ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موس و کیبورد حرفه ای

3dmaxacad
18-06-2010, 08:00
سلام لطفا موس و کیبورد حرفه ای معرفی کنید
ممنون

cold398
18-06-2010, 20:23
سلام لطفا موس و کیبورد حرفه ای معرفی کنید
ممنون

موس و کیبورد حرفه ای واسه چه کاری ؟ تا چه قیمتی ؟

3dmaxacad
18-06-2010, 23:15
موس و کیبورد حرفه ای واسه چه کاری ؟ تا چه قیمتی ؟
سلام برای کار 3 بعدی و گرافیک
حرفه ای زیبا و خوش دست باش قیمتش کنار میام جایی هم که باید خرید بگین

sms11
18-06-2010, 23:35
موس و کیبورد حرفه ای میخوای فقط لاجیتک بگیر
من موس شو دارم
شک نکن که بهترین برند هست

Ultra_Black
19-06-2010, 08:33
حرفه ای زیبا و خوش دست باش قیمتش کنار میام جایی هم که باید خرید بگین

Logitech Cordless Desktop Wave Pro

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ic%202.JPG

قیمت دقیق ندارم ولی حدود 180-190 تومن باید باشه

MAGIDIYUM
19-06-2010, 10:33
موس و کیبرد بالا کاملا تایید میشه...چون یک طراحیه آرگونومیکی برای انگشتان دست روی کلید ها و پد طبی برای استراحت قسمت انتهایی کف دست و مچ رو داره و کار باهاش لذت بخشه و همچنین ظاهر شکیلی هم داره...

3dmaxacad
19-06-2010, 11:08
سلام ممنون از راهنمایی دوستان
بی سیم بودن کیبورد و موس چه مزایایی داره ؟
من بی سیم بگیرم یا نه؟ شنیدم بی سیم ها تو اتوکد پرش داره

sasan816
19-06-2010, 11:12
حرفه ای زیبا و خوش دست باش قیمتش کنار میام جایی هم که باید خرید بگینLogitech - Cordless Desktop MX5500 Revolution:
این رو بگیر عالیه قیمتش هم 200000 تومنه

Ultra_Black
19-06-2010, 11:34
بی سیم بودن کیبورد و موس چه مزایایی داره ؟
سیم مزاحم نمیشه و تقریبا محدودیت فاصله با کیس نداره

من بی سیم بگیرم یا نه؟ شنیدم بی سیم ها تو اتوکد پرش داره
تمام موس و کیبردهای حرفه ای بی سیم هستند
مشکل پرش هم ندارند

sasan816
19-06-2010, 12:37
بي سيم بودن کيبورد و موس چه مزايايي داره ؟ميتونيد از راه دور به راحتي کارتون رو انجام بديد و سيم براتون محدوديت ايجاد نميکنه

3dmaxacad
19-06-2010, 15:23
سلام تا حدود 50 هر کدوم قیمت `پیشنهاد بدین
از برند
:13:logitech

sasan816
19-06-2010, 16:02
سلام تا حدود 50 هر کدوم قیمت `پیشنهاد بدین
از برند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 50 تومن موس 50 هم کیبرد یا موس و کیبرد تا 50

3dmaxacad
19-06-2010, 18:30
یعنی 50 تومن موس 50 هم کیبرد یا موس و کیبرد تا 50
هر کدام 50 با هم حدود 100

Ultra_Black
19-06-2010, 18:54
هر کدام 50 با هم حدود 100تو این رنج چیز جالبی از Logitech پیدا نمیشه
پیشنهاد من:

Microsoft BlueTrack Desk 5000

حدود 110 تومن

cold398
19-06-2010, 20:23
من خودم از موس و کیبورد لاجیتک استفاده میکنم .

ولی بد نیست قبل از انتخاب یه نگاهی هم به محصولات مایکروسافت بندازین .

3dmaxacad
19-06-2010, 20:28
من خودم از موس و کیبورد لاجیتک استفاده میکنم .

