مشاهده نسخه کامل
: XSI
سلام
کسی تو این انجمن XSI کارنمیکنه؟ اگه اطلاعاتی یا اموزشی واسش دارین بزارین اینجا
ممنون
G LADIATOR
20-06-2010, 10:17
اطلاعات و آموزش که زیاده....
شما بگو از چه چیزیش آموزش و اطلاعات می خوای؟
سلام اول از هر چیزی عذر میخوام بابت تغییر اکانتم این اکانت بالاییه غلط املایی داشت:31: واسه همینم یکی دیگه ساختم اگه میشه یکی از مدیرا بیاد اون بالایی رو پاک کنه
ممنون
من مکسو یسالی هست کار میکنم و به قوانین طراحی اشنام الان فقط چندتا اموزش میخوام که کلیات نرم افزارو یاد بگیرم بعدش دیگه را می افتم
G LADIATOR
20-06-2010, 15:09
سلام اول از هر چیزی عذر میخوام بابت تغییر اکانتم این اکانت بالاییه غلط املایی داشت:31: واسه همینم یکی دیگه ساختم اگه میشه یکی از مدیرا بیاد اون بالایی رو پاک کنه
ممنون
من مکسو یسالی هست کار میکنم و به قوانین طراحی اشنام الان فقط چندتا اموزش میخوام که کلیات نرم افزارو یاد بگیرم بعدش دیگه را می افتم
ما که بالاخره نفهمیدیم....
مکس یا XSI ؟ :31:
اینجوری که من برداشت کردم منظورت اینه که مکس رو کار میکنی...و الان میخوای XSI هم کار کنی...اینجوریه؟...:31:
خوب آموزش روی وب سرغ ندارم....
ولی آموزش های Gnomon v Digital Tuts و ... روی وب میتونی گیر بیاری واسه دانود....
واسه خرید هم که فک نکنم جایی تو ایران واسه xsi داشته باشه :-؟؟
-------------------
ولی در کل:
Interface برنامه رو که میتونی بزاری روی حالت : Maya تا Translation ها و Shortcut ها ببشن تقریبا مثل مایا....( اینجوری فک کنم راحت تر باشی....)
خود برنامه هم که نمیشه تو یه پست آموزش داد :31:
شما اگه سوالی چیزی واست پیش اومد ما در خدمتیم....
منظورم همون بود:20:
یه سوال این بازی متال گیرmetal gear solid 4 همشو با این ساختن? منظورم خروجی بازیه یا فقط طراحیشو با این کردن بعدبردنش تو یه موتور دیگه ساختن؟
شما XSI کار میکنی؟از چه اموزش هایی استفاده میکنی؟
G LADIATOR
21-06-2010, 12:53
خوب من از آموزش استفاده نمی کنم....
قبلش که با مکس کار می کردم...بعدش هم با مایا کار کردم....اونوقت دیگه کار کردن با XSI اتومات آسون میشه....آخه خیلی از چیزای xsi به مایا شبیه هست... و همینطور یه سری چیزای دیگش هم به مکس شبیه هست......البته خیلی چیزاش هم به هیچ کدوم شبیه نیست :31:
همینطور تو برنامه میچرخم و در و ئکمه هاش رو تست می زنم :31:
البته من هنوز تحت آموزش هستم و جوری نیست که بگم XSI رو کامل بلدم....
--------
در مورد اون بازی Metal Gear_ MGS4 :
از User Name که داری مشخص بود اینو می پرسی :31:
تا جایی که من میدونم حدود 99% رو با XSI ساختن.....حالا شاید آخر کار یه انجین واسش ساخته باشن و این چیزا رو ریخته باشن داخلش و شاید هم روی خود XSI تا آخرش رو دادن بیرون.....
ولی مهمترین چیزای بازی رو مطمئن هستم که با XSI ساختن مثل:
همه مدل ها
همه متریال های Real Time
همه انیمیت ها
همه Simulate های آبجکت ها و پارچه ها
تنظیمات نور
افکت های دوربین مثل: Depth of Field و Camera Motion و Motion Blur و...
