مشاهده نسخه کامل
: GPRS
سلام دوستان
همینطوری که میدونید همراه اول و ایرانسل خدمات gprs نامحدود ماهیانه میدند ماهی 10 تومن بنظر شما من از همراه اول بگیرم یا ایرانسل کدوم سرعتشون بیشتره؟؟ و حدود سرعتشون چقدره؟؟
البته برای چت میخوام فقط اونم رویه گوشی و لپتاپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای همراه اول که خوب نیست.خیلی نوسان داره.ایرانسلو نمیدونم
سلام دوستان
همینطوری که میدونید همراه اول و ایرانسل خدمات gprs نامحدود ماهیانه میدند ماهی 10 تومن بنظر شما من از همراه اول بگیرم یا ایرانسل کدوم سرعتشون بیشتره؟؟ و حدود سرعتشون چقدره؟؟
اینو از کجا اووردید تو سایت ایرانسل که من همچین چیزی ندیدم.
Mahdi.p30
19-06-2010, 12:26
اینو از کجا اووردید تو سایت ایرانسل که من همچین چیزی ندیدم.
از اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=============================
حالا این چه ربطی به بخش اینترنت پرسرعت داشت؟
البته ایرانسل یه زمانی رایگان بود ، یادمه سرعت دانلودش تا 20 میرسید که مطمئنا از ADSL 128 بالاتره:31:
100 درصد ایرانسل کیفیت و سرعت بالاتری داره...
از یه گوشی EDGE دار استفاده کنید تا از سرعت دو برابر سرعت عادی GPRS استفاده کنید... سرعت تا 15-16 ـم میرسه... در حالی که در حالت عادی GPRS سرعت به زور به 6 میرسه...
mehrdad38
19-06-2010, 12:44
من با گوشی N95 8GB همین Gprs ایرانسل رو امتحان کردم سرعتش 5 بود اصلا به درد نمی خوره. حیف که الان تستش رو ندارم و الا اینجا می زاشتم.
سلام دوستان
با سلام
از GPRS همراه اول كه به هيچ عنوان استفاده نفرمائيد. چون من خود همين امروز سرويس GPRS همراه اول را غيرفعال كردم. (بدليل ظاهر شدن ناخواسته رقمهاي نجومي در صورتحساب)
اما اين طرح ايرانسل را نميدانم شايد من هم طرح يكماهه آن را امتحان كردم.
Mahdi.p30
19-06-2010, 13:19
گوشی من EDGE داره ، همین الان امتحان کردم ، سرعتش در حد تیم ملی ایران!
نوسان داره ، نهایتا خیلی بشه ، به 6 کیلو میرسه!
البته اون بسته 1 ماهه (غیر از ساعات اوج مصرف) بنظرم برای موبایل بصرفه باشه
خوب اگه 6 کیلوبایت هم باشه خوبه حدااقل میشه میل ها را در هر جا چک کرد
حالا میگیرم و تست سرعت را همینجا میزارم
Mahdi.p30
19-06-2010, 16:23
خوب اگه 6 کیلوبایت هم باشه خوبه حدااقل میشه میل ها را در هر جا چک کرد
حالا میگیرم و تست سرعت را همینجا میزارم
6 کیلو حداکثرش بود ، به 1 و حتی 0 هم میرسه
ولی شهر به شهر ، آنتن به آنتن با هم فرق داره
اینم بگم ، سیگنال اینجایی که من امتحان کردم ، 55 درصده
روی آنتن هم E نوشته
ممکنه سرعت شما بالاتر باشه
همراه اول موقعی که سرعت خوب می شد با 14 دانلود می کردم.ولی بیشتر مواقع سرعت کم بود
من خودم خيلي وقته از اينترنت ايرانسل استفاده ميكنم؛خيلي هم عاليه؛ ؛سرعتم زير 27 نمياد؛ ؛يك مك را در 33 ثانيه دريافت ميكنم؛ ؛تست سرعت ميزارم ؛ ؛
brilliant1
19-06-2010, 20:08
بعضی وقتها بدون اینکه تغییر موقعیت پیدا کنم،حرف G بالای موبایلم خط می خورد و چند دقیقه بعد دوباره وصل میشود.این امر طبیعی است یا غیر طبییعیه؟ وقتی حرف G خط می خوره،GPRS قطع می شود.
با لپ تاپ امتحان کردم سیگنال 80 درصد بود و وضعیت ثابت محدودیت هم نبود(با اکانت رپید شر امتحان کردم) با دانلود منیجر بین 4 تا 9 دان میکرد متوسطش طی 1 دقیقه 7 کیلوبایت بود البته من با بسته ها امتحان نکردم حتی ممکنه سرعت با بیشتر شدن مشترکان کمتر هم بشه
wichidika
20-06-2010, 12:41
متاسفانه تو مراکز استانها اینترنت ایرانسل EDGE هست ولی در بقه شهرها gprs معمولی هست که سرعتش خیلی پایینه
این تصور جعلیه و ساختگیه هیچ جایه سایت ایرانسل این تصویر نیست لینکی هم که این آقا دادن در اون همچین تصویری نیست :41:
ایرانسل در کل بسته های افزایشی نا محدود نداره :19: بسته های افزایشی ایرانسل بشرح زیر است :
فقط همراه اول بسته های نا محدود داره :
/** STYLES CSS **/div.internalPortletContainer {direction:rtl;text-align:right;height: 100%;}span.required {color: #A00;font-size: 1.2em;}div.internalPortletContainer form li {margin-bottom: 10px;list-style: none;}.confirmationMessage {display: block;width: 75%;background-color: #FFFFDD;height: 22px;line-height: 22px;border: 1px solid red;padding-left: 6px;padding-right: 6px;margin-bottom: 10px;}div.breadcrumbs {background-color: #C5CDD4;height: 25px;padding-right: 15px;}div.breadcrumbs a {text-decoration: none;}.actionError {color: #FF0000;font-size: small;}.actionMessage {color: green;font-size: small;}.formTitle {text-align: right;width: 150px;}.formMainCol {text-align: right;padding-right: 5px;}.formDescription {text-align: right;padding-right: 5px;color: red;}.formSelectField {width: 155px;margin-bottom: 5px;}.formTextField {width: 150px;margin-bottom: 5px;}.formFileUpload {padding-right: 5px;margin-bottom: 5px;}.starDesc {color: red;text-align: left;padding-left: 5px;}.uploaderSource {padding-right: 70px;width: 150px;}.pageSubtitle {font-size: 13px;font-weight: bold;padding-bottom: 5px;}.newsTitleDisplay a {text-decoration: none;}.portlet-icon-back {display: none;}.newsScrollModule {height: 300px;overflow: hidden;position: relative;}.newsScrollPane {position: relative;height: 300px;}.backToPreviousPage {font-weight: bold;padding-bottom: 20px;}.results-header {text-align: center;color: #336699;}.detailDate {text-align: center;color: black;}.detailTitle {text-align: center;color: blue;font-size: 13px;font-weight: bold;padding-bottom: 5px;}.detailBriefContent {background-color: #c1c1c1;border-style: solid;border-top-width: 1px;border-bottom-width: 1px;border-left-width: 0px;border-right-width: 0px;border-color: blue;text-align: center;width: 100%;}.detailFullContent {color: black;}.detailReference {color: black;text-align: right;}.actionMessage li {list-style: none;}.generalButton {width: 70px;font-family: Tahoma,Arial;}/****** DATE PICKER`S STYLES ******//* the div that holds the date picker calendar */.dpDiv {}/* the table (within the div) that holds the date picker