ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قالب مناسب واسه فروم میخواستم و سوال درباره فروم و سایت

Alireza_SA
18-06-2010, 22:19
سلام دوستان
من یه قالب واسه فروم میخوام که زمینه اش مشکی و نوار و دکمه ها صورتی باشه
یا اینکه زمینه مشکی و نوار ودکمه ها مخلوط صورتی بنفش باشه

حالا smf یا phpbb یا mybb و ... بودنش فرق زیادی برام نداره . مهم ظاهره و شفاف و زنده بودن رنگهاست
این از فروم

حالا واسه سایت
واسه سایت phpnuke بگیرم یا نه؟ phpnuke فرومش همراه خودشه یا نه جداگانه است؟ و فرومش به نظرتون کیفیت و تنوع قالب و ... داره این قالبهایی که گفتم توش هست؟ خودش چی ؟ تنوع قالب داره؟ سفیده درسته؟
یه سایت مشکی و صورتی اگه بخوام داشته باشم چی؟ بهترین کار چیه

در مورد فروم هم غیر از vbulletin بهترین فروم چیه؟
حاضرم این همه خرج کنم و Vbulletin بخرم اگه قالبش زنده و شفاف و رنگهایی که من میخوام باشه
لطفا راهنمایی

Alireza_SA
19-06-2010, 11:25
جوابی نبود. شاید نباید این تاپیک رو اینجا میزدم

mohrd
20-06-2010, 13:38
سلام.
شما گفتید که حاضرید خرج کنید ... پس به نظر من شما برای فروم ، یک سیستم خوب انتخاب کنید ( به نظر من توی سیستم های رایگان و Open Source ، بهترین همون MyBB هست. چون قالب و پلاگین و پشتیبانی خوبی داره. ) و سپس به یکی سفارش طراحی قالب مورد نظرتون رو بدید ...
البته مطمئنا vBulletin بهتر از همه است .. خودتون هم دلیلش رو می دونید ... اما فکر کنم خرید لایسنس اون + یک قالب مناسب شاید گرون دربیاد ...
حداقل خوبی سیستم های رایگان اینه که شما پول خود سیستم رو پرداخت نمی کنید ...

اگر سؤالی داشتید در خدمت هستم ...

Alireza_SA
20-06-2010, 18:14
با تشکر از شما
اینا رو بپرسم
وی بالتین با لایسنس و همه چیز چند در میاد؟
از 180 شنیدم تا 320 و ...
کدوم درسته؟
کدومو باور کنم؟
از بعضیا شنیدم باید دفعه اول 180 بدی و بعد سالانه مبلغی رو بدی
اما تو سایت وی بی فارسی میبینم هزینه بالای 300 تومن میشه
بالاخره درستش کدومه؟

از طرفی من باید قالب مورد نظرم رو اول پیدا کنم اما هر جا میگردم به چند تا قالب محدود بر میخورم
میشه شما چند تا منبع پر از قالب معرفی کنید

MaSoUd555
22-06-2010, 11:48
با تشکر از شما
اینا رو بپرسم
وی بالتین با لایسنس و همه چیز چند در میاد؟
از 180 شنیدم تا 320 و ...
کدوم درسته؟
کدومو باور کنم؟
از بعضیا شنیدم باید دفعه اول 180 بدی و بعد سالانه مبلغی رو بدی
اما تو سایت وی بی فارسی میبینم هزینه بالای 300 تومن میشه
بالاخره درستش کدومه؟

از طرفی من باید قالب مورد نظرم رو اول پیدا کنم اما هر جا میگردم به چند تا قالب محدود بر میخورم
میشه شما چند تا منبع پر از قالب معرفی کنید

خب هاست وارز بگیر و نسخه نال شدشو نصب کن(وارز هاست = هاستیه که سرورش در کشوری قرار داره که قانون کپی رایت رعایت نمیشه)

برای قالب هم میتونی سورس یه قالب رو تغییر بدی و با انجام تعییرات تو کدهای CSSش و جایگزین عکس ها یا دکمه های خودت درستش کنی!!!یا بدی یکی درستش کنه!!!!!!!

فکر نمیکنم قالب مجانیه زیادی برای VB پیدا کنی

اما از عمو گوگل حتما کمک بگیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا هر چیزه دیگه ای که به ذهنت میرسه

adrenalin
22-06-2010, 12:00
منم با نظر دوستمون کاملا موافقم شما یه VB نسخه 4.0.3 برای انجمن نصب کنید برای صفحه اول سایت هم یا دیتالایف استفاده کنید یا وردپرس که هردوتاشون سیستم های خوبی هستن فقط وردپرش انجمن پشتیبانی نداره ولی دیتالایف هم میشه با VB هماهنگ کرد که کاربرای دیتالایف تو انجمن هم باهمون نام کاربری برن پست بدن

Alireza_SA
24-06-2010, 10:27
اینجا کسی میتونه؟
نصب وی بی
نصب دیتا لایف
پیدا کردن قالب مناسب
هماهنگ سازی وی بی و دیتا لایف

اینا چقدر هزینه برمیداره؟

adrenalin
24-06-2010, 11:08
اینجا کسی میتونه؟
نصب وی بی
نصب دیتا لایف
پیدا کردن قالب مناسب
هماهنگ سازی وی بی و دیتا لایف

اینا چقدر هزینه برمیداره؟

تمام اینای که گفتید می تونید خودتون انجام بدید لازم نیست خرج اضافی بکنید فقط کافیه هاست و دومین رو بخرید بقیه رو خودتون می تونید نصب کنید
برای هماهنگ سازی دیتالایف و VB هم می تونید به پشتیبان دیتالایف انجین فارسی مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخرین ورژن VB 4.0.3 هست اگه دوست نداشتید(نظر من همیشه استفاده از آخرین نسخه ها می باشد که میشه گفت کمترین باگ ها رو دارن) آخرین نسخه قابل از این یعنی 3.8.5 رو دانلود کنید راستی حواستونم باشه زمان دانلود گروه نال کنند وی بی بهترینش DGT هست
اینجا نمیشه لینک دانلود وی بی رو داد اگه خواستید واستون پ.خ می کنم

فقط تنها چیزی که واستون هزینه برمیداره قالب دیتالایف باشه و وی بی که اونم می تونید تو گوگل سرچ کنید اول قالب های رایگان دوتا سیستم رو ببینید اگه خوشتون نیومد بدید به یکی واستون طراحی کنه