مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم لینکسیس wag120n
™Symbian
18-06-2010, 00:40
سلام
دوستان من هم یه مودم لینکسیس مارک wag120n گرفتم.
تو این چند روزی که مودم رو خریدم هرکاری کردم نتونستم راش بندازم.نه فقط من هرکی دید نتونست راش بندازه.مشکل اینه که همه تنظیمات کامله ولی چراغ اینترنت روی مودم روشن نمیشه یعنی به اینترنت وصل نمیشه!
چندین بار ریست و تنظیم و حتی اپگریدش هم کردم ولی افاقه نکرد!
میخوام از دوستان بپرسم که این مودم تنطیم خاصی داره که باید انجام بشه؟
دوستان که این مودم رو دارن چند تا اسکرین شات از صفحات کانفیگش که باید تغییر بکنه واسم بزارن.
ممنون و موفق باشید
سلام
دوست من مطمئنی مخابرات کارهای لازم برای خط تلفن شما رو انجام داده؟
من که خودم از پارس آنلاین اشتراک گرفتم، 1 هفته طول کشید تا مخابرات کارهای لازم رو انجام بده (البته 2 سال پیش)
تو اون 1 هفته هم چراغ status خاموش بود (یعنی اول موقع روشن شدن مودم، چشمک میزد بعد حاموش میشد)
البته مودم من مارک دیگه ایه، اما کلا برای ثابت شدن چراغ status هیچ تنظیمات خاصی نیاز نیست،
اگه خط adsl تون راه افتاده باشه، با زدن سیم تلفن به پورت مخصوص پشت مودم، اون چراغ باید روشن بشه و ثابت بمونه
™Symbian
18-06-2010, 12:10
دوست عزیز من تازه وارد نیستم.1-2ساله که مودم معمولی دارم و چند روز پیش یدونه وایرلس گرفتم.چراغ dsl هم روشنه که یعنی خطم امادست.فقط چراغ اینترنت روشن نمیشه!
تنظیمات مودم رو درست انجام ندادین، منم همین مودم رو دارم، یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بزار تا بهت بگم.
البته اینجا بخش اینترنت و شبکه هم داره که مربوط به همین چیزاست اونجا میرفتین احتمالاً جواب سؤالتون رو میگرفتین با این حال عکس تنظیمات رو شما بزار من راهنماییت میکنم.
™Symbian
18-06-2010, 12:58
تنظیمات مودم رو درست انجام ندادین، منم همین مودم رو دارم، یه عکس از صفحه تنظیمات مودم بزار تا بهت بگم.
البته اینجا بخش اینترنت و شبکه هم داره که مربوط به همین چیزاست اونجا میرفتین احتمالاً جواب سؤالتون رو میگرفتین با این حال عکس تنظیمات رو شما بزار من راهنماییت میکنم.
بفرما دوست من این عکس.لطفا ادرس بخش اینترنت وشبکه رو هم بهم بده.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم
یعنی این مودم رو برای یکی از فامیل هامون گرفتم و این مشکل رو داره
من هم کانفیگ رو انجام دادم ولی وصل نمیشه
قبلا وصل شد ولی تقریبا هر 1 الی 1.5 ساعت یکبار دیسکانکت میشد در صورتی که با مودم های دیگه حتی LINKSYS WAG 54G2 هم که تست کزدیم این مشکل وجود نداشت
حتی گارانتی هم که بردم گفت سالمه و جلوی خودم به نت وصل شد و مشکلی وجود نداشت
در ضمن اینترنت فامیلمون همین اینترنت مخابرات هست
خواهشا اگه میشه کمک کنید
ghahremanimehdi
20-06-2010, 00:37
به سایت linksys برید و فیرمویر جدیدش رو دانلود کنید و آپگرید کنید
بفرما دوست من این عکس.لطفا ادرس بخش اینترنت وشبکه رو هم بهم بده.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تنظیمات بهنظر درسته، مطمئنی پسورد و یوزرنیم رو درست وارد کردی؟
آدرس برای بخش اینترنت و شبکه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز تنظیمات بهنظر درسته، مطمئنی پسورد و یوزرنیم رو درست وارد کردی؟
آدرس برای بخش اینترنت و شبکه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس من این تاپیک رو در قسمت اینترنت و شبکه باز می کنم
در ضمن من هم آخرین فریم وار رو نصب کردم ولی بازم مشکل رو داره
ghahremanimehdi
20-06-2010, 13:13
توی اون صفحه که عکسش رو گذاشتید ، DSL Modulation رو روی ADSL 2 یا گزینه های دیگر قرار بدید باید درست بشه وگرنه مودم ایراد داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.