ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مور د نرم افزار EPU engine 4 و داغ کردن cpu

hormozan m
17-06-2010, 14:02
سلام. من از نرم افزار EPU engine 4 که مخصوص مادربردهای asus هست استفاده میکنم...

وقتی که نرم افزار رو روی حالت auto یا high performance میذارم دمای cpu میره روی 54 درجه در حالتی که هیچ کاری

با کامیپیوتر ندارم ولی وقتی که روی حالت energy saving میذارم دمای cpu میاد روی 45 درجه.

حالا میخوام بدونم که چرا دما این قدر میاد پایین؟؟؟؟

و این که این حالت energy saving از کارایی سیستم کم نمیکنه؟؟؟؟؟ مرسی اگر جواب بدید:10::11::20::46:

masoudrahimi1986
17-06-2010, 16:09
سلام دوست عزیز،
در اون حالتی که شما گفتی معمولا هم از تمام فرکانس cpu استفاده میشه و حتی بسته به تنظیمات نرم افزاری که گفتی ممکنه چند درصد فرکانس بیشتر بشه (اورکلاک جزیی) که طبیعتا دما بیشتر میشه ولی به نظرم تا حدود 50 قابل قبول و کمی دما بالاست.
برای اطمینان از سلامت فن با برنامه prime تست بگیر.
در ضمن تو اون نرم افزار میتونی حالت autoرو انتخاب کنی تا مواقع بیکاری فرکانس رو کم کنه.
{البته اینها نظرات و تجربیات من بود. اگر اشتباه هست یا برای قطعات ضرر داره اساتید راهنمایی کنن تا من هم استفاده کنم.}:31:

hormozan m
17-06-2010, 22:22
سلام دوست عزیز،
در اون حالتی که شما گفتی معمولا هم از تمام فرکانس cpu استفاده میشه و حتی بسته به تنظیمات نرم افزاری که گفتی ممکنه چند درصد فرکانس بیشتر بشه (اورکلاک جزیی) که طبیعتا دما بیشتر میشه ولی به نظرم تا حدود 50 قابل قبول و کمی دما بالاست.
برای اطمینان از سلامت فن با برنامه prime تست بگیر.
در ضمن تو اون نرم افزار میتونی حالت autoرو انتخاب کنی تا مواقع بیکاری فرکانس رو کم کنه.
{البته اینها نظرات و تجربیات من بود. اگر اشتباه هست یا برای قطعات ضرر داره اساتید راهنمایی کنن تا من هم استفاده کنم.}:31:

مرسی که جواب دادید... :8این حالت energy saving از کارایی سیستم کم نمیکنه؟؟؟؟؟ :13:

masoudrahimi1986
18-06-2010, 19:48
مرسی که جواب دادید... :8این حالت energy saving از کارایی سیستم کم نمیکنه؟؟؟؟؟ :13:
منظورت از کارایی واضح نیست!
ولی در این حالت فرکانس cpu و دیگر قطعات اندکی کم میشه تا برق کمتری مصرف بشه.(در نتیجه گرمای کمتری ایجاد میشه و عمر قطعات بیشتر میشه.)

sasan816
18-06-2010, 20:18
سلام. من از نرم افزار EPU engine 4 که مخصوص مادربردهای asus هست استفاده میکنم...

وقتی که نرم افزار رو روی حالت auto یا high performance میذارم دمای cpu میره روی 54 درجه در حالتی که هیچ کاری

با کامیپیوتر ندارم ولی وقتی که روی حالت energy saving میذارم دمای cpu میاد روی 45 درجه.

حالا میخوام بدونم که چرا دما این قدر میاد پایین؟؟؟؟
high performance بیشترین میزان مصرف هست که وقتی از سیستم زیاد کار میکشید مثلا اجرای یک بازی روی این حالت میره
و وقتی هم که روی energy saving میره یعنی حالت بیکاری و کمترین میزان مصرف برای همین دمای cpu بالا پایین میره

hormozan m
19-06-2010, 00:35
high performance بیشترین میزان مصرف هست که وقتی از سیستم زیاد کار میکشید مثلا اجرای یک بازی روی این حالت میره
و وقتی هم که روی energy saving میره یعنی حالت بیکاری و کمترین میزان مصرف برای همین دمای cpu بالا پایین میره

من به صورت دستی روی حالت Energy saving میذارمش!!!!:21: مشکلی تو بازی یا کارهای سنگین پیش نمیاد؟؟؟؟:13:

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

منظورت از کارایی واضح نیست!

یعنی این که سرعت سیستم نمیاد پایین؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟:21:

masoudrahimi1986
19-06-2010, 19:55
چرا سرعت کم میشه.توصیه می کنم از حالت AUTO استفاده کنید.

hormozan m
20-06-2010, 09:51
چرا سرعت کم میشه.توصیه می کنم از حالت AUTO استفاده کنید.

اگر هم از auto استفاده کنم دمای cpu میره روی 54 !!!!!!!:41::41::41::41::41::41::41::41:

در ضمن سیستمم اینه :
CPU: AMD PHENOM 9950 4X
MB:ASUS M4N78SE
MEMORY: 2*2GB KING MAX 1066
GPU: NVIDIA9500GT 1GB ASUS
HDD:500GB MAXTOR SATA2
PS:GREEN 485W

TREASURES
20-06-2010, 10:06
اگر هم از auto استفاده کنم دمای cpu میره روی 54 !

دمای 54 تو حالت عادی هست از پروفایل ذخیره ی انرژی که استفاده کنید چون فرکانس پایین میاد ( موقع بیکاری ) دما هم پایین میاد حالا اگه شما از همون حالت ENERGY SAVING استفاده کنی و سی پی یو بره تو لود دما یواش یواش به 54 نزدیک میشه و حتی بیشتر هم میشه

hormozan m
20-06-2010, 10:43
دمای 54 تو حالت عادی هست از پروفایل ذخیره ی انرژی که استفاده کنید چون فرکانس پایین میاد ( موقع بیکاری ) دما هم پایین میاد حالا اگه شما از همون حالت ENERGY SAVING استفاده کنی و سی پی یو بره تو لود دما یواش یواش به 54 نزدیک میشه و حتی بیشتر هم میشه

یعنی اشکالی نداره که میره روی 54 من میترسم تو بازی بره روی 60 یا بالا تر !!!!:41: البته تا حالا امتحان نکردم:27:

یعنی شما میگید که energy saving سرعت سیستم رو پایین نمیاره!؟؟!؟!؟!؟!:18: مرسی:11:

TREASURES
20-06-2010, 11:13
یعنی شما میگید که energy saving سرعت سیستم رو پایین نمیاره!؟؟!؟!؟!؟

تو حالت بیکاری فرکانس میاد زیر 1000 وقتی بخوای برنامه ای یا بازی یا ... اجرا کنی فرکانس بالا میره و 2-1 ثانیه بیشتر از حالت عادی طول میکشه تا نرم افزار یا ... مورد نظر اجرا بشه شما هم اگه احساس میکنی دما بالاست باید به فکر یه فن بهتر باشی البته فکر کنم مال گرمای هوا هم باشه که دما زیاده

sasan816
20-06-2010, 11:18
من به صورت دستی روی حالت Energy saving میذارمش!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی تو بازی یا کارهای سنگین پیش نمیاد؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی زیاد قوی نبوده در حالت کمترین میزان مصرف فرکانس cpu و همچنین گرافیک و رم در کمترن میزان خودش قرار میگیره