ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجراي بازي در 6630 ولي پسوند بازي sis نيست چه كار كنم؟؟؟

baba barghi
18-04-2006, 16:34
سلام دوستان
من چند بازي دارم كه مال 6630 هست ولي من هر كاري مي كنم غير از پسوند Sis تو موبايلم چيزي نصب نمي شه چه بازي و چه برنامه بعد مي گن بازي جاوا هست و مال 6630 حالا من براي اجراي بازي در موبايل 6630 كه اين بازي چندين فايل هست به جاي يه فايل با پسوند Sis چه كار كنم؟؟؟

ممنون
باي

ehsan6630
20-04-2006, 08:20
اگه بازيها جاوا است پس پسوندش بايد jar باشه و يك فايل هم هست و بايد فايل را با پسوند jar انتقال بدي رو گوشي و بعد نصب كني
من فكر مي كنم كه شما فايل را با winrar اول extract ميكني بعد انتقال ميدي رو گوشي كه نميشه

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

baba barghi
20-04-2006, 21:44
سلام احسان جان
آره اينا رو با winrar باز مي كنم بعد كپي مي كنم يه خرده كامل تر بگو
من الان دوباره برگردوندم به حالت اول حالا چه كارش كنم؟؟؟
همين جوري بزنم تو مموري؟؟؟
برنامه ي واسطه نمي خواد؟؟؟

ممنون
باي

ehsan6630
23-04-2006, 07:21
سلام احسان جان
آره اينا رو با winrar باز مي كنم بعد كپي مي كنم يه خرده كامل تر بگو
من الان دوباره برگردوندم به حالت اول حالا چه كارش كنم؟؟؟
همين جوري بزنم تو مموري؟؟؟
برنامه ي واسطه نمي خواد؟؟؟

ممنون
باي

valizadeh جان احتياج به winrar نيست خود فايلي كه پسوند jar داره را مستقيم كپي كن رو گوشي بعد نصبش كن به همين راحتي!
سيستم عامل سيمبين خودش پسوند jar را ميشناسه!!

در ضمن ببخشيد كه من online نبودم كه زودتر جوابتو بدم :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

baba barghi
23-04-2006, 10:26
سلام احسان جان
به اين تاپيك يه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازي مثلا براي 6630 هست و يه فايل زيپ هست من توش كه نگاه كردم پسوند jarr توش نبود بلكه پسوند Class با چند فولدر توش بود من براي اينكه مثلا اين بازي كه تو تاپيك بالا هست رو روي 6630 نصب كنم چه كار كنم يه توضيح كامل بي زحمت بديد در ضمن بازي كه داخل تاپيك بالا هست نوشته براي 6630 هم هست

ممنون
باي

مرد مباح
27-04-2006, 12:36
من نتونستم فايلو دانلود كنم ولي:

قاعدتا بايد خود فايلو رينيم كني و پسوند رو از ZIP به jar تبديل كني.
محتوايت يك فايل جاوا رو نگاه كن و يادت بمونه.
تمام فايلهايي كه اين فولدرها رو دارن, فايل جاوا هستند.

ehsan6630
30-04-2006, 08:13
ما كه هر كاري كرديم نشد دانلودش كنيم

تازه ما بازي جاوا را با پسوند jar مي شناختيم

:blink: :blink: :blink:

Aminzikzak
30-05-2006, 03:05
ببینید دوستان بازیهای جاوا در PC به صورت فایلWinRAR archive وبا پسوند jar شناخته میشوند اصلاً نیازی به باز کردن این فایل که شیبه یک فایل فشرده شده است نیست ،چون این فایل در سیمبین به عنوان فایل اجرایی مثل EXE در ویندوز عمل میکنه و خودش نصب میشه ...

MOBILE_MASOUD
30-05-2006, 07:28
سلام
شما اصلا نه لازم هستش فایل رو باز کنید و نه لازمه که از فشردگی در بیارین
خیلی راحت همون فایل که دا نلود کردینو پسوندشو به Jar تغیر بدین (پسوند فعلی اون احتمالا Zip یا Rar هستش)

hamid03
30-05-2006, 09:26
:) عزيزم بازي هاي جوا براي 6630 مناسب نيست يك سي دي نوكيا تهيه كن تو اون بازي هاي بهتر داره.