ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين برنامه ميكس

mahdier
20-06-2010, 09:03
سلام يه برنامه خوب براي ميكس ميخوام ميخوام راهنمايي كنيد ممنون

علي طهماسبي
20-06-2010, 10:27
اديوس - پريمير - اويد

mahdier
21-06-2010, 14:44
اديوس - پريمير - اويد
کارکردشون رو هم اگه بگی خوب

PaRkOr
22-06-2010, 06:04
کارکردشون رو هم اگه بگی خوب
دوست عزیز
یه مکان هایی در سطح شهر وجود داره، به نام آموزشگاه کامپیوتر
اگه اونجا تشریف ببرید حتماً بعد از یکی دو سال جواب سوالتون رو میگیرید :دی
همچنین یه راه ساده تر هم هست که میتونید توی همین انجمن یه جستجوی ساده انجام بدید
این نظر من بود.
دوستان؟

یا هوووووووووووووو

mahdier
24-06-2010, 17:47
دوست عزیز
یه مکان هایی در سطح شهر وجود داره، به نام آموزشگاه کامپیوتر
اگه اونجا تشریف ببرید حتماً بعد از یکی دو سال جواب سوالتون رو میگیرید :دی
همچنین یه راه ساده تر هم هست که میتونید توی همین انجمن یه جستجوی ساده انجام بدید
این نظر من بود.
دوستان؟

یا هوووووووووووووو

مچکرم دست انداختی

shahab47
24-06-2010, 19:06
مچکرم دست انداختی

دوست من نارحت نشو ولی این تکراری ترین سوالیه که تا حالا شنیدم به جرات میتونم بگن 10 تا تاپیک تا حالادر این مورد زدن

ولی خوب به شما هم باید حق داد

اما سعی کنید قبل درخواست جستجو کنید

در مورد کارکردشون هم همه شون کار مونتاژ فیلم رو می کنن اگه کارت زیاد حرفه ای نیست با video studio کار کن وگرنه باپریمیر کارتون چی هست ؟ یه چیز دیگه فیلم رو میکس نمیشه کرد اون صداست فیلم رو مونتاژ میکنن :11:

najafi r
07-08-2010, 15:10
خوب بنویس کدوم بهترن و کدوم برای چه نوع کارایی

Mr Andersson
11-08-2010, 23:43

دوست من نارحت نشو ولی این تکراری ترین سوالیه که تا حالا شنیدم به جرات میتونم بگن 10 تا تاپیک تا حالادر این مورد زدن

ولی خوب به شما هم باید حق داد

اما سعی کنید قبل درخواست جستجو کنید

در مورد کارکردشون هم همه شون کار مونتاژ فیلم رو می کنن اگه کارت زیاد حرفه ای نیست با video studio کار کن

.....................

stam
20-08-2010, 02:09

عزیزم برای شما که فکر میکنم تازه کاری video studio بهترینه

senaps
20-08-2010, 07:09
داداشی،کارت چیه؟!
میخوای با این برنامه ی ادیت فیلم یا به قول خودت میکسش، مثلا چه میدونم star wars رو بسازی؟!
یا اینکه میخوای یه فیلم عروسی رو یه شاخه گل بذاری او بالاش و بعد از نیم ساعت وسطش یه زیر نویس رد کنی؟!!
یا شاید میخوای مثلا کلیپ هایی که با گوشی موبایل یا دوربینت گرفتی ور یه کوچولو تغییر بدی؟! مثلا یه کلاه بذاری رو سر یارو و اینجور چیزا؟!
یا اینکه....

اگه هیچ ایده ای از کارهای گرافیکی یا به قولی ادایت فیلم نداری،بهت پیشنهاد میدم از uled استفاده کنی....ممکنه به خاطر استفاده اش توسط پریمیر کارا مسخره بشی! ولی مطمئن باش تجربه ی خوبی برات میشه و یاد گیری بهتر و راحت تر سلاطین این بخش از صنعت! گرافیک رو برات اسونتر میکنه....

در حقیقت اگه لاز ادیت بپرسی،ممکنه کسی بالاتر از پریمیر بهت پیشنهاغد نده! ولی کار یاد گرفتن برا کسی که دانشش 0 هست تقریبا غیر ممکنه!!!

درضمن یادت باشه که هیچکس نمیتونه این نرم افزارها رو بهت یاد بده!!اینا کارایین که سلیقه توشون حرف میزنه و نه هیچ چیز دیگه!! فوقش اموزگاشهیا اینجا بتونه بهت یاد بده که برا اسلو موشن کردن یه لحظه از یه فیلم،چیکار باید بکنی ولی این شمایی که باید برای فیلم های مختلف،المان ها ر تغییر بدی و در حقیقت چیزی که اونجا یاد گرفتی و الان کمکت میکنه فقط دوسنتن روش کار هست و نه هیچ چیز دیگه ای!!!!

اگه حرف هام رو نفهمیدی مهم نیست!!!
بهتره بری یه دیسک یولید بگیری و اگه بهت گفتن پریمیر بگیر بهتره و اینا،بگو نه پریمیر دارم! ولی اینو واسه کارای معمولی و ساده میخوام!(حتی اگه هدفت ساختن AVATAR هستش!)

بعد یاز یه ماه مثلا که با یولد راه افتادی و متوجه شدی که خیلی دست و پات رو میبنده،اونوقت میری و یه دونه پریمیر cs4 میخری و وارد دنیای بی سر و ته ادیت فیلم،مونتاژ فیلم یا میکسش(عنوان زیاد مهم نیست،مهم نیته!) میشی.....