calendar */.dpTable {font-family: Tahoma;font-size: 14px;text-align: center;color: #505050;background-color: #FFFFFF;border: 1px solid #8A99BA; width:210px;}/* a table row that holds date numbers (either blank or 1-31) */.dpTR {}/* the top table row that holds the month, year, and forward/backward buttons */.dpTitleTR { background-color:#9FBEF4;}/* the second table row, that holds the names of days of the week (Mo, Tu, We, etc.) */.dpDayTR {}/* the bottom table row, that has the "This Month" and "Close" buttons */.dpTodayButtonTR {}/* a table cell that holds a date number (either blank or 1-31) */.dpTD {border:1px solid grey;}/* a table cell that holds a highlighted day (usually either today's date or the current date field value) */.dpDayHighlightTD {background-color: #F3E18D;border: 1px solid #B35412;}/* the date number table cell that the mouse pointer is currently over ( you can use contrasting colors to make it apparent which cell is being hovered over) */.dpTDHover {background-color: #F3E18D;border: 1px solid #B35412;cursor: pointer;}/* the table cell that holds the name of the month and the year */.dpTitleTD {}/* a table cell that holds one of the forward/backward buttons */.dpButtonTD {}/* the table cell that holds the "This Month" or "Close" button at the bottom */.dpTodayButtonTD {}/* a table cell that holds the names of days of the week (Mo, Tu, We, etc.) */.dpDayTD {font-size: 17px;background-color: #e1ecfc; border-bottom : 1px solid #b9d1f4; border-top : 1px solid #b9d1f4;color: Black;}/* additional style information for the text that indicates the month and year */.dpTitleText {font-family: Tahoma;font-size: 12px;color: Black;font-weight: bold;}/* additional style information for the cell that holds a highlighted day (usually either today's date or the current date field value) */ .dpDayHighlight {color: #4060ff;font-weight: bold;}/* the forward/backward buttons at the top */.dpButton {font-family: Tahoma;font-size: 12px;color: #2254b1;font-weight: bold;padding: 0px; cursor: pointer;background-color:#EEF;border:1px solid black; }/* the "This Month" and "Close" buttons at the bottom */.dpTodayButton {font-family: Tahoma;font-size: 11px;font-weight: bold;color: #2254b1; cursor: pointer;background-color:#EEF;border:1px solid black; }.sbtn {width: 30px;text-align: center;vertical-align: middle;margin-left: 5px;margin-right: 5px;}.gprsButton {width: 70px;font-family: Tahoma,Arial;}.formContainerDiv {}.rowDiv {display: inline-block;width: 100%;}.fstColDiv {float: right;width: 150px;}.sndColDiv {float: right;width: 160px;}.trdColDiv {text-align: right;}.generalHint {color: #27A5B3;font-family: Tahoma;font-size: 11px;}.internalPortletContainer {font-family: Tahoma,Arial;}.fstColDivSpecialServices {float: right;width: 150px;}.sndColDivSpecialServices {float: right;width: 550px;}.trdColDivSpecialServices {text-align: right;}.generalSeparator {background-color: #C5CDD4;width: 100%;height: 3px;} .actionColumn {text-align: center;/*width: 150px;*/}.actionColumn a {text-align: center;text-decoration: none;}.pagelinks a {line-height: 16px;height: 13px;text-decoration: none;font-size: 14px;}strong {font-size: 14px;}.pagelinkImage {display: inline-table;width: 22px;height: 13px;}.pagelinks .first, .pagelinks .prev, .pagelinks .next, .pagelinks .last {display: none;}.dataTable {background-color: white;border: 1px solid #3c5099;font-size : 9pt;margin: 5px;width:100%;border-collapse: separate;}.dataTable th {border-right: 1px solid #3C5099;padding-left: 2px;padding-right:12px;font-family: arial, helvetica, sans-serif;font-weight: bold;color: white;background-color: #3c5099;margin-right: 10px;white-space: nowrap;height: 2em;text-align: center; }.dataTable td {font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif;padding-left: 2px;height: 2em;border-bottom:1px solid #86A0C0;border-left:1px dotted silver;padding-right: 5px; }.dataTable tr.total td {white-space: nowrap;vertical-align: top;font-weight: bold;border-top: 1px solid black;padding-bottom: 10px;}.dataTable tr.total td.customer {visibility: hidden;}.dataTable td.hidden {display: none;}.dataTable th.hidden {display: none;}.dataTable th.r {text-align: right;padding-right: 10px;}.dataTable th.c {text-align: center;}.dataTable td.r {text-align: right;padding-right: 10px;}.dataTable td.c {text-align: center;}.dataTable tr.odd {background-color: whitesmoke;}.dataTable tr.even {background-color: #d6cfe6;}.dataTable th a ,.dataTable th a:visited {text-align: left;color: white;}.dataTable th a:hover {color: #ffcc00;background-color: transparent;}.dataTable .order1 {background-position: right;background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/arrow_up.gif);background-repeat: no-repeat;}.dataTable .order2 {background-position: right;background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/arrow_down.gif);background-repeat: no-repeat;}.pagelinks {color: #999999;margin: 5px;padding-right: 30%;}.pagelinks img {vertical-align: middle;}span.export {padding: 0 4px 1px 20px;font-size: x-small;text-align: center;}span.excel {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/ico_file_excel.png);background-repeat: no-repeat;width: 16px;}span.csv {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/ico_file_csv.png);background-repeat: no-repeat;width: 16px;}span.xml {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/ico_file_xml.png);background-repeat: no-repeat;width: 16px;}span.pdf {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/ico_file_pdf.png);background-repeat: no-repeat;width: 16px;}span.rtf {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/ico_file_rtf.png);background-repeat: no-repeat;width: 16px;}.dataTable tr.rowMouseOver {background-image: url(/MciProject-II-1.0/images/selected.gif);background-repeat: repeat-x;background-color: #ffff99;}
