مشاهده نسخه کامل
: مشکل در افکت
sadeghgun
19-06-2010, 00:31
سلام.من یک مشکل در افکت Simulation - cc particle world دارم(در اکثر افکت های cc همین طوری هست).مشکل من اینه که خط سبز رنگی به صورت ضربدر وجود داره و نمیدونم چطوری حذفش کنم.اگه راهی وجود داره بهم بگید. با تشکر :11:
این هم از عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr Andersson
19-06-2010, 04:05
درود;
از OpenGL نیست؟ کارت گرافیکتون چیه؟ بعد رندر هم همینطوریه؟
.......
specter-1369
19-06-2010, 09:01
بعد از گرفتن رندر باز هم خط سبز وجود داره ؟ شاید پلاگین احتیاج به register داشته باشه؟
sadeghgun
19-06-2010, 23:20
درود;
از OpenGL نیست؟ کارت گرافیکتون چیه؟ بعد رندر هم همینطوریه؟
.......
فکر نکنم از OpenGL باشه،کارت گرافیکم ATI 4670 1G هست،آره بعد از رند کردن هم همین طوری هست
شاید پلاگین احتیاج به register داشته باشه؟
اصلا چیزی به نام register داخلش نیست
M Like Mother
20-06-2010, 02:28
سلام.من یک مشکل در افکت Simulation - cc particle world دارم(در اکثر افکت های cc همین طوری هست).مشکل من اینه که خط سبز رنگی به صورت ضربدر وجود داره و نمیدونم چطوری حذفش کنم.اگه راهی وجود داره بهم بگید. با تشکر :11:
این هم از عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100 درصد که نه البته شوخی کردم چون تو این چیزها 100% نداره ولی همونی که دوستمون گفت یه جوری باید رجیستری، چیزی داشته باشه. وقتی ضربدر به این قشنگی ( از پیش ساخته شده میاد ) مال خود برنامه است. و معمولا همون رجیستر نشده. تقریبا مطمئنم حالا نه 100% ............ 70%
Mr Andersson
21-06-2010, 02:23
درود;
اینا افکتهای خود افتر هستند و راه رجیستر ندارند! پلاگینها رو از سورسش پیدا کنید و تو هاردتون (محل نصب) Replace کنید.
.......
sadeghgun
23-06-2010, 00:04
درود;
پلاگینها رو از سورسش پیدا کنید و تو هاردتون (محل نصب) Replace کنید.
.......
ممنون میشم اگه یه کم بیشتر توضیح بدهید :40:
CC ها افکت های خود افتر افکتز هستند
احتمالا با پاک کردن افتر افکتز و نصب مجدد اون درست بشه
شما با چه نسخه ای کار میکنی ؟
ehsan_nekooee
23-06-2010, 02:07
یه نکته خیلی اساسی تر. افتر افکتز شما کرک شده یا هر زمان که بازش می کنید به شما میگه چند فرصت داربین برای رجیستر.
همونطور که دوستمون گفتن سی سی ها افکت های خود افتر هستن. ممکنه با خاطر رجیستر نکردن خود نرم افزار اون خط سبز قشنگ رو بهتون نشون میده تا برید رجیسترش کنید.
البته ما که رجیستر نمی کنیم. میریم کرک می کنیم !
Mr Andersson
23-06-2010, 03:28
درود;
البته مال خود خودش نیستند و چون ما از نسخه ی کراک شدش استفاده میکنیم اونا آنرجیستر میشن (در بعضی مواقع) (حتی اگه افتر کراک شده باشه) و بقول حسین باید پاک کنید و دوباره نصب کنید و یا اون فایلها (فایل افکتها) رو از سی دی یا جایی که install کردید در مسیر نصب برنامه و دقیقا همون جای قبلی Replace کنید.
.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.