ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 206 یا تندر 90

soooot
19-06-2010, 08:40
سلام
چهارده، پونزده میلیون پول دارم ( یکم بالا پایین )
از ریو به خاطر تنگی جا خوشم نمیاد.
پراید و روا رو که اصلا دور و ورشون هم نمیرم.
سمند هم خیلی قلمبه هست.
از بین 206 ( حالا نمیدونم کدوم تیپش به پول من میخوره ) و تندر نود E2 فول کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید؟

تو تحقیقاتی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم که تندر بهتره، ولی تو خانواده که تا حالا چند تا ماشین عوض کردن و اولین ماشینشون 206 بود میگن هیچی 206 نمیشه ( البته تندر رو تا حالا سوار نشدن ) ولی بعد از 206 ماشین های 40 میلیون به بالا سوار میشدن.

کاری که با ماشین دارم، گشت و گذار شهری، جمعه ها برم خارج از شهر، سالی شش، هفت بار هم برم مسافرت دور ایران.

آیا امکانات 206 ( اون تیپی که بو پول من میخوره ) با امکانات تندر فول برابری میکنه؟
لطفا زودی کمک کنید چون پولم جوره میخوام برم بخرم.
ممنون

total_overdose
19-06-2010, 09:05
سلام
چهارده، پونزده میلیون پول دارم ( یکم بالا پایین )
از ریو به خاطر تنگی جا خوشم نمیاد.
پراید و روا رو که اصلا دور و ورشون هم نمیرم.
سمند هم خیلی قلمبه هست.
از بین 206 ( حالا نمیدونم کدوم تیپش به پول من میخوره ) و تندر نود E2 فول کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید؟

تو تحقیقاتی که خودم کردم به این نتیجه رسیدم که تندر بهتره، ولی تو خانواده که تا حالا چند تا ماشین عوض کردن و اولین ماشینشون 206 بود میگن هیچی 206 نمیشه ( البته تندر رو تا حالا سوار نشدن ) ولی بعد از 206 ماشین های 40 میلیون به بالا سوار میشدن.

کاری که با ماشین دارم، گشت و گذار شهری، جمعه ها برم خارج از شهر، سالی شش، هفت بار هم برم مسافرت دور ایران.

آیا امکانات 206 ( اون تیپی که بو پول من میخوره ) با امکانات تندر فول برابری میکنه؟
لطفا زودی کمک کنید چون پولم جوره میخوام برم بخرم.
ممنون
سلام
بنظر من شما برو سراغ همون تندر.
شما میگی ریو کم جا هست 206 که دیگه از ریو هم کم جاتره.
ولی در کل تنها تیپی از که تندر فول سرتر هست 206 اس دی وی 8 هست که حدود 16.5 قیمت داره و خود تندر فول هم حدود 15.5 هست.

MoHaMaD ZaNd
19-06-2010, 12:15
اگه میتونید بودجه رو به 206 SD مدل V8 برسونید که 206 رو پیشنهاد میدم وگرنه تندر 90 !!!
در ضمن همونطور که دوستم گفتن شما اگه با فضای ریو مشکل دارید مطمئن باشید که 206 نمیتونه راضیتون کنه !!

Amin-Nasim
19-06-2010, 13:09
206 SD در بعضی از موارد مثل طراحی داخلی و خارجی بهتر از تندر 90 است
تندر هم در بعضی از موارد مثل فضای سرنشینان عقب بهتر از 206 هست
و در مقابل قیمت 206 از تندر 90 گران تر است
شما یا بودجه تون را افزایش دهید 206 SD بخرید یا با همین بودجه تندر 90 بخرید

soooot
19-06-2010, 16:57
خب این 206 SD مدل V8 به جز طراحی داخل و خارج بهتر چه چیز اضافه تری از تندر 90 فول داره؟
در مورد فضای سر نشین عقب اصلا برام مهم نیست، چون من یه نفر هستم، فقط راحتی راننده برام مهمه، اونایی که 206 داشتن ( و البته تندر نداشتن ) میگفتن 206 از نظر راحتی صندلی و اینجور چیزا خودروی راحت تری هست، نظر شما چیه؟
ارزون ترین مدل 206 چیه و چنده؟
این صندلی راننده تندر قابل جابجا کردن به عقب و جلو و تنظیم ارتفاء و اینا رو داره؟ تو 206 همچین چیزایی دیده بودم.
فرمون تندر مثل 206 قابلیت بالا و پایین کردن ارتفاع رو داره؟ ( مثلا برای آدم های قد بلند بتونن فرمون رو ببرن بالا تر تا زانوهاشون نخوره زیر فرمون! )
ارزون ترین ماشین دنده اتوماتیک تو ایران چنده؟
ارزون ترین تیپ تندر 90 با ترمز ABS و کیسه هوا برای راننده و شاگرد چنده؟

ess_1362
19-06-2010, 18:27
خب این 206 SD مدل V8 به جز طراحی داخل و خارج بهتر چه چیز اضافه تری از تندر 90 فول داره؟

