مشاهده نسخه کامل
: Samsung S5233T-(استار تی وی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 95 گرم
حافظه: حافظه داخلی 84 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: GPRS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive TouchScreen - اندازه 3.0 اینچ - 240 × 400
دوربین: 3.2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری: جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1000 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 640 ساعت - زمان مکالمه 9:30 ساعت
در این قسمت سعی داریم در مورد گوشی موبایل سامسونگ اس 5233 تی (استار تی وی) به بحث بپردازیم
مشخصات کامل معایت و مزایا بر عهده شما
من مدل S5233a رو دارم خیلی راضی هستم به نظرم تفاوت اصلی تی وی بودن هست
بچه ها باطری استار تی وی رو برای دیدن تلویزیون تست کردم
با یه شارژ کامل و بالاترین برایتنس یعنی 5 (بالاترین نور صفحه) میشه باهاش حدود 2ساعت و 55 دقیقه تلویزیون نگاه کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نظرم عالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](خودم تست کردم)
و اگر نور صفحه رو رو کمترین بزارید فکر کنم بشه حدود 4 ساعت و 30 دقیقه و حتی بیشتر هم تلویزیون دید(البته اینو حدودی گفتم)
و در حالت آفلاین و با نور کم هم فکر کنم به 6 ساعت هم برسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S@nti@go_s&k
20-06-2010, 00:07
کیفیتش چه طوریه خوب نشون میده کانالارو ؟:31:
زود بگو میخوام بگیرم :31:
کیفیتش چه طوریه خوب نشون میده کانالارو ؟:31:
زود بگو میخوام بگیرم :31:
اره اکثر اوقا خوبه و به محلی که هستی ربط داره.مهم اینه که اکثر اوقات شبکه 1 و 3 و 5 رو میشه مثل آینه گرفت:46:
S@nti@go_s&k
20-06-2010, 19:05
چند خریدی حالا
چون قیمت سایت 150_60 تومنه بازار نرفتم فعلا که امتحاناته:دی
بعد امتحانات شاید گرفتم
چند خریدی حالا
چون قیمت سایت 150_60 تومنه بازار نرفتم فعلا که امتحاناته:دی
بعد امتحانات شاید گرفتم
من 1 ماه پیش با گارانتی پارس مایکروتل گرفتم 185.الان با گارانتی میشه 175 هم پیدا کرد
از من میشنوی با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیر .:46:
S@nti@go_s&k
20-06-2010, 19:55
پس که اینطور نه پول گارانتی واسه گوشیهای ارزون نمیدم
کیفیت صفحش خوبه زیر نور آفتاب میشه تی وی دید زیر نور خورشید چون من زیاد در سفرم :دی
پس که اینطور نه پول گارانتی واسه گوشیهای ارزون نمیدم
کیفیت صفحش خوبه زیر نور آفتاب میشه تی وی دید زیر نور خورشید چون من زیاد در سفرم :دی
در مورد گارانتی حرفت بد نیست ولی چون گوشیه تاچه میگم بهتره این پستی که خودم نوشتم رو بخونی:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیر آفتاب بد نیست و قابل دیدنه ولی قطعا عالی نیست:10:
سلام
میخواستم بدونم با هندزفری بلوتوث میشه صدای تلویزیونش رو هم شنید یا نه ؟
moslem47
21-06-2010, 17:43
Javadnet
22-06-2010, 00:32
الان سامسونگ رو استار تی وی خیلی داره مانور میده احتمالا به موفقیت هم میرسه
استار تی وی هم مانند استار معمولی made by samsungزده؟یا چیز دیگه نوشته؟!
S@nti@go_s&k
23-06-2010, 13:26
اون دوستی که گوشیو داره لطف کنه یه ریویو از گوشی بزاره تا دوستان هی سوال نکنن از جمله خودم :دی
اون دوستی که گوشیو داره لطف کنه یه ریویو از گوشی بزاره تا دوستان هی سوال نکنن از جمله خودم :دی
ریویوش استار معمولی تو gsmarena هست و فرقش با این فقط تو تلویزیونشه.
شما منظورت چه جور ریویو هست؟
بچه ها اینم عکس یک نمونه از کارت گارانتی اصلی
پارس مایکروتل.
حواستون به اون هولوگرام سمت چپ باشه.
