
"" آیا واقعا دنیا دارد نابود میشود؟؟ یا یک روزنامه یا خبرگذاری چرندیاتی نوشته است!! ""

و آنگاه شما علم غيب داريد و ما از آن آگاه نيستيم
لطفا رسانه /منبع/ماخذ/جا/مكان/.. كه از آنجا رخدادهاي فيزيكي و علميتان را كسب مينماييد به ما هم معرفي بفرمائيد
معمولا اگه اتفاقي بيوفته يا از تلوزيون ميبينيم يا از راديو ميشنويم يا از روزنامه و اينترنت ميخوانيم .شما چطور؟

شما ثابت بنمایید که دنیا در حال نابودی است ما دلیلش را بیان می کنیم
دنيا درحال نابودي است دليلش را بفرمائيد وگرنه دليل نابود نشدنش را هم متذكر شويد

منطق شما برای من قابل هضم نیست. متن نقل قول گرفته شده را بخوانید لطفا
آشنا شديم با چيزي كه شما اسمشو ميذاريد منطق
منطق استدلال برهان.كدام يك از اينها در نوشته هاي نقل قول شده ي بنده نمايان است؟
البته خودت خوب ميدوني همه مثله من چند ترم فيزيك پاس كرديم پس نميتوني بگي با يه احمق كه نميدونه الكترون چيه طرفي
اونا چنتا سوال بود كه اگه صلاح دانستيد جواب بديد .مثله اينكه پرسيدم 2 + 2 چن ميشه .خيلي انرژيت تلف ميشه بگي 4 ؟

خب ما به این مورد می گوییم باز بودن ذهن.
مثلا جادوگری - اگر واقعیت داشته باشد!! مثال بدتر نتونستم پیدا کنم - فعلا چون هیچ بنیه علمی ندارد غیر محتمل است اما اگر در شرایط آزمایشگاهی تکرار پذیر باشد برایش قانون می سازیم ! در غیر اینصورت به دلیل مخالفت با هزاران پدیده علمی نامحتمل می پنداریمش
همان حالتی که برای فیزیک کلاسیک پیش امد. ما تابع تجربه ایم نه تجربه تابع تئوری های ذهنی ما.
باز هم واما اگر ولي شايد
قبلا فيزيك جديد رو احتمال ميدونستيم

ما تابع تجربه ایم نه تجربه تابع تئوری های ذهنی ما
از هر تجربه يك تئوري جديدي استخراج ميشه
اقلا شيمي دبيرستان كه گوياست.جدول مندليف و تئوري هاي الكترون و كيك كشمشي كه دانشمندان با استفاده از تجربه هاي ديگران تئوري جديدي برگرفته از مطالعات خودشون پردازش ميكردند.

باور داریم؟
یا
امکان دارد؟
یا
به امکان رخ داد واقعه ای به نام مرگ در زمان فعلی باور داریم؟

باور نداریم چون شرایط شناخته شده منطقی مرگ (منظورم اینه که دور حادثه را خط بکشید) البته صرف نظر از آزمایش چون من هنوز آزمایش خون ندادم. شاید یه مرضی دارم نمی دونم !! در من وجود ندارد.

امکان دارد. خب مرگه دیگه یهو دیدی عشقش کشید اومد برد !!

به امکانش هم باور داریم

اما راجع به قضایای فیزیکی:
ما خیلی از شرایط خیلی از رخداد ها من جمله حوادث را می دانیم. تا شرایطش پیش نیاید نظر بر رخ داد آن نمی دهیم.
شايد بايد ممكنه احتمالا
پس احتمالات يك علم است
و شما با اينكه جواب دادين اما اكيدا راهتو مشخص نكردي

ما در مورد این چیزها صحبت نمی کنیم !!
ما می گوییم که با این توفان/طوفان چنین چیزی رخ نمی دهد.
و همچنین
پدیده ای شناخته نشده است که زمین را نابود کند. (در مورد ناشناخته ها چه باید کرد؟ من می پرسم آیا عملی ممکن نیست رخ بدهد که شما وارد مونیتورتان شوید؟ پاسخ: تاکنون چنین پدیده ای دیده و در حوضه تجربیات فیزیکی نیست)
اما ما در اين باره صحبت ميكنيم
هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه
پس احتمال داره(بازم كه خودت حرف منو تائيد ميكني)

کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم !!
شما با این اعتقاد بی پایه ای که مثال زدید چطوری پای کامپیوتر نشسته اید؟
از این جهت می گویم که ما با تعبیری که از الکترون داشتیم نیمه رسانا ساختیم و مانیتور ساختیم و میکروسکوپ الکترونی و ... تا الان با هم در این محیط تبادل اطلاعات نماییم.
پس بر چه پایه ای اینها را ساختیم؟
(کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم = نميتوانم قطعي بگم=شايد فلان چيزش فلان باشد=احتمالا ممكن است ..باشد
بازم گفته ي من)
حتما تا حالا الكترون نديدم ديگه
"اجازه رشد فكري با سوال كردن در هر زمينه بايد به همه داده بشه " اين چيزيه كه شيمي دان شكاك ازش رنج ها ديده
من خوب ميدونم الكترون چيه اما شما چه فكر ميكنيد؟

