ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه برای DirectX

NewBigIdea
18-06-2010, 05:45
سل آم.
من و یکی از دوستان داریم یه گروه واسه یادگیری DirectX تشکیل میدیم، ولی فعلا خودمون فقط 2 نفریم :exclamati.
این شد که گفتم بیام اینجا بگم، دوستانی مایل هستند با ما هم گروه بشند اعلام وجود کنند! :hmm:
زبونی هم که قراره باهاش کار کنیم ++C/C هست.

خب دیگه اعلام وجود کنید. :wub:

ehsan_wwe
18-06-2010, 11:47
پيشنهاد براي اينكه بتونيد از بازي هاي سال 1998 به بازي هاي 2011 برسيد
دايركت ايكس C و C++ رو ببوس بزار رو تاقچه
بجاش برو تو كار
directx SDK jun 2011
و زبان شيواي
VC++

NewBigIdea
18-06-2010, 13:43
بجاش برو تو كار
directx SDK jun 2011
و زبان شيواي
VC++
VC++ یک زبان نیست بلکه یک IDE برای زبان ++C و البته C هست.
وقتی می گم DirectX منظورم DirectX 0 نیست که. همین الان DirectX SDK 11 feb 2010 رو سیستم من نصب هست و اون نسخه ای که شما گفتی هنوز نیومده :20:

NewBigIdea
18-06-2010, 14:19
شرمنده که دوباره پست میزنم ولی دکمه ویرایش رو پستم نمی بینم :13:

یه چیز هایی رو فراموش کردم که بگم.

بجاش برو تو كار
directx SDK jun 2011
و زبان شيواي
VC++

دایرکت ایکس، دایرکت ایکس هست. DirectX SDK که شما داری میگی، اون SDK تهش مخفف Software development kit هست و مخصوص ما برنامه نویسان هست. یه گیمر نمیاد DirectX SDK 11 نصب کنه، بلکه میاد DirectX 11 نصب می کنه. تو SDK یه سری چیز میز ها از جمله کتابخانه ها و فایل های header برای برنامه نویس وجود داره و چند تا نمونه و یک سری چیز میز دیگه و ربطی به گیمر نداره که اومدی میگی به جای DirectX برو DirectX SDK jun 2011 کار کن. در واقع همین کتابخونه های تو DirectX SDK با خود DirectX کار می کنند و فقط یک سری کتابخونه واسه دسترسی هستند.

NINJA0098
19-06-2010, 20:25
من تازه دارم ++c رو ياد ميكيرم نميدونم به درد ميخورم يا نه ولي دوست دارم ياد بكيرم

NewBigIdea
20-06-2010, 03:05
من تازه دارم ++c رو ياد ميكيرم نميدونم به درد ميخورم يا نه ولي دوست دارم ياد بگيرم
گروه تهران هست.

NINJA0098
20-06-2010, 07:28
گروه تهران هست.
حیف شد. پس یه جورایی یه سری مقاله درست کنین تا برای ما به درد بخوره .میشه؟:46:

ehsan_wwe
20-06-2010, 08:58
فدات شم همه اينارو ميدونم
sdk رو گفتم چون وقتي بخاي از لايبراري ها و هدر هاش استفاده كني روي VC++ زاحت تر جواب ميده و سورس هاي امادش سيو هاي VC++ هست :20:

NewBigIdea
20-06-2010, 10:19
فدات شم همه اينارو ميدونم
sdk رو گفتم چون وقتي بخاي از لايبراري ها و هدر هاش استفاده كني روي VC++ زاحت تر جواب ميده و سورس هاي امادش سيو هاي VC++ هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق پست شما، هیچ کدوم از اون ها رو نمی دونستید. :20:
خب حداقل از اسم های درست استفاده کن که ما رو گمراه نکنی :19:

حیف شد. پس یه جورایی یه سری مقاله درست کنین تا برای ما به درد بخوره .میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم وقت این کار ها رو داشته باشیم. شرمنده :13:

keb
20-06-2010, 10:20
من تازه دارم ++c رو ياد ميكيرم نميدونم به درد ميخورم يا نه ولي دوست دارم ياد بكيرم

قوی ترین زبونه. یاد نگیری نصف عمرت بر فناست. ببین چیه که توش میتونی دستور اختراع کنی:18:

sia abedi
20-06-2010, 13:17
ما الان گروه دايركت ايكسي داريم كه اگر توي پست هاي اين انجمن هم بگرديد ميتونيد پست ما را پيدا كنيد اگر كمك خواستين بگيد تا راهنماييتون كنيم.گروه ما فعلا موفق بوده(البته تقريبا به چشم اندازهاش رسيده)ولي اگر شما بخوايد موفق بشيد سخته!چون بعضي ها ميان عضو گروهتون ميشن بعد ميذارن و ميرن و زحمت شما را فنا ميدن. همون طور كه ما يك عضو اصفهاني داشتيم(همه توي تهران بوديم و فقط يك عضو داشتيم كه توي اصفهان بود) كه به صورت آنلاين سر جلسه هاي ما حاضر ميشد كه يك دفعه اي غيبش زد و بعدا فهميديم كه سر كارمون گذاشته!
حالا به هر حال اگر راهنمايي خواستين بگيد در خدمتيم ولي اول گروهتون تشكيل بشه بعد:11:
فعلا من فقط و يكي ديگه از دوستانمون كه دبيرستانيه امتحان نداره وگر نه مابقي اعضا به دليل امتحان سرشون شلوغه(چون دانشگاهي هستند)ولي فعاليت بعدي گروه تقريبا بيستم ماه بعد هست يكي و دو دفعه اي هم خواستم كه كارهاي گروه را بگذارم ولي يا وقت نشد و يا هم گفتم كه شايد از ما استقبالي نشه ولي دار آينده اي نه چندان دور كار هاي گروهمون را داخل تاپيكمون ميگذارم.

NewBigIdea
20-06-2010, 20:42
از همگی تشکر.
اعضا گروه جور شدند و تا چند روز دیگه گروه تشکیل، میشه، فعلا از ما خداحافظ