نام بسته
قیمت به ریال
زمان مورد استفاده
حجم دانلود
بسته رویایی (۱)
۱۰.۰۰۰
۲۴ ساعت
نامحدود
بسته رویایی (۲)
۵۰.۰۰۰
هفت (۷) روز
نامحدود
بسته رویایی (۳)
۱۰۰.۰۰۰
یک ماه
نامحدود
بسته رویایی (۴)
۳۰.۰۰۰
یک ماه از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح
نامحدود
در کل بسته های همراه اول خیلی بهتر و با صرفه تره :46:
mehrdad38
20-06-2010, 13:35
والا الان که من تو مرکز شهر تهران هستم GPRS ایرانسل در حد لاک پشت هم دانلود نمی کنه تست گرفتم حدود 5 سرعت داشت.:2:
Mahdi.p30
20-06-2010, 17:06
ایرانسل صفحه مربوط به جشنواره تابستانی رو مثل اینکه فعلا حذف کرده:
این تصور جعلیه و ساختگیه هیچ جایه سایت ایرانسل این تصویر نیست لینکی هم که این آقا دادن در اون همچین تصویری نیست :41:
ایرانسل در کل بسته های افزایشی نا محدود نداره :19: بسته های افزایشی ایرانسل بشرح زیر است :
فقط همراه اول بسته های نا محدود داره :
نام بسته
قیمت به ریال
زمان مورد استفاده
حجم دانلود
بسته رویایی (۱)
۱۰.۰۰۰
۲۴ ساعت
نامحدود
بسته رویایی (۲)
۵۰.۰۰۰
هفت (۷) روز
نامحدود
بسته رویایی (۳)
۱۰۰.۰۰۰
یک ماه
نامحدود
بسته رویایی (۴)
۳۰.۰۰۰
یک ماه از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح
نامحدود
در کل بسته های همراه اول خیلی بهتر و با صرفه تره :46:
یعنی فتوشاپه؟؟؟ چه کشفی کردی
اگه به لینک یه نگاهی بندازی میبینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
لینک عکس از سایت اصلی ایرانسل هست
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
ایرانسل صفحه مربوط به جشنواره تابستانی رو مثل اینکه فعلا حذف کرده:
اره دیروز بود ولی الان نیست
Mahdi.p30
20-06-2010, 17:44
یعنی فتوشاپه؟؟؟ چه کشفی کردی
اگه به لینک یه نگاهی بندازی میبینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g
لینک عکس از سایت اصلی ایرانسل هست
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
اره دیروز بود ولی الان نیست
این پست افتضاح رو نقل قول نگیر
کل صفحه رو بهم ریخته
پس چرا هیچ جایه سایت ارانسل در باره این موضوع چیزی ننوشته
شما لینکه قبلیه این عکس رو واسم بذارید یعنی صفحه قبلی این عکس :27:
KING_DESIGNER
20-06-2010, 19:45
گول نخورید. !
شرکت اپل نسل جدید گوشیهای خودشو چند وقت پیش در یک مراسم رسمی ارائه داد ولی اگه همتون یادتون باشه حدود یک ماه پیش یک خبری پخش شد که مهندس شرکت در یک کافه همین گوشی iphone 4 رو روی میز رستوران جا گذاشته و جایزه سنگینی هم برای پیدا کردنش گذاشتن .
ولی علمای دهر گفتند که قصد این شرکت عمدی بوده و میخواستن قبل از ارائه این گوشی واکنش مردم رو ببینند و بدونند که ایا کسی استقبال میکنه ؟
خوب عزیزان این هم جوابش ناگفته پیداست شرکتی که تا دیروز وایمکس میفروخت هر 3 گیگ 15 تومن حالا نامحدود 256 رو میده ده تومن !
خوب باید یه کاری بکنه که برایش بصرفه .
چیکار میکنه ؟ میاد با کلک و دروغ یک خبری رو نقل قول میکنه و در تمامی سایتهای اینرتنتی پخش میکنه.
پس چرا فقط در بازی انلاین و اینجا این عکس قیمتها هست ؟
چرا لینک خبر از ساعتی که من این تاپیک رو دیدم غیب شده ؟ چرا وارد اون ادرس که میشیم اصلا خبری پخش نشده پس این عکس از کجا لینکش درز پیدا کرده ؟
مگه کسی میتونه عکسی که در سایتی درج نشده رو پیدا کنه ؟
اول باید عکس رو درج کنند بعد با سرچ پیدا بشه
سئوال من اینهکه چرا عکس داخل لینک خبر نیست ؟
صفحه مربوط به تابستان هم خالی خالی هست ؟
منم اگه سرویس خوبی بده یه کابل برای گوشیم میخرم و از گوشیم به عنوان یک مودم استفاده میکنم ماهی 3 تومن برای شبانه اش خوبه سرعتش هم 256 هست . که برای دانلود کافیه.)
ولی باید این خبر صحت پیدا کنه و رسما بگویند که ما همچین کاری میکنیم بعد بریم سرویس بخریم
ضمن اینکه من دیشب با زدن کد سرویس شبانه اش چیزی دستگیرم نشد یه سری نوشته اومد که نشون میداد هنوز این سرویس فعال نشده . و میگفت برای چک کردن موجودی فلان کد رو بنزید که اصلا ربطی به کدهای نوشته شده نداشت.
خوب به هرحال عمریه طراحی میکنم و میدونیم همینجوری اتفاقییه عکس دست کسی نمیفته.
همش برنامه ریزی شده است ....همش !:46:
(البته منظورم باز کننده تاپیک نیست ! کسی که اولین بار این مطلب رو در سایتها پخش کرده منظور من هست)
Mahdi.p30
20-06-2010, 22:29
گول نخورید. !
شرکت اپل نسل جدید گوشیهای خودشو چند وقت پیش در یک مراسم رسمی ارائه داد ولی اگه همتون یادتون باشه حدود یک ماه پیش یک خبری پخش شد که مهندس شرکت در یک کافه همین گوشی iphone 4 رو روی میز رستوران جا گذاشته و جایزه سنگینی هم برای پیدا کردنش گذاشتن .
ولی علمای دهر گفتند که قصد این شرکت عمدی بوده و میخواستن قبل از ارائه این گوشی واکنش مردم رو ببینند و بدونند که ایا کسی استقبال میکنه ؟
...........................
اولا تبریک میگم از تعلیق خارج شدی:10:
دوما اون لینک دیروز کار میکرد ، میخوای متن کاملش رو بذارم؟؟
سوما اینترنت ایرانسل به هیچ وجهی 256 نیست ، پس بچسب به ADSL
چهارما هنوز تابستان شروع نشده که اون کدها کار کنه
جشنواره های ایرانسل معمولا چند روز از شروع فصل بگذره ، شروع میشن
این خبر هم فکر کنم برای اولین بار توی فروم mtnclub و بعدش فروم ir-tci منتشر شد ، همراه با آدرس منبع!
در اخر هم بگم سایت ایرانسل فعلا مشکل داره
KING_DESIGNER
20-06-2010, 22:35
سلام
مرسی ممنون مهدی جان
من لینکشو باز کردم ولی مطلبی نداشت کاش اسکرین شات میگرفتم .
در مورد اینکه 256 نیست من میدونم که edge سرعتش همینه یعنی 256 یعنی ممکنه دوستانی که میگن با 40 تا دانلود داشتند خالی بستن ؟
چهارما اینو امروز فهمیدم ولی بازم چون که مطلب از روی خروجی ایرانسل پاک شده گفتم شاید برنامه شبیه اپل در پیش گرفتند.
سایت ایرانسل دیشب باز بود الان هم باز هست
و این لینک هم کار میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی فقط نوشته تابستون.
