PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویژوال استودیو 2010 در ویندوز 7

farzad3333
17-06-2010, 20:16
با سلام
من نسخه ی ویژوال استودید 2010 نسخه ی Ultimate رو دارم و می خوام اونو تو ویندوز 7 نصب کنم ولی تا می خواد وارد محیط نصب بشه ارور می ده . می خواستم بدونم اشکال کار کجاست ؟
با تشکر

Hamid69
17-06-2010, 20:31
چه اروری میده؟

farzad3333
17-06-2010, 21:33
اصلا وارد محیط نصب نمیشه .
وقتی اولین لینک رو برای نصب می زنم پیغام ارور می ده و خارج می شه

farzad3333
17-06-2010, 21:45
این ارور
Visual Studio setup cannot run in compatibility mode
for more information see the 'installing' section in the visual studio
و این ارور :
to install this product , please run Setup.exe . for other
installation options . see the installation section of
ReadMe.htm

Hamid69
17-06-2010, 22:03
شما روی فایل ستاپ راست کلیک کن و توی تب Compatibility مطمئن شو که گزینه Compatibility mode تیک نخورده باشه.

farzad3333
17-06-2010, 22:17
دوست عزیز فایده نکرد
این ارور رو می ده :
A problem caused the program to stop working correctly
windows will closed the program and notify you if a solution is available
ببخشید بخاطر غلط املاییام

Hamid69
17-06-2010, 22:41
خوب الان چرا ارور عوض شد؟
همونطور که گفتم شما باید گزینه ی Compatibliy mode را تیکش را بردارید.
فایل Setup.exe را هرجا کپی کرده اید روش راست کلیک کنید و کارایی که گفتم را انجام بدید.
اکثر موارد این روش جواب میده اگه نشد خود مایکروسافت گفته که توی رجیستری هم یه سری تغییرات باید داده بشه.اگر جواب نداد بگید تا اونا رو هم بزارم براتون.

farzad3333
17-06-2010, 22:49
همین کارهایی گفتید رو انجام دادم ، ولی بازم فرقی نکرد ، اگه میشه تغییرات ریجستری رو به من بگید.
در ضمن ویندوزم الان سون 64 بیتی هست ، البته قبلا روی 32 بیتی هم امتحان کردم نیومد.

Hamid69
18-06-2010, 09:40
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

farzad3333
21-06-2010, 11:46
دوست عزیز این روشی که گفتید باز هم نشد
راستی در مورد ارورها :
ارور اولی رو برای اجرای نسب vs گزینه ی setup رو زدم و برای ارور دومی برای نصب گزینه ی setup_vs رو زدم برای همین ارورها باهم فرق دارند .
من فکر می کنم این نسخه یعنی visual studio 2010 ultimate اصلا تو سون اجرا نمی شه نه؟

_H2_
22-06-2010, 23:50
سلام

من فکر می کنم این نسخه یعنی visual studio 2010 ultimate اصلا تو سون اجرا نمی شه نه؟
چه نتیجه گیری راحت و منطقی ای!!!
خود من شخصاً تا حالا VS2010 را روی 5 رایانه با Win7 بدون مشکل نصب کردم و تازه DVD ان را به چند نفر که Win7 داشتند هم دادم تا نصب کنند که آنها هم بدون مشکل نصب کردند.

نمیدانم این طرز نتیجه گیری فقط مخصوص ما ایرانی ها است یا در اقوام دیگر هم رواج دارد! :46:

=====

به صورت کلی عرض میکنم:
1- از صحت DVD مطمئن شوید و در صورت امکان کل اطلاعات را روی هارد کپی کنید یا Image بگیرید تا اطمینان حاصل شود حداقل DVD خطای بد سکتور ندارد.

2- چک کنید که رایانه شما حداقل سخت افزار مورد نیاز VS2010 را داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- حتماً حتماً قبل از نصب ضد ویروس روی رایانه را کلاً غیر فعال کنید.
(روی 2 رایانه که داشتم نصب میکردم و Win7 و NOD32 داشتند به مشکل برخورد و با غیر فعال کردن NOD و نصب مجدد مشکل رفع شد.)
ترجیحاً در زمان نصب شبکه محلی یا اینترنت را هم غیر فعال کنید.

4- ترجیحاً UAC ویندوز را غیر فعال کنید و سپس نصب را شروع کنید و یا حداقل به جای دبل کلیک exe، ان را یا کلیک راست و Run as Admin اجرا کنید.

5- به نظر میرسد تنظیمات Compatibliy را تغییر داده اید.
این تنظیم برای برنامه های قدیمی است نه برای برنامه جدیدی مثل VS2010 که اصلاً بهترین سیستم عاملش Win7 است.
این تنظیمات را کامل بررسی کنید و همه را به حالت پیشفرض برگردانید.

