ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو مشکل با ویدوز 7

arqan
18-06-2010, 20:39
من دو مشکل با ویندوز 7 دارم اولی اینکه هر از چند گاهی صفحه آبی ظاهر میشه که با شمارش سریع عددی که فرصت خوندن صفحه رو هم بهت نمیده ویتدوز ری استارت میشه و دومی اینکه من یک اسکنر جنیوس vivid 4 دارم که تا حالا نتونستم درایور اون رو برای ویندوز 7 پیدا کنم.

join me
18-06-2010, 23:00
به احتمال زیاد با رم مشکل داره اگر 2 تا اسلات رم داری تک تک امتحانش کن ببین چی میشه/ به سایت شرکت سازنده اسکنرسر بزن ببین درایوری ارائه شده یا نه /به بخش سخت افزار برو بخشی به نام درخواست درایور هست درخواست بده / یا اینکه 7 رو آپدیت کن شاید برای اسکنرت درایوری برای ساپورت ارائه شده باشه
:40::40::40:

mehrdad38
18-06-2010, 23:42
من همین مشکل صفحه آبی رو تو ویندوز ویستا داشتم الان سون نصب کردم دیگه این مشکل رو ندارم عجیبه.

arqan
29-06-2010, 20:54
ممنون از راهنماییتون , یعنی برای رم درایور هست؟ البته قبلا که Win XP نصب بود این مشکل رو نداشتم و بعید می‏دونم رم OCZ با سرعت 1066 که هین حالا قیمتش تو بازار نزدیک به 120 هزار تومنِ چنین مشکلی داشته باشه

joe_satriani
29-06-2010, 21:57
ممنون از راهنماییتون , یعنی برای رم درایور هست؟ البته قبلا که Win XP نصب بود این مشکل رو نداشتم و بعید می‏دونم رم OCZ با سرعت 1066 که هین حالا قیمتش تو بازار نزدیک به 120 هزار تومنِ چنین مشکلی داشته باشه

خير، رم درايور نداره ؛ منظور دوستمون اينه كه رم رو از شكافي كه روي مادربرد قرار داره به شكافي ديگه منتقل كنيد

موفق باشيد.

Dew Drop
29-06-2010, 22:02
سلام
تو همون صفحه یه سری اعداد تو قسمت اشتباه نکنم technical informatin هست که می تونید از روی اونها بفهمید که برای چی صفحه آبی میاد.دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه که رم فقط یکی از اونهاست.

m.beh
09-09-2010, 00:21
سلام من این مشکلو درم منتها وقتی که می خوام فایل فیلمی رو (تا حالا MPGرو فقط امتحان کردم) از روی سی دی یا فلش بخونه پیش میاد اگه رو هاردش باشه مشکلی نیست.به نظرتون راه حل چیه؟

ebicross
09-09-2010, 07:30
سلام من این مشکلو درم منتها وقتی که می خوام فایل فیلمی رو (تا حالا MPGرو فقط امتحان کردم) از روی سی دی یا فلش بخونه پیش میاد اگه رو هاردش باشه مشکلی نیست.به نظرتون راه حل چیه؟

نرم افزار Player شما چیه؟ از همون ویندوز مدیا پلیر استفاده میکنید؟
آیا Codec روش نصب نکردین؟

m.beh
09-09-2010, 11:25
نرم افزار Player شما چیه؟ از همون ویندوز مدیا پلیر استفاده میکنید؟
آیا Codec روش نصب نکردین؟

همون مذیا پلیر . اصلا من انتخاب نمی کنم با چی باز شه. روش کلیک می کنم بعد مدیا رو باز می کنه بعد چند ثانیه صفحه آبی میاد بالا و ریستارت

fafamgs
09-09-2010, 11:43
سلام منم همين مشكل صفحه ابي و هنگ هاي پي در پي رو دارم
حتي وقتي سيستمم رو همينجوري واسه 3 چهار دقيقه به حال خودش ميزارم وقتي ميام موسو تكون بدم ميبينم هنگ كرده!
لبتابمو تازه 1 ماهه خريدم و ويندوز 7 هم روش نصب كرد طرف!
مدل لبتابمم acer 5741g هست با 4 گيگ رمو 1 گيگ گرافيكو سي پي يو 2.26 core i3

ebicross
09-09-2010, 12:41
دیگه تنها چیزی که میمونه مشکل درایورها هستش. درایور کارت گرافیک رو به روز کنید.

alirezap206
15-09-2010, 00:04
نه داداش من مشکل از درایور نیست بهت قول میدم اگر درایورتو عوض کنی هیچ اغییری نمیکنه....
مشکل از ویندوز سونه دست آقای گیتس دردنکنه برید به تالار گفتگو مایکروساف همه گفتن shame on you microsoft
عدم همخونی کارت گرافیک با ویندوز سون باعث بروز این مشکل میشه من روی لپتاپم با گرافیک ati radeon hd 4330 و ونیدوز سون دقیقان همین مشکلو دارم ولی روی ونیدوز xp مشکلی ندارم هرچند ویندوز xp با لپتاپ من همخونی چندانی نداره.