کارت های تقلب هم خیلی شبیه این هستن ولی یکم نازک ترند و در ضمن روی جعبه پارس مایکروتل اصلی هم هولوگرام این شرکت رو در جعبه هست و جعبه ها با هولوگرام این شرکت پولوم شده و باید جلوی چشم شما باز بشن
و به دلایلی که تو این پست نوشتم اگر دوست داشتید گوشی خودتون رو با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به خدا من مسئول تبلیغات شرکت نیستم و اونجا هم کار نمی کنم.فقط به خاطر خودتون میگم و به خاطر تجربه خوبی که داشتم :14::11:
بچه ها اینم عکس یک نمونه از کارت گارانتی اصلی
پارس مایکروتل.
حواستون به اون هولوگرام سمت چپ باشه.
کارت های تقلب هم خیلی شبیه این هستن ولی یکم نازک ترند و در ضمن روی جعبه پارس مایکروتل اصلی هم هولوگرام این شرکت رو در جعبه هست و جعبه ها با هولوگرام این شرکت پولوم شده و باید جلوی چشم شما باز بشن
و به دلایلی که تو این پست نوشتم اگر خواستید گوشی خودتون رو با گارانتی پارس مایکروتل اصلی بگیرید
به خدا من مسئول تبلیغات شرکت نیستم و اونجا هم کار نمی کنم.فقط به خاطر خودتون میگم و به خاطر تجربه خوبی که داشتم :14::11:
اتفاقا کارت درسته که همرو اگاه میکنی...
استار تی وی هم مانند استار معمولی made by samsungزده؟یا چیز دیگه نوشته؟!
زده made in korea by samsung :8::27:
واقعا کره ست اگه اینطوریه خیلی خوبه که....
چقدر خلوته بچه های استاری همه تو تاپیک استار معمولی جمع میشن اینجا نمیان:31:
تی وی داراش اینجا بیایید.........
منم این گوشی رو خریدم بسیار عالیه نسبت به قیمتش حساسیت تاچش برای من جالبه با این که مقاومتیه ولی حساسیت خیلی خوبی داره صداشم که خیلی عالی است اگه سوالی بود در خدمتم
SevenHaft
29-06-2010, 10:01
سلام به همگی.
بچه ها کیفیت تصویر و تاچش چطوره؟؟؟ راضی هستید از کیفیت تصویر و تاچش؟؟؟ مثلا کیفیت تصویر و تاچش در مقایسه با Nokia 5800 چطوره؟؟؟
کلا از نظر مالتی مدیا از این گوشی راضی هستید؟؟؟
در مورد دوربین چی؟؟؟ در رده 3.2 مگا پیکسلی ها چه نمره ای بهش میدین؟؟؟
کیفیت پخش تلوزیون چی؟؟؟ چطور نشون میده؟؟؟ مثل این گوشیهای چینی که نیست با برفک نشون بده؟؟؟
راستی از بلوتوثش چی؟؟؟ راضی هستید؟؟؟ یعنی وقتی بلوتوث میگیری میشه بطور یکجا در کارت حافظه ذخیره بشه و دیگه توی حافظه داخلی گوشی ذخیره نشه؟؟؟
و مورد آخر اینکه برنامه و بازی براش هست؟؟؟ آیا برنامه و بازی های جاوا بهش میخوره و ازش پشتیبانی میکنه؟؟؟
با سپاس.
سلام به همگی.
بچه ها کیفیت تصویر و تاچش چطوره؟؟؟ راضی هستید از کیفیت تصویر و تاچش؟؟؟ مثلا کیفیت تصویر و تاچش در مقایسه با Nokia 5800 چطوره؟؟؟
کلا از نظر مالتی مدیا از این گوشی راضی هستید؟؟؟
در مورد دوربین چی؟؟؟ در رده 3.2 مگا پیکسلی ها چه نمره ای بهش میدین؟؟؟
کیفیت پخش تلوزیون چی؟؟؟ چطور نشون میده؟؟؟ مثل این گوشیهای چینی که نیست با برفک نشون بده؟؟؟
راستی از بلوتوثش چی؟؟؟ راضی هستید؟؟؟ یعنی وقتی بلوتوث میگیری میشه بطور یکجا در کارت حافظه ذخیره بشه و دیگه توی حافظه داخلی گوشی ذخیره نشه؟؟؟
و مورد آخر اینکه برنامه و بازی براش هست؟؟؟ آیا برنامه و بازی های جاوا بهش میخوره و ازش پشتیبانی میکنه؟؟؟
با سپاس.