6- در صورت ادامه مشکل پیشنهاد میکنم رایانه را فرمت کنید و بعد از نصب Win7 ريال قبل از نصب هر برنامه ایف اول VS2010 را نصب کنید.

موفق باشید.

psp2004
07-03-2011, 20:29
با نام خدا و سلام
دوستان موقع نصب vs2010 تا به نصب netframework 4 میرسه ارور میده و از نصب خارج میشه چرا ؟؟؟
دو سه تا vs مختلف (dvd مختلف) رو امتحان کردم باز این ارور رو میده ....
چی کار کنم

_H2_
15-03-2011, 01:45
سلام

دوستان موقع نصب vs2010 تا به نصب netframework 4 میرسه ارور میده و از نصب خارج میشه چرا ؟؟؟
دو سه تا vs مختلف (dvd مختلف) رو امتحان کردم باز این ارور رو میده ....

طبیعتاً پیشنهاد میکنم Framework4 را دستی نصب کنید و اگر با خطایی مواجه شدید متن خطا را کامل قرار دهید، شاید و راه مشخصی یافت شود.

موفق باشید.

psp2004
20-04-2011, 21:21
سلام

طبیعتاً پیشنهاد میکنم Framework4 را دستی نصب کنید و اگر با خطایی مواجه شدید متن خطا را کامل قرار دهید، شاید و راه مشخصی یافت شود.

موفق باشید.

دوست عزيز سباس
NETFRAMEWORK4 را اومدم به صورت جدا نصب کنم که اين ارور رو داد
HRESULT 0xc800247

_H2_
22-04-2011, 23:15
سلام

را اومدم به صورت جدا نصب کنم که اين ارور رو داد
اطلاعاتی در مورد کد مورد نظر شما پیدا نکردم.
مطمئن هستید که کد را صحیح درج کردید؟ مثلاً احتمالاً یک رقم ان را جا نیافتاده؟

anvar.net
23-04-2011, 10:59
این نسخه از ویژوال استدیو رو میشه رو ویندوز 7 نصب کرد اما اگه برنامه رو از سایت های ایرانی دانلود کردید

از این روش نصب میشه

زمانی که فایل ست آپ رو اجرا می کنید تو اکستر اکت کردن محتویات فایل ستاپ مشکلاتی پیش می آیند ....

مسیری که فایل ها رو اکستراکت میکنه پیدا کن (بیشتر تو Document and setting )

تو همین مسیر یا پوشه هاش دنبال فایلی به اسم deffactory.dat باش , می تونی سرچ کنی

با برنامه ای مثل نوت پد بازش کن

محتویات داخل فایل رو مشابه با زیر تغییر بده

[Version]
Signature="$Windows NT$"
Provider="Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate Edition - ENU"
Version=900.100.00
NullString=Null String
Lang=1033
[Scenario List]
vsscenario.dll
[Scenario Factory Information]
Default Scenario=11E4C8F3-425E-43b9-B689-8BFDF03342E2

الان تغییرات رو ذخیره کن و ................ ادامه بده

Bobby Sands
07-08-2011, 22:18
دوستان من یک مشکل تو نصب vs 2010 دارم
من نسخه سایت سافت گذر رو دانلود کردم . واسه من وارد نصب میشه مراحل رو تا جایی که میخواد آیتمها رونصب کنه میره آیتم اول یعنی VC 9.0 runtime x86 رو هم تا آخر میره ولی دیگه همونجا گیر میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته! روی 2 تا سیستم امتحان کردم که هردوشون ویندوز سون 32 بیتی دارن . روی هر دوتا همین اتفاق افتاد. کارهایی که گفتین هم انجام دادم ولی درست نشد. بنظرتون ایراد کار ار کجاست؟

_H2_
10-08-2011, 23:46
سلام

بنظرتون ایراد کار ار کجاست؟
پس باید خود منبع برنامه تان مشکل داشته باشد.
یعنی پیشنهاد میکنم یک DVD مطمئن تهیه کنید و مجدد سعی کنید.

