ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HDMI و DVI / برتری ها و تفاوت ها

hmdfgh
19-06-2010, 17:42
یکی از مشخصات مهمی که اکثرا در خرید مانیتور دنبال اون هستند نوع ورودی آن است. DVI از D-SUB کیفیت تصویر بسیار بهتری ارائه می کند .
آیا HDMI هم نسبت به DVI همین برتری را دارد؟
یعنی سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت آن متفاوت است؟ چقدر؟ در واقع برتری HDMI که باعث تولید آن شده است چیست؟
سوال من برای این بوجود آمد که می خواهم برای خرید مانیتور اقدام کنم و مانیتور های خوبی دیدم که ورودی HDMI نداررند. آیا باید از خرید آنها صرف نظر کنم؟

alpha007
19-06-2010, 17:45
اگه یه مقدار تو همین انجمن جستجو میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید
ولی بطور اختصار
hdmi در حالت کلی خیلی به کار کاربر نمیاد و برای وصل کردن ابزارات جانبی مثل کنسول به مانیتور بکار میاد

Ultra_Black
19-06-2010, 18:14
آیا HDMI هم نسبت به DVI همین برتری را دارد؟
از لحاظ کیفی دقیقا با هم یکی هستند

یعنی سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت آن متفاوت است؟ چقدر؟ در واقع برتری HDMI که باعث تولید آن شده است چیست؟
تنها دلیل ایجاد پورت HDMI وصل مانیتور به کنسول ، DVD Player ، دوربین فیلمبرداری و... هست
سوال من برای این بوجود آمد که می خواهم برای خرید مانیتور اقدام کنم و مانیتور های خوبی دیدم که ورودی
HDMI نداررند. آیا باید از خرید آنها صرف نظر کنم؟
اگه فقط برای PC استفاده می کنید دلیلی برای وجود HDMI نیست

sasan816
19-06-2010, 21:00
به توضیحات بالا این رو هم اضافه کنم که HDMI قابلیت خروج صدا و تصویر رو همزمان داره

inno3d
20-06-2010, 11:36
سلام
اگه برای pc میخواهید dvi بهترم هست چون اولا از کابل ارزونتری استفاده میکنه ودوما مثل hdmi کابلش ظریف وحساس نیست از لحاظ کیفیت تصویر هم تفاوتی ندارند.