همه آتیش ها و اینجور چیزا....
کل ریگ ( Rig ) همه آبجکت ها
بیک کردن تمامی تکسچر ها مثل: Normal - Ambient - Color - Specular و ....
همه اسکریپت ها....
خلاصه تا 99 درصد بازی رو میدونم که با XSI زدن....حالا اون 1% آخرش هم دیگه فرقی نداره که بازم با XSI زدن یا هر چیز دیگه :31:
اینم چند تا عکس برای سلامتی یه نفر :31: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30worldapm
21-06-2010, 13:32
می شه بگین چه چیزی نسبت به مکس و مایا بیشتر داره؟
دقیقا برای چه کاریه؟
تا جایی که من میدونم حدود 99% رو با XSI ساختن.....حالا شاید آخر کار یه انجین واسش ساخته باشن و این چیزا رو ریخته باشن داخلش و شاید هم روی خود XSI تا آخرش رو دادن بیرون.....
ولی مهمترین چیزای بازی رو مطمئن هستم که با XSI ساختن مثل:
همه مدل ها
همه متریال های Real Time
همه انیمیت ها
همه Simulate های آبجکت ها و پارچه ها
تنظیمات نور
افکت های دوربین مثل: Depth of Field و Camera Motion و Motion Blur و...
همه آتیش ها و اینجور چیزا....
کل ریگ ( Rig ) همه آبجکت ها
بیک کردن تمامی تکسچر ها مثل: Normal - Ambient - Color - Specular و ....
همه اسکریپت ها....
خلاصه تا 99 درصد بازی رو میدونم که با XSI زدن....حالا اون 1% آخرش هم دیگه فرقی نداره که بازم با XSI زدن یا هر چیز دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااااه!!
خیلی حال کردم با این... واقعا نرم افزار قوییه ابزار طراحیشم حتی از مکسم قوی تره:5:
از User Name که داری مشخص بود اینو می پرسی
من عاشق کارای کوجیما م الانم که میخوام XSIکار کنم به عشق کوجیماس :31:
اینم چند تا عکس برای سلامتی یه نفر
خیلی حال دادی مرسی
از دور دستتو میبوسم:31:
راستی اسمتو هم نمیدونم:31: فکر کنم تنها کسی باشی که اینجاXSI کار میکنه هیچ کس دیگه ای نظر نداده اینجا
بازیهای ساخته شده با XSI
Devil May Cry 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Fable II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Half-Life 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lost Planet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metal Gear Solid 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Metal Gear Solid 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ninja Gaiden 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Resident Evil 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Resident Evil 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yakuza 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Street Fighter IV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Star Wars Battlefront ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Star Wars Battlefront II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Virtua Fighter 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلم های ساخته با XSI
300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Appleseed (film) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Appleseed Ex Machina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Brothers Grimm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Charlotte's Web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Coca-Cola ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) commercials
M&M's ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) commercials
Pocoyo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sin City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Transformers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Barnyard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VeggieTales ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات بیشتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
p30worldapm
21-06-2010, 21:04
چرا هر وقت من یه سوال می پرسم اون تاپیک قفل می شه؟!!!!!!!!!
G LADIATOR
21-06-2010, 21:15
ساده ترین چیزش اینه که از مکس خیلی خیلی سبک تر هست.....
ولی سبک بودن زیاد مهم نیست واسه کله گنده ها :31:
---
خوب کلا یه برنامه هست مثل مکس و مایا....
از مکس که برتری داره....آخه هر چی باشه مکس قدیمی تر هست و این جدید تر اومده...و مشکلات پشت سرش رو حل کرده.....
ولی نمیشه به راحتی گفت که از مایا بهتره....
توی خیلی از کارا xsi و مایا در یک سطح هستن...
حالا توی بعضی چیزا مایا برتری داره....توی بعضی چیزای دیگه هم xsi برتری داره....