farshid_a
13-05-2012, 18:30
سلام.
من یه مشکل عجیب دارم.
من قبلا رو ایکس پی کار میکردم.حالا 7 نصب کردم.بعد تسخه 2010 هم هستش.حالا جالب اینه نصب راحت میشه.
وقتی ران میکنم تو محیط برنامه جای هوم و هلپ و هلپ انلاین هیچی نیست فقط صفحه ابیه.
حالا واسه پروزه جدید ک میزنم نمیشه بش اسم داد اسلا فرمشو نداره و نمیپرسه با په محیطی کمند لاین یا داس باشه.بعد صفحه edit ک باز میشه کاملا سفیده و اون int main () و اینارو اصلا نداره.دیباگش هم غیر فعاله وقتی بخوام برنامم دیباگ کنم.واقعا عجیبه.
چندبار نصب کردم
کمک کنید

smaeil.irib
17-11-2012, 11:22
دوستان گرامي سلام - مشکلاتي که دوستان در تاپيک مطرح کردند را مطالعه کردم .
بنده visuall studio 2010 رو روي pc که ويندوز 7 داشت نصب کردم و اجرا شد.
همان dvd را روي لپ تاپ که ويندوز7 دارد نصب کردم نصب شد اما وقتي اجرا مي کنم پيغام servis pack مي دهد درحالي که ويندوز لپ تاپ را از همان dvd ويندوز pc نصب کردم
لطفا راهنمايي بفرماييد.

_H2_
18-11-2012, 16:25
سلام

...اما وقتي اجرا مي کنم پيغام servis pack مي دهد...
منظورتان SP ویندوز است؟! پیغام دقیق چیست؟
یادم نمی آید VS2010 سرویس پک ویندوز را نیاز داشته ...

شاید هم کامپیتور قبلی تان خودکار بروزرسانی هایی را دانلود و نصب کرده باشد، یا نرم افزاری قبلاً روی یکی از رایانه ها نصب کرده باشید که تفاوت ایجاد کرده باشد، مثل SQLServer...
نسخه هایی از SQLServer2008 همراه نصب خود SP1 را برای VS2010 نصب میکند و...

برای راهنمایی دقیق تر متن کامل خطا و عدد آن را اینجا قرار دهید.

hasanmo
31-12-2012, 10:42
باسلام یک مشکل دارم بانصب ویژوال استودیو 2010 اگه کسی میدونه ممنون میشم اگه به من کمک کنه موقعی که شروع به نصب میخوام بکنم ای خطا رو میده
An unknown error occurred whill copying files to your temporary folder.setup will now exit
باتشکر

_H2_
08-01-2013, 18:10
سلام

موقعی که شروع به نصب میخوام بکنم ای خطا رو میده
An unknown error occurred whill copying files to your temporary folder.setup will now exit
تنها حدسی که میتوان زد و شاید خودتان هم زده باشید آن است که DVD نصبتان مشکل داشته باشد.
ترجیحاً نصب را با DVD دیگری تکرار کنید و فایل Setup را هم با راست کلیک و فرمان RunAsAdmin اجرا نمائید.
موفق باشید.

som20
28-10-2013, 22:54
سلام دوستان

من iis و دات نت فریم ورک 4.5 و sql server 2008 روی لپتاپم نصب کردم ولی الان که میخوام ویژوال استادیو 2010 نصب کنم این ارورو به من میده

همه مواردی که دوستان در پستای قبل گفتنو انجام دادم ولی درست نمیشه،روی pc 32بیت به راحتی نصب شد ولی روی لپتاپم که 64 بیت و

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز سون هست نصب نمیشه،ممنون میشم راهنمایی کنید

_H2_
01-11-2013, 00:40
سلام
احتمالاً دستی سرویس Windows Installer را غیرفعال نکرده اید؟

پوشه %TEMP% را قبل از تلاش مجدد خالی کنید.

کلیه اجزای نیمه و نصفه نصب شده VS را uninstall و سپس ریست کنید.

بروزرسانی WI4.5 را برای رایانه تان نصب کنید:

بسته vc9 runtime را دستی نصب کنید:

در صورت امکان نسخه جدیدتر VS2013 را که به تازگی منتظر شده نصب کنید:

برنامه های نصب را حتما با راست کلیک و فرمان run as administrator اجرا کنید.

موفق باشید

tamana..
01-09-2014, 21:47
سلام دوستان نمیدونم چرا هروقت ویژوال و نصب میکنم گزینه های مربوط به طراحی وب سایت غیرفعاله (از visual studio 2010 ulimateروی ویندوز سون 64)استفاده میکنم مجبور شدم حذف کنم اما الان برای نصب مجدد ارور میده لطفا راهنماییک کنید
there is an error while processing. file please send this error E-mail:erreorsenigmaprotector.com

roya.rashidi
01-09-2014, 22:29
سلام دوستان نمیدونم چرا هروقت ویژوال و نصب میکنم گزینه های مربوط به طراحی وب سایت غیرفعاله (از visual studio 2010 ulimateروی ویندوز سون 64)استفاده میکنم مجبور شدم حذف کنم اما الان برای نصب مجدد ارور میده لطفا راهنماییک کنید
there is an error while processing. file please send this error E-mail:erreorsenigmaprotector.com
اگه کسی بلد نبود از همونجا که این تیکارو میزنی اسکرین شات بزار.
بهتره 2013 رو هم تست کنی . از 2010 بنظرم سبکتره محیطشم یکیه