کیفیت تصویرش خوبه ولی دیگه به پای 5800 که 16000000 رنگه نمیرسه
آره من که راضیم
دوربینش زیاد خوب نیست و در حد 3.2 هایی مثل n73 یا همین 5800 نیست
کیفیت تلویزیونش در فضای باز خیلی خوبه ولی داخل اتاق یه خورده برفکی میشه که اینم طبیعیه
بله بلوتوثشم خیلی خوبه وفایلها مستقیم میرن به فولدر خودشون
بله برنامه وبازیهای جاوا روشون میخوره....
کیفیت تصویرش خوبه ولی دیگه به پای 5800 که 16000000 رنگه نمیرسه
آره من که راضیم
دوربینش زیاد خوب نیست و در حد 3.2 هایی مثل n73 یا همین 5800 نیست
کیفیت تلویزیونش در فضای باز خیلی خوبه ولی داخل اتاق یه خورده برفکی میشه که اینم طبیعیه
بله بلوتوثشم خیلی خوبه وفایلها مستقیم میرن به فولدر خودشون
بله برنامه وبازیهای جاوا روشون میخوره....
اینم در ادامه جواب های ha 789di عزیز
البته تو اتاقم میشه بدون برفک گرفت.بستگی به منطقه داره
دوربینش هم تو فضای باز قابل قبول و خوبه
کلا نسبت به قیمتش خیلی خوبه
kalakzadeh
24-07-2010, 18:25
سلام دوستان :دی
میخوام تیغ انتقاد رو در حالی روی این گوشی بگیرم که گوشی های چینی با امکانا ت خیلی بشتر و ظاهری کاملا برازنده این مدل گوشی رو 100 هیچ میزنه !!!!!!
اصلا اونا وقتی هستن چرا باید این مدل رو گرفت؟؟؟؟؟
دوربین 3.2 که !!!؟!؟ سیستم عامل هم که به قول اذریها یوخ :دی !!!!!
حافظه هم که فورانه!! دیگه نگم بهتره!!!!
اصلا این گوشی سه سال پیش باید به بازار میاومد نه الان :دی
امید وارم به کسی بر نخوره این فقط یه نقد سطحی بود و .......دیگر هیچ
امیدوارم کسی این مدل رو کورکورانه و فقط از روی tv دار بودن نخره
shahramcat
03-08-2010, 11:32
سلام
من بین خرید ایم استار و ال جی پاپ موندم ...!
میشه یک راهنمایی در مرد معیب و مزایای کلی بکنید ؟
ممنون
دوستان منم این گوشی رو خریدم دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟
فعلا اس ام اس زدن باهاش رو اعصابه یعنی همه سامسونگ ها اینطورین ؟
Highbury
11-08-2010, 21:19
عزیز همه ی سامسونگ ها فارسی تایپ کردنشون همینجوریه.باور کنید خیلی راحته اما اولش ساخته.مثلا شما بخواهید حرف م رو بزنید باید 6 بار حرف 8 رو بزنید اما در سامسونگ یک بار هشت رو میزنید و سریعا 6 رو میزنید.اینجوری اشتباه هم تایپ نمیشه .اولش یکم تمرین میخواد اما به محض اینکه دستتون راه بیفته میفهمید چقد سریعه.من دو سال پیش سامسونگ داشتم و با این نوع پیام فارسیش حال میکردم چند روز پیش هم یه سامسونگ دستم اومد طرف مشکل شما رو داشت.
اما چشم بسته با سرعتی که سه برابر گوشیهای دیگه هستش براش تایپ کردم .
hosseingrami
18-08-2010, 22:21
سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
کلا جديدترين آپديت گوشي رو ميخوام و ورژنش چيه؟اگه ممکنه يا آپ کنيد يا لينک بديد!
ميگن گوشي تم نداره . مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
بگه ها يه سيم آنتن به خروجي يک تقويت آنت اوتوبوسي وصل کنيد و به انتن گوشي بچسبونيد لامسب آيينه ميشه؟فکر ميکني ديجيتاله!
