مشاهده نسخه کامل
: مشکل نصب XP روی DELL 1564
من امروز یه لپ تاپ dell خریدم .
CORE I3 330M 2.13 GHZ
4 GB RAM DDR3
320 GB HDD
15.6" HD LED
ATI 4330 512 MB
DOS
830000 تومان
با گارانتی زیگورات
فروشنده می گفت ویندوز XP رو نباید روی اون نصب کرد . خراب می شه؟!!
نظر شما چیست؟
در ضمن هنگام نصب دو پارتیشن یکی 100 MB و دیگری 2 GB روی هارد وجود داشت . اونها برای چی هستند؟
می شه اونها رو حذف کنم؟
saman3230
17-06-2010, 19:08
خراب نمیشه
ویندزو XP سی پی یو های جدید CORE i رو به خوبی پشتایبانی نمی کنه همین
sasan816
17-06-2010, 20:19
فروشنده می گفت ویندوز XP رو نباید روی اون نصب کرد . خراب می شه؟!!
نظر شما چیست؟
در ضمن هنگام نصب دو پارتیشن یکی 100 MB و دیگری 2 GB روی هارد وجود داشت . اونها برای چی هستند؟
تا حدودی درست میگن ولی خراب نمیشه
پارتیشن ها هم فکر کنم برای ویندوزی هست که به صورت پیش فرض و اورجینال بر روی سیستم قرار داده شده و تا هنگام مشکل ریکاوری بشه بهش دست نزنی بهتره چون ممکنه بپره
REGISTERED-USER
17-06-2010, 22:04
منظورش از خراب میشه اینه :
1- مدیریت باتری خوبی نداره و نمیتونه عمر باتری رو تنظین کنه
2- با چیپست های جدید سازگار نیست ... از توربو بوست پشتیبانی نمیکنه غیر از اینکه برنامه اش رو برای xp دانلود کنی ولی باز هم بازدهی پروسسور پایینه
3- گرافیک در حالت عادی با درایورش نصب نمیشه پس پرفورمانس بسیار پایینه
kevin1023
18-06-2010, 03:23
به صورت ساده سخت افزار جديد با نرم افزار قديم هماهنگ نيست
ياد موقعي كه Xp رسيد و همه داشتن زور ميزدن 98 نصب كنن افتادم :37: كي ويندوز 3.1 يادشه !!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ويندوز 7 چي كم داره كه بيخيال اين Xp نيستين !!!!!
اون 2 تا پارتيشن هم free dos هست كه ميتوني همه را پاك كني
پارتیشن اول 100 mb هست که وقتی با برنامه پارتیشن بندی باز می کنم نوشته windows OEM
پارتیشن دوم هم که 2 GB هست نوشته free dos
اما این پارتیشن ها توی ویندوز 7 دیده نمی شند. چرا؟
REGISTERED-USER
18-06-2010, 12:49
خوب xp لازمه ... در خیلی موارد ! اولیش هم برای کنترل cnc ها توی صنعت هست ما خودمون یکی دارم باید xp رو لپ تاپ نصب کنم تا خروجی بهش بدم
ولی خوب نصب میشه و ولی لازم نیست حتما درایور و صدا داشته باشه که !
majid_3ma
22-06-2010, 10:30
1564 درایوراش کامل پیدا میشه + توربو بوست اگه کسی خواست بگه واسش یه جا آپلود کنم
یا اینکه اگه خواستین من ویندوز آماده شدش رو دارم میتونم اونم براتون پست کنم(بعد از نصب ویندوز وقتی بالا بیاد درایور ها نصب هستش)
kevin1023
23-06-2010, 00:07
1564 درایوراش کامل پیدا میشه + توربو بوست اگه کسی خواست بگه واسش یه جا آپلود کنم
یا اینکه اگه خواستین من ویندوز آماده شدش رو دارم میتونم اونم براتون پست کنم(بعد از نصب ویندوز وقتی بالا بیاد درایور ها نصب هستش)
بله
درايوهاي اين دستگاه براي ويندوز xp هست فايل raid هم موجوده ، توربو بوست هم نصب ميشه و ساختن ويندوز سفارشي هم
كاري نداره ولي .....
