مشاهده نسخه کامل
: HDMI و DVI / برتری ها و تفاوت ها
یکی از مشخصات مهمی که اکثرا در خرید مانیتور دنبال اون هستند نوع ورودی آن است. DVI از D-SUB کیفیت تصویر بسیار بهتری ارائه می کند .
آیا HDMI هم نسبت به DVI همین برتری را دارد؟
یعنی سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت آن متفاوت است؟ چقدر؟ در واقع برتری HDMI که باعث تولید آن شده است چیست؟
سوال من برای این بوجود آمد که می خواهم برای خرید مانیتور اقدام کنم و مانیتور های خوبی دیدم که ورودی HDMI نداررند. آیا باید از خرید آنها صرف نظر کنم؟
alpha007
19-06-2010, 17:45
اگه یه مقدار تو همین انجمن جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید
ولی بطور اختصار
hdmi در حالت کلی خیلی به کار کاربر نمیاد و برای وصل کردن ابزارات جانبی مثل کنسول به مانیتور بکار میاد
Ultra_Black
19-06-2010, 18:14
آیا HDMI هم نسبت به DVI همین برتری را دارد؟
از لحاظ کیفی دقیقا با هم یکی هستند
یعنی سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت آن متفاوت است؟ چقدر؟ در واقع برتری HDMI که باعث تولید آن شده است چیست؟
تنها دلیل ایجاد پورت HDMI وصل مانیتور به کنسول ، DVD Player ، دوربین فیلمبرداری و... هست
سوال من برای این بوجود آمد که می خواهم برای خرید مانیتور اقدام کنم و مانیتور های خوبی دیدم که ورودی
HDMI نداررند. آیا باید از خرید آنها صرف نظر کنم؟
اگه فقط برای PC استفاده می کنید دلیلی برای وجود HDMI نیست
sasan816
19-06-2010, 21:00
به توضیحات بالا این رو هم اضافه کنم که HDMI قابلیت خروج صدا و تصویر رو همزمان داره
سلام
اگه برای pc میخواهید dvi بهترم هست چون اولا از کابل ارزونتری استفاده میکنه ودوما مثل hdmi کابلش ظریف وحساس نیست از لحاظ کیفیت تصویر هم تفاوتی ندارند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.