مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کپچر
سلام دوستان
من یک فیلمی رو که روی MINI DV ضبط شده رو میخوام کپچر کنم و کارتم Pyro Studio هستش وقتی میرم برای کپچر زمانی که دوربین و اشخاص ثابت اند همه چیز عالیه ولی وقتی تکون میخورن یه سری خط خط میاد روی صفحه و خیلی زشت میشه برای کپچر از premier cs4 و کابل 1394 استفاده میکنم... مدل دوربین خودم DS60 هستش ولی فیلم برداری با یه دوربین دیگه بوده...
راستی یه سوال دیگه برای کپچر بهتره از 1394 اسفاده کنم یا کابل AV
دوستان یه مشکل دیگه هم پیدا کردم چطوری میتونم با AV کپچر کنم؟؟؟ وقتی 1394 رو میزنم خودش اتوماتیک پیدا میکنه ولی AV رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیافته....؟
یکی کمک کنـــــــــــــــــــــــ ــــه!!!!!!!!!!!!!
M Like Mother
20-06-2010, 02:22
سلام دوستان
من یک فیلمی رو که روی MINI DV ضبط شده رو میخوام کپچر کنم و کارتم Pyro Studio هستش وقتی میرم برای کپچر زمانی که دوربین و اشخاص ثابت اند همه چیز عالیه ولی وقتی تکون میخورن یه سری خط خط میاد روی صفحه و خیلی زشت میشه برای کپچر از premier cs4 و کابل 1394 استفاده میکنم... مدل دوربین خودم DS60 هستش ولی فیلم برداری با یه دوربین دیگه بوده...
راستی یه سوال دیگه برای کپچر بهتره از 1394 اسفاده کنم یا کابل AV
مشکل از تشخیص فیلد است. اگه کارتت خودش برنامه برای کیچر داره حتما از اون استفاده کن.
اگر فقط در هنگام کپچر دندانه دندانه شدن رو می بینی فکر نمی کنم مشکلی باشه. هنگام ادیت گزینه دی اینترلیس رو بزن احتمالا درست بشه. اگه نشه موضوع خیلی پیچیده میشه. من خودم با یه دوربینی که mpeg ذخیره می کرد به چنین مشکلی بر خوردم. خیلی روش کار کردم درست نشد. آخرش با برنامه کانوپس تبدیلش کردم به avi اونم با یه مشخصات خاص تا کارم راه افتاد.
1394 خیلی ساده و کار باهاش راحته اما بعضی مواقع همون AV که خیلی ها فکر می کنن ضعیفتره بهتر کار می کنه. اگه در حد dv و hdv کار می کنی 1394 بهترینه. اما بعضی وقتها av کد رنگ بهتری کچپر می کنه که فکر کنم برای شما نیاز نباشه.
کارت خودش برنامه نداره البته توی cd خودش یه ulead و یه pinaccle هستش که یولیدش فارسی روی سیستم من جواب نمیده!!!
مشکل دندانه دندانه شدن رو با عوض کردن تنظیمات پروژه توی پرمیر حل کردم ...
الان فقط مشکلم اینه که نمیتونم از AV کارت استفاده کنم ...!!!
توی پرمیر میزنه کارت خاموشه....
توی نرو ویژن میزنه سیگنال نیست....
توی یولید هم صفحه همینطوری سیاه میمونه....
توی پرمیر نمیدونم از کجا میشه سورس رو تغییر داد ولی توی دوتای دیگه روی composite گذاشتم برای AV
کارتم فکر کنم ایرانیه !!!!! توی هیچ سایتی پیداش نکردم اینم لینک کارت از سایت گارانتی ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با پشتیانی آنلاین چت کردم یارو واقعاً گاگول بود هیچی حالیش نبود....
نمیدونم چی شد خودش یه دفعه بکار افتاد!!!!! میخواستم بازش کنم ببرم گارانتی گفتم بزار یه بار دیگه تست کنم ... کار کرد!!!!!!
Mr Andersson
21-06-2010, 02:43
درود;
پریمیر قابلیت کپچر آنالوگ نداره (ورژن های جدید). اگه پریمر کار میکنید با پیناکل کپچر کنید نه یولید.
.......
مشکل دندانه دندانه شدن رو با عوض کردن تنظیمات پروژه توی پرمیر حل کردم ...
میشه بگی چجوری دوست عزیز یعنی چه پروژه ای انتخاب کردی؟
آخه منم این مشکلو دارم که فقط موقع تبدیل به یه فرمت دیگه با پروکدر درست میشه
میشه بگی چجوری دوست عزیز یعنی چه پروژه ای انتخاب کردی؟
آخه منم این مشکلو دارم که فقط موقع تبدیل به یه فرمت دیگه با پروکدر درست میشه
من گذاشتم روی DV - Pal 24kh البته موقعی که داره کپچر میشه خوبه ولی وقتی با پلیر نگاه میکنم بازم میاد البته به احتمال خیلی قوی وقتی به DVD تبدیل بشه دیگه این مشکلو نداشته باشه...
Mr Andersson
23-06-2010, 03:02
درود;
بعضی پلیر ها با استفاده از فیلتر هاشون این مشکل رو حل میکنن مثل powerDVD و البته تلویزیون های جدید هم این قابلیت رو دارن.
.......
من گذاشتم روی DV - Pal 24kh البته موقعی که داره کپچر میشه خوبه ولی وقتی با پلیر نگاه میکنم بازم میاد البته به احتمال خیلی قوی وقتی به DVD تبدیل بشه دیگه این مشکلو نداشته باشه...
آره موقع کپچر خوبه اما موقع پلی نه.
به احتمال قوی نه!100% درست میشه گفتم.من خودم همیشه این کارو میکنم یعنی با پروکدر تبدیل میکنم که کیفیت عالی میده بیرون.آخه شما گفتی مشکل دندانه شدن رو با تغییر پروژه درست کردی برام جالب بود که این سوالو ازتون پرسیدم.
در کل اصلا عاقلانه نیست فایل کپچر شده با این حجم سنگین الکی فضای هارد رو اشغال کنه در حالیکه با یه کانورت (صرفا با پروکدر) هم مشکل دندانه شدن حل میشه هم حجم خروجی بسیار کمتر خواهد شد.:46:
موفق باشید.:11:
M Like Mother
24-06-2010, 04:31
95% کسانی که میگن فیلم پس از کپچر دندانه دندانه میشود وقتی ببرن تو برنامه و خروجی بگیرن اون دندانه ها میرود.
بخاطر اینکه پلیر های مثل Km و media clasic با اینکه اکثر فرمتها رو میشناسن اما معمولا پلیرهای خوبی نیستند و در بازسازی تصاویر شانه ای ( یا تار و پودی یا در هم بافته شده یا همون انگلیسی بگیم از همه بهتره اینترلیس ) دچار مشکل می شن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.