ولی بد نیست قبل از انتخاب یه نگاهی هم به محصولات مایکروسافت بندازین .
سلام
لطفا logitech معرفی کنید با همین بودجه لیست قیمتش کجاست؟

sasan816
19-06-2010, 20:56
هر کدام 50 با هم حدود 100
Logitech - Wireless K340:50
Logitech - V470:50

MAGIDIYUM
19-06-2010, 21:53
تا رنج قیمت 100 تومن در لاجیتک مدل خوب پیدا میشه که بهترینش این هست با قیمت 120 تومن:

Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser

Ultra_Black
19-06-2010, 22:42
تا رنج قیمت 100 تومن در لاجیتک مدل خوب پیدا میشه که بهترینش این هست با قیمت 120 تومن:

بله عالیه
ولی قیمتشو مطمئنید؟
کمترین قیمتی که دارم 130 تومن هست

3dmaxacad
20-06-2010, 06:06

سلام ممنون از پیشنهاد شما
بحث بی سیم بودن از نظر شما قطعیه؟ منظورم اینه که حتما بیسیم بگیرم یا با سیم؟ مزایای امکان کار اط راه دور برام مهم نیست مهم کیقیت کاره بعد این بی سیم بودن تداخل با وسایل دیگه بی سیم نزدیک ایجاد نمی کنه ؟
اگر نمونه با سیم هم معرفی کنید ممنون می شم

3dmaxacad
20-06-2010, 06:14
Logitech® Classic 200
Keyboard
Logitech® Ultra Flat
Keyboard
چطوره؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

3dmaxacad
20-06-2010, 06:20
دوستان بی سیم یا با سیم؟ مسئله این است!!
آیا امروز دوران صفحه کلید و موس بی سیم گذشته یا مهم کاربرد و شرایطه؟

Ultra_Black
20-06-2010, 09:39
قبلا هم خدمتتون عرض کردم تمام موس و کیبردهای حرفه ای امروز بی سیم هستند
و به قول خودتون دوران با سیم ها دیگه گذشته!

MAGIDIYUM
20-06-2010, 10:20
بله عالیه
ولی قیمتشو مطمئنید؟
کمترین قیمتی که دارم 130 تومن هست

بله...در بازار ایران به این قیمت میشه پیدا کرد.حالا ممکنه 5 تومن گرونتر شده باشه به خاطر افزایش تدریجیه قیمت ها.چون من 4 روز پیش در بازار ایران همینجوری از یه مغازه سوال کردم و 120 قیمت داد ولی دیگه آدرس مغازه یادم نموند...

MAGIDIYUM
20-06-2010, 10:30

من هم با موس و کیبرد وایرلس موافقم ... تداخلی با وسایل دیگه به وجود نمیاد که در کار موس و کیبرد وقفه ایجاد کنه...
جدید ترین نوع ارتباط لوازم جانبی داره به سمت وایرلس پیش میره و تازه داره جا میوفته...

به نظر من تنها مساله ای که در بیشتر موس و کیبرد های وایرلس یه مقدار ممکنه عذاب آور باشه استفاده از باطری در آنهاست و تعویض کوتاه مدت باطری در شرایط استفاده ی زیاد است...به هر حال این تعویض ها به میزان کار شما با موس و کیبرد در طولانی مدت بستگی داره...
البته موس و کیبرد های وایرلس با قابلیت شارژ هم وجود داره ولی فکر کنم قیمت بالایی دارند...

3dmaxacad
20-06-2010, 10:57
من هم با موس و کیبرد وایرلس موافقم ... تداخلی با وسایل دیگه به وجود نمیاد که در کار موس و کیبرد وقفه ایجاد کنه...
جدید ترین نوع ارتباط لوازم جانبی داره به سمت وایرلس پیش میره و تازه داره جا میوفته...

