مشاهده نسخه کامل
: طریقه ساخت این ویدئو کلیپ چیست ؟
ma4nafar
19-06-2010, 21:52
دوستان این ویدئو کلیپ را ببینید و بگید اون بخش هایی که خواننده به چند نفر تبدیل میشه چطور درست میشه ؟ مثلا از دقیقه یک به بعد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan_nekooee
19-06-2010, 22:54
من ندیدمش، این لینکی که گذاشتی چیز شده ولی اگه یه نفر به چند نفر تبدیل میشه احتمالا از اون کسی که تکثیر میشه یه کروماکی ازش میگیرن بعدش میان ازش به تعداد دلخواه تکثیر میگیرن یا مثلا میان چند تا تکثیر میگیرن کاملا سیاه یا سفیدش می کنن.
من ندیدمش، این لینکی که گذاشتی چیز شده ولی اگه یه نفر به چند نفر تبدیل میشه احتمالا از اون کسی که تکثیر میشه یه کروماکی ازش میگیرن بعدش میان ازش به تعداد دلخواه تکثیر میگیرن یا مثلا میان چند تا تکثیر میگیرن کاملا سیاه یا سفیدش می کنن.
من که در این زمینه تخصصی ندارم ولی...
اگر دوست داشتید کمک کنید ببینید با لینک زیر میتونید ویدئو را دانلود کنید؟ حجم کل کلیپش هم حدود 7 مگه
برای دانلود بهتره از IDM استفاده کنید.
اگر هم دوست داشتید فقط چند ثانیهاش رو ببینید براتون فرستادمش اینجا:
M Like Mother
20-06-2010, 02:31
دوستان این ویدئو کلیپ را ببینید و بگید اون بخش هایی که خواننده به چند نفر تبدیل میشه چطور درست میشه ؟ مثلا از دقیقه یک به بعد
کروماکیه. بسیار ساده اما کمی زمانبر
یه تصویر از خواننده داره و چند تا کپی می کنه که البته به نظر میرسه کپی هم با یه افکت خاصی انجام شده ( چون هارمونی خوبی داره ) اما میشه دستی هم اینکار رو کرد که سخت تر میشه خصوصا اگه بخواهی تمیز کار کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.