Mahdi.p30
20-06-2010, 22:43
سلام
مرسی ممنون مهدی جان
من لینکشو باز کردم ولی مطلبی نداشت کاش اسکرین شات میگرفتم .
در مورد اینکه 256 نیست من میدونم که edge سرعتش همینه یعنی 256 یعنی ممکنه دوستانی که میگن با 40 تا دانلود داشتند خالی بستن ؟
چهارما اینو امروز فهمیدم ولی بازم چون که مطلب از روی خروجی ایرانسل پاک شده گفتم شاید برنامه شبیه اپل در پیش گرفتند.
سایت ایرانسل دیشب باز بود الان هم باز هست
و این لینک هم کار میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی فقط نوشته تابستون.
نه خالی که نمیبندن ، خودم دو سال پیش باهاش دانلود میکردم با گوشی EDGE دار ، که سرعتش تا 20 30 هم میرسید ، ولی الان شبکش خیلی شلوغه ، نامحدود هم کنه که دیگه واویلا!
بستگی زیادی هم به درصد سیگنال داره
مطلبش توی فروم mtnclub هست ، برو ببین (چون لینک نمیشه داد) ، بخش پیشنهادهای تشویقی ، جشنواره تابستان ایرانسل!
KING_DESIGNER
20-06-2010, 23:02
در مورد سیگنال که خیالت راحت من اینجا کامل E رو روی موبایلم دارم ولی این گوشی من که EDGE ساپورته کابلش گم شده .
و مجبورم خرچج خرید یه کابل رو اضافه کنم ولی میخوامبدونم این 7-8-10 تومن ارزش داره برمی توی خرج یا نه ؟
بازم مرسی.
حتما بخر عزيز شك نكن ؛ ؛من يك ساله استفاده ميكنم دقيقا 256 هست؛ ؛در ضمن تابستون قيمت وايمكس يك سوم هم كمتر ميشه؛ ؛يعني هر جقدر حجم دانلود داري دو برابرش مجاني داري؛
این هم اسپید تست من با ایرانسل ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
steve_jobs47
21-06-2010, 13:38
این هم اسپید تست من با ایرانسل ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه پینگ بالایی داره!!!! من خودم 1 مگ ماهواره ایی دارم به صورت نامحدود سرعت دانلودم هم 140kb/s هست و ماهی 80 تومن میدم...
دوستان دنبال GPRS نباشید چون حداکثر سرعت دانلود شما 28kb/s میرسه بهتره گوشی تهیه کنید که EDGE داشته باشه...
یا حق:11:
hastor111
21-06-2010, 19:29
سلام
من 1 ماهه ی ایرانسلو فعال کردم
سر کار که بودم سرعت دانلود زیر 25 نبود اما الان که اومدم خونه سرعتش 5-6 شده
یه سوال.....یه برنامه دانلود برا موبایل معرفی می کنید که خوب باشه؟
1-2 تا برنامه تست کردم که کار باهاش سخته....یعنی باید آدرس لینک دانلود رو توش دستی بنویسیم که کار سختیه
برنامه ای هست که موقع دانلود خودش توی گوشی اتوماتیک اجرا بشه؟
گوشیم هم 5700 هست
Mahdi.p30
21-06-2010, 19:31
سلام
من 1 ماهه ی ایرانسلو فعال کردم
سر کار که بودم سرعت دانلود زیر 25 نبود اما الان که اومدم خونه سرعتش 5-6 شده
یه سوال.....یه برنامه دانلود برا موبایل معرفی می کنید که خوب باشه؟
1-2 تا برنامه تست کردم که کار باهاش سخته....یعنی باید آدرس لینک دانلود رو توش دستی بنویسیم که کار سختیه
برنامه ای هست که موقع دانلود خودش توی گوشی اتوماتیک اجرا بشه؟
گوشیم هم 5700 هست
اپرا مینی 5 دانلود منیجر داره ولی در حد پاوز و استارت!
hastor111
21-06-2010, 19:45
اپرا مینی 5 دانلود منیجر داره ولی در حد پاوز و استارت!
اتفاقا با همین مینی اپرا کار کردم اما فایل های حجم سنگین رو دانلود نمیکنه و مثل ماست منو نگاه می کرد
Mahdi.p30
21-06-2010, 19:53
اتفاقا با همین مینی اپرا کار کردم اما فایل های حجم سنگین رو دانلود نمیکنه و مثل ماست منو نگاه می کرد
ورژن قبلیش اینطوری بود ، شما با ورژن 5 امتحان کردی؟
یه دانلود منیجر دیگه هست ، با ADSL امتحان میکنم ، ببینم چی میشه
hastor111
21-06-2010, 19:57
ورژن قبلیش اینطوری بود ، شما با ورژن 5 امتحان کردی؟
یه دانلود منیجر دیگه هست ، با ADSL امتحان میکنم ، ببینم چی میشه
سلام
بله ورژن 5 هست
KING_DESIGNER
21-06-2010, 20:02
oخوب منم الان سرویس شبانه ایرانسل رو فعال کردم تا امشب برم ببینم اوضاعش چه جوریه و با چه سرعتی راه میده فردا هم بریم کابل اتصال به سیستمشو بخریم
دوستان فقط یه سئوال قطعی وصلی داشتین یا نه ؟ وگرنه 3 تومنه پرت شد ؟:31:
مرسی
لینک درست شد
برید
اینقدر هم به مغزتون فشار نیارید که عکس تقلبی و.. هست
hastor111
21-06-2010, 20:07
oخوب منم الان سرویس شبانه ایرانسل رو فعال کردم تا امشب برم ببینم اوضاعش چه جوریه و با چه سرعتی راه میده فردا هم بریم کابل اتصال به سیستمشو بخریم
دوستان فقط یه سئوال قطعی وصلی داشتین یا نه ؟ وگرنه 3 تومنه پرت شد ؟:31:
مرسی
قطعی که نداره و تقریبا یه نواخته
قطعی که اصلا نداره اگه میخوای بزاری برای دانلود کینگ جان شما بنداز رو idm خودش کانکت میشه...خودت میدونی دیگه...سرعت من که 30 هست
Mahdi.p30
21-06-2010, 21:30
قطعی که اصلا نداره اگه میخوای بزاری برای دانلود کینگ جان شما بنداز رو idm خودش کانکت میشه...خودت میدونی دیگه...سرعت من که 30 هست
دلیل نمیشه اگه برای شما قطعی نداره و سرعت 30 هست ، برای ایشون هم همینطور باشه
KING_DESIGNER
21-06-2010, 21:31
مرسی ار امین عزیز
پس قطعی نداره
سرعت آپلود چقدره ؟
میخوام ببینم میصرفه این مودم ADSL رو برای همیشه خاموش کنم یا اینکه نه ADSL هم داشته باشم برای روزای مبادا
اخه ماهی 10 تومن دارم توی حلق این مودم میریزم سرعتم هم از 128 بالاتر نرفته
مخابرات میگفت از اردیبهشت سرعتهای بالاتر رو میدیم که هنوز نداده هرچند که سرویس 256 رو میده 12 تومن همین 3G حدود 9900 تومن میشه یعنی 10000 تومن ! تازه دو تومن هم سود میکنیم :31:
برای 2 کیلو بیشتر ببین به چه وضعی افتادیم:31:
پس یعنی دیگه میشه روی همین GPRs حساب کرد ؟ آره ؟
گوگل رو با چند پینگ میکنید؟ ایرانسله یا همراه اول؟
cell_phone-banned
22-06-2010, 01:30
مرسی ار امین عزیز
پس قطعی نداره
سرعت آپلود چقدره ؟
میخوام ببینم میصرفه این مودم ADSL رو برای همیشه خاموش کنم یا اینکه نه ADSL هم داشته باشم برای روزای مبادا
اخه ماهی 10 تومن دارم توی حلق این مودم میریزم سرعتم هم از 128 بالاتر نرفته
مخابرات میگفت از اردیبهشت سرعتهای بالاتر رو میدیم که هنوز نداده هرچند که سرویس 256 رو میده 12 تومن همین 3G حدود 9900 تومن میشه یعنی 10000 تومن ! تازه دو تومن هم سود میکنیم :31:
برای 2 کیلو بیشتر ببین به چه وضعی افتادیم:31:
پس یعنی دیگه میشه روی همین GPRs حساب کرد ؟ آره ؟
مهندس 3G رو خوب اومدی .:27:
کینگ جان شما اول 1 روزه رو فعال کن ببین تو منطقه شما edge ساپورت میشه یا نه? بعد اگه خوب بود برو یک ماهه فعال کن....خدایی 100 برابر از adsl بهتره.....الان بخوای adsl 256 بخری فکر نکنم نامحدودش کمتر از 50 تومن باشه....دمه ایرانسل گرم
KING_DESIGNER
22-06-2010, 12:31
سلام
اقا من هنوز کابل رو وصل نکردم ولی انگشتی حساب کردم .!!!
