مشاهده نسخه کامل
: خرید اسپیکر تا حد 120 تومن
hamid1002
18-06-2010, 08:41
دوستان من یه اسپیکر قوی و حرفه ای تا سقف130 - 120 میخوام بگیرم شما چه نوعی رو پیشنهاد میکنید (ترجیحا 7.1 باشه)
و یه سوال دیگه هم دارم اینکه مادربرد من asus p5kc هست و صدای ان ازنوع Realtek High Definition Audio هستش لطفا بفرمایید که برای استفاده از اسپیکرهای حرفه ای این کارت صدا جوابگو هستش یا باید یه کارت صدا همردیف اسپیکر بگیرم
باتشکر فراوان
Ultra_Black
18-06-2010, 09:12
سلام
پییشنهاد من Logitech X-540 هست با قیمت حدود 135 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براش کارت صدا بگیرید بهتره و تفاوت نسبتا محسوسی از نظر کیفی با صدای آنبرد خواهید داشت
ولی اگه محدودیت بودجه دارید صدای آنبرد هم فعلا کارتونو راه میندازه
hamid1002
18-06-2010, 09:29
مرسی دوست عزیز
ببخشید این اسپیکر از نوع 7.1 هستش یا 5.1 و قیمت یه کارت صدا مناسب چن هستش
Ultra_Black
18-06-2010, 09:42
ببخشید این اسپیکر از نوع 7.1 هستش یا 5.1 و قیمت یه کارت صدا مناسب چن هستش
5.1 کاناله هست
برای کارت صدا هم Creative Sound Blaster 5.1 با قیمت حدود 20-25 تومن مناسبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tazevared12
18-06-2010, 09:48
اگه دکوری 2.1 ایستاده بخای یه مدل vker هست همین حدودا. بسیار زیبا و کیفیت صدای عالی.عکس ندارم.اگه رفتی خرید تو
کاتالوگ vker میبینیش.
2 قسمت ایستاده مشکی براق استوانه ای مثل سینما خانگی با یک ساب خدا و کنترل.از usb و sd slot امپیتری! پخش
میکنه.
sasan816
18-06-2010, 11:01
دوستان من یه اسپیکر قوی و حرفه ای تا سقف130 - 120 میخوام بگیرم شما چه نوعی رو پیشنهاد میکنید (ترجیحا 7.1 باشه)
CREATIVE - Inspire 5.1 - T6100: رو پیشنهاد میکنم به قیمت 98000 تومان
Technical Specifications
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 76 watts total RMS power [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Front: 8 watts RMS per speaker [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Rear: 8 watts RMS per speaker [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Center: 18 watts RMS [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Subwoofer: 26 watts RMS [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 135 watts Total System Power [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Overall Frequency Response: 40Hz to 20kHz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Signal-to-Noise ratio (SNR): 80dB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.