از XSI واسه همه چیز استفاده می کنن....انیمیشن-مدلینگ- سیمولیشن و ... دقیقا مثل مایا.... ولی یه سری امکانات و ابزار داره که روی هم رفته واسه گیم برنامه بهتری هست....
شدر های ریل تایم خیلی قوی داره...
محیط برنامه خیلی خیلی منظم هست...
توی مادلینگ میتونی NGon ها و Triangle ها رو با یه کلیک انتخواب کنی....
اینترفیس برنامه رو هر جوری بخوای میتونی بچینی....
یه قسمت داره به اسم: ICE_ Interactive Crative Environment که تقریبا شبیه به Particle View مکس هست...
منتهی با ICE میشه همه چیز رو به هم وصل کرد و سیمولیت کرد...هم پارتیکل هم آبجکت و بن و...
خلاصه از یه طرف از مای کم میاره از یه طرف هم از مایا برتری داره....ولی برتری هاش چشم گیر تره تا کمبود هاش :31:
p30worldapm
22-06-2010, 01:23
این همون سافت ایمیج هست؟
شما انقدر از مکس بد گفتی از این و مایا خوب که چند تا سوال برام پیش اومد!
آیا کاری هست که با این بشه انجام داد و با مکس نشه؟ با مایا چی؟
کلا می شه راهنمایی کنین که من اگه بخوام یه برنامه دیگه به غیر از مکس رو یاد بگیرم این بهتره یا مایا؟ اصلا لازمه یه چیز دیگه یاد بگیرم؟ آخه به نظر من مکس مشکلی نداره.
و این که به نظرم هر چی برنامه قدیمی تر باشه بهتره! اشتباه می کنم؟
لطفا با دلیل و قانع کننده جواب بدین.
G LADIATOR
22-06-2010, 10:37
این همون سافت ایمیج هست؟
شما انقدر از مکس بد گفتی از این و مایا خوب که چند تا سوال برام پیش اومد!
آیا کاری هست که با این بشه انجام داد و با مکس نشه؟ با مایا چی؟
کلا می شه راهنمایی کنین که من اگه بخوام یه برنامه دیگه به غیر از مکس رو یاد بگیرم این بهتره یا مایا؟ اصلا لازمه یه چیز دیگه یاد بگیرم؟ آخه به نظر من مکس مشکلی نداره.
و این که به نظرم هر چی برنامه قدیمی تر باشه بهتره! اشتباه می کنم؟
لطفا با دلیل و قانع کننده جواب بدین.
خوب من خودم هنوز مکس هم کار میکنم...
اکثر کارام رو با مکس زدم...
من نمیگم مکس چیز بدی هست... به درد پروژه های غول نمی خوره
آره XSI همون Softimage هست.
خوب تقریبا میشه گفت: عمرا اگه یه کاری رو تو مایا و xsi بشه انجام داد ولی تو مکس نشه :31:
از شدنی توی همه برنامه ها میشه همه کاری کرد...
ولی مکس واسه پروژه های کوچیک تر خوبه و مایا و سافت ایمایج واسه کارای بزرگ تر خوبه...
حالا چرا؟
خوب ببینید...توی پروژه های بزرگ در حد فیلم های هالیوود و انیمیشن های روز دنیا...شما توی بعضی از صحنه ها کارتون خیلی شلوغ میشه....
توی یه صحنه ممکنه 2000 تا آبجکت داشته باشید با مثلا 100 تا آبجکت که فیزیک دارن و 10/20 تا آتیش و آب و خلاصه کلی از چیزای شلوغ کننده...
تا اینجاشو تو هر سه تا برنامه میشه ساخت...هیچ مشکلی هم نیست.....
ولی واسه مدیریت صحنه:
توی مکس مدیریت صحنه خیلی دست و پا گیر و زمان بره....واسه یه شرکت که یه پروژه رو قبول میکنه زمان از همه چیز مهم تره.......هر چی زود تر تموم بشه به طور غیر مستقیم مساوی هست با پول بیشتر...