Cleeev
19-09-2010, 20:40
میبینم که بعضیا قشنگ منطق باتومچیان توی خیابون در سخنانشون موج میزنه... :27:

یکی این تاپیکو ببنده تا بیش از این مشعوف نگشتیم از سخنانی بس گهر بار...

zahedy2006
19-09-2010, 21:53
و آنگاه شما علم غيب داريد و ما از آن آگاه نيستيم
لطفا رسانه /منبع/ماخذ/جا/مكان/.. كه از آنجا رخدادهاي فيزيكي و علميتان را كسب مينماييد به ما هم معرفي بفرمائيد
معمولا اگه اتفاقي بيوفته يا از تلوزيون ميبينيم يا از راديو ميشنويم يا از روزنامه و اينترنت ميخوانيم .شما چطور؟

من نفهمیدم !!
شما کجا خوندید - منبع موثق - که زمین داره نابود میشود؟
منظورم ناگهانی است و با پدیده ای غیرعادی نه با اثرات گلخانه ای و آلودگی های زیست محیطی و جنگ جهانی سوم !!!

شما می گویید: "بعد از نابودی زمین دنبال دلیل بگردید"
من می گویم: "کی گفته زمین داره نابود میشه؟"
بعد شما می گویید: "مگه من علم غیب دارم که می گویم زمین نابود نمی شود!!"

!!!!!!!!!!!!!

دنيا درحال نابودي است دليلش را بفرمائيد وگرنه دليل نابود نشدنش را هم متذكر شويد

از من می خواهید تا دلیل برای نابود نشدن زمین بیاورم؟

خب من می گویم هیچ پدیده شناخته شده ای که بتواند روی زمین تاثیر گذاشته و زمین را نابود کند از لحاظ علم فیزیک پیش بینی نمی شود.

آشنا شديم با چيزي كه شما اسمشو ميذاريد منطق
منطق استدلال برهان.كدام يك از اينها در نوشته هاي نقل قول شده ي بنده نمايان است؟
البته خودت خوب ميدوني همه مثله من چند ترم فيزيك پاس كرديم پس نميتوني بگي با يه احمق كه نميدونه الكترون چيه طرفي
اونا چنتا سوال بود كه اگه صلاح دانستيد جواب بديد .مثله اينكه پرسيدم 2 + 2 چن ميشه .خيلي انرژيت تلف ميشه بگي 4 ؟

!!
خب من این جمله را در تقابل با جمله شما که گفتید
"اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
شما چطور باور ميكنيد؟"
نوشتم !!

در ضمن شما فیزیک 1 و 2 مهندسی پاس کرده اید ؟

باز هم واما اگر ولي شايد
قبلا فيزيك جديد رو احتمال ميدونستيم

شما اصلا منظور من را نمی فهمید
من می گویم پدیده ای برای ما قابل تفسیر است که در شرایط آزمایشگاهی رخ دهد و همه عوامل تاثیرگذار روی آن مشخص باشد

دقیقا چه زمانی فیزیک نوین را احتمال می دانستیم ؟؟

از هر تجربه يك تئوري جديدي استخراج ميشه

مگه من چی گفتم؟
ما اگر 10 صفحه فرمول بنویسیم و پیش بینی کنیم که فلان اتفاق می افتد و پس از آزمایش عکس آن مشخص شود کل 10 صفحه فرمول بی ارزش است
یعنی کل تئوری های ما نیاز به تایید تجربه دارند

پس احتمالات يك علم است
احتمالات که علم هست اما جواب من کاملا مشخص صریح و کامل بود. نقص پاسخ چیست؟
به جز اون قسمتی که اعتقادی هست - یعنی اگه زمان مرگ برسه دنبال دلیل نمی گرده - بقیه موارد ابهامش چیست؟

اما ما در اين باره صحبت ميكنيم
خب ادامه بدهید

هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه

باور کنید شما اصلا نمی فهمید من چی می نویسم !!

من می گویم : "هنوز عاملی شناخته نشده است" شما می گویید "هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه"
خب این دو چه ربطی به هم دارند؟؟؟

شما می توانید احتمال بدهید عاملی هست که شناخته نشدهکه باعث میشه زمین زیر ما دهن وا کنه و شما را ببلعد و با این تفکر دیگه رو زمین نخوابید !!
از ما انتظار ندارید که بر حسب عوامل ناشناخته بگوییم زمین نابود می شود؟
ما تنها می گوییم "بر حسب دانش فعلی پدیده ای که عامل نابودی زمین گردد این اطراف نیست حالا سیاه چاله n میلیون سال نوری اون طرف تر به زمین چه"

بذار یه چیزی را در مورد احتمالات مخصوصا تو فیزیک روشن کنم:
احتمالات از یک مجموعه انتخاب ها ناشی میشه که همگی معین و حداقل قابل اندازه گیری هستند
یعنی مجموعه رخداد های ما در مورد زمین ممکنه این عوامل باشه
* برخورد شهاب سنگ
* بزرگ شدن خورشید
* جنگ روسیه امریکا !!