حيف نيست روي اين دستگاه با اين همه قابليت كه براي سيستم عاملهاي جديد هست بري و xp نصب كني
فكر كنم Xp با وجود سرويس پكها ديگه 9 سال را تموم كرده باشه
farshid2020
23-06-2010, 07:33
کاملا درسته
این نرم افزار توربو بوست رو لینکشو قرار میدی؟
kevin1023
23-06-2010, 12:18
این نرم افزار توربو بوست رو لینکشو قرار میدی؟
دوست عزيز اين لينك توربو بوست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
majid_3ma
23-06-2010, 14:00
با توربو بوست دیگه مشکلی نباید باشه
درسته؟
kevin1023
23-06-2010, 19:16
با توربو بوست دیگه مشکلی نباید باشه
درسته؟
براي ويندوز ايكس پي ؟؟
دست اخر همونطور كه دوست عزيز REGISTERED-USE گفتن :
منظورش از خراب میشه اینه :
1- مدیریت باتری خوبی نداره و نمیتونه عمر باتری رو تنظین کنه
2- با چیپست های جدید سازگار نیست ... از توربو بوست پشتیبانی نمیکنه غیر از اینکه برنامه اش رو برای xp دانلود کنی ولی باز هم بازدهی پروسسور پایینه
3- گرافیک در حالت عادی با درایورش نصب نمیشه پس پرفورمانس بسیار پایینه
saveh2000
21-08-2010, 21:27
salam
man gerfic 1564 dell mikham ki dareeeeeeeeeeeeeee
عزيزان اينا همه تبليغات شركتي هستش مگه نمي بينين اينتل و مايكروسافت دارن تباني مي كنن كه ايكس پي با core i7,i5,i3 كار نكنه حالا يه مورد تولپ تاپ dell Inspiron 1564 يه مورد خاص هستش
ولي من تونستم با تغيير ات رو درايور هاي cpu اكس پي رو سيستم و لپ تاپ هايي كه اين سي پي يو ها رو دارن نصب كنم - و اين نتيجه 5 ماه تلاش من هستش - اگه قرار باشه با نصب اكس پي لپ تاپ خراب بشه ديگه اكس پي نميگفتن بهش ويروس مي گفتن - انگار مي گن راننده ي ماشين رو عوض كني ماشين سرعتش نصف ميشه - عزيزان اگه كار داشتين تماس بگيرين 09192426159-maxbox(Mehregan Group )
mosilovesyou
24-10-2010, 09:44
مرگ بر XP :D
paiizann
12-02-2011, 22:18
دوست عزيز سلام. من dell inspiron 1564 خريدم. چون مترجم هستم نياز به برخي ديكشنري ها دارم كه روي ويندوز سون نصب نميشه و روي ايكس پي جواب ميده. اصلا لپ تاپ رو بيشتر واسه كار ترجمه خريدم كه راحت باشم اما اون موقع خبر نداشتم كه ويندوز ايكس پي روش نصب نميشه. چند تا ويندوز ايكس پي امتحان كردم كه همون اولش ارور مي داد و اصلا وارد نصب نميشد. از دوستم پرسيدم گفت قضيه از اين قراره كه گويا ويندوز ايكس پي روش نصب نميشه و خودش با كلي بدبختي يه دونه نصب كرده ولي سرعت افتضاحه. راستش من از اين توربو بوست و .... سر در نميارم. گويا شما ويندوز ايكس پي داري كه ميشه روي اين لپ تاپ نصب كرد. اگه محبت كني و منو راهنمايي كني و اين ويندوز آماده شده رو در اختيار من بذاري بينهايت ممنونت ميشم.
mostafa1364f6
25-02-2011, 22:35
حالا قحطی که نیست یک ویندوز مجازی روش نصب کن بدبخت ماکروسافت برای همین تو سایتش گذاشته آخه ولی مشکل من بیخ داره این مادر برد 7 رو هم درست درمون جواب نمیده شما لب تپ دارین خبر ندارید اینpc ها از اینcor چی میکشنiIIIIII
cori
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.