اقا سرعت من حدودا 17 تا 22 هستش .
یک فایل با موبایلم دانلود کردم و ریختم توی موبایلم حدود دو مگ و سیصدتایی بود که توی دو دقیقه و بیست ثانیه گرفتمش
و فکر کنم سرعتم حدود 200 کیلو باشه یعنی اینکه3G داره بابا !!!
در ضمن سرویس شبانه نامحدود رو گرفتم .دم ایرانسل گرم پنج شنبه و جمعه 24 ساعت کانکت میمونی !!!!
خدایی دمش گرم میخوام امروز برم کابل موبایلمو بخرم ببینم میشه به سیستم وصلش کنیم یا نه
فعلا بای
Mahdi.p30
22-06-2010, 12:45
سلام
اقا من هنوز کابل رو وصل نکردم ولی انگشتی حساب کردم .!!!
اقا سرعت من حدودا 17 تا 22 هستش .
یک فایل با موبایلم دانلود کردم و ریختم توی موبایلم حدود دو مگ و سیصدتایی بود که توی دو دقیقه و بیست ثانیه گرفتمش
و فکر کنم سرعتم حدود 200 کیلو باشه یعنی اینکه3G داره بابا !!!
در ضمن سرویس شبانه نامحدود رو گرفتم .دم ایرانسل گرم پنج شنبه و جمعه 24 ساعت کانکت میمونی !!!!
خدایی دمش گرم میخوام امروز برم کابل موبایلمو بخرم ببینم میشه به سیستم وصلش کنیم یا نه
فعلا بای
خب حتما با دانلود منیجر کامپیوتر بیشتر هم میشه
گوشیت چیه؟
ضمن اینکه کیفیت اینترنت ایرانسل توی 3 تا شهر بزرگ کشور ، معمولا بهتر از همه جاست
ضمنا 3G کجا بود؟ ، edge هست برادر !
KING_DESIGNER
22-06-2010, 12:56
مهدی گیر دادیاااا
بابا چه میدونم من تا GPRS بیشتر نخوندم این EDGE هنوز دو روزه راه افتاده باید برم تحقیقات ببینم داستانش چیه:31:
هر روز یه چیز جدیدی میاد ولی بدبختی اینجاست که همشون هم حول 128 کیلو میچرخن عمرا یک مگ واگذار کنند !!! هروقت یه خورده سرعت بیشتر شد انگیزه ما هم برای یادگیری بیشتر میشه اخه وقتی یاد بگیریم ولی نتونیم استفاده کنیم مهدی جان به چه دردی میخوره :31: ( اینو شوخی گفتم)
نه حرف شما صحیح هستش . 3G همون 3 generation یا نسل سوم هستش که هنوز درست حسابی راه نیفتاده و EDGE هم همین سرویس خوشگل جدیده اس دیگه ..
اقا باید برم کابل رو بگیرم ولی خدایی موندم من این همه پول مودم دادم این همه وایسادم خطم وصل بشه دم ایرانسل گرم با 3 تومن اینترنت شبانه256 کیلویی مفتی تقدیمم کرده تازه با اپرا به قول بچه ها قند شکن هم داره :))) همش هم 3 تومن !! :) پول 3 تا بستنی
تازگیها به فکر افتادم برم خطمو از رانزه در بیارم چون همین EDGE کارمو راه میندازه :31:
حالا تا شب توی راهم ببینم چیکار میشه کرد ایا گوشی به سیستم وصل میشه یا نه
تنها هنری که توی این 24 ساعت از اغاز فعالیت EDGE کردم همین بوده که ایمیلمو روی گوشیم مچ کردم و دو سه تا ایمیل برای اشنایاان و دوستان فرستادم..!!
ولی خدایی حال میده ...:31:
فعلا
گوگل رو با چند پینگ میکنید؟ ایرانسله یا همراه اول؟
جالبه پینگ گوگل تو منطقه ما 1500 تا هست سرعت هم با دانلودر بیشتر از 6 نمیشه ساعت 12 ظهر تست کردم.
اگر قرار بر این بود که شما با 10 دانلود کنی و پینگت هم زیر 600 باشه که دیگه کسی وایمکس حجمی نمی گرفت با یک گوشی 100 تومنی و سیم 5 تومنی و ماهی 10000 تومان لذتش رو می برد. جالبه 3G هنوز اپراتور سوم نیومده به درستی راه نیافتاده چه چیزهایی که نمی بینیم.
جالبه پینگ گوگل تو منطقه ما 1500 تا هست سرعت هم با دانلودر بیشتر از 6 نمیشه ساعت 12 ظهر تست کردم.
اگر قرار بر این بود که شما با 10 دانلود کنی و پینگت هم زیر 600 باشه که دیگه کسی وایمکس حجمی نمی گرفت با یک گوشی 100 تومنی و سیم 5 تومنی و ماهی 10000 تومان لذتش رو می برد. جالبه 3G هنوز اپراتور سوم نیومده به درستی راه نیافتاده چه چیزهایی که نمی بینیم.
