مشاهده نسخه کامل
: حذف ٢نفر از عكس
سلام.يكي از دوستام بهم يه عكس از خودش داده كه ٢نفر رو از منظره پشت سرش اگه ميشه حذف كنم
البته اون ميدونه من اينكاره نيستم فقط بهش گفتم ممكنه بچه هايي كه تو اين فروم هستن بتونن اينكارو بكنن و اونم چون خودش زياد اهل نت نيست عكسو به من داد كه اينجا مطرحش كنم.
اگه كسي ميتونه من عكسو بهش بدم
درباره منظره هم بايد بگم كه عكس تو يه زمين خاكيه و ٢نفري كه بايد حذف بشن روي يه نيمكت و جلوي يه سري نرده هستن.
ميشه بدون اسيب خوردن و تابلو شدن حذفشون كرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي كار داره يه نسخه از عكست را اينجا بذار
اگه خصوصي هست صورت ها را شطرنجي كن
ببينيم چقدر كارداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو گذاشتماگر اون 2 نفر پشت حذف نمیشن اگر که میشه خود نفر جلویی رو منتقل کرد به یه منظره دیگه بدون تابلو بودناگر هم نمیشد که خب اشکالی نداره کلا
lahij_web
21-06-2010, 00:13
چه کاریه ؟! :))))
خوب بره همونجا بدون اون دو نفر یه عکس دیگه بگیره دیگه !
منظره ش هم که نایاب نیست که ! زودترم به نتیجه میرسه ....
::.. ببخشید اگه بی ربط به تاپیک و ... چیزی گفتم ! ..::
دوست من اگه منظورت اینه که اون دو نفر رو طوری از عکس حذف کنی که منظره صدمه نبینه پس بهتره به نصیحت دوستمونlahij_webگوش کنی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Bilbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزيز سلام. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با اجازت من عكس دوستت را بر داشتم تا برات درستش كنم .البته اگر تا به اين ساعت كسي اين كار را انجام نداده باشه؟!
سلام: به گفته دوستان با تجربه ترميم اين عكس نتيجه خوبي نداره.به هر حال من تا اين حد تو نستم.
اگر بد شده ببخشيد .:20::18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bilbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اميدوارم عكستو ببيني و نظرتو بهم بگي اگر خيلي بد شده با ملايمت بگو..........:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBilbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اميدوارم عكستو ببيني و نظرتو بهم بگي اگر خيلي بد شده با ملايمت بگو..........:31:
خسته نباشی شما تلاش خودتو کردی دست هرکی دیگه هم بود بهتر از این نمیشد بازم میگم خسته نباشی
IMAP عزيز: از توجه و لطفت ممنونم.:11:
در كنار هنرمنداني مثل شما يه روزي كارام بهتر ميشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.