توی مکس شما باید واسه ادیت کردن آبجکت ها به اونا ادیت پالی بدین....
ولی توی مایا و سافت ایمایج آبجکت ها همیشه در حالت ادیت هستن....
توی مکس هی باید برید به مادیفایر لیست و به آبجکت اسمود بدید....وقتی میخواین اسمود رو بر دارید دوباره باید برید به مادیفایر لیست....
توی مکس شما همش باید از پلاگین ستفاده کنید که هر پلاگینی در کنار یه پلاگین دیگه ممکنه با مشکل مواجه بشه واسه بعضی خصوصیات....
ولی توی مایا و سافت ایمایج همه چیزو با خود برنامه میسازی و به راحتی میتونید اونا رو به هم ربط بدید...
توی مکس خیلی جاها پیش میاد که شما باید از اسکریپت استفاده کنید...
از ریگ کردن و مادلینگ تا متریال و ...(البته واسه کارای شوغ )
Reactor مکس که واقعا چیز به درد نخوری هست در مقابل مایا و سافت ایمایج :31:
کلا سیستم پنلی مکس جوری ساخته شده که واسه مدیریت تعداد بالای آبجکت ها کار کند پیش میره...
ولی مایا و سافت ایمایج از قبل جوری ساخته شدن که مدیریت رو ساده تر کردن و در زمان کمتری میتونید به خیلی از آبجکت ها تغیرات بدید....
به جز اینا کلی خصوصیات ریز دیگه هم هست که در جای خودش مفیده...
مثلا توی مکس وقتی چند تا آبجکت رو Group میکنید...دیگه نمیتونید تک تک آبجکت هاش رو انتخواب کنید...باید حتما از حالت گروپ درش بیارید....
ولی تو مایا و xsi در حالی که چند تا آبجکت گروپ شده هستند...میتونید تکی هم اونا رو انتخواب کنید.
تو مکس اگه 10 تا ّجکت رو بگیرید و بخواین Pivot Point اونا رو جابه جا کنید...حتما باید اونا رو اول گروپ کنید و بعد برید به پنل خودش و اونو جابه جا کنید.
ولی توی مایا و xsi مثلا 10 تا آبجکت رو میگیرید...بعد دکمه insert رو که بزنید Pivot Pont رو میتونید جا به جا کنید.
و خلاصه کلی از اینجور چیزا...
--------------------
خلاصه مطلب...:
همه کاری رو توی هر سه تا برنامه میشه انجام داد....
ولی تو یکی سریع تر و تو یکی کند تر...
کلا می شه راهنمایی کنین که من اگه بخوام یه برنامه دیگه به غیر از مکس رو یاد بگیرم این بهتره یا مایا؟ اصلا لازمه یه چیز دیگه یاد بگیرم؟ آخه به نظر من مکس مشکلی نداره.قدرت هر دو تا برنامه مثل هم هست....واقعا خیلی سخت هست که بگیم کدوم بهتره که برید کدوم رو کار کنید...
ولی در حالت عمومی...مایا گزینه بهتری هست .....اکثر جاها با مایا کار میکنن . این میتونه واستون در آینده مفید باشه...
یاد گرفتن xsi توی ایران...در حا حاظر فقط به در کار تک نفره میخوره....( به جز موارد و شرکت های خاص )
ولی به نظر من حتما به جز مکس با یکی دیگش هم کار کن....
حالا وقتی به جز مکس با یکی دیگش هم کار کردی..کار کردن با اون سومی هم خیلی راحت میشه :31:
و این که به نظرم هر چی برنامه قدیمی تر باشه بهتره! اشتباه می کنم؟تو همه موارد که نه ولی تو این مورد مکس و مایا و... تقریبا میشه گفت اشتبه :31:
p30worldapm
22-06-2010, 10:48
خیلی ممنون.
واقعا لطف کردی اینقدر خوب این همه رو تایپ کردی.
فقط نگفتی که حالا من سافت ایمیج رو یاد بگیرم یا مایا. اگه همین جوری توضیح بدی خیلی خوب می شه.
