مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری
سلام به همگی روی سیستم من آنتی ویروس نورتون نصبه.بعد از اسکن کردن سیستمم آنتی ویروس 3تا ویروس از نوع تروجان توچندتا فایل درایو fپیدا کرد اما نتونست اونارو پاک کنه.منم آن فایل هاdeletروکردم.ظاهرا آنتی ویروس دیگه ویروسی پیدا نمی کنه آیا مشکل اینطوری با حذف فایل های ویروسی حل میشه؟یه سوال دیگه اینکه اگه کسی کسی -- کنه این چطوری خودشو تو سیستم طرف نشون میده؟آخه قبلا تو این فایل ها ویروسی نبود آیا امکان داره کسی هکم کرده باشه؟لطفا توضیح بدید چکار کنم؟
دلیل اینکه قبلا اون فایل ها رو آلوده نمیشناخت اینه که دیتابیس آنتی ویروسها هر روز آپدیت میشه و ممکنه فایل آلوده ای رو تا چند روز, چند هفته و حتی چند ماه نتونه تشخیص بده اما اگر اون فایل آلوده در اینترنت پخش بشه از طریقی به دست شرکت آنتی ویروسها میرسه و اونها هم فایل آلوده رو به دیتابیس خودشون اضافه میکنند. پس قبلا اگر اون فایل ها رو اجرا کردی ممکنه تغییراتی رو در سیستم داده باشند که شما خبر نداری. فایل آلوده نمیاد روی صفحه دستکتاپت یک نوشته بزرگ بنویسه و بگه من ویروسم اومدم توی سیستمت. بعضی از تروجانها کارشون فقط باز کردن پورتهای بسته یک سیستمه و کار دیگه هم انجام نمیدن.
برای اینکه مطمئن بشی سیستمت آلوده نیست هیچ وقت به 1 آنتی ویروس اعتماد نکن. من پیشنهاد میکنم برنامه رایگان زیر رو دانلود کنی و بعد از آپدیت کردنش سیستمت رو باهاش فول اسکن کنی.
Malwarebytes AntiMalware
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از راهنمایتون ممنون سوال اصلیم اینه که این فایل آلوده به ویروس با پاک کردن کل فایل از بین میره؟من این فایل رو کاملا deletکردم.ظاهرا آنتی ویروس چیزی پیدا نمیکنه حالا سوال من اینه که اصلا میشه ویروسی ازین نوعو delet کرد؟یا نه تو سیستم میمونه؟
از راهنمایتون ممنون سوال اصلیم اینه که این فایل آلوده به ویروس با پاک کردن کل فایل از بین میره؟من این فایل رو کاملا deletکردم.ظاهرا آنتی ویروس چیزی پیدا نمیکنه حالا سوال من اینه که اصلا میشه ویروسی ازین نوعو delet کرد؟یا نه تو سیستم میمونه؟
دوست عزیز جواب شما رو در پست قبلیم دادم . فکر کنم واضح بود.
خیر با پاک کردن فایل آلوده همیشه سیستم پاک نمیشه. بعضی وقتها خرابکاریهایی مانند تغییرات رجیستری, بستن تسک منیجر, غیر قابل خوانده شدن بعضی از فرمت ها و حتی باقی ماندن بقیه فایل های دانلود شده در صورت تروجان بودن فایل آلوده در سیستم باقی میمونه.
بعضی مواقع هم Rootkit ها در سیستم 32 جا خوش میکنند و پیدا کردن Rootkit ها کار خیلی دشواریه و اکثر آنتی ویروسها در پیدا کردنشون ضعیف عمل میکنند.
به همین دلیل برای اینکه مطمئن بشید در سیستم شما فایل آلوده ای وجود نداره و یا ممکنه کلید های رجیستری مربوط به فایل آلوده باقی مونده باشند بهتره یا برنامه بالا رو که در پست قبلیم معرفی کردم استفاده کنی و یا از Hitman Pro استفاده کنی. البته Hitman Pro با وجود اینکه از انجین چندین آنتی ویروس معروف جهت اسکن استفاده میکنه اما نمیتونه رجیستری رو اسکن کنه اما MBAM میتونه.
amd>intel
22-06-2010, 10:01
اینو دان کن و با این اسکن . کارش درسته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از راهنماییتون ممنونم.
You are welcome:20:
avaعزیز بازم ممنون!برنامه ای که پیشنهاد داده بودیدرو دوستم از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کرده بودازش گرفتم ونصب کردم اما کنار فایل نصبش یه سریال نامبر داشت که هیچ جای مراحل نصب ازم نخواست.آیا این برنامه نیازی به این سریال نداره؟ظاهرا آنتی ویروس کار می کنه.سوال دیگه که دارم اینه که من سیستممو با این آنتی ویروس اسکن کردم حق با شما بود اون 3 تا ویروس همچنان بودوبعد از اسکن زدcategory=registry data و item=HEKEY_LOCAL_MACHINE\SOFT WARE\microsoft\securityکه ظاهرا آنتی ویروسه remove کردآیا واقعا کسی سیستمموhack کرده بوده .واینکه حالا دیگه خیالم از بابت سیستمم راحت باشه؟ممکنه اگه سیستمم ---- شده باشه هنوز فایل آلودهای باشه که mbam پیداش نکرده باشه؟
avaعزیز بازم ممنون!برنامه ای که پیشنهاد داده بودیدرو دوستم از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کرده بودازش گرفتم ونصب کردم اما کنار فایل نصبش یه سریال نامبر داشت که هیچ جای مراحل نصب ازم نخواست.آیا این برنامه نیازی به این سریال نداره؟ظاهرا آنتی ویروس کار می کنه.سوال دیگه که دارم اینه که من سیستممو با این آنتی ویروس اسکن کردم حق با شما بود اون 3 تا ویروس همچنان بودوبعد از اسکن زدcategory=registry data و item=HEKEY_LOCAL_MACHINE\SOFT WARE\microsoft\securityکه ظاهرا آنتی ویروسه remove کردآیا واقعا کسی سیستمموhack کرده بوده .واینکه حالا دیگه خیالم از بابت سیستمم راحت باشه؟ممکنه اگه سیستمم ---- شده باشه هنوز فایل آلودهای باشه که mbam پیداش نکرده باشه؟
سلام دوست عزیز.