دوست عزیز من الان دارم با 30 کیلوبایت دانلود میکنم ...پینگ هم معمولا بین 500 میچرخه....فوق العاده هست....اصلا این شرکت های adsl باید جمع کنند یا ارزون کنند...خوبیکه این داره هر جا باشی میتونی کانکت بشی.
محدودیت هم که نداره...در واقع الان من با 10 هزار اینترنت 256 کیلوبیت خریدم....:8:
راستی کینگ عزیز شما میتونی 1 بلوتوث بخری با اون کانکت بشی...2 تومنه بلوتوث....من که نوکیا دارم با بلوتوث کانکت میشم...
دوست عزیز من الان دارم با 30 کیلوبایت دانلود میکنم ...پینگ هم معمولا بین 500 میچرخه....فوق العاده هست....اصلا این شرکت های adsl باید جمع کنند یا ارزون کنند...خوبیکه این داره هر جا باشی میتونی کانکت بشی.
محدودیت هم که نداره...در واقع الان من با 10 هزار اینترنت 256 کیلوبیت خریدم....:8:
راستی کینگ عزیز شما میتونی 1 بلوتوث بخری با اون کانکت بشی...2 تومنه بلوتوث....من که نوکیا دارم با بلوتوث کانکت میشم...
چشم الان میگم ایرانسل سرویس نامحدود 256 وایمکسش رو که ماهی 80000 تومانه رو جمع کنه بیاد GPRS رو ارائه بده که مودم کله قندی 100000 تومانی هم نیاز نداره. یک چیز بگید با عقل جور در بیاد. تازه چندین نفر به یک IP متصل می شوند تو GPRS .
بلوتوث زیادجالب نیست اذیت میکنه.
run>cmd>ping google.com>enter
?
average?
کدوم منطقه؟
KING_DESIGNER
22-06-2010, 15:36
آقا یه جا در مورد این اتصال با بلوتوث خونده بودم حدود 6-7ماه پیش بود داستانش چیه ؟
چون الان رفتم بازار نزدیک خونمون تو تجریش میگه کابل سامسونگ تموم کردیم یا برو فردا بیا یا برو از جمهوری بگیر که دیگه میخوام فردا برم جمهوری علاالدین بخرم آخه موبایلم فقطبا کابل خودش ساپورت میشه
قیمتش هم 3 تومنه ولی این بلوتوثی که شما میگی 2 تومن میدونم از همین ناخنی هاست و بهتر هم هستش میشه به همه گوشیها وصل کرد و بهتر از اینه که ما یک گوشی داشته باشیم ولی فقط یه نوع خاص گوشی رو ساپورت کنه اگر این بلوتوث کار ما رو راه بندازه که اولویت با همین بلوتوث هست چون دیگه میتونم برای لپتاپم هم اینترنت بفرستم ....هورا !!!:31::31::31::31:
ولی دقیق نمیدونم داستانش چیه میشه یه توضیح بدی ؟
دمت گرم.:20:
ببین اگر گوشیت یک برنامه جانبی مثل p30 suite تو نوکیا داشته باشه می تونی راحت کانکت بشی اونجا که می خوای وصل بشی به جای کابل باید بلوتوس رو انتخاب کنید. من امتحان کردم فایده نداشت تو منطقه ما .اگر سرویست راه افتاد خوب یک تست از speedtest بگیر تا ما هم ببینیم.
Mahdi.p30
22-06-2010, 15:52
آقا یه جا در مورد این اتصال با بلوتوث خونده بودم حدود 6-7ماه پیش بود داستانش چیه ؟
چون الان رفتم بازار نزدیک خونمون تو تجریش میگه کابل سامسونگ تموم کردیم یا برو فردا بیا یا برو از جمهوری بگیر که دیگه میخوام فردا برم جمهوری علاالدین بخرم آخه موبایلم فقطبا کابل خودش ساپورت میشه
قیمتش هم 3 تومنه ولی این بلوتوثی که شما میگی 2 تومن میدونم از همین ناخنی هاست و بهتر هم هستش میشه به همه گوشیها وصل کرد و بهتر از اینه که ما یک گوشی داشته باشیم ولی فقط یه نوع خاص گوشی رو ساپورت کنه اگر این بلوتوث کار ما رو راه بندازه که اولویت با همین بلوتوث هست چون دیگه میتونم برای لپتاپم هم اینترنت بفرستم ....هورا !!!:31::31::31::31:
ولی دقیق نمیدونم داستانش چیه میشه یه توضیح بدی ؟
دمت گرم.:20:
بلوتوث قطع و وصلش زیاده
چی رو دقیق نمیدونی؟؟
درایور بلوتوث رو که نصب کنی ، باید توی ساختن کانکشن دیال آپ به جای مودمت ، بلوتوث رو انتخاب کنی
البته بعد از نصب برنامه های جانبی بلوتوث و درایورش ، احتمالا یه کانکشن هم ساخته میشه!
KING_DESIGNER
22-06-2010, 16:01
خوب مهدی جان این مهمه که موبایل بتونه از بلوتوث به جای سیم بهره بگیره مشکل سر اینه که موبایل اینو میتونه تشخیص بده ؟
یا صرفا فقط یه کانکشن بین کامپیوترم و موبایلم زده میشه و فقط فایل جابجا میشه ؟
اگر قرار باشه فایل جابجا بشه که اصلا نیمخوام
در ضمن گوشی من E251 هستش که مدل جدید شده ی E250 هستش
احتمالا منظور شما اینه که در گوشیهای پاکت پی سی همچین اتفاقی بیفته ؟
داش مهدی اصلا خودت تا حالا اینجوری کانکت شدی ؟ اگه با بلتوث بشه خدایی خیلی خوبه . هم ارزوئنتره هم بهتره خیلی هم بهتره
خوب فعلا
استاد می خواد شما گومره نشید و پول الکی ندید .
این نکته هم حائز اهمیته اگر Edge تو منطقه شما فعال نیست بیخیال بشید بهتره البته نمی دونم MTN این رو فعال کرده یا نه:
به نقل از موبنا- مدیرکل بهینه سازی شبکه ارتباطات سیار ماکزیمم سرعت فناوری edge را 240کیلوبیت در ثانیه عنوان کرد و گفت: حدود 70 درصد شبکه تلفن همراه تحت پوشش نسل edge است.
مجید مختارنیا در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: سال گذشته در شبکه همراه اول gprs را با سرعت ماکزیمم 48 کیلوبیت در ثانیه فعال کردیم و پس از آن متناسب با تقاضا برای این سرویس ، شبکه را به edge ارتقا داده ایم که در زمان حاضر تقریبا در 70 درصد شبکه تهران این فناوری فعال است.
وی گفت: بستر gprs به طور کامل در شبکه فعال شده و هر جا که احساس شود تقاضا برای gprs بالا است edge را فعال خواهیم کرد.
مختارنیا با بیان اینکه دلیلی وجود نخواهد داشت که بدون وجود تقاضا بخواهیم شبکه را به edge ارتقا دهیم ، افزود: کماکان شبکه را مانیتور می کنیم و هر جایی که این نیاز و تقاضا برای افزایش سرعت وجود داشته باشد آن را ارتقا خواهیم داد.