و یه سوال دیگه. کند بودن مکس برای نشون دادن ریل تایم رندر در ویوپورت نیست؟ اگه اینه که می شه خاموشش کرد!؟!
ویرایش کردی جواب رو دادی!!!!!!
G LADIATOR
22-06-2010, 11:37
و یه سوال دیگه. کند بودن مکس برای نشون دادن ریل تایم رندر در ویوپورت نیست؟ اگه اینه که می شه خاموشش کرد!؟!
مگه مکس رندر ریل تایم تو ویوپورت نشون میده ؟:31:
واقعا لطف کردی اینقدر خوب این همه رو تایپ کردی.
من معمولا یا پست نمیدم...یا پست میدم :31:
منظور من از کند بودن سنگین اجرا شدن نبود...منظورم طولانی شدن مدت انجام یه کار بود....
ببین:
مکس مثل: Internet Explorer 6 هست
مایا و xsi مثل: Fire Fox
با هر دوتاش میشه همه جای وب وول خورد...ولی Fire Fox یه چیز دیگش
مثال رو داشتی؟ :31:
یه سوال
میشه به صورت مستقیم با xsi بازیم ساخت؟
G LADIATOR
23-06-2010, 18:07
یه سوال
میشه به صورت مستقیم با xsi بازیم ساخت؟
فک نکنم بشه کل یه بازی رو تو خود xsi سخات...حالا هر قد هم که ساده باشه....
ولی خوب من اطلاع 100% دقیق ندارم.....ولی بهش نمیخوره که بشه :31:
ولی اینجوریا که میگن... از xsi خیلی خوب میشه همه چیز رو یه راس اکسپورت کرد به انجین هایی مثل: xna_cry engine و ...
فک کنم همون Metar Gear رو هم همش رو با xsi زدن...بد اکسپورت کردن تو انجین خودشون و تغیرات و اسکریپت های نهایی رو بهش دادن....
داشتم تو اینترنت سرچ میکردم یه چیزه جالب پیدا کردم ...واسه خودم جالب بود:31:
Versions and upgrades
Our plugin supports SoftImage XSI 6, 7 and 2010.
Like all our plugins, fryrender for XSI can be downloaded free of charge by our customers and DEMO users. The latest version of the plugin will always be available on this page.
The XSI plugin is fully compatible with fryrender and Arion.
Fryrender Gallery
Maxwell فکر کنم واسه XSI اومده ولی نمیدونم چه ورژن هایی رو ساپورت میکنه اگه کسی میونه بگه تا منم بدونم:31:
اگه خبری از پلاگین ها یا انجین های دیگه XSI دارین بزارین اینجا تا من و سایر دوستانم فیضشو ببریم
ممنون
G LADIATOR
25-06-2010, 22:23
خوب اون لینک بالا که دادی که فقط پلاگینش هست.....یعنی خود برنامه رو هم باید به جز این دانلود کرد...فرای رندر هم همینجوری...( می دونستی؟ ...خوب گفتم که گفته باشم :31: )
xsi یه خوبی داره اونم اینکه اگه پلاگین ورژن قدیمی مکسول رو هم بریزی روش بازم کار میکنه :31:
در ضمن اگه مکسول و فرای رو دانلود کنی پلاگین هاشون تا نسخه 2011 داخلش هست....
خیلی وقته که پلاگیناشون واسه xsi هم هست...
خوب اون لینک بالا که دادی که فقط پلاگینش هست.....یعنی خود برنامه رو هم باید به جز این دانلود کرد...فرای رندر هم همینجوری
ها!!!!؟:blink:
متوجه نشدم مسلم جان منظورت اینه که غیر از این پلاگین باید چیزه دیگه ایم باید نصب بشه؟تو مکس لینجوری نبود
G LADIATOR
26-06-2010, 18:45
خوب توی مکس هم همینجوری هست...
فک کنم شما منظور منو درست نگرفتی....