قبل از هر چیز اینو بپم که MBAM یک برنامه ی کمکی در کنار آنتی ویروس سیستم برای پیدا کردن چیزهایی که آنتی ویروس نتونسته پیدا کنه و یا نتونسته پاک کنه بکار میره و به هیچ وجه به عنوان آنتی ویروس نباید ازش استفاده کنید.
MBAM حتی در سایت اصلی خودش این بر این موضوع تاکید کرده. این برنامه رایگان هست و بدون اینکه شما شماره سریالی وارد بکنید تمام کارهایی مانند انجام اسکن, آپدیت شدن و استفاده از امکاناتی مانند پاک کردن فایل های قفل شده قابل استفاده هستند. شماره سریالی که گفتید به خاطر این است که بتونید گارد این برنامه رو فعال کنید و بتونید از Real time protection استفاده بکنید.
من پیشنهاد میکنم که یک آنتی ویروس مانند Nod32, Kaspersky یا Avira Antivir Presonal Free را نصب کنید تا بعنوان آننتی ویروس اصلی سیستم و بصورت فعال باشند. MBAM بگذارید بمونه چون هیچ ضرری برای سیستم نداره و هر وقت که خواهستید میتونید جهت اسکن ازش استفاده کنید.
در ضمن دوست عزیز شما اگر ویندوزتون آپدیت باشه خطر آلوده شدن سیستم خیلی کمتر میشه مخصوصا در مورد اکسپلویت ها. بطور مثال یک ویندوز 7 آپدیت شده تقریبا در مقابل 80 درصد اکسپلویت ها بدون هیچ آنتی ویروسی حافظت شده است و شما اگر آنتی ویروس داشته باشید جای اون 20 درصد خالی را ممکنه با 15 یا حتی 18 پر کنید.
هـــک هم به همین صورته. این افراد میان و از سوراخهایی که در سیستم وجود داره استفاده میکنند.
آگر آنتی ویروس فعال و آپدیت شده داشته باشید.
اگر یک فایروال مناسب با کار خودتون داشته باشید.
اگر از برنامه های کمکی مانند mbam هفتگی استفاده کنید.
بیشترین راهی که یک هــــکر ازش استفاده کنه تا بتونه وارد سیستم شما بشه اینه که یک فایل آلوده به تروجان را براتون بعنوان یک دوست بفرسته و شما اون فایل رو باز کنید و در نهایت یک Backdoor را در سیستم خودتون فعال کردید. وگرنه با داشتن امکانات بالا راه ورود به سیستم شما خیلی سخته اما غیر ممکن نیست. برای کسانی هم که این کار امکان داشته باشه نمیاد وقتشو برای من و شما طلف کنه. :46: چی داریم که از دست بدیم؟
بازم ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتید و سوالمو مفصل جواب دادید.آخه منم فکر کنم دقیقا یه فایل آلوده که یه نفر واسم فرستاده بودو باز کردم چون همون موقع آنتی ویروس نورتون اعلام کرد فایله ویروسیه اما نتونست جلوشو بگیره و........بعد از دانلود اون فایل ویروسی webcamلپ تاپم یه دفعه روشن شد واسه همینه که شک دارم hackشده باشم.واسه همینه که پرسیدم آیا حالا که mbamاون 3 تا ویروس رو پیدا کرده دیگه خیالم راحت باشه؟
بازم ممنونم دوست عزیز که وقت گذاشتید و سوالمو مفصل جواب دادید.آخه منم فکر کنم دقیقا یه فایل آلوده که یه نفر واسم فرستاده بودو باز کردم چون همون موقع آنتی ویروس نورتون اعلام کرد فایله ویروسیه اما نتونست جلوشو بگیره و........بعد از دانلود اون فایل ویروسی webcamلپ تاپم یه دفعه روشن شد واسه همینه که شک دارم -- شده باشم.واسه همینه که پرسیدم آیا حالا که mbamاون 3 تا ویروس رو پیدا کرده دیگه خیالم راحت باشه؟
اگر وب کم لپ تاپت دیگه خود به خود روشن نمیشه, بله نشون دهنده این هست که دیگه تروجانی و یا فایل آلوده ای در سیستم شما باقی نمونده. MBAM کارش خوبه و اکثرا ازش راضی هستند اما هیچ وقت به 1 نرم افزار امنیتی اطمینان نکن. همونطور که گفتم MBAM را با یک آنتی ویروس فعال استفاده کن. MBAM غیر فعال باشه و فقط هر هفته یا هر 2 هفته یک بار آپدیتش کن و باهاش سیستم رو اسکن کن. همین :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.