tamana..
01-09-2014, 22:57
آخه اصلا اجازه ی نصب مجدد نمیده چیکارکنم؟؟بخدا کم آوردم آخه چندین بار همین مشکل پیش اومده و حذف کردم وبرای نصب مجدد مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم

roya.rashidi
01-09-2014, 23:00
آخه اصلا اجازه ی نصب مجدد نمیده چیکارکنم؟؟بخدا کم آوردم آخه چندین بار همین مشکل پیش اومده و حذف کردم وبرای نصب مجدد مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم
با برنامه yourUnistaller پا کن . موقع پاک کردن super mod رو بزن . بعد یه برنامه واسه تمیز کردن رجیستری دانلود کن بزن تعمیر کنه رجیستریتو .بعد یه ری استارت کنید باز نصب کنید. 2013 اگه مقدوره نصب کنید.

m.h.z.m
05-11-2014, 20:11
سلام .بعد نصب ویژال استدیو این ارور رو میده. مشکل کجاست کسی میدونه؟

H.E.R.O.E.S
05-11-2014, 22:35
با سلام و خسته نباشید
من هم قبلاً همیچین مشکلی داشتم که با غیر فعال کردن فایروال و انتی ویروس مشکل حل شد
امتحان کنید

mojtaba2321
09-03-2015, 13:41
من نسخه همین سایت خودمون رو دانلود کردم اما موقع نصب این ارور رو میده، ویندوز هم 64 بیتی هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mojtaba2321
11-04-2015, 10:26
دوستان کسی میدونه ارور بالا برای چیه؟ من یه بار نصب کردم پاکش کردم، حالا که دوباره میخوام نصب کنم این ارور بالا رو میده

scorpion2
11-04-2015, 10:40
من نسخه همین سایت خودمون رو دانلود کردم اما موقع نصب این ارور رو میده، ویندوز هم 64 بیتی هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود
من این مشکل رو با 2012 داشتم ولی بعد از install این مشکل به وجود آمده بود که با به روز رسانی ویژوآل استدیو و ویندوز مشکل حل شد.
شما اول رو Setup.exe کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن بعد از سربرگ Compatibility ویندوز هفت رو انتخاب کنید ببینید مشکل رفع میشه اگر نشد و مطمئن هستید ویژوآل استدیو بدون مشکل دانلود شده است ویندوزتون رو به روز کنید.

_H2_
11-04-2015, 22:26
سلام
پیشنهاد میکنم برای دانلود آخرین نسخه تاپیک زیر را پیگیری کنید:
خبرنامه و اطلاع رسانی به روز رسانی Framework و برنامه های مرتبط شرکت مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثلاً VS2013 U4

سریال فعال سازی هم خیلی راحت در اینترنت پیدا میشود.

websmart
25-07-2016, 10:10
سلام ببخشید من موقع نصب ویژوال به ارور زیر برخودم مشکل از کجاست دقیقا ؟ :n27:

_H2_
27-07-2016, 01:20
سلام

سلام ببخشید من موقع نصب ویژوال به ارور زیر برخودم مشکل از کجاست دقیقا ؟خطای شما بظاهر مربوط به سریال وکرک و... میشود.
احتمالا یا سریال اشتباه میزنید و یا زمان آزمایش نسخه تان به اتمام رسیده.
الان دم دست ندارم، برای سریال نسخه 2010 در اینترنت جستجویی انجام دهید

AhmadReza.
18-04-2017, 21:12
سلام دوستان برای نصب نسخه 2015 برای من این ارور رو میده ..
چکار کنم؟

_H2_
19-04-2017, 21:45
سلام

سلام دوستان برای نصب نسخه 2015 برای من این ارور رو میده ..
چکار کنم؟
نسخه ویندوزتان چیست؟ به گمانم نسخه ویندوزتان خیلی قدیمی است
حافظه RAM تان چقدر است؟ اگر Win7 روی سیستم تان نصب میشود، احتمال بسیار زیاد میتوانید Win10 را هم نصب کنید.
نهایت هم خواستید سخت افزار را ارتقا دهید، 1و2و4 گیگ رم اضافه کنید.

AhmadReza.
19-04-2017, 22:52
سلام

نسخه ویندوزتان چیست؟ به گمانم نسخه ویندوزتان خیلی قدیمی است
حافظه RAM تان چقدر است؟ اگر Win7 روی سیستم تان نصب میشود، احتمال بسیار زیاد میتوانید Win10 را هم نصب کنید.
نهایت هم خواستید سخت افزار را ارتقا دهید، 1و2و4 گیگ رم اضافه کنید.
ممنون دوست عزیز ویندوزم هفت بود . ویندوز 10 رو نصب کردم مشکلم رفع شد
با تشکر