به نظر من تنها مساله ای که در بیشتر موس و کیبرد های وایرلس یه مقدار ممکنه عذاب آور باشه استفاده از باطری در آنهاست و تعویض کوتاه مدت باطری در شرایط استفاده ی زیاد است...به هر حال این تعویض ها به میزان کار شما با موس و کیبرد در طولانی مدت بستگی داره...
البته موس و کیبرد های وایرلس با قابلیت شارژ هم وجود داره ولی فکر کنم قیمت بالایی دارند...
سلام
اگر کامپیوتر اصلا خاموش نشه
مدام در حال رندر باشه موس و کیبورد هم فعال هستن در این صورت وضعیت باطریشون چطوره؟ هزینه تعویض باطری چقده؟
با این توصیف پیشنهاد چیه :41:

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

Logitech® Classic 200
Keyboard
Logitech® Ultra Flat
Keyboard
چطوره؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

MAGIDIYUM
20-06-2010, 11:37
با روشن بودن مداوم سیستم ارتباطی نداره و مهم اینکه شما چند با مثلا کلید های کیبرد رو فشار میدید و یا اینکه چقدر موس رو حرکت میدید و کلیک میکنید...من از این لحاظ گفتم...مثلا برای یه تایپیست ممکنه این کیبرد های وایرلس زیاد جالب نباشه..چون همش داره تایپ میکنه و دستش روی کلید های کیبرده...

من یه بنده خدایی رو میشناسم که داره هر 1 ماه باطری تعویض میکنه و یکی دیگه براش سه ماه کار میکنه...من تا حداکثر شش ماهش هم دیدم که طرف کارش خیلی کم بوده...
نوع باطری هم معمولیه...مثلا مدل پیشنهادیه من باطری قلمی میخوره و بعضی ها هستند که باطری ساعت میخورند و ......

از کیبرد های خودتون هم من Logitech Ultra Flat رو ترجیح میدم که لپتابی هستش و باز هم میگم این سلیقه ای است...

3dmaxacad
20-06-2010, 12:21
با روشن بودن مداوم سیستم ارتباطی نداره و مهم اینکه شما چند با مثلا کلید های کیبرد رو فشار میدید و یا اینکه چقدر موس رو حرکت میدید و کلیک میکنید...من از این لحاظ گفتم...مثلا برای یه تایپیست ممکنه این کیبرد های وایرلس زیاد جالب نباشه..چون همش داره تایپ میکنه و دستش روی کلید های کیبرده...

من یه بنده خدایی رو میشناسم که داره هر 1 ماه باطری تعویض میکنه و یکی دیگه براش سه ماه کار میکنه...من تا حداکثر شش ماهش هم دیدم که طرف کارش خیلی کم بوده...
نوع باطری هم معمولیه...مثلا مدل پیشنهادیه من باطری قلمی میخوره و بعضی ها هستند که باطری ساعت میخورند و ......

از کیبرد های خودتون هم من Logitech Ultra Flat رو ترجیح میدم که لپتابی هستش و باز هم میگم این سلیقه ای است...

ممنون به نظر شما بهتر نیست کیبورد با موس باشه و موس بیسیم
چون مصرف باطری موس کمتره

ممکنه از LOGITECH یه کیبورد موس با سیم خفن پیشنهاد بدین

MAGIDIYUM
20-06-2010, 15:37
اینم یه موس و کیبرد خفن با سیم از لاجیتک...:31:

G19
قیمت کیبرد حدود 220 تومن:

G9
قیمت موس حدود 100 تومن:

رو هم دیگه 320 تومن...

