مشاهده نسخه کامل
: سلام لطفا کمک کنید .من یه مشکل با دستگاه دارم
mr.shadowshaman
18-06-2010, 10:40
سلام به همه.من یه مشکل بابازی ها دارم.وقتی میرم تو بازی تصاویر باتاخیر نشون داده میشه.مثلا داری درخت خلوت نیست یه دفه ظاهر میشه.اصلا نمیشه بازی کرد.لطفا یکی کمکم کنه.:41:
کارهایی که انجام دادم.
1.نصب ویندوز xp-vista-7
2.نصب برنامه RivaTuner
3.نصب برنامه game booster
4.تعویض فن cpu
5.بالا و پایین کردن تنظیمات بازی
6.آخرین آپدیت گرافیک و bios
من این کارا رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد.البته در تمام بازی ها
دستگام:
cpu:core 2 qude
vga:gtx 275
ram:4
hdd:1tb
mohammadmatrix
15-08-2010, 12:50
هميشه تا قبل ورود به بازي وظيفه لود كردن بازي و نداشتن گيرو گور با رم وقتي وارد بازي ميشي همه چي بر ميگرده به گرافيك اگه مادربرد شما گرافيك آمبرد داره با اون امتحان كن ببين چي ميشه اگه درست شد مشكل از گرافيكه اگر هم گرافيكه آمبرد نداره بايد اونا رو يه سيستم ديگه امتحان بكني اگه رو اون سيستم خوب شد كه گرافيكت با بقيه قطعات كامپيوتر مچ نيستند البته ميشه يه گرافيكه ديگه بندازي روش ببيني چي ميشه امتحان كن.
شما ویندوز رو که عوض کردید اسکن ویروس بکنید درایور هم به روز باشه
اگه مشکل حل نشد یا هارد بدسکتور داره
یاپاور برای سیستم ضعیقه یا دمای cpu و گرافیک بالاست
اگه مشکل از اینها نبود ایراد از گرافیکه با یه گرافیک دیگه تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
mr.shadowshaman
15-08-2010, 18:29
هميشه تا قبل ورود به بازي وظيفه لود كردن بازي و نداشتن گيرو گور با رم وقتي وارد بازي ميشي همه چي بر ميگرده به گرافيك اگه مادربرد شما گرافيك آمبرد داره با اون امتحان كن ببين چي ميشه اگه درست شد مشكل از گرافيكه اگر هم گرافيكه آمبرد نداره بايد اونا رو يه سيستم ديگه امتحان بكني اگه رو اون سيستم خوب شد كه گرافيكت با بقيه قطعات كامپيوتر مچ نيستند البته ميشه يه گرافيكه ديگه بندازي روش ببيني چي ميشه امتحان كن.
سلام.گرافیک آمبرد ندارم.امکان تست رو دستگاه دیگه رو ندارم. البته گرافیکمو گارانتی بردم و گفتن مشکلی نداره.
mr.shadowshaman
15-08-2010, 18:40
شما ویندوز رو که عوض کردید اسکن ویروس بکنید درایور هم به روز باشه
اگه مشکل حل نشد یا هارد بدسکتور داره
یاپاور برای سیستم ضعیقه یا دمای cpu و گرافیک بالاست
اگه مشکل از اینها نبود ایراد از گرافیکه با یه گرافیک دیگه تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
درایور جدید ریختم و دراور ها رو کامل فرمت کردم.فکر نمی کنم ویروس بعد از فرمت بمونه.
در مورد هار بدسکتور چیه.یه توضیح میدید.
این مشکل سه بعد خرید دستگاه شروع شد اگه از پاور بود از روز اول معلوم میشد؟
برای cpu یه فن گنده خریدم و در کیس هم همیشه بازه.تازه دو فن هم باد به گرافیک میدن
mr.shadowshaman
22-08-2010, 16:12
سلام به همه.همیین امروز یه گرافیک دیگه امتحان کردم درست نشد.پس مشکل از گرافیک نیست.یشه یکی راهنمایی کنه
alidata2010
22-08-2010, 16:19
مدل هاردت چیه
ess_1362
22-08-2010, 21:08
شما با كدوم بازي مشكل داري؟
من حدس ميزنم اين مشكل نرم افزاري باشه
در تمام بازي ها اين طوري هست؟
آخرين نسخه directx را نصب كردي؟
یا سی پی یو مورد داره یا هارد...چون شما میگی تو همه بازی ها همین مشکل رو داری و گرافیکت رو هم بردی گارانتی گفتن ایراد نداره...
mr.shadowshaman
23-08-2010, 08:42
مدل هاردت چیه
هردم وسترن دیجیتال سبز یک ترا هست
mr.shadowshaman
23-08-2010, 08:51
شما با كدوم بازي مشكل داري؟
من حدس ميزنم اين مشكل نرم افزاري باشه
در تمام بازي ها اين طوري هست؟
آخرين نسخه directx را نصب كردي؟
بله با همه بازی ها. ولی تو بعضی بازی ها مثل کرایسیس که جزییات بیشتره خیلی تابلو وآزار دهنده هست.
جدید ترین آبدیت.تمام کار های نرم افزاری ممکن رو انجام دادم.
من حدس میزنم از cpu باشه از کجا باید بفهمم cpu درست کار میکنه
---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
یا سی پی یو مورد داره یا هارد...چون شما میگی تو همه بازی ها همین مشکل رو داری و گرافیکت رو هم بردی گارانتی گفتن ایراد نداره...
از کجا باید بفهمم cpu هست یا هارد
mr.shadowshaman
23-08-2010, 11:54
باید تست کنید...
چه جوری تست کنم.
امروز قراره یه هارد از دوستم بگیرم تست کنم.اما cpu رو دیگه نمیدونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.