مدیرکل بهینه سازی شبکه ارتباطات سیار ، ماکزیمم سرعت فناوری edge را 240کیلوبیت در ثانیه عنوان کرد و گفت: این سرعت در حال حاضر قابل دسترسی است که البته فعلا محدودیت گوشی ها باعث شده است که مشترکان به راحتی نتوانند از این سرعت استفاده کنند.
وی با بیان اینکه پوشش gprs در 100درصد استان تهران فعال است ، گفت: Gprs در تمام شبکه همراه اول فعال است اما edge سرویسی است که gprs را کامل می کند و سرویس بعد از آن است و تنها تفاوت آن روی سرعت است که در نقاطی که تقاضا برای gprs زیاد است edge را فعال می کنیم.
مختارنیا ادامه داد: سرعت 240 کیلوبیت در ثانیه برای سرویس edge بسته به تقاضا به صورت مشترک برای کاربران قابل ارائه است.
Mahdi.p30
22-06-2010, 16:16
خوب مهدی جان این مهمه که موبایل بتونه از بلوتوث به جای سیم بهره بگیره مشکل سر اینه که موبایل اینو میتونه تشخیص بده ؟
در ضمن گوشی من E251 هستش که مدل جدید شده ی E250 هستش
احتمالا منظور شما اینه که در گوشیهای پاکت پی سی همچین اتفاقی بیفته ؟
داش مهدی اصلا خودت تا حالا اینجوری کانکت شدی ؟ اگه با بلتوث بشه خدایی خیلی خوبه . هم ارزوئنتره هم بهتره خیلی هم بهتره
خوب فعلا
برادر تایپیکی به اون عظمت براش داریم:
البته این برای pc suite هست
ولی بله ، خودم با بلوتوث وصل شدم ، هم از طرف کامپیوتر و هم از طرف گوشی به طور مقابل از اینترنتشون استفاده کردم
البته بذار بررسی کنم ببینم کامپیوتر بلوتوثو به عنوان مودم میشناسه یا گوشی رو؟
ضمن اینکه موقعی که گوشی به عنوان مودم شناخته میشه (چه با کابل چه با بلوتوث) ، اون سرعتی که توی status کانکشن هست ، حداکثر سرعت ارتباط بین گوشی و کامپیوتر هست ، نه سرعت اینترنت!! ، که همیشه هم ثابته!!:19:
یکی توضیح بده این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرعت 460 چیه؟ یعنی ما هم Edge کلاس 10 داریم ولی با نهایت 6 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنیم ؟ خوبه دکل ایرانسل 300 متر با دید مستقیم از ما فاصله داره .
porya_spy
22-06-2010, 16:41
دوستان من نوکیا 5800 دارم . edge گوشیم هم کلاس 32 . کلاس بالاییم دیگه :31::5: حالا از کجا میشه فهمید که منطقمون edge ساپورت میکنه یا نه ؟ دوستان حالا از کجا میدونید این سرویسی که ایرانسل داره ارئه میده edge ? توی سایتش زده <<< بسته های افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل...! >>>> :46:
Mahdi.p30
22-06-2010, 16:51
دوستان من نوکیا 5800 دارم . edge گوشیم هم کلاس 32 . کلاس بالاییم دیگه :31::5: حالا از کجا میشه فهمید که منطقمون edge ساپورت میکنه یا نه ؟ دوستان حالا از کجا میدونید این سرویسی که ایرانسل داره ارئه میده edge ? توی سایتش زده <<< بسته های افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل...! >>>> :46:
برای شما رو ساپورت میکنه
وقتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی گوشیت هست ، یعنی ساپورت میکنه
ولی ملاک این نیست که edge فعال باشه یا نه ، ملاک سرعتیه که شما عملا دارید با اون سرعت دریافت میکنید
به دلیل اینکه ایرانسل توی بعضی از جاها edge رو فعال نکرده و ضمنا بعضی از گوشیها فقط GPRS دارن ، نمیتونه بگه که بسته های edge
ضمن اینکه بسته های gprs هم اشتباهه ، بسته های اینترنت!!
جالبه من تویه اصفهان تویه یه منطقه سرعت دانم 5 یا 6 کیلو هست اما تویه منطقه دیگه حدود 14 یا 15 فک کنم اگه خوب بگردم مناطقی با سرعت بیشتر هم پیدا میکنم :دی
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
راستی بسته 24 ساعتی محدودیت 1 گیگابایت داره
Mahdi.p30
22-06-2010, 17:09
جالبه من تویه اصفهان تویه یه منطقه سرعت دانم 5 یا 6 کیلو هست اما تویه منطقه دیگه حدود 14 یا 15 فک کنم اگه خوب بگردم مناطقی با سرعت بیشتر هم پیدا میکنم :دی
من توی همون پست اولم گفتم که آنتن به انتن ممکنه سرعت دریافت فرق داشته باشه
الان گوشی خودم از دو آنتن استفاده میکنه ، یکیش خوبه ، اون یکی زیاد خوب نیست
فاصله هاشون هم تقریبا یکیه
راستی بسته 24 ساعتی محدودیت 1 گیگابایت داره
از کجا میدونی؟
از گوگل هم پینگ گرفتم 392ms ...چطوره خوبه یا بد؟راستی کینگ جان گوشی e251 فکر میکنم edge ساپورت نمیکنه....گوشی های نوکیا خیلی قوی هستند تو این زمینه
Mahdi.p30
22-06-2010, 18:45
کینگ جان ، من امتحان کردم
با بلوتوث خوبی که داره اینه که میتونی گوشی هر جا که درصد سیگنال بالاتره بذاری ، مثل مورد کابل توی محدودیت نیستی
الان گوشی من جایی هست که سیگنال 60 درصد و حداکثر سرعت 10 12 کیلوبایت رسید
گوشی سامسونگ در دسترس ندارم که باهاش امتحان کنم ، اگه داشتم برات کامل توضیح میدادم
ولی در حالت کلی میگم:
من درایور بلوتوث و برنامه جانبیشو نصب کردم (احتیاجی به درایور خود گوشی نیست)
وقتی تموم شد ، آیکون مربوط به بلوتوث اون پایین ظاهر میشه ، روش راست کلیک میکنی ، مطابق عکس:
روی find devices که کلیک کنی ، کل وسایلی که توی اون ناحیه بلوتوثشون روشنه رو نشون میده:
گوشیت رو انتخاب میکنی و روی connect که کلیک میکنی ، درایور مربوط به "بلوتوث مودم" نصب میشه و بعدش باید یه کد دلخواه رو توی سیستم وارد کنی و ok کنی و بعدش همون کد رو توی گوشی وارد کنی تا به هم متصل بشن و احتمالا یه کانکشن ساخته میشه:
شماره #98* رو وارد میکنی و کانکت میشی و تمام!
