ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره رم

fateme_c
18-06-2010, 22:12
سلام
میخوام بدونم اگه بخوام 2 تا رم داشته باشم حتما باید از یک برند و از نظر مشخصات شبیه باشند؟
مثلا یه 1G با یه 512 جواب نمیده؟

ak313
21-06-2010, 17:22
معمولا توصیه می کنند که که سرعت ها و چیپ ست ها یکی باشند و به کار بردن یک رم 1 گیگ با 512 مشکلی نداره و غالبا حتی با چیپ ست ها و برندهای متفاوت هم مشکلی پیش نمیاد اما اگر سرعت یکی کمتر باشه سرعت رم دیگه هم مثل اون می شه پس اگر یکی 800 و دیگری 667 باشه . رم 800 هم می شه 667. ضمنا در این حالت ویژگی دوال چنل رو از دست می دهید . البته در بردهای دو سه سال اخیر حالت فلکس مود فعال می شه که تا حدی کار دوال چنل رو می کنه

pooriya_hp
21-06-2010, 17:56
عواملی که برای نصب دو رم باید توجه داشت:
1. برابری باس ها
2. توافق داشتن میان برند
3. سازگاری کامل با مادربورد (( از جهت باس ))
4. سازگاری با نوع تکنولوژی (( ddr.ddr2 .ddr3 ))
5. و.......
اگه گزینه ی رو از قلم انداختم،شرمنده
-----------------------------------------------------
dule chanel چیست؟
زمانی که دو رم با مشخصات برابر در کنار هم قرار گیرن سرعت تبادل قطعا بیش تر هست که در این حالت می گویم رم ها دو کاناله شده اند.
البته باید مادربورد از امکان دو کاناله پشتیبانی کند.
بهتره هست برند و باس رم ها برابر باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ddr چیست؟
نسل جدیدی از رم های sd است که سرعت بیش تری دارن که به سه دسته تقسیم می شود. (( ddr.ddr2.ddr3 ))
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم که مطلب بنده مفید واقع بشه.
سوالی بود درخدمت هستم.
-----------------------------------------------

Farshid72
21-06-2010, 18:11
فک نمی کنم که ربطی به برند ها داشته باشه.
مثلا اگه کسی tripple را با رم کینگستون می بنده دیگه دلیل نداره بقیه اسات ها رو هم tripple کینگستون ببنده.
باید باس برابر باشه ولی به برند که دیگه ربطی نداره.
البته اگه منظور شما اینه که وقتی یه رم رو می بندیم باید رم دوم هم مشخصاتی شبیه به رم اول داشته باشه باید بگم که درسته.

pooriya_hp
21-06-2010, 18:27
من خودم این گزینه توافق برندها رو شخصا تجربه کردم.
برند تایوانی (( geil )) با برن چینی (( اسمش خاصرم نیست)) توافق ندارن و موجب دیر بالا اومدن می شن.
البته باید بگم که حرف شما تا حدودی منطقی هست. اما پیشگیری بهتر از درمان است.

amd>intel
22-06-2010, 10:27
بهتره از یک نوع رم استفاده کنید به خاطر SPD-TIMING-CHIP