عامل های ناشناخته جزء احتمال ها نیستند.
شما احتمال نمی دهید فردا کل زمین سبز بشه؟ یا دیوار خونتون خودبه خود قرمزبشه !!
چون دلیلی برای اینها ندارید. تا رخ ندهد ارزش فیزیکی نداره

(کاش من هم با همین قطعیت نظر می دادم = نميتوانم قطعي بگم=شايد فلان چيزش فلان باشد=احتمالا ممكن است ..باشد بازم گفته ي من)

کاش حداقل می خوندید چرا من این جمله را نوشتم !!

حتما تا حالا الكترون نديدم ديگه
من تا حالا ندیدم

من احساس می کنم شما رشته صنایع می خونید

به هر حال بهتر است ما ادامه ندهیم چرا که شما فیزیک نخوانده اید و من هم فقط منطق آزمایش سرم میشه (+ دین) به همین جهت ما قادر به استدلال برای یکدیگر نیستیم

Luxe
19-09-2010, 22:34
قبلا هم یکبار طوفان خورشیدی اتفاق افتاده بود.کلا انگار یکبار عواقبش تجربه شده.
منبعی از خود ناسا ندارین؟ شواهد چی میگه؟

amin666
19-09-2010, 22:54
لطفا به خودتون رجوع كنيد
شما چطور باور ميكنيد؟

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

شما بگي يا نگي كسايي هستن كه كارشون برمبناي احتمالات پيش ميره(مواردي كه باورش سخته و اثباتش سخت)
اتفاقا همون عقل هم حکم می کنه چرندیات رو قاطی احتمالات نکنیم!اگه من به شما هر چی بگم شما به دیده احتمال نگاه می کنید بهش؟!مثلا من الان بگم امام زمان می خواد با خدا بجنگه و زمین رو نابود کنه شما به احتمال کم قبولش می کنید دیگه!چون ممکنه!دوست عزیز هر کی هر چی گفت که ادم می تونه بگه احتمال داره!شما مثل اینکه بدجوری تو توهمات بعضیها ذوب شدی.به قول خودتون یه رجوع به خودتون بکنید.اخه این همه حرف من موندم یه دلیل منطقی واسه هیچ کدومش پیدا نکردم!
بنده هم سخنگوی ناسا نیستم.طرز فکر شما مشخصه دیگه واردش نمی شم.همون غرب و توطئه و ...
جالبه شما کهکشان و کلا علم نجوم و فیزیک و ... رو می گید اونطور قبول ندارید.ولی امام زمانی رو که ندیدید و .... مثل روز براتون روشنه!کلا حرف دین درکش سختتره یا علمی که واسه تک تک حرفهاش دلیل می اره؟تعجب می کنم واقعا شما به وجود الکترون شک می کنید اونوقت به جهان باقی و ... که اثباتی هم براشون نیست ایمان دارید1عجب!خب شما که علم احتمالات رو می دونید بگید کدوم این احتمالات بیشتره؟!فکر نکنید من این چیزایی که گفتم رو قبول ندارما.مثال زدم واسه شما.در اخر هم می گم نمی شه واسه هر توهمی احتمال قائل شد.اگه اونجوریه پس منم می گم اصلا کل کاءنات همینجوری یهویی افریده شده خدایی هم تو کار نیست.من و شما هم بر اساس احتمالات اینجاییم الان.احتماله دیگه!(تازه حد اقل یه نیمچه پایه علمی همداره تئوری داروین و کلا ماتریالیسم!)اتفاقا از اونجایی که این دنیا فوق العاده منظمه هیچ احتمالی وجود نداره که همین الان زمین نابود بشه.مگه دل بخواهیه!نابودی زمین یه سری عوامل داره که هر چی باشه علم امروز حد اقل چند دقیقه قبلش می فهمه.فکر کردید زمین عشقش می کشه یهو از جاذبه خورشید فرار کنه!حتی اگه خورشید هم به قول شما یهو انر÷یش تموم شه 7 دقیقه و 20 ثانیه طول می کشه که رو زمین تاثیر بذاره.نه دوست عزیز این دنیا حساب کتاب داره.حتی اگه یه قدرت برتر مثل خدا بخواد این کار رو بکنه مطمئن باش هردمبیلی نمی کنه.چون 14 میلیارد ساله این نظم تو جهان حکمفرماست و ذره ای عوض نشده