منظور من اینه که:
اول باید موتور رندر مکسول یا فرای رو دانلود کنی....
بعد پلاگین مکسول یا فرای رو بریزی توی هر برنامه ای که خوواستی مثل مکس و ... تا استفاده کنی....
یعنی خود پلاگین به تنهایی نمیتونه رندر کنه.....
حتی اگه پپلاگین رو هم نداشته باشی باز میتونی محیط رو obj اکسپورت کنی ببری تو مکسول و فرای...
اینو که میدونستم خوب :31:
من XSI advance v7.1 نصب کردم ولی هر موقع که پنجره برنامه رو میدم پایین واسه چند دقیقه برنامه دیگه بالا نمیاد شما همچین مشکلی نداری مسلم جان؟
G LADIATOR
27-06-2010, 11:46
من با ورژن 7.1 کار نکردم....با ورژن 6 و 2010 و 2011 کار کردم که با اونا هم مشکلی نداشتم....
الان این مشکلی که داری هم فک نکنم واسه برنامه باشه....به قول گفتنی یه کاسه ای زیر نیم کاسس که اینجوری میشه :31:
اقا یافتم مشکل از کرکش بود
کرک xforce گرفتم درست شد
سلام دوستان عزیز
من قبلا مکس کار کردم و به مایا کوچ کردم
الان هم بین دو انتخاب سافت ایمیج و مایا هنوز بعد از چندین هفته نتونستم انتخاب نهاییم رو پیدا کنم
-------------------مزیت ها ی مایا در ایران و بطور کلی
- Paint fx که برای طراحی سریع تر (نه برای پروژه های بزرگ)
- Maya live که مچ کردن دوربین با تصویر هستش
- محبوبیت عامه و شناخته تر بودن
ـ Fluid که در سافت نسبت به Ice کند تر و ساده تر هستش
یکی از بدی های بزرگ مایا سرعت کم تر و باگهای زیاد اون هستش
----------------------- مزیتهای سافت ایمیج
- ICE که بسیار قدرتمند و سریع و نامحدود در ساخت جلوه های ویژه
- Fx tree که کامپوزیت درونی و نامحدود نرم افزار هستش (مایا فاقد این قسمت هست)
- گفته شده که انیمیشن و رندرینگ در سافت خیلی قوی تر هستش
- ابزار ها و ظاهر نرم افزار بسیار عالی طراحی شده و کاربر پسند هست
- سرعت و قدرت سیستمی خود نرم افزار که از مکس و مایا خیلی بهتر عمل میکنه
جزو بدی های این نرم افزار نداشتن live که قابل جبران با نرم افزار های دیگر هست
و شناخته نبودن مخصوصا در ایران
×در کل من شخصا ترجیح میدم تو سافت ایمیج کار کنم×
G LADIATOR
24-03-2011, 13:41
بعد از چندین ماه یه سری به فروم زدم.......دیدم این تاپیک اومده بالا حیفم اومد کامنت نزارم :31:
====
داداش این کاملا بستگی به هدفت واسه آخر کار داره......
اگه میخوای 3D رو یاد بگیری که بعدش بری تو یه شرکت ایرانی کار کنی......خوب 100% مایا رو یاد بگیری سود بیشتری کردی.....
ولی اگه می خوای واسه دل خودت یاد بگیری و یا به صورت آزاد پروژه بگیری و انجام بدی.......اونموقع رقابت خیلی شدید میشه......
که من به XSI رای میدم....
ولی حرف همیشگی من این بوده که ما مجبور نیستیم همیشه فقط با یکی از این برنامه ها کار کنیم......
شما چند ماه اول رو با هر کدوم راحت تری کار کن.....مثلا 6/7 ماه.......بعدش اگه لازم دونستی برو برنامه بعدی رو هم یاد بگیر......
اونقدرا هم کار سختی نیست........مشکل اولین برنامه هست که می خوای یاد بگیریش....