اینم ست اصلیه این سری با قیمت 420 تومن:

حالا بگذریم...اگه میتونی هزینه کنی من بهت موس GIGABYTE M8000 رو پیشنهاد میدم با قیمت 65 تومن که سیم هم داره:

و کیبرد GIGABYTE K6150 با قیمت 40 تومن:

این هم هست با قیمت 32 تومن:

GENIUS ERGOMEDIA 700

3dmaxacad
20-06-2010, 16:14
حالا بگذریم...اگه میتونی هزینه کنی من بهت موس GIGABYTE M8000 رو پیشنهاد میدم با قیمت 65 تومن که سیم هم داره:

و کیبرد GIGABYTE K6150 با قیمت 40 تومن:

[/QUOTE]

سلام موس به نظر خیلی حرفه ای میاد نظر دوستان چیه؟ من این دو تا انتخاب کردم

نمایندگی محصولات موس و کیبورد GIGA کجاست؟
این محصولات در مقایسه با محصولات LOGITECH البته در این حدود قیمت چطوره؟

MAGIDIYUM
20-06-2010, 17:08
البته یه مدل لنگه ی همین موس از گیگا است که آخرش X داره...یعنی M8000X این هم مشخصاتش مثل بالاییه و فکر کنم قیمت اون حدود 75 تومنه و رنگ اون مشکیه و جنس بهتری هم باید داشته باشه .. اینی که اول معرفی کردم رنگ خاکستری داره...البته اگه مدل X رو پیدا کنید...چون مدل X گیر نمیاد و اصلا فکر نکنم تو بازار ایران فعلا باشه...مدل بدون Xش فکر کنم از 65 تومن العان ارزونتر باشه...بعضی ها هم میگن دو مدل با هم تلفیق شدند و العان مدل بدون Xش مشکیه و مشخصات همونو داره...تو سایتش که اینجوری به نظر میاد.به هر حال هر کدوم بود فرقی نداره و همشون حرفه ای و یک شکل هستند.

بله ... موس حرفه ای است و دارای DPI 4000 لیزری است که فوقالعاده سریعه و دقیقه و اسکرول داینمیک داره...

در این رنج قیمت در محصولات لاجیتک چیز جذاب و کارآمدی ندیدم و معمولا محصولات لاجیتک...اون گروناش باحالن...

3dmaxacad
20-06-2010, 20:39
البته یه مدل لنگه ی همین موس از گیگا است که آخرش X داره...یعنی M8000X این هم مشخصاتش مثل بالاییه و فکر کنم قیمت اون حدود 75 تومنه و رنگ اون مشکیه و جنس بهتری هم باید داشته باشه .. اینی که اول معرفی کردم رنگ خاکستری داره...البته اگه مدل X رو پیدا کنید...چون مدل X گیر نمیاد و اصلا فکر نکنم تو بازار ایران فعلا باشه...مدل بدون Xش فکر کنم از 65 تومن العان ارزونتر باشه...بعضی ها هم میگن دو مدل با هم تلفیق شدند و العان مدل بدون Xش مشکیه و مشخصات همونو داره...تو سایتش که اینجوری به نظر میاد.به هر حال هر کدوم بود فرقی نداره و همشون حرفه ای و یک شکل هستند.

بله ... موس حرفه ای است و دارای DPI 4000 لیزری است که فوقالعاده سریعه و دقیقه و اسکرول داینمیک داره...

در این رنج قیمت در محصولات لاجیتک چیز جذاب و کارآمدی ندیدم و معمولا محصولات لاجیتک...اون گروناش باحالن...
در مقایسه با این موس مدل های از logitech مثل k340 , v470 , mx3200 laser
]چطوره؟
یه سوال دیگه بین giga و logitech کدوم تو این بحث برندیه که حرف آخر میزنه

3dmaxacad
20-06-2010, 20:54
GIGABYTE GM-M8000 is a super powerful mouse designed specially for gaming users. It is equipped with the highest performance laser engine in the world: with the most accurate precision, no tracking lag, and highest resolution up to 4000dpi. Another powerful feature of this weapon is to its extra gaming buttons which give gamers the best short-cut to upgrade to the highest rank. Having it, you will be much more pleasure and easily to win every game competition you face.
توضیحات موس از سایت برداشتم برای کسانی که حرفه ای بازی می کنن البته دقت ش که بالاست برای من خوبه نظر شما چیه
کلید های اضافه که داره تو کار معمول دردسر ایجاد نمی کنه؟

MAGIDIYUM
20-06-2010, 21:42
در مقایسه با این موس مدل های از logitech مثل k340 , v470 , mx3200 laser
]چطوره؟
یه سوال دیگه بین giga و logitech کدوم تو این بحث برندیه که حرف آخر میزنه

mx3200 که یک ست موس و کیبرد وایرلس هست و موسش هم ظاهر و dpi جالبی نداره و فکر کنم کیبرد k340 وایرلس باشه...