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

قبلا هم یکبار طوفان خورشیدی اتفلق افتده بود.کلا انگار یکبار عواقبش تجربه شده.
منبعی از خود ناسا ندارین؟ شواهد چی میگه؟
فعلا خبری نیست.ناسا هم فکر نمی کنم بتونه یک سال قبل پیش بینی کنه.ولی خب مثلا مطالعه رو حزه مغناطیسی خورشید و ... کمک می کنه به دانشمندا.من دقیق نمی دونم.ولی گویا می شه گفت هر از چند گاهی طی یه دوره فعالیتهاش خورشیدی بیشتر می شه.ولی نه اینکه دقیق بگن با چه شدتی مثلا1 سال دیگه قراره طوفان بیاد

shabe.saket
19-09-2010, 23:20
فعلا خبری نیست.ناسا هم فکر نمی کنم بتونه یک سال قبل پیش بینی کنه.ولی خب مثلا مطالعه رو حزه مغناطیسی خورشید و ... کمک می کنه به دانشمندا.من دقیق نمی دونم.ولی گویا می شه گفت هر از چند گاهی طی یه دوره فعالیتهاش خورشیدی بیشتر می شه.ولی نه اینکه دقیق بگن با چه شدتی مثلا1 سال دیگه قراره طوفان بیاد
فعلا که گفتن داره طوفان میاد.

amin666
20-09-2010, 00:05
فعلا که گفتن داره طوفان میاد.
منبع لطفا؟

shabe.saket
20-09-2010, 01:10
منبع

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Переклад не
20-09-2010, 08:35

دوست عزيزم ميتونم بپرسم ادامه دار شدن اين تاپيك چه مشكل جبران ناپذيري براي شما به وجود مياره؟
آيا خوب نيست يكم خودتون مراعات كنيد؟
من تو اسمت چيزي به نام مدير هم كه نميبينم
دخالت بيجا مانع كسب است:دي

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------

من نفهمیدم !!
شما کجا خوندید - منبع موثق - که زمین داره نابود میشود؟
منظورم ناگهانی است و با پدیده ای غیرعادی نه با اثرات گلخانه ای و آلودگی های زیست محیطی و جنگ جهانی سوم !!!

شما می گویید: "بعد از نابودی زمین دنبال دلیل بگردید"
من می گویم: "کی گفته زمین داره نابود میشه؟"
بعد شما می گویید: "مگه من علم غیب دارم که می گویم زمین نابود نمی شود!!"

!!!!!!!!!!!!!

از من می خواهید تا دلیل برای نابود نشدن زمین بیاورم؟

خب من می گویم هیچ پدیده شناخته شده ای که بتواند روی زمین تاثیر گذاشته و زمین را نابود کند از لحاظ علم فیزیک پیش بینی نمی شود.

!!
خب من این جمله را در تقابل با جمله شما که گفتید
"اصلا شما اين كهكشاني كه ما توشيمو با چشم خودتون از دور ديديد؟
شما چطور باور ميكنيد؟"
نوشتم !!

در ضمن شما فیزیک 1 و 2 مهندسی پاس کرده اید ؟

شما اصلا منظور من را نمی فهمید
من می گویم پدیده ای برای ما قابل تفسیر است که در شرایط آزمایشگاهی رخ دهد و همه عوامل تاثیرگذار روی آن مشخص باشد

دقیقا چه زمانی فیزیک نوین را احتمال می دانستیم ؟؟

مگه من چی گفتم؟
ما اگر 10 صفحه فرمول بنویسیم و پیش بینی کنیم که فلان اتفاق می افتد و پس از آزمایش عکس آن مشخص شود کل 10 صفحه فرمول بی ارزش است
یعنی کل تئوری های ما نیاز به تایید تجربه دارند

احتمالات که علم هست اما جواب من کاملا مشخص صریح و کامل بود. نقص پاسخ چیست؟
به جز اون قسمتی که اعتقادی هست - یعنی اگه زمان مرگ برسه دنبال دلیل نمی گرده - بقیه موارد ابهامش چیست؟

خب ادامه بدهید

باور کنید شما اصلا نمی فهمید من چی می نویسم !!

من می گویم : "هنوز عاملی شناخته نشده است" شما می گویید "هنوز براي بشر چيزهاي زيادي مونده كه بشناسه اون وقت شما چطور با صراحت تمام ميفرماييد عاملي شناخته نشده كه زمينو نابود كنه"
خب این دو چه ربطی به هم دارند؟؟؟

شما می توانید احتمال بدهید عاملی هست که شناخته نشدهکه باعث میشه زمین زیر ما دهن وا کنه و شما را ببلعد و با این تفکر دیگه رو زمین نخوابید !!
از ما انتظار ندارید که بر حسب عوامل ناشناخته بگوییم زمین نابود می شود؟
ما تنها می گوییم "بر حسب دانش فعلی پدیده ای که عامل نابودی زمین گردد این اطراف نیست حالا سیاه چاله n میلیون سال نوری اون طرف تر به زمین چه"

بذار یه چیزی را در مورد احتمالات مخصوصا تو فیزیک روشن کنم:
احتمالات از یک مجموعه انتخاب ها ناشی میشه که همگی معین و حداقل قابل اندازه گیری هستند
یعنی مجموعه رخداد های ما در مورد زمین ممکنه این عوامل باشه
* برخورد شهاب سنگ
* بزرگ شدن خورشید
* جنگ روسیه امریکا !!