نميشه يه جورايي مثل اين دستگاه ساخت همه جا با خود برد تا همه جا گوشي صاف بگيره؟
دوستان نرم افزار هاي و بازي هايي که ديگه جاوا هستند برا اين گوشي از کجا ميشه دان کرد؟مخصوصا رو ميگم!(مچ با گوشي)!
Ali_BlueBoy
19-08-2010, 20:51
دوستان منم این گوشی رو خریدم دیروز با گارانتی پارس مایکروتل 163 تومن برای برادرم یه سوال دارم چرا تایپ اس ام اسش یه جوریه مثلا وقتی دکمه 2 رو برا حرف ت میزنی بعد باید دکمه مثلا 4 رو بزنی تا این حرف تایپ بشه یعنی نمیشه مثل 5800 که خودم دارم وقتی گوشی رو میچرخونی مثل کیبورد پی سی بشه ؟ یا همونطوری یه دکمه رو چند بار بزنی تا روی حروف دیگه بره ؟
فعلا اس ام اس زدن باهاش رو اعصابه یعنی همه سامسونگ ها اینطورین ؟
اگه گوشیه شما زبون عربی رو هم ساپرت می کنه می تونی زبانه تایپشو بزاری روی عربی..........و اون وقت میشه مثله نوکیا ها
hosseingrami
20-08-2010, 01:55
سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
کلا جديدترين آپديت گوشي رو ميخوام و ورژنش چيه؟اگه ممکنه يا آپ کنيد يا لينک بديد!
ميگن گوشي تم نداره . مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
بگه ها يه سيم آنتن به خروجي يک تقويت آنت اوتوبوسي وصل کنيد و به انتن گوشي بچسبونيد لامسب آيينه ميشه؟فکر ميکني ديجيتاله!
نميشه يه جورايي مثل اين دستگاه ساخت همه جا با خود برد تا همه جا گوشي صاف بگيره؟
دوستان نرم افزار هاي و بازي هايي که ديگه جاوا هستند برا اين گوشي از کجا ميشه دان کرد؟مخصوصا رو ميگم!(مچ با گوشي)!
سلام دسوتان ببخشيد چي شد؟
hosseingrami
21-08-2010, 22:20
سلام دوستان پس چي شد کسي نظري چيزي نداره در مورد پست بالام؟!
VAHID_ENGINEER
25-11-2010, 20:34
گوشی TV دار بهتری سراغ دارین بگین.
همین روزا این گوشی رو میخرم ، مدل خوبی به نظر میاد.
مموری روش هست یا باید جدا خریداری کرد ؟؟؟ مموری 16 گیگ چنده ؟؟؟
سایت پارس میکروتل هم که فعلا Under Construction هست.
:20:
Yashar Cross
29-11-2010, 00:27
سلام دوستان راسته كه ميگن ميشه برنامه هاي تلويزيوني رو ضبط كرد؟:8:
قيمتش چنده با گارانتي؟
به غير از اين گوشي ديگه هست كه تلويزيون بگيره؟
دوستدار شما ياشار
mitra2006
08-12-2010, 20:21
سلام
میخواستم بدونم این گوشی حروف پژگچ رو مینویسه یا نه
و اینکه میشه کل منوها رو فارسی نشون بده یا نه؟
Yashar Cross
09-12-2010, 00:37
سلام
میخواستم بدونم این گوشی حروف پژگچ رو مینویسه یا نه
و اینکه میشه کل منوها رو فارسی نشون بده یا نه؟
اولا سلام..:46:
اره ميترا خانم اگه با گارانتي بگيري هم گچ پژ.. داره وهم منو فارسي...
دوستدار شما ياشار
mitra2006
09-12-2010, 07:56
اولا سلام..:46:
اره ميترا خانم اگه با گارانتي بگيري هم گچ پژ.. داره وهم منو فارسي...
دوستدار شما ياشار
ممنونم ازتون آقا یاشار
یه سوال دیگه هم دارم و اینه که آیا تشخیص دستنوشته فارسی و انگلیسی رو داره یا نه
Yashar Cross
09-12-2010, 20:33
ممنونم ازتون آقا یاشار
یه سوال دیگه هم دارم و اینه که آیا تشخیص دستنوشته فارسی و انگلیسی رو داره یا نه
دوباره سلام قابلي نداشت...:46:
من هم مثل شما اين گوشي رو ندارم ولي امروز فرداست كه بگيرم(فقط بخاطر TV):27:
ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم...خير نداره(مطمعن نيستم...فهميدي به ما هم بگو:31:)
دوستدار شما ياشار
سلام بچه ها
میشه بگید الان این گوشی با گارانتی ماکروتل قیمتش چنده؟
اگه میشه درباره تشخیص دستخط هم یخورده توضیح بدید
meisam317
01-01-2011, 23:10
از نظر گرفتن با کیفیت تلوزیون این بهتره یا گوشی های چینی ؟ فک نکنم بشه ضبط انجام داد باهاش:13:
ممنون آقا مجید از راهنماییتون.