ببینین موس های لاجیتک بیشتر واسه اسم لاجیتکه که قیمتشون بالاست و بعضی مدل کیبرد هاش هم همینطوره....وقتی با قیمت کمتر میشه یه موس از برند هایی مثل گیگا که مشخصات یکی یا حتی بالاتر دارند انتخاب کرد دیگه لزومی نداره آدم واسه لاجیتک پول خرج کنه و تازه به نظر من اگه بحث شکیل بودن هم وسط باشه موس گیگا خیلی شکیل و با امکانات کامل هست.پس در انتخابش شک نکن.از شما سوال دارم:شما 65 تومن بابت یه موس زیبا با امکانات و کیفیت و معتبر پول میدید یا یه موس با امکانات کمتر و ظاهر نچندان دلچسب و همینطور قیمتی که نمیدونم چرا روی این محصولات لاجیتک هست...نمیگم لاجیتک بده ولی برای کسی خوبه که خوب پول خرج کنه و مدل های معروف و لوکسش رو تهیه کنه و همینطور در این رنج قیمت چیز قابل رقابت که لیزری باشه و هم dpi بالا داشته باشه و همینطور سیم هم داشته باشه خیلی کمه و در همون تعداد کم هم ظاهر مناسبی دیده نمیشه...

بله...موس m8000 برای گیم طراحی شده و دقت بالایی داره...

نه تداخلی در کلید ها به وجود نمیاد...چون دو تا کلید برای زوم هست و یه کلید برای تنظیم dpi و همینطور کلید دسترسیه سریع به منوی پروفایل برنامه ی موس که برای تغییر رنگ led موس به آبی سبز و قرمز تعبیه شده.

در ضمن یادم رفت که بگم مدل M8000X دارای DPI 6000 است.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

همینطور موس M8000 دارای وزنه های تنظیم وضعیت و تعادل بهتر موس برای عملکرد بهتر در بازی میباشد.

3dmaxacad
21-06-2010, 06:49
mx3200 که یک ست موس و کیبرد وایرلس هست و موسش هم ظاهر و dpi جالبی نداره و فکر کنم کیبرد k340 وایرلس باشه...

ببینین موس های لاجیتک بیشتر واسه اسم لاجیتکه که قیمتشون بالاست و بعضی مدل کیبرد هاش هم همینطوره....وقتی با قیمت کمتر میشه یه موس از برند هایی مثل گیگا که مشخصات یکی یا حتی بالاتر دارند انتخاب کرد دیگه لزومی نداره آدم واسه لاجیتک پول خرج کنه و تازه به نظر من اگه بحث شکیل بودن هم وسط باشه موس گیگا خیلی شکیل و با امکانات کامل هست.پس در انتخابش شک نکن.از شما سوال دارم:شما 65 تومن بابت یه موس زیبا با امکانات و کیفیت و معتبر پول میدید یا یه موس با امکانات کمتر و ظاهر نچندان دلچسب و همینطور قیمتی که نمیدونم چرا روی این محصولات لاجیتک هست...نمیگم لاجیتک بده ولی برای کسی خوبه که خوب پول خرج کنه و مدل های معروف و لوکسش رو تهیه کنه و همینطور در این رنج قیمت چیز قابل رقابت که لیزری باشه و هم dpi بالا داشته باشه و همینطور سیم هم داشته باشه خیلی کمه و در همون تعداد کم هم ظاهر مناسبی دیده نمیشه...

بله...موس m8000 برای گیم طراحی شده و دقت بالایی داره...