عامل های ناشناخته جزء احتمال ها نیستند.
شما احتمال نمی دهید فردا کل زمین سبز بشه؟ یا دیوار خونتون خودبه خود قرمزبشه !!
چون دلیلی برای اینها ندارید. تا رخ ندهد ارزش فیزیکی نداره

کاش حداقل می خوندید چرا من این جمله را نوشتم !!

من تا حالا ندیدم

من احساس می کنم شما رشته صنایع می خونید

به هر حال بهتر است ما ادامه ندهیم چرا که شما فیزیک نخوانده اید و من هم فقط منطق آزمایش سرم میشه (+ دین) به همین جهت ما قادر به استدلال برای یکدیگر نیستیم
من نميدونم چرا داريم بيراهه ميريم
حرف بنده:
قضايايي كه باورش سخته و نميتونيم باور كنيم نميگيم وجود نداره/نه اينطور نيست/اينا دروغ ميگن/همش كشكه
بلكه در حد يك احتمال بهشون فكر ميكنيم

برداشت شما از مطلب بنده:
چيزي كه رخ نميده و نداده /اثبات نشده و نميشه/اصلا واقعيت نداره رو در حد احتمال فرض كنيم
:13:
نوشته هاي من:

يعني رخ داده اثبات شده اما دركش سخته و اين سخت بودن دليلي بر دروغ بودنش نيست!

كهكشان يه مسئله ي بديهي هست و وجود داره اما كي ميتونه اونو مسجم كنه

بيخودي چرا اينهمه كش ميديم به اين مسئله ي غير تخصصي؟

دوست عزيزم ميتونم بپرسم ادامه دار شدن اين تاپيك چه مشكل جبران ناپذيري براي شما به وجود مياره؟
آيا خوب نيست يكم خودتون مراعات كنيد؟
من تو اسمت چيزي به نام مدير هم كه نميبينم
دخالت بيجا مانع كسب است:دي

---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

اتفاقا همون عقل هم حکم می کنه چرندیات رو قاطی احتمالات نکنیم!اگه من به شما هر چی بگم شما به دیده احتمال نگاه می کنید بهش؟!مثلا من الان بگم امام زمان می خواد با خدا بجنگه و زمین رو نابود کنه شما به احتمال کم قبولش می کنید دیگه!چون ممکنه!دوست عزیز هر کی هر چی گفت که ادم می تونه بگه احتمال داره!شما مثل اینکه بدجوری تو توهمات بعضیها ذوب شدی.به قول خودتون یه رجوع به خودتون بکنید.اخه این همه حرف من موندم یه دلیل منطقی واسه هیچ کدومش پیدا نکردم!
بنده هم سخنگوی ناسا نیستم.طرز فکر شما مشخصه دیگه واردش نمی شم.همون غرب و توطئه و ...
جالبه شما کهکشان و کلا علم نجوم و فیزیک و ... رو می گید اونطور قبول ندارید.ولی امام زمانی رو که ندیدید و .... مثل روز براتون روشنه!کلا حرف دین درکش سختتره یا علمی که واسه تک تک حرفهاش دلیل می اره؟تعجب می کنم واقعا شما به وجود الکترون شک می کنید اونوقت به جهان باقی و ... که اثباتی هم براشون نیست ایمان دارید1عجب!خب شما که علم احتمالات رو می دونید بگید کدوم این احتمالات بیشتره؟!فکر نکنید من این چیزایی که گفتم رو قبول ندارما.مثال زدم واسه شما.در اخر هم می گم نمی شه واسه هر توهمی احتمال قائل شد.اگه اونجوریه پس منم می گم اصلا کل کاءنات همینجوری یهویی افریده شده خدایی هم تو کار نیست.من و شما هم بر اساس احتمالات اینجاییم الان.احتماله دیگه!(تازه حد اقل یه نیمچه پایه علمی همداره تئوری داروین و کلا ماتریالیسم!)اتفاقا از اونجایی که این دنیا فوق العاده منظمه هیچ احتمالی وجود نداره که همین الان زمین نابود بشه.مگه دل بخواهیه!نابودی زمین یه سری عوامل داره که هر چی باشه علم امروز حد اقل چند دقیقه قبلش می فهمه.فکر کردید زمین عشقش می کشه یهو از جاذبه خورشید فرار کنه!حتی اگه خورشید هم به قول شما یهو انر÷یش تموم شه 7 دقیقه و 20 ثانیه طول می کشه که رو زمین تاثیر بذاره.نه دوست عزیز این دنیا حساب کتاب داره.حتی اگه یه قدرت برتر مثل خدا بخواد این کار رو بکنه مطمئن باش هردمبیلی نمی کنه.چون 14 میلیارد ساله این نظم تو جهان حکمفرماست و ذره ای عوض نشده

ممنون كه وقتو به حل كردن مشكل بنده اختصاص دادين اما اصلا اينطور نيست منظور بنده
من قبلا حرف مغايري نزدم كه الان بخوام دبه كنم
ميگم اتفاقاتي كه اثبات شده/بديهيه/و باورش سخته نگو دروغه
نه اينكه مواردي كه هنوز نه رخ ميدن نه اثباتي براشون هست مثله گفته ي دوست خوبم (قرمز شدن ناگهاني ديور) در حد احتمال نگاهشون كنيم

