مشاهده نسخه کامل
: Internet Sharing در Apple و طریقه ی گذاشتن Password امنیتی
سلام.
ما از طریق وایرلس میخوایم اینترنت رو share کنیم بین دو لپتاپ (بدون روتر) > اپل و لنوو
lan مودم adsl رو به اپل وصل میکنیم و air port رو on میکنیم بعدش میریم تو قسمت sharing و internet sharing رو فعال میکنیم .....
بعدش تو اون یکی لپتاپ ( ویندوز 7 ) وایرلس رو روشن میکنیم و وصل میشیم به مک و بعدش اینترنت راه میوفته.
حالا می میخواهیم برای این sharing مون پسورد بذاریم و یه مشکل داریم :
تو همون قسمت اینترنت شیرینگ مک ، پسورد رو میداریم .... بعدش که میخوام با اون دستگاه به مک وصل شیم دیگه مثه دفعه قبل که پسورد نداشت وصل نمیشه و این ارور رو میده :
windows was unable to connect
مشکل از کجاست ؟
خودم که خیلی بهش ور رفتم .. تو اینترنت هم کلی گشتم ولی هنوز نتونستم راه حلش رو پیدا کنم ...
مشخصات دستگاه : mac book pro 13 inch
او یکی : lenovo u330 ... win 7 .... 64 bit
ممنون میشم کمکم کنید ! :11:
سلام.
ما از طریق وایرلس میخوایم اینترنت رو share کنیم بین دو لپتاپ (بدون روتر) > اپل و لنوو
lan مودم adsl رو به اپل وصل میکنیم و air port رو on میکنیم بعدش میریم تو قسمت sharing و internet sharing رو فعال میکنیم .....
بعدش تو اون یکی لپتاپ ( ویندوز 7 ) وایرلس رو روشن میکنیم و وصل میشیم به مک و بعدش اینترنت راه میوفته.
تو همون قسمت اینترنت شیرینگ مک ، پسورد رو میداریم .... بعدش که میخوام با اون دستگاه به مک وصل شیم دیگه مثه دفعه قبل که پسورد نداشت وصل نمیشه و این ارور رو میده :
مشکل از کجاست ؟
خودم که خیلی بهش ور رفتم .. تو اینترنت هم کلی گشتم ولی هنوز نتونستم راه حلش رو پیدا کنم ...
سلام :20:
راستش من تا حالا با مك كار نكردم ولى اينجور كه معلومه شما بايد روى ad-hoc پاسورد بزاريد حالا يه بار ديگه همون كارا رو كردى از اول انجام بده (اين لينك پايين هم يه نگاه بنداز شايد فرجى شد,,,,,:10:)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Microsoft24
20-06-2010, 11:43
سلام.
مشکل از کجاست ؟
با سلام به شما دوست عزیز ،
ابتدا شما به مسیر :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Sharing -- > Internet Sharing
برید و Internet Sharing رو غیر فعال کنید ، سپس ، ری استارت کنید ،
دوباره به این مسیر برید :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Sharing -- > Internet Sharing
حالا تیک Internet Sharing رو بزنید ، سپس Airport Options رو انتخاب کنید ،
(Enable encryption (Using WEP رو فعال کنید ، پسورد خودتتون رو وارد کنید و WEP Key Length رو بزارید رو 128bit ، حالا Ok کنید و به صفحه ی Sharing بر گر دید ،
از بالای صفحه ، Computer Name رو عوض کنید!
حالا امتحان کنید!
موفق باشید ،
امید
m_sayedebrahimi
20-06-2010, 23:34
من همون برین ام!!! یعنی رفیقش :31:!!!!!!!!!
مشکل از مک نیست چون با یه مک بوک دیگه به راحتی بهش وصل میشیم !!!! مشکل توی ویندوز هست!!! نمیدونم چرا وقتی پسورد میذاری ویندوز نمی فهمه!!!!!!
این رو هم ببینید بد نیست!!!
فقط نمیدونم توی ویندوز ۷ چطوری میشه این کارو کرد؟!!!!
Microsoft24
22-06-2010, 00:03
من همون برین ام!!! یعنی رفیقش :31:!!!!!!!!!
مشکل از مک نیست چون با یه مک بوک دیگه به راحتی بهش وصل میشیم !!!! مشکل توی ویندوز هست!!! نمیدونم چرا وقتی پسورد میذاری ویندوز نمی فهمه!!!!!!
این رو هم ببینید بد نیست!!!
فقط نمیدونم توی ویندوز ۷ چطوری میشه این کارو کرد؟!!!!
ببین ، یکاری کن ، پورت LAN رو بزن به لنوو بعد یک شبکه ی ad-hoc بساز ، (کاری نداره) ، روش پسورد بزا بعد با مک بهش کانکت شو!
رو آیکون Network در قسمت Notification Area رایت کلیک کن و Network & Sharing Center رو انتخاب کن ، بعد از قسمت سمت چپ صفحه Manage Wireless Network رو انتخاب کن ، بعد از بالای صفحه Add رو بزن ، ad-hoc رو انتخاب کن و برو جلو ،...
در آخر هم بروی کانکشنی که با اون به نت وصلی رایت کلیک کن و Properties رو انتخاب کن و از تب سوم (Sharing) هر سه تیک رو بزن ، و تنظیمش کن رو Wireless Network ,
حالا با مک بهش کانکت شو!
موفق باشید ،
امید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.