میثم جان میشه ضبط انجام داد
چون هرجا من مشخصاتشو خوندم توش tv recorder هست.
اینم امکانات کامل
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
نوع شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگوست 2009
تاريخ معرفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موجود
وضعيت فعلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات کلی
۱۰۶ x ۵۳.۵ x ١۱.۹ ميليمتر
ابعاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
95 گرم
وزن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اندازه
TFT صفحه لمسی ، 256 هزار رنگ
نوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_type)
۲۴۰ x ۴۰۰ پيکسل ، 3 اینچ
اندازه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_size)
منو TouchWiz v1.0
حسگرشتاب سنج برای چرخش اتوماتیک
تشخیص دستخط
صفحه نمايش
پلی فونيک ، WAV ، MP3
نوع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_type)
قابليت دريافت آهنگ
دريافت آهنگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_download)
دارد
لرزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آوای زنگ
2000 مخاطب ، عكس مخاطب
دفترچه تلفن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_book)
دارد
ثبت اطلاعات تماس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_records)
microSD, up to 16GB
کارت حافظه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_slot)
84 مگابايت حافظه داخلی
حافظه
Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
GPRS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Class 12
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
اينترنت بی سيم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد با A2DP
بولوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ندارد
مادون قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
دارد
ورودی رايانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_port)
داده ها
SMS, MMS, Email, RSS
پيام رسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WAP 2.0/xHTML, HTML
مرورگر اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دارد و قابليت دريافت
بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکی ، سفید
رنگها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3.15 مگاپيكسل ، ۲۰۴۸ x ۱۵۳۶ پيکسل ، فيلمبرداری (QVGA@15fps)
دوربين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جاوا MIDP 2.0
Analog TV, TV recorder
بلندگو
راديو استريو FM با RDS
نرم افزار دوربین تشخیص لبخند
پخش +MP3/WAV/WMA/eAAC
پخش MP4/H.264/H.263/WMV
سازمان دهنده
مرورگر مستندات
(Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Shazam Find Music service
ضبط خبرنگاری
T9
ويژگيها
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
حداکثر 640 ساعت
زمان آماده باش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-by)
حداکثر 9 ساعت و 30 دقیقه
زمان مکالمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_time)
باتری
Bottom of Form
B3hn@z_A8
02-01-2011, 18:03
بچه ها به نظرتون f480 بگیرم یا star tv؟
استار رو دوست دارم اما دوربین گوشی هم برام مهمه
موندم چه کار کنم
البته اگه تو همین حدود قیمت گوشی تاچ خوبی سراغ دارین بگین
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استار تی وی جاوا محدودیت حجم داره؟
mojtabaalemi
07-01-2011, 21:29
استار تی وی جاوا محدودیت حجم داره؟ تقریبا تا 6 مگابایت میگیره.
در ضمن سرعتش خیلی پایینه
یه مدل با تاچ خازنی بخرین
یا یه s5250
یا گالاکسی 5 ( 5 نه S ) ( بابا فایو )
ضمنا این گوشی (استار تیوی ) هیچ تمی براش نیست
فیرم ویر هم براش نیست ( برعکس استار معمولی )
پشتش اگه محافظ نداشته باشه زود خش میفته
کیفیت فیلم برداری بسیار پایین 320x240 15frame هست.
عکس هاش باوجود 3.2 بودن بیکیفیته و عکس ماته. انگار عکس 2 مگاپیکسلی رو زوم کردن و کشیدن
وقتی یه آهنگ در حال پخشه دیگه سرعت میشه صفر
مموری 4 روش بذاری سرعتش پایین میاد.
مزایا:
3 تا نرم افزار جاوا میشه همزمان باز باشه .
همین دیگه.