بلوتوثی هم که من دارم از نوع Widcomm هست
اون سرعت اتصال هم با راست کلیک روی کانکشن قابل تغییره و تا 921600 bps بالا میره که اصلا مهم نیست!
توی اتصال با بلوتوث ، احتمال قطع شدن بالاست
وصل شدن با کابل هم به این صورت هست که درایورهای مربوط به کابل رو نصب میکنی و گوشی رو وصل میکنی و وقتی که میخوای کانکشن دیال آپ بسازی ، باید موقع انتخاب مودم ، پورت مربوط به گوشی رو انتخاب کنی
اینم توضیح تقریبا کامل!
از گوگل هم پینگ گرفتم 392ms ...چطوره خوبه یا بد؟راستی کینگ جان گوشی e251 فکر میکنم edge ساپورت نمیکنه....گوشی های نوکیا خیلی قوی هستند تو این زمینه
ساپورت میکنه ، e250 ساپورت نمی کنه
starpars
22-06-2010, 18:48
دوستان این بسته های افزایشی gprs ایرانسل تموم شده؟ چرا هرچی #3*1*7*3*140* میزنم چرت و پرت جواب میده؟
Mahdi.p30
22-06-2010, 18:53
دوستان این بسته های افزایشی gprs ایرانسل تموم شده؟ چرا هرچی #3*1*7*3*140* میزنم چرت و پرت جواب میده؟
اگه منظورت بسته های نامحدوده که کدش این نیست
اگه منظورت اون بسته های 5 مگ و ... هست که فکر نمی کنم دیگه توی جشنواره تابستان موجود باشن!
cell_phone-banned
22-06-2010, 18:59
دوستان کسانی که از Gprs همراه آخر استفاده کردن . منظور از بسته ی 24 ساعته همون یک شبانه روز هست دیگه ؟
یعنی اگه 8 صبح فعال کنی تا 8 صبح فردا میتونی بدون محدودیت حجمی کار کنی , درسته ؟
قسمتی در سایت قرار داده برای چک کردن باقی مانده و وضعیت ؟
خیلی خوبه.
من توی همون پست اولم گفتم که آنتن به انتن ممکنه سرعت دریافت فرق داشته باشه
الان گوشی خودم از دو آنتن استفاده میکنه ، یکیش خوبه ، اون یکی زیاد خوب نیست
فاصله هاشون هم تقریبا یکیه
از کجا میدونی؟
تو چند تا فروم از چندین نفر شنیدم که محدودیت داره حتی تو این فروم هم دیدم حالا دیگه مطمعن نیستم که راسته یا دروغه
اگه کسی تو منطقشون بالای 15 دانلود میکنه بد نیست بگیره ولی زیر 10 اصلا فایده نداره. :20:
regularuser
23-06-2010, 00:28
حذف شود .................................
KING_DESIGNER
23-06-2010, 01:01
سلام
اینم گوشی دوم بنده که از گوشی اولیه یه ذره امکاناتش بیشتره من جمله EDGE
من 24 ساعتش را فعال کردم. پیام تایید هم اومد. اما باز هم وقتی از اینترنت استفاده می کنم از شارژم کم میشه. علتش چیه؟
اگه همراه اول دارید که این مشکل طبیعیه ولی در مورد ایرانسل من شبانه رو گرفتم و تست هم کردم و مشکلی نداشت خدارو شکر.
خیلی خوبه.
هر کی میگه خوبه یک تست بگذاره خوشبختانه اسم ایرانشل هم تو تست هستش.
تست تقلبیش هم دراومد:
regularuser
23-06-2010, 09:17
اینم برای امروز
دوستان نظرتون درباره گوشی Samsung E1080T چیه؟
آکبند 34 هزار تومن
edge داره :18::18:
میشه به جای مودم ازش استفاده کرد؟
edge نداره
دوستان نظرتون درباره گوشی Samsung E1080T چیه؟
آکبند 34 هزار تومن
edge داره :18::18:
میشه به جای مودم ازش استفاده کرد؟
اگر امکان گرفتن سرویس از مخابرات رو دارید یک مودم 21 تومنی بخرید و ماهی 10 تومن بدید خیلی بصرفه تره.
چون این سرویسها اصلا پایدار نیست اگر بود که براش حداقل سرعت هم می گذاشتند در کل بستگی به منطقتون داره.
بله میشه به جای مودم استفاده کرد ولی باید بیخیال باطری گوشی بشید.
دوستان اشتباه نکنید اینو با adsl مقایسه نکنید ای دی اس ال زیر 512 تو خونه ای نباشه اون خونه اصلا اینترنت نداره
مهم قابل حمل بودن هست نه برای دانلود حالا یکاری کنید این ایرانس پشیمون شه کلا بیخیال نامحدود بشه ها این برای چک کردن میل و چت هست
منم یکماهه را فعال کردم و چون خیلی تو سفرم بدجوری بدردم میخوره
سرعت هم 4 که باشه بسه
دوستان اشتباه نکنید اینو با adsl مقایسه نکنید ای دی اس ال زیر 512 تو خونه ای نباشه اون خونه اصلا اینترنت نداره
مهم قابل حمل بودن هست نه برای دانلود حالا یکاری کنید این ایرانس پشیمون شه کلا بیخیال نامحدود بشه ها این برای چک کردن میل و چت هست
منم یکماهه را فعال کردم و چون خیلی تو سفرم بدجوری بدردم میخوره
سرعت هم 4 که باشه بسه
یکی پست زده بود که سرویس شبانه رایگان 1 گیگ بیشتر نیست حالا صحتش رو نمی دونم چقدره.
یکی پست زده بود که سرویس شبانه رایگان 1 گیگ بیشتر نیست حالا صحتش رو نمی دونم چقدره.
نه اگه 24 ساعته را فعال کنی 1 گیگ میتونی دان کنی یکی میگفت وقتی 24 ساعته را فعال کنی پیغام میاد که شما میتونید 1 گیگ دان کنید فقط
اگه کسی 24 ساعته فعال کرده بگه براش پیغام اومده؟؟
regularuser
23-06-2010, 18:12
ارزونترین راه استفاده از gprs چیه ؟ گوشی را گفتید باتریش زودی خراب میشه. راه دیگه ای هست که ارزونتر باشه
آقا ارزش نداره چرا نمی خواید قبول کنید بگذارید 3G بیاد بعدا به این فکرها بیافتید ولی می دونم چون سرعت 3G بالاست حتما محدودیت حجمی براش میگذارند.
ارزونترین راه استفاده از gprs چیه ؟ گوشی را گفتید باتریش زودی خراب میشه. راه دیگه ای هست که ارزونتر باشه
یه مودم EDGE بخر.قیمتش فکر کنم 60-70 باشه:8:
hastor111
23-06-2010, 22:02
سلام
دوستانی که مثل من مشکلشون اینه که توی محدودشون فقط GPRS فعال هستش لینک زیر رو حتما ببینن
من تست کردم و بسیار روش عالی و خوبی هستش و تونستم استفاده کنم
قبلا سرعتم از 5-6 بالاتر نمی رفت اما الان با IDM سرعتم 15-16 شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.