هندلینگش هم کمی از تندر بهتر هست

در مورد فضای سر نشین عقب اصلا برام مهم نیست، چون من یه نفر هستم، فقط راحتی راننده برام مهمه، اونایی که 206 داشتن ( و البته تندر نداشتن ) میگفتن 206 از نظر راحتی صندلی و اینجور چیزا خودروی راحت تری هست، نظر شما چیه؟

راستش یکی از ایرادات 206 صندلی راننده هست که هر جوری تنظیمش کنی باز هم احساس راحتی نمی کنی.البته من اول فکر کردم که فقط من بخاطر قد بلندم این مشکل را دارم ولی یکبار در مجله ماشین مطلبی در مورد تست 206 و گل خوندم که نویسنده هم دقیقا همین مورد را اشاره کرده بود(البته من به شخصه نوشته های این نشریه را خیلی قابل استناد نمی دونم)

ارزون ترین مدل 206 چیه و چنده؟

206 تیپ 2 فکر کن 13300000

این صندلی راننده تندر قابل جابجا کردن به عقب و جلو و تنظیم ارتفاء و اینا رو داره؟ تو 206 همچین چیزایی دیده بودم.

مدل فول هم قابلیت تنظیم عقب و جلو و ارتفاع و همچنین گودی کمر را داره

فرمون تندر مثل 206 قابلیت بالا و پایین کردن ارتفاع رو داره؟ ( مثلا برای آدم های قد بلند بتونن فرمون رو ببرن بالا تر تا زانوهاشون نخوره زیر فرمون! )

خیر فرمون تندر چنین قابلیتی نداره البته من بشخصه روی راحتی خودم در خودرو خیلی حساس هستم و با قد 194 به راحتی پشت فرمون تندر جا میشم و پاهام هم با فرمون در تماس نیست

ارزون ترین ماشین دنده اتوماتیک تو ایران چنده؟

فکر کنم پراید باشه با قیمت 9 میلیون:31:

از اون شوخی بالا که بگذریم فکر کنم ریو SLX باشه با قیمت 16400000

ارزون ترین تیپ تندر 90 با ترمز ABS و کیسه هوا برای راننده و شاگرد چنده؟

فکر می کنم تندر E1 NEW باشه با قیمت 13-14 تومن

AmiRreZA_RAcEr
19-06-2010, 18:39
خیر فرمون تندر چنین قابلیتی نداره البته من بشخصه روی راحتی خودم در خودرو خیلی حساس هستم و با قد 194 به راحتی پشت فرمون تندر جا میشم و پاهام هم با فرمون در تماس نیست

واقعا نداره؟؟؟ دیگه پراید هم داره !!!!!

total_overdose
19-06-2010, 18:52
سلام
از دیگر برتری های اس دی وی8
تهویه اتوماتیک با ال سی دی زیبا و شیک.
ترمزهای دیسکی عقب.موتور شاید کمی قویتر که در عمل زیاد محسوس نیست.در ضمن صندلی های عقب تندر به نظر من خیلی بد فرم هست.آدم حس میکنه 90 درجه نشستی:31: ولی خوب عقبش جادارتره.

soooot
19-06-2010, 22:04
تندر نود E2 فول رو اگر از نمایندگی پارس خودرو بخوام به صورت نقدری بخرم قیمتش چقدر میشه؟
مجموع هزینه های دیگه ای که باید بعد از خرید خودرو بکنم چقدر میشه؟ ( مثلا دزدگیر و انواع بیمه ها و... )
آیا ظاهر تیپ های مختلف 206 با هم فرق داره؟

hamed malekpour
20-06-2010, 09:07
من هم تندر 90فول را پیشنهاد می کنم را حت ایمن آسوده جدید و با یکمی اسپورت کردن عالی می شه.

ess_1362
20-06-2010, 12:55
تندر نود E2 فول رو اگر از نمایندگی پارس خودرو بخوام به صورت نقدری بخرم قیمتش چقدر میشه؟فکر کنم حدود 15 تا 15.5

مجموع هزینه های دیگه ای که باید بعد از خرید خودرو بکنم چقدر میشه؟ ( مثلا دزدگیر و انواع بیمه ها و... )اگر همون موقع بیمه بدنه کنید حدود 238 تومن میشه(البته با 20% تخفیف هست که باید کمتر از یکماه از تحویل خودرو انجام بشه در غیر اینصورت میشه 350 تومن) ضمنا دزدگیر هم سوکت فابریک 98 تومن که با صندوق پران 113 تومن در میاد

روکش و کفپوش هم بهترین مارکش 90 تومن هست ولی یک مدل 75 تومنی هست که کاملا مثل روکش فابریک خودرو هست که من همین را توصیه می کنم

پخش CD هم باید در اولین باید تعویض بشه که من این یکی را نمیدونم

البته دودی کردن شیشه ها هم خیلی توصیه می کنم که 18 تومن میشه

واقعا نداره؟؟؟ دیگه پراید هم داره !!!!! آقای امیر رضا فضای پای راننده و سرنشین در تندر واقعا زیاد هست و اصلا به فرمان قابل تنظیم نیاز نداره

امروز صبح که داخل ماشین بودم این مورد را تست کردم و جفت پاهای من راحت زیر فرمون حرکت میکرد تازه من 3.5 سانت هم صندلی را بالا آوردم!!(با قد 194 سانت)!!