Tom Riddel
20-09-2010, 09:26
اونجوری که ناسا میگه هزاران احتمال برای اتمام دنیا وجود داره.طوفان خورشیدی فقط یکیشه.مثلا چند ماه پیش ناسا گفت که یه ستاره در فاصله بسیار دور از زمین به اسم T-pixi-is در حال ایجاد انفجار خود ساخته ای با قدرت 200 میلیارد میلیارد میلیارد میلیارد مگاتن TNT است.این ستاره تا 30 سال دیگه منفجر می شه و قدرت انفجار اون باعث نابود شدن جو کره زمین می شه و این یعنی پایان دنیا.هزاران فرضیه در رابطه با پایان دنیا از طرف دانشمندان اراعه شده که مهم ترینشون که مورد قبول واقع شده بالا رفتن دمای کره زمین هستش.بعدش یه وجود اومدن یه بیماری مرگبار و فراگیر شدن اونه.

Hadijooon
20-09-2010, 10:58
ای بابا باز این دانشمندای ناسا ذرت پرت کردن...
سال 2012 ، 2013 معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن دارن ملتو از الان اماده میکنن برای پذیرش اون فاجعه ای که قراره به راه بندازن.

Babak
20-09-2010, 11:16
سال 2012 ، 2013 معلوم نیست چه غلطی میخوان بکنن دارن ملتو از الان اماده میکنن برای پذیرش اون فاجعه ای که قراره به راه بندازن.
سلام
توی صفحه اول نوشته شده که ناسا همچین حرفی نزده. موضوع فقط اشتباه ترجمه بوده.

shabe.saket
20-09-2010, 13:56
ما تا حالا ندیدیم ناسا زرت و پرت کنه.

alidata2010
20-09-2010, 14:07
ناسا زرت و پرت نکرده مترجم ...اره:31:

amin666
20-09-2010, 14:21
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

ممنون كه وقتو به حل كردن مشكل بنده اختصاص دادين اما اصلا اينطور نيست منظور بنده
من قبلا حرف مغايري نزدم كه الان بخوام دبه كنم
ميگم اتفاقاتي كه اثبات شده/بديهيه/و باورش سخته نگو دروغه
نه اينكه مواردي كه هنوز نه رخ ميدن نه اثباتي براشون هست مثله گفته ي دوست خوبم (قرمز شدن ناگهاني ديور) در حد احتمال نگاهشون كنيم
من که نفهمیدم کدوم قضیه رو شما می گی احتمالش کمه و سخته و باید به احتمال کم بهش نگاه کرد!شما این همه مطلب می گی بعد مشخص نمی کنی منظورتون کدوم حرفه؟اینکه امریکا می دستور تیر مستقیم به امام زمان داده!یا اینکه زمبن قرار نیست نابود بشه؟یا اینکه توطئه غربه همه اینا یا ...؟روشن تر صحبت کنید لطفا.اتفاقاتی که اثبات شده و بدیهیه و درکشون سخته اگه اثبات شدن که کسی به دیده احتمال نگاه نمی کنه دیگه.به دیده یه نظریه اثبات شده و صد در صد نگاه می کنه!شرمنده شاید iq من پاینه نمی فهمم!

Переклад не
20-09-2010, 14:39
من هيچ قضيه اي رو نگفتم احتمالش سخته
گفتم باورش سخته
الان به يه پيرزن دهاتي بيا از كره ي زمين و منظومه ي شمسي حرف بزن مگه باور ميكنه
مشكل ما اينجاست كه من حرفم يه چيزه خيلي ساده س اما نميدونم چرا روش بحث كرديم و شد غول
شما براي من اثبات كنيد كه اما زمان وجود داره
يا چه ميدونم ثابت كنيد كه اين كهكشان راه شيريه:

و اينكه اثبات كنيد الكترون اين شكليه تو اتم :
اينو قبلا اثبات كردن اما گردش الكترون رو نه (چه كلاسيك چه جديد)

علم ثابت ميكنه كه ميشه رنگين كمان رو خطوط موازي و نه دايره اي ببينيم
حالا چون به نظر ما همچين چيزي ممكن نيست (چون دركش نميكنيم يا اطلاعات كافي نداريم) و مياييم با صراحت كامل ميگيم دروغ هستش
همين
خيلي سخته؟

Alireza SM
20-09-2010, 15:33
اينو قبلا اثبات كردن اما گردش الكترون رو نه (چه كلاسيك چه جديد)ببخشين اينو كه علم كاملا رد كرده و اون اوربيت ها !!! ( فكر كنم منظور شكل اوربيتال باشه ) هم وجود ندارن فقط نواحي در اطراف هسته هستند كه احتمال بالاي90% الكترون ممكنه اونجا بشه . شكلشون هم داره شكل به دور هسته نيست و اشكال فضايي خاصي دارن