من داشتم فروختم یه آیپاد تاچ نسل 2 خریدم.
pereston61
22-02-2011, 06:59
با سلام
من سه ماهه گرفتم و از گوشي خيلي راضي هستم به دلايل ذيل
1- اول که قيمت که نسبت به امکانتتي که ميده خيلي مناسب است ، گ
2- تاچ عالي کار ميکنه
3- گيرندگي تي و ي نسبت به گوشي هاي چيني خيلي خيلي بهتره
3- خيلي بازي و نرم افزار جاوا رو من نصب کردم و جواب داد .
4- دوربينش هم در حد معقوله و نبايد انتضار بيشتري داشت نسبت به پولي که داديد .
5- پخش فيلم با کيفيت MP4 واقعا در حد عالي . من دو تا فيلم زبر نوي دار بالاي 400mb رو باهاش راحت نگاه کردم . البته بعد از تبديل
6 - بازي هاي سنسوري رو نتونستم روش نصب کنم و اجرا کنم به غير از بازي تاس خودش
sms نوشتن با هاش در حالت تشخيص دستخط از موارد ديگه راحتتر است ( البته براي من )
7- کيفيت باتريش هم در حد خودش خيلي خوبه
8- گوشي تا بحال 3 بار از دستم روي موزائيک افتاد و نشکست و از کاز نياافتاد
9- و ...
Yashar Cross
22-02-2011, 11:39
بچه ها به نظرتون f480 بگیرم یا star tv؟
استار رو دوست دارم اما دوربین گوشی هم برام مهمه
موندم چه کار کنم
البته اگه تو همین حدود قیمت گوشی تاچ خوبی سراغ دارین بگین
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهناز خانم ....اي بابا هنوز نگرفتي؟؟؟ به نظر من STAR TV بگير هم جديدتره وهم TV داره اخه از چي F480 خوشت اومده؟؟؟در مورد گوشي هاي ديگه چون اينجا جاش نيست برات پ.خ ميكنم.
دوستدار شما ياشار
واقعاگوشی محکم خوش جنسیه لعنتی هر چی کف خیابونم که میوفته هیچیش نمیشه مثل گوشی های دیگه باطریش نمیپره بیرون!:5:
Yashar Cross
24-02-2011, 23:44
واقعاگوشی محکم خوش جنسیه لعنتی هر چی کف خیابونم که میوفته هیچیش نمیشه مثل گوشی های دیگه باطریش نمیپره بیرون!:5:
داداش مگه با گوشيت گل كوچيك ميزني:31:...اره جنسش خوبه كيفيت tv چطوره ؟ درحال احركت چطور؟
دوستدار شما ياشار
meisam317
25-02-2011, 14:25
کسی لینک این F480 رو بده ببینیم چی هستش ؟
کسایی که این گوشی رو خریدن بگن رکوردر = ضبط میکنه تلوزیون رو یا نه ؟
Manager_66
25-05-2011, 17:45
سلام . من این گوش رو برای کسی گرفتم . کلا تو این دو سه ساعتی که باهاش کا کردم که بنظرم خیلی عالی بوده . فقط نوکیا و سونی بازا ممکنه با تایپ فارسیش مشکل داشته باشن که اونم دوستان گفتن باید عدات کنید دیگه . و اینکه ضبط برنامه های تلویزیون رو هم انجام میده . دوربینش در حد لیگ محلاته . خیلی ضعیفه . فقط یک سوال واسم پیش اومد : یک تنظیمی گوشیهای نوکیا داره به نام area info که اسم منطقه رو میگه که به کدوم ایستگاه متصله یا یه همچین چیزی (بیشتر اسم خیابونا و کوچه ها رو میگه) اینو باید از کجا تو این مدل گوشی فعال کنم . اصلا گوشی های ساموسنگ این تنظیم رو داره ؟ چون یک s8003 داشتم اون رو هم هر چی گشتم پیداش نکردم . :11:
stockist
06-06-2011, 10:33
با سلام
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه برای مشکل اتصال به adsl با این گوشی.
مشکل اینه که به adsl بدون پسورد راحت وصل یمشه بصورت دینایمیک ولی وقتی پسور میدوم یک بار وصل شد ولی بعدش قطع شد و ادامه نداد. دوباره بصورا استاتیک تعریف کردم ip رو وصل شد چند تا صفحه باز کرد قطع شد الان دیگه اونم وصل نمیشه یا اگه بشه بعد از چند دقیقه قطه میشه.