برای درک بهتر این موضوع من چندتا عکس در اولین فرصت میذارم

Meisam
20-06-2010, 13:18
سلام،

آقای امیر رضا فضای پای راننده و سرنشین در تندر واقعا زیاد هست و اصلا به فرمان قابل تنظیم نیاز نداره

امروز صبح که داخل ماشین بودم این مورد را تست کردم و جفت پاهای من راحت زیر فرمون حرکت میکرد تازه من 3.5 سانت هم صندلی را بالا آوردم!!(با قد 194 سانت)!!

برای درک بهتر این موضوع من چندتا عکس در اولین فرصت میذارم
فکر نمیکنم این دلیل قانع کننده ای باشه برای توجیه این نقص!
تنظیم فرمان ربطی به بالا بودن فرمان به اندازه ی کافی نداره،
شاید یکی بخواد فرمون رو پایین بیاره و دوست داره فرمون در
حالت پایین تری قرار داشته باشه

اگه اینطوری باشه که شما میفرمایید، پس همه ی کمپانی ها
فرمون ماشین هاشون رو میچسبونن بالا ترین حالت و بعد تنظیم فرمون رو بر میدارن

شما قدت بلنده ولی شاید یکی قدش کوتاه باشه و لازمه که فرمون پایین تر باشه که کنترلش راحتتر باشه

مرسی.

ess_1362
20-06-2010, 20:11
شما قدت بلنده ولی شاید یکی قدش کوتاه باشه و لازمه که فرمون پایین تر باشه که کنترلش راحتتر باشهاینم حرفی هست تا به حال بهش فکر نکرده بودم!

ولی حالا که فکر می کنم دوستی داشتم با قد 157 که وقتی پشت 206 مینشست یک بالشت زیر پاش میذاشت و حالا علتش را دقیقا درک می کنم:31:

فکر نمیکنم این دلیل قانع کننده ای باشه برای توجیه این نقص!
تنظیم فرمان ربطی به بالا بودن فرمان به اندازه ی کافی نداره،
شاید یکی بخواد فرمون رو پایین بیاره و دوست داره فرمون در
حالت پایین تری قرار داشته باشهبله خوب من هم بصورت کلی نگفتم

این دوستمون که قصد گرفتم مشاوره را داشت در یک پست گفتن که می خوان فرمون را ببرن بالا تا با زانوهاشون تماس نداشته باشه و من هم گفتم که مثلا برای افرادی با قد 190 الزامی به این کار نیست چون با زانو تماس پیدا نمیکنه

ضمن اینکه یک سوال؟:

مگر فرمون قابل تنظیم شعاع یا بعبارتی میزان تنظیمش چقدر هست (سانتیمتر از چپ و راست و بالا و پایین)

برای پراید که فکر کنم فقط 5 سانت بالا یا پایین

برای سمند و 206 چقدر هست چون من امتحان نکردم؟

اگه اینطوری باشه که شما میفرمایید، پس همه ی کمپانی ها
فرمون ماشین هاشون رو میچسبونن بالا ترین حالت و بعد تنظیم فرمون رو بر میدارناین 100% برای تندر یک ضعف هست ولی تنظیم ارتفاع صندلی (فکر کنم فقط در مدل فول) تا حدودی پوشش میده این ضعف را:13:

soooot
20-06-2010, 23:19
من پشت پراید که میشینم راحتم، ولی یه بار پشت پژو پارس نشستم، داشتم خفه میشدم، اصلا قابل تحمل نبود، زیر فرمون میخورد به زانوهام ( منظورم خود فرمون نیست منظورم فضای بالای گاز و ترمز و اینا هست ) اصلا فضای کافی نداشت و به نظر من خیلی کوتاه بود.
صندلی تندر تا چند سانت ارتفاعش بالا و پایین میشه؟

amir_toos
20-06-2010, 23:44
آقا به نظر من همون 206 از همه بهتره اگر پول می تونی بیشتر جور کن برو یک اتومات بگیر تو این ترافیک ها خیلی خوبه خصوصا اگر تهران زندگی می کنی

soooot
21-06-2010, 00:51
منظورت 206 اتوماته؟ چنده؟

farshad bugatti
21-06-2010, 14:56
من پشت پراید که میشینم راحتم، ولی یه بار پشت پژو پارس نشستم، داشتم خفه میشدم، اصلا قابل تحمل نبود، زیر فرمون میخورد به زانوهام ( منظورم خود فرمون نیست منظورم فضای بالای گاز و ترمز و اینا هست ) اصلا فضای کافی نداشت و به نظر من خیلی کوتاه بود.
صندلی تندر تا چند سانت ارتفاعش بالا و پایین میشه؟

والا پژو پارس انچنان هم فضای پای تنگی نداره!
من خودم قد بلندم و هیچ مشکلی کلا با اتاق پژو ندارم!

منظورت 206 اتوماته؟ چنده؟

206 اتومات مدل هاچ بک دوره بر 18 تومن قیمت داره!