اين مدارهاي دايره شكل و ... هم به طور كل باطل هستن اينها فقط براي نمايش دادن شكل اتم به صورت ساده كاربرد دارن و بيشتر نماد عاميانه هستن تا شكل علمي :31:

وجود اينها رو هم نميشه با هيچ وسيله اي ديد ولي با آزمايش هاي مختلف ميشه وجودشون رو اثبات كرد . مثلا با آزمايش رادرفورد ميشه وجود هسته رو اثبات كرد و شكل سه بعدي اوربيتال ها رو هم با معادلات رياضي شرودينگر

amin666
20-09-2010, 18:19
اولا اون کهکشان راه شیری نیست و جالبه بدونید هیچ کس عکس راه شیری رو ندیده.چون خودمون داخلش هستیم و هیچ وقت ازش بیرون نرفتیم که عکس بگیریم!(اثبات)
اون الکترون هم شکلش رو علم نگفته چه جوریه.نمی دونم چرا باید ثابت بشه شکل الکترون اینیه که شما گذاشتی؟مگه کسی گفته الکترون چه شکلیه؟!حالا بگیم الکترون فلان شکلیه شما می گی کوارک چه شکلیه یا بوزون چه شکلیه یا ...
بعدشم مشکل اینجاست حرف شما ساده نیست!من هنوز نفهمیدم چی از نظر شما باورش سخته؟خب بگید تا بقیه جواب بدن.چیزی که باورش سخته دلیلی نداره درست باشه و حتی به احتمال کم بهش نگاه کرد.اگه از نظر علمی می گید اگه علم یه چیزی رو رد نکنه بله می شه گفت ممکنه.البته حد اقل آدم یه سر منشاء جزیی باید از اون پدیده داشته باشه تا امید ب هکشفش در اینده بوجود بیاد.مثلا ممکنه شما بگید شاید در اینده قوانین نیوتن باطل بشه!نه همچین چیزی نمی شه.م نمی دونم شما چه جوری می تونی به هر چی که باورش سخته به احتمال کم نگاه کنی.چون اگه نگاه کنی یه چوری ضمنی باید قبولش کنی.خب شما لطفا بگید چه چیزی باورش سخته ولی احتمال داره درست باشه؟چون من هنوز نفهمیدم منظورتون چه پدیده ایه
راستی امام زمان رو هم من نمی تونم ثابت کنم.ولی داستانهایی که راجع بهش می شنوم متاسفانه روز به روز نا امید تر می شم!
اثباتش از طریق علمی امکان پذیر نیست.مگه به تاریخ رجوع کنید که اون دیگه تم علمی نداره به اون صورت.من منظورم اثبات علمیش بود

Переклад не
21-09-2010, 08:56
ببخشين اينو كه علم كاملا رد كرده و اون اوربيت ها !!! ( فكر كنم منظور شكل اوربيتال باشه ) هم وجود ندارن فقط نواحي در اطراف هسته هستند كه احتمال بالاي90% الكترون ممكنه اونجا بشه . شكلشون هم داره شكل به دور هسته نيست و اشكال فضايي خاصي دارن

اين مدارهاي دايره شكل و ... هم به طور كل باطل هستن اينها فقط براي نمايش دادن شكل اتم به صورت ساده كاربرد دارن و بيشتر نماد عاميانه هستن تا شكل علمي

وجود اينها رو هم نميشه با هيچ وسيله اي ديد ولي با آزمايش هاي مختلف ميشه وجودشون رو اثبات كرد . مثلا با آزمايش رادرفورد ميشه وجود هسته رو اثبات كرد و شكل سه بعدي اوربيتال ها رو هم با معادلات رياضي شرودينگر
منم ميگم اثباتش كردن ديگه
يا درستي شكل رو يا نادرستي شكل
اثبات فقط ثابت كردن درستي نيست

اولا اون کهکشان راه شیری نیست و جالبه بدونید هیچ کس عکس راه شیری رو ندیده.چون خودمون داخلش هستیم و هیچ وقت ازش بیرون نرفتیم که عکس بگیریم!(اثبات)
آي قربونه آدم فهيم

اون الکترون هم شکلش رو علم نگفته چه جوریه.نمی دونم چرا باید ثابت بشه شکل الکترون اینیه که شما گذاشتی؟مگه کسی گفته الکترون چه شکلیه؟!حالا بگیم الکترون فلان شکلیه شما می گی کوارک چه شکلیه یا بوزون چه شکلیه یا ...
بله

خب شما لطفا بگید چه چیزی باورش سخته ولی احتمال داره درست باشه؟چون من هنوز نفهمیدم منظورتون چه پدیده ایه
خيلي چيزها
سفردرزمان(اثبات شده اما باورش سخته )