نه تداخلی در کلید ها به وجود نمیاد...چون دو تا کلید برای زوم هست و یه کلید برای تنظیم dpi و همینطور کلید دسترسیه سریع به منوی پروفایل برنامه ی موس که برای تغییر رنگ led موس به آبی سبز و قرمز تعبیه شده.

در ضمن یادم رفت که بگم مدل M8000X دارای DPI 6000 است.

---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

همینطور موس M8000 دارای وزنه های تنظیم وضعیت و تعادل بهتر موس برای عملکرد بهتر در بازی میباشد.
ممنون از توضیحات کامل شما
M8000 GM یه موس عالیه مطالب بیشتری هم در موردش خوندم حتی نسبت به 8000X که DPI بالاتری داره اما در مجموع این موس ( 8000 ) ویژگی های جالبی داره
در مورد کیبورد K6150 در مقایسه با K6800 بررسی کردم به نظر مشخصات 6800 کامل تر بود خصوصا بحث طراحی ارگنومی لبه پایین کیبورد
از این مدل حدود قیمت دارید ?
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

MAGIDIYUM
21-06-2010, 10:00
ممنون از توضیحات کامل شما
M8000 GM یه موس عالیه مطالب بیشتری هم در موردش خوندم حتی نسبت به 8000X که DPI بالاتری داره اما در مجموع این موس ( 8000 ) ویژگی های جالبی داره
در مورد کیبورد K6150 در مقایسه با K6800 بررسی کردم به نظر مشخصات 6800 کامل تر بود خصوصا بحث طراحی ارگنومی لبه پایین کیبورد
از این مدل حدود قیمت دارید ?
ممنون

این کیبردی که شما دیدید در سایت اصلیه گیگابایت بوده و سایت ایرانیه گیگا بایت خیلی متفاوت از این هست و میدونید که در خارج از کشور ورود قطعات به بازار چند گام از ایران جلوتره و از همین بابت این کیبردی که شما دیدید هنوز تو سایت ایرانیه گیگابایت که دقیقا شکلش مثل خارجیش هست نیومده چه برسه که اومده باشه تو لیست آواژنگ و آواژنگ هم یک قدم از سایت گیگابایت ایران عقبه....و العان بالاترین مدلی که از گیگا کیبرد داده بیرون k8000 است که ظاهر زیبایی نداره و بعدش هم همین k6150 است.
پس کیبرد مورد نظر اصلا در لیست شرکت های داخلی نیست و ممکنه دو ماه دیگه بیاد تو بازار ایران...

شما باید به سایت زیر مراجعه کنید و ببینید چه محصولاتی از گیگا تحت آواژنگ وجود داره و جالبه بدونید که آواژنگ تمام محصولات لاجیتک هم گارانتی میکنه و در همین سایت تمام محصولات لاجیتک رو میتونید ببینید (در بخش محصولات) ولی من نگاه کردم و چیز قابل رقابتی پیدا نکردم:

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

اینم محصولات لاجیتک و تحت گارانتیه آواژنگ:

riquelme
04-07-2010, 18:00
سلام آقا من اين EX100 لوجيتک رو دارم .
اما بايد بگم تقريبا افتخاصه
ارتفاع دکمه های کيبردش خيلي بالاست.
يه کيبرد خوب که ارتفاع دکمه هاش پایین باشه (+ يک موس خوب) چي پيشنهاد ميکنيد؟

alpha007
04-07-2010, 21:31
موس و کیبورد بیسیم روی بعضی بازیها اثر تاخیری دارن
برای کسی که بازی نمیکنه بیسیم بودن ایده آله ولی برای گیمر ها نه
تاخیر بیسیم بودن موس و کیبورد رو روی چند تا بازی تست کردم و تحمل این تاخیر بشدت برام عذاب آور بوده

peyman_nn
26-07-2010, 10:11
موس و کیبورد بیسیم روی بعضی بازیها اثر تاخیری دارن
برای کسی که بازی نمیکنه بیسیم بودن ایده آله ولی برای گیمر ها نه
تاخیر بیسیم بودن موس و کیبورد رو روی چند تا بازی تست کردم و تحمل این تاخیر بشدت برام عذاب آور بوده

