ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خروجی گرفتن از کارت 1394 روی تلویزیون و برعکس



معصومه123
16-06-2010, 21:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



با سلام به دو عکس فوق خوب نگاه کنید چون سوالی که دارم مربوط به آندو است : دستگاهی که در بالا (تصویر دوم) می بینید یک کانورترAV -RF است که دو بخش ورودی و خروجی AV دارد آیا می توانم از طریق برد 1394 esata و پورت ilink بوسیله یک مبدل به پورتهای ورودی AV روی این دستگاه متصل شوم برای اینکه خروجی از برنامه ادیوس روی صفحه تلویزیون داشته باشم و برعکس آیا می توانم بوسیله یک کابل از خروجی AV روی دستگاه فوق به پورت آی لینک کامپیوترم که تصویر پشت کیس را در بالا می بینید وصل کنم برای کپچر کردن برنامه های تلویزیون روی کامپیوتر از طریق برد 1394 کامپیوترم بدون داشتن کارت tv و بدون داشتن کارت کپچریا کارت میکس و مونتاژ جداگانه لطفا خوب به تصاویر نگاه کنید و با دقت مرا راهنمایی کنید.
آیا پورت آی لینک یک ورودی و خروجی است یعنی دوطرفه است یا فقط ورودی است؟(پورتهای تصویر بالا را می گویم که در پشت کیس با رنگ قرمز مشخص شده است.)

PaRkOr
18-06-2010, 12:54
بابا تو رو خدا این عکس ها رو ریسایز کنید بعد بذارید
دوست عزیز خواهشا قبل از ایجاد تاپیک یه سرچ بکنید
این موضوع دقیقا توسط M Like Mother عزیز مطرح شده بود.

یا هووووووووووووووووو

معصومه123
18-06-2010, 18:48
سلام من مخصوصا عکسها را بزرگ گذاشتم که واضح معلوم باشه بعد شما می گویید عین سوال من در این انجمن هست ببخشید من نمی دانستم میشه لینکش را برایم قرار دهید تا زودتر جوابم را بگیرم .

nitro
18-06-2010, 23:49
بله
پورت ilink یا IEEE1394 یه درگاه ورودی و خروجی هست
برای کپچر کردن تصاویر ورودی محسوب میشه و برای Preview گرفتن توی کار مونتاژ خروجی محسوب میشه

من این مبدل رو پبشنهاد میکنم : Canopus ADVC 110

M Like Mother
19-06-2010, 02:11
پورت esata که برای اتصال هارد اکسترنال ( خارجی است )

پورت i link همانطور که دوستمون گفت برای وردوی و خروجی است ( یعنی دو طرفه ). یه پورتی با سرعت تر و بهتر از usb.

اکثر دوربین های سونی ( چون خودم بیشتر سونی کار می کنم ) این پورت رو دارن که شما فیلم رو کپچر کنی یا به دوربین ( یا deck ) ارسال کنی. من تا به حال برای پیش نمایش ندیدم استفاده بشه. شاید دستگاه های خاص با مبدل خاص باشه اما من ندیدم. به پورت i link کارت های صدای حرفه ای و کابل اینترنت ( شبکه پر سرعت ) نیز وصل میشود.

من پریمیر کار کردم و ادیوس نمی دانم. اما برای پیش نمایش باید از کارت ادیت استفاده کنی یا از کارت گرافیک .
یادش به خیر. اون موقع ها که کارت کپچر نداشتم از کارت گرافیکم استفاده می کردم روش ابداعی خودم بود. یعنی شاید همه بلد بودن ولی من از کسی نپرسیدم و خودم اینکار رو کردم.
معمولا کارت های گرافیک موجود در بازار 2 خروجی به شما می دهند که اکثر از یکی استفاده می کنند. اگر کارت گرافیکت خروجی s video داره همون رو به tv بزن. و تو تنظیمات کارت گرافیک باید تیک دو مانیتور بودنت رو بزنی. اینجوری وقتی تو برنامه ( البته من پریمیر رو میگم ) play کنی تصویر رو تو tv می بینی.

در ضمن تنظیمات گرافیک رو میتونی به نحوی انجام بدی که وقتی مثلا تو مدیا پلیر یه فیلم اجرا می کنی بصورت تمام صفحه رو Tv ببینی . بچه هایی که tv شون رو به کامپیوتر وصل کردند ( معمولا برای دیدن dvd ) این روش رو خیلی خوب بلدند.

روش ساده ای است. اما اگر برای اولین بارت باشه که اینکار رو می کنی شاید کمی به مشکل بخوری.