ممنون میشم اگ کسی راهمایی کنه.
popowoody
06-06-2011, 14:02
یکی از دوستام S5233A داره و بازی Angry Birds واسه ی نوکیا سیمبیان ریخته روش اجرا شد ولی تصویر بزرگ بود چند نسخه و چند بار نرم افزار Screen Size جاوا رو ریخته تو موبایلش( هر بار از یک جا ) ولی اجرا نشد ( اومد رو گوشی می زدش فایل بالا نمیومد هیچی هم نمی گفت ) حالا اگه میشه اون نرم افزار رو اگه کسی تست کرده درست بوده بزاره یا یه نرم افزار دیگه شبیه کار این .
یه سوال دیگه هم داره : Win7 داره و هر کاری میکنه موبایل به کامپیوتر وصل نمیشه ( فقط با Ram Reader ) چطور می تونه بدون رم ریدر با کابل USB وصل کنه ؟
یه سوالی داشتم:
وقتی میخوام از رادیو ی این گوشی استفاده کنم میگه وصل نیست! اما نمیگه به چی؟
بعد از این که هدفون گوشی رو میذارم درست کار میکنه ولی بعدش دوباره خاموش میشه.(فقط رادیوش)یعنی وابسته به هدفون هستش؟
با تشکر.
hassannew
20-07-2011, 13:50
بله رادیو فقط با هدفون کار میکنه البته میشه با یکم دستکاری در فیش و جایگزین کردن فیش تبدیل اون رو به باند هم وصل کرد
900190512
26-02-2012, 16:47
من تازه یک ماهه خریدم چیز جدیدی راجع بهش داشتین خوشحال میشم بهم بگین
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
نمیدونم..................
sosani2007
09-10-2012, 12:35
سلام خدمت تمام دوستان من گوشیه سامسونگ مدل GTS-5233A دارم
هیچ مشکلی نداره ازش هم راضی هستم فقط تنها مشکلی که داره اینه که نمی تونم از طریق بلوتوس به اینترنت وصل بشم
جای جالبش اینجاست که می تونم از طریق بلوتوس فایل ها رو دریافت و ارسال کنم اما نمی تونم با بلوتوس کامپیوتر برم اینترنت
کمکم کنید خیلی فوریه
sosani2007
11-10-2012, 17:49
این پست تا الان 50 نفر بازدید داشته اما نمی دونم چرا کسی به دادم نمی رسه
sosani2007
12-10-2012, 22:13
مثل اینکه کسی نمی خواد به دادم برسه ولی من اینقدر صبر می کنم تا زیر پام علف سبز شه و یکی به دادم برسه
sosani2007
12-10-2012, 22:15
حتی اگر بشه تا ظهور امام زمان صبر می کنم تا یکی به دادم برسه
ولی....
ولش
sosani2007
14-10-2012, 09:46
یعنی کسی نمی خواد کمکم کنه؟؟؟
sosani2007
16-10-2012, 17:16
به به عجب افرادی که به این تاپتیک سر می زنند اما جواب نمی دن
عجب ها!!!!
sosani2007
22-10-2012, 19:09
اوه مثل اینکه شما ها!!!
عجب!!!
شما ها چه رتحت قلب یک بنده خدا رو میشکونید واقعاً که!!:4::32:
سلام خدمت تمام دوستان من گوشیه سامسونگ مدل GTS-5233A دارم
هیچ مشکلی نداره ازش هم راضی هستم فقط تنها مشکلی که داره اینه که نمی تونم از طریق بلوتوس به اینترنت وصل بشم
جای جالبش اینجاست که می تونم از طریق بلوتوس فایل ها رو دریافت و ارسال کنم اما نمی تونم با بلوتوس کامپیوتر برم اینترنت
کمکم کنید خیلی فوریه
شما باید دستگاه یو اس بی بلوتوث داشته باشی . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی با همون بلوتوث . بعد بری کانکشن بسازی براش . موقع ساخت کانکشن باید بلوتوث و گوشیتو به عنوان مودم معرفی کنی که به کامپیوتر بگی میخوای از اون طریق به اینترنت وصل بشی یعنی از طریق بلوتوث و گوشیت .
بعد که کانکشن رو ساختی با شماره #99* دیال کن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.