سلام
من سال 81 یک کیبرد و ماوس لاجیتک گرفتم که تا الان هم کار میکنه و عالیه ، بی سیم است و با بلوتوث کار میکنه
مشکل تاخیری نداشتم

الان خود به خود دگمه ی w درست و حسابی کار نمیکنه و باید بیشتر فشارش بدم ، در بازیها اعصابم رو به هم ریخته

خواهشا خواهشا یک کیبورد و ماوس حرفه ای معرفی کنید
من خودم logitech wave pro رو در نظر داشتم که میگن تو ایران نیست و نگرد ، دبی هم نبود
ظاهرا حالت ارگونومیک بیشتر به درد تایپ میخوره

mx5500 هم خیلی گرونه و ارزش نداره ادم اینقدر خرج کنه براش

میخام mx3200 بگیرم ، چند پست بالا دوستمون گفتند جالب نیست
اگر براتون امکان پذیر است یا بیسیم یا باسیم خوب معرفی کنید
بابا ناسلامتی ما تو شهر کوچیک زندگی میکنیم و بیشتر از اینترنت از این چیزا سر در میاریم
اگر مدل های دیگه هم معرفی کنید ممنون میشم

Ultra_Black
26-07-2010, 10:53
سلام
نه اتفاقا Logitech Cordless MX3200 Laser خیلی عالیه و پیشنهاد منم همینه!

peyman_nn
26-07-2010, 11:14
برای گیم هم عالیه ؟
زیاد با وسایل خیلی حرفه ای میونه ای ندارم
مثلا ماوس 120 هزاری
همین هم کافیه

Ultra_Black
26-07-2010, 11:46
برای گیم هم عالیه ؟
بله
بشخصه کار کردم و تو رنج 100 تومن بنظرم بهترین گزینه همینه

زیاد با وسایل خیلی حرفه ای میونه ای ندارم
مثلا ماوس 120 هزاری
همین هم کافیه
بله منم زیاد با وسایل جانبی گرون قیمت موافق نیستم

peyman_nn
05-08-2010, 10:31
والا مخ ما رو زدند
خودمم یک جورایی دوست داشتم

r_liaghat
06-08-2010, 05:11
قبلا هم خدمتتون عرض کردم تمام موس و کیبردهای حرفه ای امروز بی سیم هستند
و به قول خودتون دوران با سیم ها دیگه گذشته!
سلام
من با بی سیم مخالفم.پارسال همین موقع ها یه ست موس و کیبورد kb-600 از برند جنیوس خریدم که فکر نکنم بلوتوثی باشه فکر کنم امواج رادیویی باشه.یه گیرنده داره واسه هر دوتاش.اصلا خوب نیست تو گیم که واقعا افتضاحه کم میاره.مثلا تو کانتر داری به چپ و راست حرکت میکنی یهو کم میاره و مثلا داری راست میخوای بری جپ مثلا پشت دیوار این قاطی میکنه همینطوری به حرکتش ادامه میده یا اینکه اگه کلید موسو نگه داری پشت سر هم شلیک میکنه ولی اگه همزمان موسو حرکت بدی دیگه باید خودت پشت هم شلیک کنی و موس این کارو نمیکنه.تو تایپ هم همینطوره کیبورد چندتا درمیون کلیدها رو نمیزنه و باید برگردی عقب اصلاح کنی و کلی وقت آدم تلف میشه.
البته شاید ست من این شکلی باشه.من تجربه کار با ست دیگه ای رو ندارم.
و یه سوالم داشتم: کسی هست که با کیبورد GENIUS ERGOMEDIA 700 کار کرده باشه؟اگه خدا بخواد این هفته میخوام برم بخرم.از این کیبورده خسته شدم.