ماهیت جسم و جاذبه*ی کوانتومی را فراموش کنید. شاید این سوال را هر کسی دوست دارد که پاسخ دهد. سفر در زمان به یک موضوع علمی – تخیلی مورد علاقه و جذاب برای مردم تبدیل شد پس از اینکه اچ.جی. ولز، رمان نوگرایانه و جالب خود با نام “ماشین زمان” را نوشت. اما هرآنچه که اینجا مطرح شده، لزوماً علمی – تخیلی نیست. برای مثال سفر در زمان به سوی آینده، یک واقعیت علمی پذیرفته شده است. تئوری نسبیت اینشتین تایید می*کند که یک جسم ناظر و مشاهده*گر در برابر زمین، می*تواند به سمت آینده*ی زمین جهش کند. این تاثیر را ساعتهای اتمی ثابت کرده*اند. اما اینگونه درگیر شدن با تار و پودهای زمان، به سرعتی مشابه سرعت نور نیاز دارد که شاید در تئوری قابل اثبات و ممکن باشد اما به یک شاهکار بزرگ مهندسی نیاز دارد، حتی اگر به بودجه و هزینه*هایش فکر نکنیم. اما سفر در زمان به سمت عقب، مشکلات بزرگتری خواهد داشت. نسبیت، این فرضیه را تایید نمی*کند که یک جسم ناظر بتواند در دو بعد زمان-مکان سفر کند و به عقب هم برگردد. اما در همه*ی داستانها و سناریوها، چنین شرایط خارق*العاده*یی نیز در نظر گرفته شده است. یکی از راههای سفر به عقب در زمان، استفاده از یک “لانه*ی مار” فضایی خواهد بود. تئوریسین*ها معتقدند چنین تونل یا دروازه*ی ستاره*یی که دو نقطه را در ابعاد زمان – مکان به یکدیگر متصل کند، وجود دارد. اگر یکی*شان را پیدا کنید و داخلش بپرید، چند لحظه*ی بعد از نقطه*یی دیگر در جهان هستی سردر خواهید آورد. آنها معتقدند اگر چنین چاله*یی وجود داشته باشد، می*توان آن را با ماشین زمان نیز مطابق و هماهنگ کرد. می*توانید از طریق آن سفر کنید و نه تنها از یک مکان دیگر سر دربیاورید، که وارد یک زمان دیگر نیز بشوید. این “زمان” می*تواند در گذشته یا آینده باشد. اگر امکان سفر به گذشته وجود داشته باشد، انواع پارادوکس*ها و تضادها نیز اتفاق خواهند افتاد. مانند معمای یک مسافر زمان که به سالهای گذشته می*رود و مادرش را وقتی یک کودک است، به قتل می*رساند. از این تضادها می*توان گریخت اگر اصرار بورزیم و بدانیم که هیچ چیز نمی*تواند قانون علت و معلول و کنش و واکنش را از بین ببرد. اما سفری دوطرفه در مسیر زمان، هنوز پیچیده و غیرقابل هضم است. برای بسیاری از فیزیکدانها، این مساله بسیار غیرعقلانی است. استفان هاوکینگز نظریه*ی “تخمین محافظت از تسلسل وقایع” را مطرح می*کند و معتقد است که یک نیرو یا عامل خاص باعث می*شود تا اجسام فیزیکی یا نیروها نتوانند به گذشته برگردند. این مساله شاید به دلیل موانع و سدهای فیزیکی اساسی بر سر راه ساخت ماشین زمان اتفاق می*افتد. برای مثال انرژی خلاء کوانتومی در صورتی که هیچ محدودیتی برای ورود به حفره*های ماری فضا نداشته باشد، طغیان خواهند کرد و دفع خواهند شد. این مساله همچنان لاینحل باقی مانده اما موضوعی است که بسیاری از مردم، وقت و تلاش خود را صرف آن می*کنند. همانطور که هاوکینگز اشاره کرده، صرف هزینه برای تحقیق در مورد سفر به زمان بسیار سخت است. در نتیجه به نظر می*رسد برهان یا تکذیبیه*یی برای حل این مساله، خود به مشکلات عمومی دیگر منجر شود. مانند طرح یک نظریه*ی رام*شدنی و قابل دسترسی در مورد جاذبه*ی کوانتومی

موجودات فضايي (ممكنه وجود داشته باشه /نداشته باشه)
خيلي چيزاي ديگه
خداييش ديگه بيخيال من هي ميگم و اين موضوع خيلي كش دار شده .در اين سطحا نبود كه ما چند روزه داريم دربارش بحث ميكنيم.البته بحثمون خوبه ياد ميگيريم از دوستان

amin666
22-09-2010, 00:52
خب ما ه حرفی نداشتیم.بحث ما یه چیز دیگه بود1منم گفتم چیزی که علمی ثابت یا رد شده باورش هم سخت باشه قابل درکه.ولی بحثهای اولیه در مورد چیزهای دیگه ای مثل اینکه ناسا عامل غربه و امام زمان و نابودی زمین و اینا بود که هیچ کدوم به علم ربط نداشتن.من منظورم اونا بود که نمی شه به دیده احتمال نگاه کرد.به هر حال بحث طولانی شد دیگه.ببخشید.هدف روشنگری بود.شما هم خسته نباشید.منم خسته شدم هی پست زدم!