Wolf of aria
25-03-2011, 07:28
سلام
يعني منه بيچاره بعد از دوسال كاركردن با مايا حالا برم سافت اميج را هم بياموزم ؟
باخريد دو پك آموزشي مايا تونيستم يه چيزي از مايا بدونم كه مايا چيه آهااا اينه از يادم نرفته بگم كه قبلا از اين با مكس يه چند ماه
وير رفتم اما بعد از اين كه مايا رو نصب كردم ديديم يه چيزي ديگست.
حالا يه سوالي
اينه كه ميدونيد paint Effect مايا با موتر رندر منتال ري رندر نميشه ، آيا سافت اميج همچين ابزاري داره كه باش بشه درخت و الف و.. ايجاد كرد و با منتال ري رندرش كرد؟
Noori Bayram
25-03-2011, 07:37
سلام
اين دوست مون راست ميگه ما مايا كارها با اين مشكل هميشه روبرو هستيم .
G LADIATOR
25-03-2011, 11:31
نه softimage چیزی مثل Paint Effect نداره...
واسه رندرش توی مایا با منتال ری هم اطلاع خاصی ندارم.........با Paint Effect اصلا کار نمیکنم....بدم میاد :31:
Wolf of aria
25-03-2011, 13:24
نه منظورم اين نبود
ميخواستم بگم كه سافت اميج از چه استفاده ميكنه تا يه محيط الف زا با درخت ايجاد كنه همچين ابزار مخصوص داره يا بايد همشو
تك تك بسازيش ؟
G LADIATOR
25-03-2011, 16:13
خوب Softimage یه چیزی داره به اسم : ICE که اکثرا میشناسنش دیگه......فقط این ICE به معنی یخ نیستا :31: <> Interactive Creative Environment
خلاصه.....
با این میشه خیلی خیلی از کار هایی که تو برنامه های دیگه به کد نویسی نیاز داره رو بدون نوشتن کد انجام داد.....
همه اینا که گفتی رو با روش های زیادی میشه ساخت ولی استفاده از ICE به نظر من بهتر و طبیعی تر هست....
توی ورژن 2012 هم که ICE جدید تر شده و واسه همین کاری که گفتید خیلی راحت تر شده......
ولی مسلما به راحتی پینت افکت مایا نیست که 4 تا کلیک و درگ کنی و محیط آماده بشه :31:
اما حرفه ای تر و عاقلانه تر از پینت افکت هست.
Wolf of aria
26-03-2011, 10:11
اما حرفه ای تر و عاقلانه تر از پینت افکت هست.
خوب ديگه برات آرزوي موفقيت ميكنم كه فوق حرفه اي باشيو كارهاي عاقلانه تر انجام بدي.
به حق من بيچاره كه چسپيدم به جون اين ماياي بدرد نخور پيش پا اوفتاده هم دعا كن بلكه دعاي شما حرفه اي ها
مارا به جاي برسونه.:11: ................:21:
G LADIATOR
26-03-2011, 16:40
خوب ديگه برات آرزوي موفقيت ميكنم كه فوق حرفه اي باشيو كارهاي عاقلانه تر انجام بدي.
به حق من بيچاره كه چسپيدم به جون اين ماياي بدرد نخور پيش پا اوفتاده هم دعا كن بلكه دعاي شما حرفه اي ها
مارا به جاي برسونه.:11: ................:21:
چرا با خودت در گیری؟ :31:
من کارم اکثرا مدل سازی آبجکت هست و از اینجور چیزا نمیسازم...پس حرفی که زدم ربطی به کار هایی که خودم می سازم ندارن اصلا....
این حرفی که زدم رو هم همه قبول دارن دیگه اگه رو حرف من حساب نمیکنی برو از بقیه بپرس....
در ضمن....مگه من میگم SOftimage از Maya بهتره؟....من میگم این روش از پینت افکت بهتره.......وگرنه تو خود مایا هم میشه همه اینا رو ساخت و از پینت افکت هم استفاده نکرد.
مهم روش هست....نه نرم افزار
واسه دعایی هم که برام کردی ممنونم...:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.